Eşim bana sormadan ailesine altınımızı veriyor

Ailesine bozdurduk dedik normalde de bebeğe altınlar geldi ya bunlarda altın var diyip atlıyolar hemen

Eşimin ailesinin durumu iyi babası ona para yollamamış kendince eğitiyor başının çaresine baksın diye eşim de mecburen kyk ya başvuruyor. Ailesi villada oturuyor kendin öde ben ödemicem diyor babası Adam evde ailesini bereyle gezdiriyor Arabasını bile çalıştırmıyo bize bıraktırıyo kendini para vermemek için

Yamyamlar işte Benim annem bırak verdiklerini almayı daha evlendiğimde bile vericem diye uğraşır. Anne çocuk arasında para hesabımı olurmuş ya. Ha paraya ihtiyacı vardır ister anlarım ama kyk borcumu ödemişti onu ödedim deyince ben aileden ziyade banka gördüm karşısında :)
İhtiyaçları da yok biz tek maaş geçiniyorz şuan hiç düşünemiyolar

Aynen bak ihtiyaçları olaa tamam ama buan bizim daha çok var Asamın bankada tomarla oarası var bu ay sınırı aşmamak için bizden alıyor çok saçma

Bankaya gidip kendi adınıza kasa açtırın yarın tüm altınları alıp oraya koyun kanunen zaten sizin hakkınız onun sormaya da hesap yapmaya da hakkı yok.

Parasında değilim vs bunları bırakın ilk önce suyun vanasını kapatın, musluğu kapatın tekrar sonra döner bunları sorgularsınız. Birebir tartışma veya hak sorma işe yaramıyor ne yazık ki. Eşinizi gırtlağına kadar borca sokar öyle kontrol edersiniz. Uyarmadı demeyin. Çünkü birileri sizin adınıza hesap yapıp babası şimdiden bir şeyler aldırıp sizi borca sokabilir

Ben borç olanları annemlere bırakmıştım altın takmak güçleşiyor eşimde öyle yaptı geri kalanı bilezik falan yaptık ama eş ailesi durumu iyi diyorsunuz o zaman istemeleri çok saçma

Ailesine bozdurduk dedik normalde de bebeğe altınlar geldi ya bunlarda altın var diyip atlıyolar hemen
Kocanız da gözünün önüne baksın ailenizin geleceği ikinizin birikimleriyle olur bu devirde herşey pahalı onların size destek olması gerekirken sizi sömürmesi saçma mesela benim kayınbabam kışın çalışmaz bazen para ister eşim gönderir ama yazın misliyle geri verir benim kayınvalidem sağolsun herşeyi yapar gönderir biz herşeyi hazır yemeyelim diye kendi eliyle yapar gönderir

Eşinizin size sormadan altınlarınızı vermesi yanlış olmuş . Eğer bunlar düğün altınlarıysa düğün altınları tamamen sizin hakkınız. Her halükarda size sormadan iş yapması hatalı olmuş. Ailesinin durumu iyi olmasına rağmen borçlarını ödemiyorlarsa sizden sürekli altın istiyorlarsa bunun arkası gelir. Eşinize durumu izah edin ama anlayacağını düşünmüyorum. O yüzden bu altınlarla arabayı vakit kaybetmeden alın.

Ben borç olanları annemlere bırakmıştım altın takmak güçleşiyor eşimde öyle yaptı geri kalanı bilezik falan yaptık ama eş ailesi durumu iyi diyorsunuz o zaman istemeleri çok saçma
Çokk iyi durumları ama para harcama fobileri var Kendi elerini ceplerine sokmuyolar

kyk borcum için 5 bin tl vermişti o yüzden geri almıcam dedi. Buna nasıl tek başına karar verebiliyor kyknı ben ödemek zorunda mıyım dedim

Ben şimdi neden ödemek zorundayım
Ne demek ödemek zorunda mıyım, eşiniz yabancı mı yahu? Size takılan çeyrekler ikinizin zaten. Her türlü ödenecekti bu. Evlenirken eşimin de benim de kyk borcumuz vardı. Onunki benimkinin tam 3 katıydı. Hiç aklımdan onunkini ödemek zorunda mıyım diye geçmedi. Nasıl bir mantık bu?

Bunun dışında haklısınız, altınlarınızı vermeyin.

Bşr an önce alıcam ama yeni doğum yaptın çıkamıyorum da dışarıya Altınları dağıtıyor ailesine

Kardeşim bilezik yaptır. Gram çeyrek ne varsa kaç gram bilezik oluyorsa yaptır . Eşiniz saçıyor sizden habersiz yada kasa tut koy tüm altınları. 2.şık için kavga etme ihtimaliniz varsa 1.şıkkı yap. Eşine de söyle bilezik yaptırdım altın isteyen olursa veremem de diye

Kapıya gelmiş gramın lafını yapamam İhtiyaçları yokki eczaneleri var görümcem de doktor ayrıca Kimse elini cebine sokmuyo eşimi kullanıyolar

Anlamadığım her yerde altın satılıyor sizden istemeye utanmıyorlar da siz istemeye neden utanasınız. Eşinize söylemeye de çekiniyorsunuzdur yanlış anlar diye. Neden anlasın? Sizin bu. Mehir denilen şey bu zaten. Yoksa sizi yemeye devam ederler

Yeni doğum yaptım bi yere gidemiyorum ki onları araba alırken saracaktık bi an önce alayım yoksa benim saf kocam dağıtarak bitirecek

Utanmıyolar veririz bi ara kafasındalar düşün yani kendisi doktor bizden gram alamaya geliyolar Kaç gğn önceden neden ayarlamadınız altını

Bütün hepsini bozun internet bankacılığındam gram alin kafaniz rahat eder .siz ayni durumda babaniza altin verin 2 tanr anneniz saklasin madem sonu gelmeyecek onun bakalim esinizin tepkisi nolur

Yeni doğum yaptım bi yere gidemiyorum ki onları araba alırken saracaktık bi an önce alayım yoksa benim saf kocam dağıtarak bitirecek
Yeni dediğiniz 2 aylık bebek değil mi? Anlamadım? İlk bir ayda olsa anlaşılır da . Sabah erken 08.30’da yarım saatlik iş. Kasa için normal sıraya bile girmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…