- Konu Sahibi gamzelihaller
-
Rafet el romanin bununla ilgili gözel bir şarkisi var aslında ☺ismimi söylese yeter. Aşkım cicim geri kalsın
Vlla benim esimde solemez hic mecbur kalmadikca cunku ilk esiyle benm adim ayniEşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Hitapsiz bir şekilde konuşuyor. Sadece üçüncü bir şahsın yaninda benden bahsederken ismimi söyler. O zaman ikna oluyorum ismimi bildiğine. Annemin kardeşlerimin bile dikkatini çekti neden hiç isminle seslenmeyip doğrudan konuşuyor diye.
Evettt konunun özeti sanırım buradaSeverek evlenmedik. Görücü usulü ve mantık evliligiydi.
Mesela oturma odasından başka odaya şöyle seslenecek ses tonu yüksek ses olarak hayal et "bana yatak odasından rolonumu getirir misin" pekii kim getirsin evde olan çocuk mu hanım mı hanım acaba bana mı seslendi gibi gibi çok değişik yavBen böyle birşeyi hayatımda ilk kez duyuyorum ve eşine hiçbir şekilde hitap kelimesi kullanmadan yaşayabilen adamı da ayakta alkışlarımnormal bulduğumdan ya da hoş olduğundan değil ne kadar zor birşey olduğundan..
Gece gündüz birliktesiniz mesela siz başka odadayken size hiç mi seslenesi gelmiyor bu adamın?? Ya da seslendiği zaman pişşşttt mi heyoo mu diyornasıl seslenmeden yapıyor aklım almadı şuan bunu..
Ben kayinvalideme sırf anne demek istemediğim için öyle yapıyorumEşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Hitapsiz bir şekilde konuşuyor. Sadece üçüncü bir şahsın yaninda benden bahsederken ismimi söyler. O zaman ikna oluyorum ismimi bildiğine. Annemin kardeşlerimin bile dikkatini çekti neden hiç isminle seslenmeyip doğrudan konuşuyor diye.
Evet bende buna şaşırdım açıkçası.. Birşey isteyecek bile olsak mesela hayatım bakar mısın, canıııımm ya da işte ismi neyse o şekilde seslenip sonra ne isteyecekse ya da ne söyleyecekse söyler.. Burada giriş yok kadının efendim diyecek bir durumu da yok gelişme kısmı da yok direk sonuç varMesela oturma odasından başka odaya şöyle seslenecek ses tonu yüksek ses olarak hayal et "bana yatak odasından rolonumu getirir misin" pekii kim getirsin evde olan çocuk mu hanım mı hanım acaba bana mı seslendi gibi gibi çok değişik yav
Böyle ismimle seslenmicek he cevap vermem ki ne hali varsa görsün çok zor birşey mi yahuEvet bende buna şaşırdım açıkçası.. Birşey isteyecek bile olsak mesela hayatım bakar mısın, canıııımm ya da işte ismi neyse o şekilde seslenip sonra ne isteyecekse ya da ne söyleyecekse söyler.. Burada giriş yok kadının efendim diyecek bir durumu da yok gelişme kısmı da yok direk sonuç var
Bak bunu bi ara bende yaptım yalan yok ama çok sürmedi benimki çünkü kayınvalide bile olsa zor oldu benim içinBen kayinvalideme sırf anne demek istemediğim için öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?