• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim aslında bana göre değilmiş

Aslında tecrübenizden yararlanmak için sormuştum yani aynı evde kalmayacaksak evlenmeden nasıl tanıyabiliriz başka türlü
Tatil. Günübirlik geziler de olur, hiç yoktan iyidir. Yola çıkmak birini tanımanızda çok yardımcı olur.

Bilmiyorum çocuk olunca ya da hamile kalınca işin boyutu mu değişiyor acaba?
Mesela burda geçen gün biri vardı anlaşamıyoruz dedi çocuk yok hamile değil e boşanın dedim boşan demek kolay dedi gidecek yerim yok dedi.
Bence çocuk yokken gidecek yerin yoksa da bir iş bulur çalışırsın bir düzen kurarsın bir şekilde yaparsın çocuk bakarsın yaşlı bakarsın yaparsın yani..
Tek göz oda tutarsın yine ayaklarının üzerinde durursun kimseye eyvallah etmezsin çünkü teksin çocuğa kim bakacak derdin yok bir kere..
Ama benim burda gördüğüm hamile kalınca ya da çocuk olunca boşanmak istiyorlar o zamana kadar tutan ne bilmiyorum sanırım evliliğin gerçek boyutu ortaya çıkıyor daha da çekilmez bir hal alıyor..
Bu tabii benim görüşüm.

Aslında bence tam tersi. Boşanmamak için hamile kalıyorlar. Çocuk bir boşanmama sebebi olarak kullanılıyor. Bu sitede çoğu konu açan kadın hamile veya ufak çocuğu var, kaçı boşanıyor ki? Lafta boşanmak istiyorlar sadece. Boşanacak olan insan zaten avukatını tutar acabası şöyle mi yapmalıyımı olmaz kararını vermiştir gider boşanır. Çocuk olunca düzelir diye çocuk yapılıyor. Burada hep aynı terane boşanmak istiyorum çocuğum babasına çok düşkün, iyi bir baba, aileyle büyüsün istiyorum... Evliliğe devam etmeye sebep olsun diye çoğunun çocuk yaptığını düşünüyorum. Dediğiniz gibi tek başına olunca boşan demek, başının çaresine bakarsın yazmak daha kolay. Çocuk olunca işler değişiyor. Burada bir üye vardı daha yaşına gelmemişti bebeği, babasına çok düşkün nasıl boşanırım diyordu. El kadar bebe ne anlayacaksa baba düşkünlüğünden

Aslında bence tam tersi. Boşanmamak için hamile kalıyorlar. Çocuk bir boşanmama sebebi olarak kullanılıyor. Bu sitede çoğu konu açan kadın hamile veya ufak çocuğu var, kaçı boşanıyor ki? Lafta boşanmak istiyorlar sadece. Boşanacak olan insan zaten avukatını tutar acabası şöyle mi yapmalıyımı olmaz kararını vermiştir gider boşanır. Çocuk olunca düzelir diye çocuk yapılıyor. Burada hep aynı terane boşanmak istiyorum çocuğum babasına çok düşkün, iyi bir baba, aileyle büyüsün istiyorum... Evliliğe devam etmeye sebep olsun diye çoğunun çocuk yaptığını düşünüyorum. Dediğiniz gibi tek başına olunca boşan demek, başının çaresine bakarsın yazmak daha kolay. Çocuk olunca işler değişiyor. Burada bir üye vardı daha yaşına gelmemişti bebeği, babasına çok düşkün nasıl boşanırım diyordu. El kadar bebe ne anlayacaksa baba düşkünlüğünden
Anlamadığım nokta boşan tavsiyelerini dinlemeyeceksen, nasıl bir tavsiye bekliyorsun? Konu açmanın amacı ne ?

merhaba kızlar. 8 aylık evliyim. 6 aylık hamileyim. evlendikten sonra anladım ki çok farklı kişileriz. 6 yaş fark var. hiç tanımadığım birisi var sanki karşımda. 3 yıl sevgili kaldık seviyorum tanıyorum sandım.
ama bana hiç değer vermiyor. ortak zevklerimiz yok, hayatı iş oyun abartmak yargılamak hep. ne yapacağım
Canım aynı evin içine girmeden kimse kimseyi taniyamiyor tam olarak ama 3 yıl sevgili olupta nasıl farkedemedin ? Ben Tanıştık 5 ay icinde evlendik iki yıldır evliyim çok şükür sorun yok Anlaşıyoruz.

Bende mi bir konu açsam belki hamile kalırım 🤣🤣
Tersten mi gideyim diyosun🤪
Onlar genelde evlilik veya eş sorunlu oluyor. Ama hamileler. Ya da çocukları var.

Konudan bağımsız ama hsg çektirin bebek istiyorsanız.

O zaman bir nevi çocuğu mu kullanıyorlar ?
Öyleyse bu çok kötü.

merhaba kızlar. 8 aylık evliyim. 6 aylık hamileyim. evlendikten sonra anladım ki çok farklı kişileriz. 6 yaş fark var. hiç tanımadığım birisi var sanki karşımda. 3 yıl sevgili kaldık seviyorum tanıyorum sandım.
ama bana hiç değer vermiyor. ortak zevklerimiz yok, hayatı iş oyun abartmak yargılamak hep. ne yapacağım
3 yıl sevgili kaldıysanız bence sevgi de vardır anlaşıyorsunuzdur da,evlilik zor yıpratıcı,eşinizin de derdi sıkıntısı olabilir,bu dönemde size ilgisiz gibi gelmiş olabilir birbirinize destek olun anlamaya çalışın

Bir süre, mesela çalışıyorsanız yıllık izninizi beraber geçirebileceğiniz bir tatile gidebilirsiniz belki. Bir pansiyon, apart gibi yerler olabilir. Beraber alışveriş yapıp yemek pişirip film izleyebileceğiniz, zamanınızı tamamen birbirinize ayırarak beraber nasıl yaşanılırı keşfedeceğiniz bir tatil olabilir. Öyle bir imkânınız var mı?
hayatımda öyle biri yok ama ilerisi için aklımda bulunsun istedim, teşekkürler

3 yıllık sevgilikten sonra evlenmişsin çocuk yapma durumu normal bence.
Erkekler değişiyor ya yada çok yakın olmadığınız için tanıyamıyorsunuz hiç.

Tersten mi gideyim diyosun🤪
Onlar genelde evlilik veya eş sorunlu oluyor. Ama hamileler. Ya da çocukları var.

Konudan bağımsız ama hsg çektirin bebek istiyorsanız.
Hep düz gittim bir de böyle deniyeyim belki olur 🙏🙏 bu arada çok tedavi gördüm kuzum yapılmayan şey kalmadı, nasip değilmiş.

Back
X