Eşim Bana Aşık Değilmiş :(

Tabii anne babamiz gibi olmuyor.
Sevgi+cinsel cekim;
Hayati paylasma istegi beraber gezmek beraber uyumak, onsuz yaptigin seylerden pek zevk alamamak.

e işte bunlar birleşince adı aşk olmuyor mu?
sevgi+tutku+Hayati paylasma istegi beraber gezmek beraber uyumak, onsuz yaptigin seylerden pek zevk alamamak = aşk değilse, aşk ne
yoksa ben 16 senedir aşığım sanarken aslında hiç aşık olmamış mıyım

Aynen canım, ben de senin gibi düşünüyorum. İkimizin de Aşk tanımı çok benziyor. Sanırım herkesin Aşk ve Sevgi tanımı kendine göre farklı...

evet mesela aşk kavuşamamaktır yazan da olmuş, oysa ben kavuşamadığım/kavuşamayacağım adama karşı en ufak his beslemem, ne aşık olucam elin adamına
eşinizin de böyle düşünceleri varsa ondan aşık değilim demiş olabilir...

Ne kadar naif ne kadar tatlı muhabbetiniz varmış
Ben benim öküzüme bunu sorduğumda
İnsan sevmediği davarını kapısına bağlamazmış
Demişti

Aşk kavusamamaktir diyenlerede hastayım. Kavusamayinca nasıl aşk olur ya o olsa olsa hastalık olur. Masal dünyasında yaşıyorlar herhalde. Gerçek hayatta kavusamazsan önüne bakarsın. Kesinlikle aşk için sizin gibi düşünüyorum. 6 senedir hala kocamla birbirimize aşığız. Oda bende bir günde hala kaç defa birbirimize sevdigimizi söyleriz. İki cocugumuz var çok şükür ve onlarda bu sevgiyi hissettikleri için çok sevecenler. İkiside çok cana yakın ve sevgi dolu. Bence karı koca arasındaki aşka göre çocuklar da biraz şekilleniyorlar.

ben de aşk ve sevgi diye bir ayrımın olmadığını düşünüyorum. hoşlantı ve sevgi var. önce hoşlanıyorsun, bu iş zamanla sevgiye dönüşüyor. ama bu sevginin başlarında heyecanlanıyorsun, yeni bir duygu, yeni bir insan çünkü. ilkler güzel geliyor, hep onunla olmak istiyorsun. buna aşk deniliyor, aşk sadece sevginin başlarındaki bir evre, sevginin bir parçası. daha sonra alıştıkça bu heyecan azalıyor, heyecansız seviyorsun. daha çok seviyorsun :) daha çok sahiplenip özümsüyorsun ama sadece heyecanın olmuyor. heyecan olmayınca da kötü bir şey gibi gözüküyor… ama değil.

sacma bır soru olmus sordugunuz. evlısınız ve ask yerını sevgıye bırakmıs esınızde. sevıyor ki suan evlı senınle. durduk yere asıkmısın vs gibi sorular ben sormazdım cunku cok sacma gelıyor.

Sen de degilsindir. Ben oyleyim o degil esitlik yok diye kasma bosuna. Her halti da kurcalama :) iyi tarafından bak kimseye aşık degil ya bi başkasına aşık olsaydi :)

kelimesi kelimesine katılıyorum.
aşkn tanımı çok yanlış anlaşılıyor bence.
sevgi dediğin şey aileye arkadaşa ota çiçeğe kediye vs vs duyulan şey işte, bu sevginin içine tutku girince de aşk oluyor, öyle olmalı yani. yoksa kocamı da seviyorum, bakkal remzi dayıyı da, ama kocamı daha çok diyince tuhaf geliyor, başka bişey olmalı, olmalı ki o adamla aynı yatağı paylaşabilmeli, arzulayabilmeli, kalbini bir başka attırabilmeli, donunu tiksinmeden yıkayabilmelisin...

Bence biz kadinlar buyutuyoruz ince dusunuyoruz. Benim esimde sevgisini soylemez ama bn ona drup durup sorarim beninseviomusun diye oda sebeklik yapar imm blmemki , yada yuzunu eksitir valla cok seviorm er sonra kafasi cevirir dil cikarir mecburum napim dercesine bnde ona gore esprili davranirim sinek gibi yapisirim yani bn daha belli eden daha dokunsal bi insanim. Erkeklern geneli bnce oyle kadinlarda biz gibi. Bu seni sevmedigi anlamina gelmez bnce esimde beni sever yani ama asik olununmazki evlilikte bence cok seversin ama ask baska bisi. Cok uzernde durma derim bu seni sevmedigini gostermez haa baska seylerden supheleniyorsan sana deger vermedgi falana onuda bilemem

keşke bu ilgiyi sevgiyi çocuğunuza gösterseniz de öyle saçma bir yemin ortaya atmasaydınız

Hepinizin söylediklerine katılıyorum. Yani bir meyveyi de sevebilirsin ama aşık olamazsın... Hani bir laf vardır ya insan olarak seviyorum diye, eşim bana aşık olmayıp da sevdiğini söylediğinde öyle anlıyorum ben. Evet seni insan olarak seviyorum, iyi bir insansın ama aşık değilim...

keşke bu ilgiyi sevgiyi çocuğunuza gösterseniz de öyle saçma bir yemin ortaya atmasaydınız
Tek bir cümleyle evladımı ne kadar sevip sevmediğimi ya da ne kadar ilgili olup olmadığımı nasıl anladınız??? Bu kadar ön yargılı olmayın lütfen!!!

Kesinlikle. Tüm bunlarida sevgidir o sevgi deyip gecistiremezsin.

bu cümle size normal geliyor mu
bir daha düşünün bakalım

Evet, düşülmeden söylenilmiş bir söz. Hatta bir kaç arkadaşa bu konuda hak verdim, düşülmeden söylenilmiş bir sözdü, haklısınız diye. Ama bu sebeple benim evladıma olan sevgimi, ilgimi sorgulayamazsınız! Böyle bir hakkı nasıl kendinizde buluyorsunuz???

Öyle dusunmeyin bence ya. Sizde söylediniz eşiniz çok sevgisini söyleyen biri değil diye. İfade edemiyordur belki. Burdada gördünüz askin sevginin kaç turlu tarifini. Bakalım esinize göre tarifi ne. Bence ona göre sevgi aşktan daha yüce gibidir o yüzden öyle demiş olabilir. boşuna takmayin kafaniza bu konuyu.

hahahhahah ne ilişkiler var yaaa. niye durduk yere sorun çıkarıyorsunuz ki? aşk nedir? evlilikten beklentiniz nedir? sevgi nedir? aradaki fark nedir? tüm bunların tanımını yapın, evliliğinizde birbirinize olan davranışlarınızı gözlemleyin. evlilikten beklentilerinizin karşılanıp karşılanmadığına bakın. saygı duyuyor musunuz ve size saygı duyuluyor mu bunu idrak edin. ve bence çok da sorun çıkarmak için uğraşmayın. bazı erkeklerin de işi zor valla. çocukları da her yemine malzeme yapmayın bence. sizin duygusal dalgalanmalarınızın yemin malzemesi değil onlar.

9 yıllık evliyim 4 yıla yakında sevgilim nişanlılık donemi felan.
suan eşime hala aşığım.
yolunu beklerim görünce heycanlanirim.
dokununca titrerim bazen o kadar yani.
ve bu karşılıklı.
onunda hissettiğini ayni şeyleri bilirim.
ama şimdi eşime desem ki bana aşık misin?
hayır der büyük ihtimal.ve bunu da gicikligina yapar.
sonrasında hic aklima gelmez yeminler ettirmek.çünkü aramizdaki bağı duyguları biliyorum.
yaşadığımızı siz bilirsiniz.hersey yolundaydı mutluysaniz herseye takılmayın.
erkekler bizim kadar hassas canlılar degiller
her söylediklerini ciddiye almayın.iki gün sonra sana aşığım canimmm diye geride gelebilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…