doğru diyorsun gaza geliyordur. çünkü bana da sürekli arkadaşlarından örnekler veriyor yok bilmem kim de evli yok oturduğu ortamdakilerin de eşleri evde bekliyor ama hiçbiri arayıp gel demiyor bi sen arıyorsun falan... ama benim anlamadığım asıl şey tamam dedim sormayacağım istediğini yap akşam yemeğini de saatinde hazırlar masaya koyarım gelirsen yersin yoksa gelince alır yersin dedim. bunlara rağmen sorun çözülmedi evden kaçıyorum senden kaçıyorum demeye başladı bu kez
arkadaşlar lütfen bir akıl verin ben şimdi nasıl davranmalıyım. aniden tartışıp odasını ayırdığını günden bir gün sonra onunla konuştum ilk adımı atan ben oldum. sinirle söylemiştir aslında pişmandır diye düşünerek uzatmak istemedim. barıştık ve biraz konuşalım dedim. baktım burnundan kıl aldırmıyor evet ne söyleyeceksin seni dinliyorum falan diyerek konuya girdi. neyse kızmadım sorunumuz neyse çözelim nasıl olsun istiyorsan ortak bir karar alalım dedim. ama alamadık çünkü ne düşünüyorsun diye sorduğumda ben dün akşam düşündüklerimi söyledim diyerek pişman olmadığını ve bu kez kızgınlıkla değil isteyerek söylediğini kanıtlamış oldu. şimdi ne yapmam lazım
arkadaşlar lütfen bir akıl verin ben şimdi nasıl davranmalıyım. aniden tartışıp odasını ayırdığını günden bir gün sonra onunla konuştum ilk adımı atan ben oldum. sinirle söylemiştir aslında pişmandır diye düşünerek uzatmak istemedim. barıştık ve biraz konuşalım dedim. baktım burnundan kıl aldırmıyor evet ne söyleyeceksin seni dinliyorum falan diyerek konuya girdi. neyse kızmadım sorunumuz neyse çözelim nasıl olsun istiyorsan ortak bir karar alalım dedim. ama alamadık çünkü ne düşünüyorsun diye sorduğumda ben dün akşam düşündüklerimi söyledim diyerek pişman olmadığını ve bu kez kızgınlıkla değil isteyerek söylediğini kanıtlamış oldu. şimdi ne yapmam lazım
bu defa da yemek bile yapmıyorsun diye kavga çıkaracak geçmişte örneklerini yaşadım. şu an bahane arıyor ona koz vermemem lazım. ben üstüme düşeni yapıyorum. çözüm konusunda da ben bir adım attım o geri tepti. artık yemeğimi yaparım üstüme düşeni yapar odama çekilirim. ne yapayım Allah görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?