Anladım eşinizle konuşun eşiniz hayır demedikçe bunlar istemeye devam edecekler görümceye de ayrı sinir oldum parası varken kardeşinden istemesi ne demek hem de küçük yeğeni olmuş kendi altın takacağına hediye alacağına bide utanmadan gelip almışBizde de benim ailem yardım eder onun ailesi de para koparma derdinde
Kyl borcunu ben mi ödeyeceğim ne demek ya? Eşiniz size bunu söylese kırılmaz mısınız? Onun dışında haklısınız tabi ki ancak kavga etmeyin bence. Canım eğerakla yatkın bir durum varsa beraber karar alırız ancak bana sormadan danışmadan böyle davranman beni üzüyor. Ben de senden habersiz altınlarımızı asla harcamam, mutlaka sana danışmak isterim. Sen de şu ana kadar düşünemedin belki ama bu hassasiyeti artık göstermeni istiyorum ve beni kırmayacağını biliyorum tarzı konuşun. Yoksa sanmıyorum trip veya kavga ile bu adamın sizi saymaya başlayacağını5 aylık hamileyken bi düğüne gidecektik baktım eşim annesine çeğrek veriyor bizim altınımızı bana sormadan. Borç veriyorm dedi 6 ay geçti aldın mı dedim almadım kyk borcum için 5 bin tl vermişti o yüzden geri almıcam dedi. Buna nasıl tek başına karar verebiliyor kyknı ben ödemek zorunda mıyım dedim. Bugün de eve erken geldi çok hasta yorgan döşek yatıyor Bana diyo ki içerden gram altın al da ablam gelip kapıdan alıcak. Babası borç istemiş parası yokmuş birine takıcakmış. O kadar sinir oldum ki ben burda bostan korkuluğu muyum kavga çıkarıcam ama uyuyo çok hasta Haksız mıyım ya
Eşim çok hasta şuan iyileşsin de bi konuşucam hepsini bozup arabamı yükselticem Bilezik felan var onları da kaldırıcam kasaya koyarım yakında onları da isterlerO kayınpederin uykuları kaçar var ya o altınlar üstünde ne hayalleri planları vardır o adamın
Ne demek ben bu ay fazla harcadım e bankadanda alamam yazık o parama siz bana altın verin
Bakın bunun arkası kesilmeyecek ve istenen öyle gram çeyrek falan olmayacak dedim ya o adam o altınlar yüzünden uykusuz kalıyordur
Size tavsiyem tümünü satıp alabileceginiz ev arsa araba varsa alın
Olmuyorsa bir şeye peşinat yapın üstünü kredi çekerek tamamlayın
O da olmuyorsa son çare tamamını bilezik vs yapın ama yine isterler acaba aileniz borç istemiş olsa da onlara vermiş olsanız tümünü sorun olur mu ( böyle diyerek banka kasasına koyun hırsızlık vs falan olur Allah korusun ailenizde mağdur olmasın )
Babası kızını yolluyor ki git altın al onlardan diye kızı bekar ve doktor ondan borç isteyeceğine bizden istiyor tek maaşla yaşıyoruz ayıp yaAnladım eşinizle konuşun eşiniz hayır demedikçe bunlar istemeye devam edecekler görümceye de ayrı sinir oldum parası varken kardeşinden istemesi ne demek hem de küçük yeğeni olmuş kendi altın takacağına hediye alacağına bide utanmadan gelip almış
Bunu eşiniz biliyor mu? Belki o yüzden rahat rahat veriyordur.Valla öyle bi kaç altınım var anneme verdiğim Bana taktılar sakla dedim çarçur oluyorlar.yeni doğum yaptım çıkıp satamam merkeze yzak evimiz bebek küçük
Geri alınacaksa takmayacaklar.bu devirde elalem ne der mi kaldı.herkes kendi işine bakıyor.verilen hediye geri alınır mı be? Maşallan son iki gündür herkes eş ailesi sevdalısı oldu çıktı.madem baştan kendi başınızın çaresine bakın bizden medet ummayın deyip çekilsinlerSize takılan altınları birileri taktı ve onlar da düğün dernek yapıyor ise, altınların içinden ya da kendi bütçenizden takı yapmanız gerekmiyor mu? Tabi bu verilen altınlar size takan kişilere gitmiyorsa sorun.
Doğru söylemiyordur ki.Siz çalışıyor musunuz acaba? Gelir duzeyiniz iyiyse takmayın çok da. Sizin maddi durumunuz iyiyse ve esinizin ailenisininki kötüyse mesela verilebilir yani. Gelir duzeyinizle ilgili tamamen. Kyk.nin geri odemesi bitince evlenseymissiniz keske. Napsin esinizin kyk borcunu annesi babasi mi odesin. Nasil odensin isterdiniz mesela merak ettim.
Eğer düğünde takilansa sizin alatininiz onlar altinimiz değil hukuki olarakta öyle5 aylık hamileyken bi düğüne gidecektik baktım eşim annesine çeğrek veriyor bizim altınımızı bana sormadan. Borç veriyorm dedi 6 ay geçti aldın mı dedim almadım kyk borcum için 5 bin tl vermişti o yüzden geri almıcam dedi. Buna nasıl tek başına karar verebiliyor kyknı ben ödemek zorunda mıyım dedim. Bugün de eve erken geldi çok hasta yorgan döşek yatıyor Bana diyo ki içerden gram altın al da ablam gelip kapıdan alıcak. Babası borç istemiş parası yokmuş birine takıcakmış. O kadar sinir oldum ki ben burda bostan korkuluğu muyum kavga çıkarıcam ama uyuyo çok hasta Haksız mıyım ya
Sorun da burda zaten babasının maddi durumu çok iyi Bu ay kafasındakinden fazla harcama yaptı diye birikmişine dokunmuyor bizden yiyor.biz ise tek maaşla geçiniyoruz ben çocuk doğurdum diye işten ayrıldım.Kyk ya gelecek olursak eşi
sorun da o zaten babasının maddi durumu iyi. Adam para harcamaktan korkuyor. Villada bereyle dolaşıyolar.araba kullanmaz mazot atmamak için eşimi çağırır.bu ay kendine göre fazla harcama yaptı diye bankadan çekmemek için bizden alıyor. Ben gramınında değilim ben eşimin bana söylemeden iş yapmasındayım. Kyk ya gelicek olursak o dönem eşime küstüğü için para yollamamış Eşim de mecburen kyk ya başvurmuş. Varlık içinde yokluk yaşattı ona . Ben şimdi neden ödemek zorundayım Yeni doğum yaptım tek maaşla geçiyoruz zaten
kusura bakmayın ama bu hep böyledirGeri alınacaksa takmayacaklar.bu devirde elalem ne der mi kaldı.herkes kendi işine bakıyor.verilen hediye geri alınır mı be? Maşallan son iki gündür herkes eş ailesi sevdalısı oldu çıktı.madem baştan kendi başınızın çaresine bakın bizden medet ummayın deyip çekilsinler
Böyle saçma şey mi olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?