• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim aslında bana göre değilmiş

konuşsam da anlamaz beni yargılar başlar sen söylesin böylesin demeye
Ne oldu da böyle olduğunu düşünmeye başladınız, önceden sevdiğiniz özellikleri neydi
Bi de üzülünce sadece seni değil karnındakini de etkiliyor seni düşünmüyorsa onu düşünmeli. Daha bunun doğumu var lohusalığı var yalnız hissettiğinizi anlatmanız lazım. Suçlayarak değil.
Ya bi de evliliğin ilk senesi alışma gibi düşün, anan babasıyla geçinemiyor insan yeri geliyor, elin adamıyla uyum için zaman gerekiyor. Sizin cicim yaşamanız gerekirken aranıza bomba düşmüş, sen bi de o bomba patlayınca gör şamatayı 😬 Doğum sonrası bi de ona aşılma süreci oluyor çünkü yaklaşık iki sene sürüyor o da.

3 yıl sevgili kaldık seviyorum tanıyorum sandım.
ama bana hiç değer vermiyor. ortak zevklerimiz yok, hayatı iş oyun abartmak yargılamak hep. ne yapacağım
işte sorun şu ki konuşamıyoruz yok yani bu adamla iki çift laf edemiyorum çok farklı kafada

ortak zevk yok
konuşamıyorsunuz
iş-oyun dışındadam pek birşey yapmıyor
onuları abartıyor ve herkei yargılıyor

e peki bu adam evlendi birden mi böyle oldu
yani anlamadım ki

ortak zevkleriniz vardı adam evlenince bıraktı mı onları?

oyn oynamıyor muydu sevgiliyken?

konuşurken siz dinliyor yargılamıyor , konuşabiliyordunuz
evlendiniz adam birden lal mı oldu?

hadi bazıları diyor ki evlenmeden bilmiyordum borcu varmış -hadi bunu anladım
evde dağınık, iş yapmıyor, ev işi yaparım derdi hiç yapmıyor deniyor, bunları da anlarım. adam yaparım derse ve yapmazsa ya da yapmay bırakırsa adman sözüne de güvendiysen...olabilir yani

ortak zevkleri olmadığı konuşulamadığı...e bunlar nasıl anlaşılmıyor yahu evlenmeden?

dedim ya tanıyamamışım, toz pembeydi galiba her şey
Aslında görmek istemediğiniz için olmasın? 3 yıl boyunca kendini profesyonel bir şekilde gizleyip evlenir evlenmez adam rol mü değiştirdi yani? Kadınlarımızda da ne yazık ki çok rastladığımız bir durum bu. Bazı davranışlarını görmezden geldiğiniz için buralara gelmişsiniz bence. Bari tanımak için 1 sene bekleseydiniz çok erken hamile kalmışsınız.

merhaba kızlar. 8 aylık evliyim. 6 aylık hamileyim. evlendikten sonra anladım ki çok farklı kişileriz. 6 yaş fark var. hiç tanımadığım birisi var sanki karşımda. 3 yıl sevgili kaldık seviyorum tanıyorum sandım.
ama bana hiç değer vermiyor. ortak zevklerimiz yok, hayatı iş oyun abartmak yargılamak hep. ne yapacağım
Malesef tam olarak insan aynı evin içinde kendini belli etmiş oluyor. Hamile olmanız kötü olmus. Rahatsız olduğunuz şeyleri hiç belirttiniz mi yoksa alttan mı alıyorsunuz ?

Eşinizi tanımak için evlenmeden önce bir süre aynı evi ve yatağı paylaşmak gerekir diye düşünüyorum. Aynı evi paylaşmalı , beraber tatile gidilmeli ve sorumlulukları ortak üstlenmeli. Sürekli dışarda sevgili gibi takılmak aslında tam olarak tanımaya yetmiyor. Örneğin hiç cinsel deneyiminiz yok ve evlendiğin gece bi bakıyorsun adamın cinsel problemleri var eee nolucak şimdi? Bence bir çok kadın bu kadere mahkum yaşıyor. Belki de adamın cinsel sorunlarından bir haber zira bir çok kadın normal bir cinselligin ne olduğunu kendisi daha bilmiyor

Sorun odaklı düşünürsek bence çift terapisine gidin. Böylece sizden değil başka birinden dinlemiş olur. Çok sorun çıkarıyorsun derse. Tamam gel terapiye gidelim orada benim sorunlu olduğumu görelim o zaman deyin. Erkekler gaza gelmeye yatkın oluyor.

imkanım var aslında ama bebek doğum benim aileme olayı açıklamam vs doğum süresinde olacak şeyler değil

hamile olmasam bu evliliği kestirip atardım.
Genelde evlilik otursun diye ilk bir iki yıl insanlar gebelik planı yapmaz.

İki ayda gebe kalmak biraz hızlı olmuş sanki.

Bence erken bir hamilelik olduğu için ilişkiniz bozulmuş. Siz 8 aylik evlisiniz 6 aylik hamile , bilmiyorum bulantı vs oldu mu ama olduysa zaten yeni evlisiniz birlikte tadini çıkaracağıniz bir zaman olmadan bunlara geçilmiş adamda tek başına yaşamaya baslamis , iş oyuna sarmış. Ne kadar hamilelik hastalık değilsede kısıtlamalar oluyor.kisacasi birlikte zaman geçirmeden hamilelik sonrası değişmiş adam

Ben 10 yıl evli kaldım. Son 3-4 yıl soğudum. Ama idare ettim evlilik birliğini bozacak hiçbir şey yapmadım. 10 yıl sonunda 2 çocuğum kucağımda beni aldatmalarını dolandırmalarını yakalayınca karşıma geçip aradığım sen değilmişsin dedi pislik.
Bunu yapma sakın. Konuş olmadı terapi al olmadı bir orta yolu bulun hiç olmadı ayrılın. Yıllar sonra daha yıkıcı oluyor

Bahsettiğiniz sorunlar evlendikten sonra ortaya çıkacak sorunlar değil adamın karakteri böyle sevgililikte nişanlılıkta saklayacağı şeyler değil. Bazen imsan evlilik fiktine kendini o kadar kaptırıyor ki görmüyor

• Beğen
Reactions: hlz
merhaba kızlar. 8 aylık evliyim. 6 aylık hamileyim. evlendikten sonra anladım ki çok farklı kişileriz. 6 yaş fark var. hiç tanımadığım birisi var sanki karşımda. 3 yıl sevgili kaldık seviyorum tanıyorum sandım.
hamile kalınca mı farkettiniz

Yorumları okumadım ama muhakkak yazanlar olmuştur. Neden hamilelik için bu kadar acele ya neden önlem almıyorsunuz? 2 aylık evliyken neden bebek neden? Bir insanı dışarda tanımak başkadır. Aynı evin içinde yaşamak başkadır. İki farklı karakter bir hayat birleştiriyor. Neden önce buna alismayi tercih etmediniz

O ulkemizdeki klasik erkek kandirmacasi bence sizinle alakali degil ,bazi erkekler boyle, evlenene kadar kirk takla atar evlenince yüzüne bakmaz .O kendine deger vermiyor kadin nedir nasil sevilir bilemiyor ustelik hamilesiniz muhtemelen istedigi gibi yaklasamiyor buda bir neden onlar icin.Sakin su durumunuzda onun tuzagina dusmeyin yazik bu kafayla yasamak karsidan nasil gorundugunu bilmemek buyuk sıkınti .

Eşinizle iyi bile anlaşsanız hemen çocuk yapılmaması taraftarıyım. Aynı eve girildiğinde her şey farklılaşıyor çünkü. Olan olmuş hamilesiniz bundan sonrasına bakın. Boşanmayacaksanız 2. Çocuğu yapmayın

Back
X