kusura bakmayın ama bu hep böyledir
ne takılırsa o götürülmeye çalışılır
öyle hep bana hep bana olmaz!
mesela alınan hediye de öyle olur ona yakın kıymetli bişey alınmaya çalışır
hatta kişinin durumu iyi değilse karşı tarafı mahcup etmemek için az bişey alınır ki karşılığını veremez mahcup olmasın diye
biz böyle görüp böyle öğrendik
konu sahibi altınları en hızlı şekilde bilezik yapın
düğünlerden önce eşiniz babası ile konuşsun altını yapabilen yapsın
Kimse kimsenin işine, maddiyatına, düğününe karşışmasa da herkes kendi yağında kavrulsa, yok altınları verdin, yok anana, babana şu kadar para yolladın durumlara girilip, huzursuzluk çıkmasa daha iyi değil mi? Sonra da linçliyorlar beni aile ilişkilerine parayı, pulu karıştırmayın, herkesi kendi hâline bırakın deyince.dünden beri 2 konu açıldı.ondan sonra ben kalpsiz oluyorum.
Kimse kimsenin işine, maddiyatına, düğününe karşışmasa da herkes kendi yağında kavrulsa, yok altınları verdin, yok anana, babana şu kadar para yolladın durumlara girilip, huzursuzluk çıkmasa daha iyi değil mi? Sonra da linçliyorlar beni aile ilişkilerine parayı, pulu karıştırmayın, herkesi kendi hâline bırakın deyince.dünden beri 2 konu açıldı.ondan sonra ben kalpsiz oluyorum.
Altınları bilezik,yada döviz hatta bozdurup hesabınıza vadeli yatırabilirsiniz.
Bunun sonu gelmez zira.
Adam ne güzel dağıtıyor kafasına göre.
Sizde sormadan yapın bunu.
Söylemeyinde.
Yine altın ver derse,altın yok artık vadeliye koydum ben hepsini bozdurup,vadeyi bozamam deyip geçin. O size sormuyorsa sizde sormayın.
Ha size takılan takı muhabbeti oluyorsa da ,o bizi ilgilendirir,takılacaksa biz gider takarız diyip püskürtün. Size takilan iade edilecekse ailesi değil siz iade edersiniz. Sizin davet edilmediginiz bir etkinlikse bu davet,kendileri düşünsünler ne takacaklar.
Eşim çok hasta şuan iyileşsin de bi konuşucam hepsini bozup arabamı yükselticem Bilezik felan var onları da kaldırıcam kasaya koyarım yakında onları da isterler
Arabaları varmış kayınpeder kendi benzini bitmesin diye kendini bıraktırıyormuş onu söylemişti ama kendisi süremiyor da mı gitmiyor bankaya onu anlamadım.
Arabaları varmış kayınpeder kendi benzini bitmesin diye kendini bıraktırıyormuş onu söylemişti ama kendisi süremiyor da mı gitmiyor bankaya onu anlamadım.
Arabayı işe giderken eşim kullanıyor. Bankaya bebekle arabasız gitmem pek mümkün değil Hem yerini vilmiyorum yeni taşındık hem de dolmuş sıkıntısı var burda
Siz eşinize ; 'banane senin KYK borcundan
ben ödemek zorunda mıyım' gibi bir tavır takiniyorsaniz
eşinizin de size sormadan altın vermesi çok normal geldi bana .