Eşim bana ismimle seslenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim sıkıntım hitapsizlik.ismini söylemese de şekerim diyormuş.
Aklima kv anne dememek icin 40 takla atan komsunun gelini geldi.Komsum dedi ki asla bana anne demiyor.Ne diyor dedik hani anne demez hanim der birsey der.Hicbirsey demedi dedi simdiye kadar.

35 yaşındayım anne babamin tek bir kez bile birbirine adı ile hitap ettiğini duymadım. Hep hayatım, sultanım, hatun, beyefendi gibi seslenirken sevgilerinden hiç şüphem yok.

Kayinvalidem ile kayinpederimin de neredeyse hiç birbirine adıyla hitap ettiğini duymadım ama onlarda canım cicim de yok. Aralarında sevgi de olduğunu düşünmüyorum.
Yani bu isimle hitap konusu sevgi ile ilgili değil... baştan nasil alıştığın ile ilgili belki...

Kayınvalidem eşine heyy der , dede der denmeyecek herşeyi der, sizinki de başka türlü enterasanmış.

Muhtemelen utangaçlıktan yapıyor bence.
inşallah öyledir. Çünkü sevmediğini bir masa eşya gibi gördüğünü düşünüyor insan

Ben aynı eşiniz gibiyim. Nedenini bilmiyorum ama benim annem de hiç babama ismiyle hitap etmezdi. Çok kafaya takılacak bir durum değil bence.

Trakya’lıyız bu arada. Eşim İç Anadolu’lu ama onun da annesi babasına ismiyle hitap etmez. Babası da X Hanım der kvm için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…