eşim bana sormadan bileziğimi almış

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
eşim bana sormadan bileziğimin içinden bir kaç tanesını almış. az once fark ettım aradım akşam getrcem bende dedı korkma bozdurmadım dedı. bozdurmadıysa neden aldı nasıl tepki vermem lazım ?

eşim bana sormadan bileziğimin içinden bir kaç tanesını almış. az once fark ettım aradım akşam getrcem bende dedı korkma bozdurmadım dedı. bozdurmadıysa neden aldı nasıl tepki vermem lazım ?

Acil bir ödemesi gelmiş olabilir ve sıkışırsam bozdururum diye almış olabilir ama demek ki ihtiyaç kalmadı. Her halükarda size danışması gerekirdi de. Sanırım tepkinizden çekindi. Size farkettirmeden halletmeye çalıştı. Bzudurup birkaç gün sonra yenisini almayı planlıyor olabilir.

Eşin ne iş yapıyor, esnaf falan mı?

Aşırı tepki verme yoksa hep bu yola gider. Ve bileziklerinin yerini eşin bilmesin ki bu gibi durumlarda sana sormak zorunda kalsın..

farketmeseydin de bozdurmayacakmıydı acaba ?

Acil bir ödemesi gelmiş olabilir ve sıkışırsam bozdururum diye almış olabilir ama demek ki ihtiyaç kalmadı. Her halükarda size danışması gerekirdi de. Sanırım tepkinizden çekindi. Size farkettirmeden halletmeye çalıştı. Bzudurup birkaç gün sonra yenisini almayı planlıyor olabilir.

Eşin ne iş yapıyor, esnaf falan mı?

Aşırı tepki verme yoksa hep bu yola gider. Ve bileziklerinin yerini eşin bilmesin ki bu gibi durumlarda sana sormak zorunda kalsın..

eşim müteahitlik yapıyor. tesadufen baktım yoktu sankı ıcıme dogdu

Birdahakine sana mutlaka soylemesini soyle,
aksi taktirdi eve hirsizmi girdi, veya gelen misafirler caktirmada indiregandi yapti diye suizan ediyorum de :37:

Birdahakine sana mutlaka soylemesini soyle,
aksi taktirdi eve hirsizmi girdi, veya gelen misafirler caktirmada indiregandi yapti diye suizan ediyorum de :37:

aynen oyle... gerçi hırsız girsede içinden bi kaçını almaz hepsını alır :D bu modern hırsız :p

eşim müteahitlik yapıyor. tesadufen baktım yoktu sankı ıcıme dogdu

Dediğim gibi kendi işiyse acil bir ihtyaç olmuştur ve bir iki güne gelecek parayla sana yenisini alıp farkettirmeden olayı kapamayı planlamıştır. Çok üstüne gitme ve kavga etme lütfen. Sakince açıklama yapmasını bekle :)

Back
X