eşim bahane arıyor gibi, birden sorun çıkarmaya başladı

sen niye suçlu duruma düşesinki eşini ihmal etmek bir yana yatağını ayırmakla suçlu olan o

yani size diyecek söz bulamıyorum 3131 bir sayıdan ibarettir altında neler arıyorsunuz acaba. bizim derdimiz ne milletin işine bak ya. ayrıca insanın fikri neyse zikri de odur.

Canım Allah yardımcın olsun.Ben evliliğim yürüsün diye o kadar alttan aldım ki, hiç bir işe yaramadı.Aklı birilerine kaymıştır.Arakadaşlarının gazına gelmiştir.Sen lütfen sağlam dur.Kendini ezdirmeden konuyu açığa kavuşturmaya çalış.Yatak ayırmak hiç doğru değil,arayı iyice soğutuyor.Daha önce de böyle bir davranışı olmuş muydu?Ne kadar sürede barıştınız?Barışma teklifi senden mi gelmişti? Çünkü bir iki defa sen özür dilediğinde artık her seferinde haklı olsanda sen özür dilemek zorunda kalıyorsun.İnşallah herşey yoluna girer.

sizdede var adam esip gürlüyo
yatak ayırıyor
herşeye tamam diyip susuyorsunuz
susmayın dikilin karşısına
çatır çatır kavganızı edin
o zaman görürsünüz asıl niyetini

Bu nedir ya? Her haltı yerler sonra da mis gibi alttan alınırlar. Yapmayın arkadaslar bu kadar yuz verilirse neler oluyo hepimiz biliyoruz. Ne kadar sert olursan o kadar değerli oluyorsun. Tamam dedikce tepene çıkacak. Aynılarının yarısını sen ona yapsan neler olur bir duşun. Senin verdigin degeri görmüyor iste. Sen kendini eline koz vermemek icin mükemmellestirdikce daha cok ezilecek basın. Aynılarını zamanında yaptım İnan bana it gibi pişmanım. Keske her yaptığını burnundan fitil fitil getirseydim. Bu tipler insanlıktan anlamaz, anlasalardi bu Raddeye zaten gelmezdi. Kadın olarak topluca bunlara ders verebilme şansımız olsaydı keske. Adını da 'arkadaslarımın gazına geldim' koyardik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…