Eşim bana sormadan ailesine altınımızı veriyor

Bütün hepsini bozun internet bankacılığındam gram alin kafaniz rahat eder .siz ayni durumda babaniza altin verin 2 tanr anneniz saklasin madem sonu gelmeyecek onun bakalim esinizin tepkisi nolur
Valla öyle bi kaç altınım var anneme verdiğim Bana taktılar sakla dedim çarçur oluyorlar.yeni doğum yaptım çıkıp satamam merkeze yzak evimiz bebek küçük

Yeni dediğiniz 2 aylık bebek değil mi? Anlamadım? İlk bir ayda olsa anlaşılır da . Sabah erken 08.30’da yarım saatlik iş. Kasa için normal sıraya bile girmiyorsunuz
Burdan direk dolmuş geçmiyor yürümem lazım merkezden uzakta evimiz yapabilsem gidicem ama gidemiyorum şuan bu şehiri de tam bilmiyorum yeniyim

Büyük kavga çıkarırdım, eşiniz bu yüzü sizden bulmuş , tavuz vermeyin artık...

Valla öyle bi kaç altınım var anneme verdiğim Bana taktılar sakla dedim çarçur oluyorlar.yeni doğum yaptım çıkıp satamam merkeze yzak evimiz bebek küçük

Annenizi çağırın babanızla verin altınları sizin adınıza saklasınlar. Eşin sorarsa insan gibi davranırsa bankaya koydum dersiniz . Hangi banka vs cevap vermeye gerek yok. Saçmalarsa da sizinkiler gibi bizimkilere de lazım oldu. Sen geri aldığında biz de geri isteriz dersin.

Babasının maddi durumu çok iyi sırf üniversitede sürünsün diye para yollamadı buna Para harcamıyo kalorifer yakmadan kış geçirtiyor ailesine para haracama takıntısı var. Biz şuan tek maaşa düştük ben doğum yapınca. Yapılacak iş mi sizce bize şuan bu

Bize takan kişilere gitmedi

Durumları iyi olduğu halde sizden gelip altın istemeleri tabiki saçma bu durumda. Bence direk tüm altınları bozdurup bilezik alın. En azından gram, çeyrek diye vere vere elden gitmesindense ben koluma takmak için bilezik yapacağım deyip sıyrılın işin içinden. KYK içinde yapacak bir şey yok malesef. Adam evladına sırf küstüğü için öğrenciyken dahi para yollamamış, çocuğunun durumunu düşünmemiş şimdi öder mi? Ödemez. Kendinizi bu konuda sıkmayın. İnsanlar değişmiyor çünkü. Eldekinin gitmemesi için çabalayın.
Eşinize güzellikle yaklaşın, bir de onlar yüzünden siz kötü olmayın. Masraflarınızın arttığını, borç verirken size danışmasını isteyin. öğrencilik zamanlarını hatırlatın. Anne baba delisi değilse anlar herhalde.

Böyle adamların çocukları babam bana böyle çektirdi diye düşünmez, benim eski erkek arkadaşım öğrenciyken beni sömürürdü sonradan babasının da halasının Almanya’dan gönderdiği paraları cukkaladığını, anasının babasından maaş alabilmek için nikahsız evde oturduğunu öğrendim. Bunlar gibi ince hesap yapan adamların çocukları da aynı disiplinle yetişiyor

Ona babanla iyi geçin bu adam böyle kalbini kırma diyen benim ama adam tuhaf ya benzin atmamak için bize diyo beni şuraya götürün fiyatlar arttı.

Yok artık Maaş alabilmek için nikahsız yaşamak mı? Nasıl bir paragözlük bu?
Böyle ailelerin evlatları genelde anne baba lafından çıkmayıp, ne zaman para isteseler veriyorlar bende onu gözlemledim. Dedem zamanında babamın aldığı tüm maaşı elinden alırmış, babamda sesini çıkarmazmış. Bir de adam İstanbul'da gurbette, tek başına yaşamaya çalışıyorken. Amcam keza aynı, dedem istedikçe yollarmış o kadar gaddar davranmasına rağmen.

Kocanı bi dövsen kendine gelecek gibi... Şifa olur biraz kötek ahahahhahaha

Ona babanla iyi geçin bu adam böyle kalbini kırma diyen benim ama adam tuhaf ya benzin atmamak için bize diyo beni şuraya götürün fiyatlar arttı.
İşte hayır demesini bilmek gerekiyor. Babaya da hesap kitap yapılmaz ama baba yapıyorsa, durumu da iyise bi dur denmeli. "Benimde masraflarım arttı baba, elimde olan belli kusura bakma. Hatta beni götürebilirsen sen beni şuraya götür" dese olay bitecek aslında. Adam alacaklıyken verecekli hale düşüyorum deyip geri çekecek kendisini :)

Dahası da var. Bizim altınları benden izin almadan kasa öncesi saklayacağız diyerek çaldılar yastık içlerinden yorgandan altın topladım. Çıngar çıkarmıştım dolandırıcı oldukları için. Ama anası babası sahtekar olan bu arkadaş annem babam beni ezdi, yardım etmedi diye diye anıran kişi de onların kopyasıydı
Küçük altın ve tüm parayı bunlar yine kaçırmış bulamadık ki düğün öncesi öneride bulununca ben nişan atmıştım sonra özür dilemişlerdi ama düğün sonrası dahaertesi gün bu bku yediler. Sonra hemen ev aldılar. Her şeyi bize ödetip sorunca sana paramız yoktu dediler. Evdeki eşyaların hepsini değiştirmiş ben tepe home aldım diye gitmiş oradan almış haspam. Boşayınca gidip kurban kestirmiştim. Anlatsan roman olur iğrenç aşağılık narsist tipler. Çocuğun abisi de aynı nedenlerden bir sene önce ayrılmıştı. Birebir aynı nedenler. Araba 1+1 ev alınmış kredisi bize ödetilmeye çalışılıyor. Bunlara bir kere evet dedin mi evere bile gerek yok kafanı çevirdin mi devamı geliyor

Son düzenleme:
Maddi durumları iyi deyip duruyorsunuz ama adam cimri demek ki. Öğrenciyken bile para vermeyen adam yetişkin, meslek sahibi oğlunun borcunu mu ödeyecek? Tabii ki eşiniz ödeyecek o borcu. Dolayısıyla siz. Babasının savunulacak tek bir yanı yok. Yaptığı insanlık değilmiş. Ama kaç yaşında yetişkin bireylersiniz. Bir zahmet borcunuzu kendiniz ödeyin.

Benim eşim ince hesap yapmıyor babasını haksız buluyor ama ailesine hayır diyemiyor benim ailem altın istese bizimkilere de hayır demez parayla derdimiz yok ben enayi yerine konmak istemiyorum bankada tomarla paraları var bu ay fazla oara harcadım altını siz verin diyor ne kadar saçma ya aşırı saçma kafayı yicem artık

Malesef enteresan bir adam bana neden kyk ödemek düşüyor paraları olmasa öderim ama bu enayi yerine koymaktır ama asıl sorun benim eşimin bana danışmadan iş yapması dua etsin şuan hasta olduğuna çok sinirliyim

Daha geöen dedim ki annenden çeyreği gwri aldın mı Almadım almayo düşünmüyorum 5 bin verdi bana dedi ona sayalım. Ya taman sayalım da daha yeni uyardım onu hala bana sormadan iş yapıyor parayla sorunumuz yok ama düğün altınımı bana sormadan veremezsin ya

Bizde de benim ailem yardım eder onun ailesi de para koparma derdinde

Altinlari kendinize bilezik yapin yada harcadik diyon baslari sikistikca sizden altin istiyor uyaniklar ayrica esinde cok saf altin takacak durumlari yoksa altin takmasinlar ellerinde me varsa onu taksinlar sizi enayi buldular bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…