- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ses kaydım var. Ses kaydında sesim o kadar iğrenç ki bebek gibi ağlıyorum dinlemeye tahammülüm yok. Ağlamam da onu çok sinir ediyor. Ama bwnw yaptıkları karşısında gülemem kiboşanma davası açsan çekişmeli olur ve uzun sürer delillerin var mı
mahkeme onu ister senden şahit vs. bu adamla ömür geçmez senide kendi gibi eder
Bir de onun da kanıtı var. Bir ara ilk günler daha kavga ettiğimizde bu işleri yapmayacwksan defol git demişti üst üste daha on günlük flaan evliyiz ona kağıt yazıp kapıya asmıştım eski sevgilimle evlenseydim dhaa mutlu olurdum doğuşuydu ama sen ondan bile beterisn seni sevmiyorum sen serefsizin tekisin diye kendimi kullanılmış hissettiö ne diye evlendin sen dhaa balayından dönünce defol git denir miboşanma davası açsan çekişmeli olur ve uzun sürer delillerin var mı
mahkeme onu ister senden şahit vs. bu adamla ömür geçmez senide kendi gibi eder
İyi olduğu zaman çok iyi. Sevmiyor desem yaptığı bunca sey de var. Gece beni düşünüyor yalnız kaldığım için kapıyı kapat kitle on kere söyler. İşte erken uyu der uykunu al hamileyim diye. Bir kere ocakta elimi yakmıştım geldi hemen sarıldı korkma ben yanındayım dedi öptü elleirimi buz koydu hemen. Hiç sevmiyor olsa bunları yapmaz ve sevmese ilişki de yaşamaz şu ana kadar sevgilisi olmamış ve ilk elini tuttuğu kız benim ama bilmiyorum neden böyle yaptığını yemek konusunda çok seçici tamam kabul ediyorum bası yemeklerim güzel olmuyor ama gayet güzel olanlara bile laf ediyor bazen. Çok ayrıntıcı yemek programındaki eleştirileeden daha fazla eleştiri alıyorum evde yok sıvı yağla tarhana mı olurmuş yok ben düdüklü tencere olmadan yapılan mercimek çorbası görmedim yok bamyanın kafasını güzel kesmemişsin
İyi olduğu zaman çok iyi. Sevmiyor desem yaptığı bunca sey de var. Gece beni düşünüyor yalnız kaldığım için kapıyı kapat kitle on kere söyler. İşte erken uyu der uykunu al hamileyim diye. Bir kere ocakta elimi yakmıştım geldi hemen sarıldı korkma ben yanındayım dedi öptü elleirimi buz koydu hemen. Hiç sevmiyor olsa bunları yapmaz ve sevmese ilişki de yaşamaz şu ana kadar sevgilisi olmamış ve ilk elini tuttuğu kız benim ama bilmiyorum neden böyle yaptığını yemek konusunda çok seçici tamam kabul ediyorum bası yemeklerim güzel olmuyor ama gayet güzel olanlara bile laf ediyor bazen. Çok ayrıntıcı yemek programındaki eleştirileeden daha fazla eleştiri alıyorum evde yok sıvı yağla tarhana mı olurmuş yok ben düdüklü tencere olmadan yapılan mercimek çorbası görmedim yok bamyanın kafasını güzel kesmemişsin
Biliyormusun boşansan bundan kötü olmazsin annenin yanina gitsen , cocuk toparlaninca 6 aylik olunca ya da 1 yaşında devletr atanamazsaniz. Kreşlerde çalışabilirsiniz yani bu kadar eziyet cekmezseniz. Bu çocuk doğunca öyle yatmayacak adam çocuğun aglamasina, uymamasına herseye takacak uine problem çıkaracak.Boşanıcam ama boşanma sonrası beni korkutuyor
Bir kadın evi düzenli tutup da çocuk bakamıyorsa ben ona kadın demem diyor. Eltime de çok şey söyleniyordu ben de kadını tembel falan sanıyordum belli ki o da yapıyor ama beğenen yokAllahım kıyamam sana ya çok üzüldüm.. nasıl bir insanlık.. ya nice hamileler var evde hiçbir iş yapmıyo eşi yapıyo yemeğindne tut temizliğine... hamilesin hassasın..eşin narşist bi insan belli canım.. şuan bosanmak ıcın yanlıs bır donem gıbı geldı bana.ALLAH yardımcın olsun.. asla el kaldırmasına ızın verme bıdaha,kendi dğerın yoksa bebğını düşün
Bavulumla gidiyorumHaftalık konu gelmiştir bu hafta küsüp annene gittin haftaya opup barıştınız eve döndün eeee sonraki haftaSonunu görebiliyor musun ya o adamla evli çocuklu bir ezik ya da boşanmış çocuklu bi anne seç beğen al
ay valla içimi şişirdiniz. Tamam anladık sizin imkanınız yokmuş siz boşanmamışsınız. Ama konu sahibi diyor ki boşanmayı düşünüyorum, annemin evine dönsem daha kolay atanırım. Sadece korkuyorum bana musallat olur diye. Bu şekilde diyen birine neden boşanma diyelim? Kaldı ki eşin tedavi olsun sonrasına bakarsın diyor çoğu üye. Düzelirse ne ala, çocuklarını sağlıkla mutlulukla büyütürler ama düzelmezse o masum yavrucak öyle bir yuvada büyümemiş olur.Ya neden kadına böyle diyor sunuz yaşamadan bilemezsiniz bazi şeyleri lütfen biraz daha anlayışlı olun
Yani o an gülmesi ne kadar hasta olduğunun belirtisidir zaten benim esimde böyle ondan biliyorum.yalniz ailenize söylemeyin ortalık karışmasin doğum arefesi,hem.tedavi olursa geçer inşallah.aileler araya girince herşey daha farklı oluyor da. Rabbim gücünü arttırsinEvet farkındayım. Ama çok oisleşecek biliyorum
Şimdi eşyalarımı topluyorum. Uzun bir süre gelmeyeceğim dedim. Ailene söyleme dedi. Önce izin vermedi gitmeme sonra para verdi kalanını da yatırırım sonra hesabına ihtiyacın olunca dedi. O terapiye gidilcek tedavi olacaksın falan dedim evde bir psikopatlar yaşıyor um diyorum gülmeye çalışıyor sarılıyor bilmem ne
Ses kaydım var. Ses kaydında sesim o kadar iğrenç ki bebek gibi ağlıyorum dinlemeye tahammülüm yok. Ağlamam da onu çok sinir ediyor. Ama bwnw yaptıkları karşısında gülemem ki
İyi yapıyorsunuz. Bakın önceki yorumumda pdr mezunu olmayın falan dedim ama gerçekten pdr mezunuysanız, kpss olmadan da çalışabilirsiniz, alanınız geniş iş imkanınız var, eğer bebek toparlanana kadar anneniz size bakabilecekse gidin yanına, bebek biraz büyüdüğünde çalışırsınız ilerde evladınızla kendi düzeninizi de kurarsınız.Eşinizin gerçekten sağlıklı düşünceleri yok, bebeğinizi ve kendinizi o adama heba etmeyin.Bavulumla gidiyorum
Benim babam da sinirliydi. Bağırır çağırır beş dj sonra unuturdu. Ablamın eşi o da sinirlidir ama anlama karşı değil çocuklara karşı teyzemin eşi o da huysuz geçimsiz ve eleştirmeyi seven biri. Bütün erkekler böyle gibi geliyor. Sizin evliliğiniz farklı mı? Bunu nasıl başarıyorsunuz? Ben evlenmeden önce çok ölçüp tarttım namaz kılan biriydi bıraktı. Yolda yaşlılara yardım eder yer verir torbalarını taşır nişanlı yken sesini bile yükseltmiş değildi.Sonuç olarak her gün benzeri konu açılıyor. Siz ve sizin gibi saflar da akıl fikir veriyor.
Konu sahibi cevap vermiyor
2 gün sonra benzer konuyu acıyor. Yine iyiniyet sahibi kadınlar geliyor. Etme gitme diyor. Yine cevap vermiyir.
Aradan 5 gün geçiyor. Yine benzer bir konu...
Yani yormayin kendinizi.
Düşündüğü şey kocasının laf etmeyeceği, dövmeyecegi bir kadın olmak. Yaranmak.
Ama bunu hiç başaramayacak. Bilmediği kısım bu.
Bi de bu konularda gebelik şarttır.
2 senelik evliyim. Eşimin daha sesi yükselmiş değildir. Ama ben yine dr korunuyorum. Insanlardan bi sey anlamıyorum.
:)Burdaki her kez bol keseden sallamış yok sesini yükselte başarım giderim tabi canım yokalaydi bi yuvayı yıkmak çocuğunu babasız yok mak kimse başına gelmeyince bilmez ben ce doktora gidsin esin tedavi olsun sakinlessin yada ailesinden büyükleri konuşsun ki alalhim düzelsin ihslalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?