Biriyle nisanlsnip ayrılmıştım,o da para hesabı yaparken benim maaşı kendininkiyle aynı yazıyordu (asgari ücret) oysaki iki katiydim ve en ufak şeyde beni eziyordu.maas kartınizi verseniz ancak yaranirsiniz o adama ki o da çok ZorEvlenmeden önce bana çok sevdiğim biri demişti de fazla umursamamıştım şuan gerçekler tokat gibi
İstiyorlarki o daha az bilsin onun daha az cvresı olsun vs vs. Ornekler coğaltılabılırErkekler kendinden güçlü , akıllı Zeki kadınları sevmiyor genelde.. yani sevmiyor derken hırs yapıyorlar
Yok vermedim hatta ilk zaman aileme dest çıkıyordum ben evlenmeden önce de bunu konuşup anlaşıp evlenmiştik evlendikten sonra bir müddet yardım ettim daha sonra eşimin ihtiyacı oldu ona yardım ettim sonrasında iş yerinden çıkmak durumunda kaldım şuan tekrar iş arıyorum ama kendisi çalışırsam maaşımı da yönetmek istediğini söylediKonuyu saptırmak istemem ama eşinize maaş kartınızı verdiniz mi?
Doğru tespit.Farklı bir bakış açısı olarak bunu değerlendirin derim haklı asla demiyorum ama işte üzerine fazla gelip eziyorlarsa o da size bunu yapıyor olabilir
Geri dönüşü olmazsa çok şey kaybetmezsiniz. En fazla dul derler çok da dert etmeyin. Ama bu şekilde asla insan yerine konmayacağınız bir evlilik yürüteceksiniz. Değer mi acaba. Sevginiz ömrünüz boyu insan yerine konulmamaya aşağılanmaya görmezden gelinmeye yeter mi?Çok konuştum ama boşanmaların durumuna gegelirse geri dönmem diyor benim de geri adım atmayacğımı bildiği için oraya da cesaret edemiyor kavgalarımızı kimseye anlatamıyorum birine desem yanlışımız nerde akıl alsam diyorum ben kendim yapamam oda aile işin içine girerse geri dönüşü olmaz diyor kaldım arada
Sıkıntılar dolayısıyla işten ayrıldım ama tekrar işe girmeye karar verdim başvuru yaptım bekliyorum işe girersem kartı almak istediğini söyledi kabul etmedim ama konu bi şekilde kapanmıştıBiriyle nisanlsnip ayrılmıştım,o da para hesabı yaparken benim maaşı kendininkiyle aynı yazıyordu (asgari ücret) oysaki iki katiydim ve en ufak şeyde beni eziyordu.maas kartınizi verseniz ancak yatanirsiniz o adama ki o da çok Zor
Haklısınız kafam çok karışık şuan elimden gelen dua sonra bi çaresine bakacağım çocuk işini uzun bir müddet ertelemeliyimGeri dönüşü olmazsa çok şey kaybetmezsiniz. En fazla dul derler çok da dert etmeyin. Ama bu şekilde asla insan yerine konmayacağınız bir evlilik yürüteceksiniz. Değer mi acaba. Sevginiz ömrünüz boyu insan yerine konulmamaya aşağılanmaya görmezden gelinmeye yeter mi?
Size gelecekte olacakları söyleyeyim
Terapiyi kabul edecek, terepi sonunda 3 ay her şey yolunda gidecek ve siz ona güvenmeye başlayıp hamile kalacaksınız. Bebek daha doğmadan bu adam eski haline geri dönecek ve siz bebekli ve mutsuz olarak hayatınıza devam edeceksiniz.
Bdvde çok örneği var bu durumun. Meslek sahibi insansınız attığınız adımları iyi değerlendirin
Yok vermedim hatta ilk zaman aileme dest çıkıyordum ben evlenmeden önce de bunu konuşup anlaşıp evlenmiştik evlendikten sonra bir müddet yardım ettim daha sonra eşimin ihtiyacı oldu ona yardım ettim sonrasında iş yerinden çıkmak durumunda kaldım şuan tekrar iş arıyorum ama kendisi çalışırsam maaşımı da yönetmek istediğini söyledi
Aksine çok yakışıklı biri ben şuan çalışmıyorum ama çalıştığımda maaşım fazla olacak... Ben kendimi fazla güzel bulmam ama kendisi beni çok beğendiğini söyler hatta çevreden çok kişi söylüyormuş eşin şöyle iyi böyle güzel diye yanlış şunu net fark ediyorum ayna karşısında saçımı tararken gelir yanıma sokulur ben bana bakıyor zannederken baktım kendini izlerken buluyorum onu kendini fazlaca beğeniyor ve benimle kıyaslıyorMaaşınız mı fazla. Kesnlkle üstün olduğunuz bir şey var. Veya eşiniz çok çirkin siz çok mu güzelsiniz. Tavrı tamamen aşağılık kompleksi içeriyor.
Tam olarak ne konuda ezik hissetiğini bulun sorun orda yatıyor.. davul dengi dengine demişler aslnda ne güzel demişler. Böyle sorunlar olması kaçınılmaz oluyor sonra maalesef..
Kendini bir kadınla kıyaslamak da başka bir kompleks herhalde, gülesim geldi kusura bakmayınAksine çok yakışıklı biri ben şuan çalışmıyorum ama çalıştığımda maaşım fazla olacak... Ben kendimi fazla güzel bulmam ama kendisi beni çok beğendiğini söyler hatta çevreden çok kişi söylüyormuş eşin şöyle iyi böyle güzel diye yanlış şunu net fark ediyorum ayna karşısında saçımı tararken gelir yanıma sokulur ben bana bakıyor zannederken baktım kendini izlerken buluyorum onu kendini fazlaca beğeniyor ve benimle kıyaslıyor
Haklısınız gerçekten farklı görüşler duymaya ihtiyacım vardı çünkü bazı şeyleri olayın içindeyken göremiyorsunuz fikirleriniz için teşekkür ederimBu tarz erkekler eşlerinin maaş kartını alıyorlar genelde. Maaş kartınızı da alırsa hepten sizi yıpratıcı davranışlar edinebilir. Çocuktan sonra şimdiki gibi hakkınızı savunacak durumda da olamazsınız ki şimdi bile ağlıyorum diyorsunuz sizi yıpratıyor. Daha cicim ayında bu davranışlar çok zor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Anlamiyordunuz belki de. Perde inmesi dedikleri şey çok tehlikeliBöyle değildi sanki ya da ben anlamıyordum
Vermem dediğimde al o zaman benim kartı evide sen yönet dedi sonra konu kapanmıştıİşe girerseniz asla ama asla maaş kartınızı falan vermeyin. Gerekirse inceldiği yerden kopsun inanın.
Yoksa ömür boyu bu herife köle olursunuz.
Cevap burada. Ne mezunusunuz esiniz ne mezunu. Ben onlisans esim lise mezunu. Evlendigimiz ilk yillarda bana daha beterlerini yapmistiAklıma gelmiyor değil ama konduramıyorum da kendisi özel güvenlik ben hemşireyim üstünlük yapmam yapamam ama bu tarz konularda hep beni küçük düşürüyor
Çok değişik çok. Kesinlikle iyi niyetli değil.Vermem dediğimde al o zaman benim kartı evide sen yönet dedi sonra konu kapanmıştı
Alın kartı, bütün ödemeler internetten yapılıyor zaten, kapı kapı koşturup ödeme yapmayacağınıza göre. Onunla mı korkutacak sizi. Tamam sen ev işlerini yap ben evi yöneteyim de diyebilirsin. İkisi onda durabiliyorsa sende de durabilir ne sakıncası var kiVermem dediğimde al o zaman benim kartı evide sen yönet dedi sonra konu kapanmıştı
Bende lise mezunu hemşireyim kendiside lise mezunu fakat ben kendimi geliştirmeyi okumayı bilimsel şeyler araştırıp öğrenmeyi seven biriyim o bunların hepsine karşı yanlış yapıyormuşum yanlış kişiler dinliyormuşumCevap burada. Ne mezunusunuz esiniz ne mezunu. Ben onlisans esim lise mezunu. Evlendigimiz ilk yillarda bana daha beterlerini yapmisti
Bunu sunabilirim bakalım ne diyecek ama muhtemel yine karşı çıkıp kabul etmeyecek ve bende vermek istemeyince sonuç büyük kavgaAlın kartı, bütün ödemeler internetten yapılıyor zaten, kapı kapı koşturup ödeme yapmayacağınıza göre. Onunla mı korkutacak sizi. Tamam sen ev işlerini yap ben evi yöneteyim de diyebilirsin. İkisi onda durabiliyorsa sende de durabilir ne sakıncası var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?