Eşim bana vurdu

boşanma davası açsan çekişmeli olur ve uzun sürer delillerin var mı
mahkeme onu ister senden şahit vs. bu adamla ömür geçmez senide kendi gibi eder
Ses kaydım var. Ses kaydında sesim o kadar iğrenç ki bebek gibi ağlıyorum dinlemeye tahammülüm yok. Ağlamam da onu çok sinir ediyor. Ama bwnw yaptıkları karşısında gülemem ki

boşanma davası açsan çekişmeli olur ve uzun sürer delillerin var mı
mahkeme onu ister senden şahit vs. bu adamla ömür geçmez senide kendi gibi eder
Bir de onun da kanıtı var. Bir ara ilk günler daha kavga ettiğimizde bu işleri yapmayacwksan defol git demişti üst üste daha on günlük flaan evliyiz ona kağıt yazıp kapıya asmıştım eski sevgilimle evlenseydim dhaa mutlu olurdum doğuşuydu ama sen ondan bile beterisn seni sevmiyorum sen serefsizin tekisin diye kendimi kullanılmış hissettiö ne diye evlendin sen dhaa balayından dönünce defol git denir mi

Biz kime ne anlatmaya calisiyoruz ya.Valla sen akillanmazsin.

Bak kuzum, seviyordur evet cidden seviyordur anlıyorum. Ama sevgi, sağlıklı olanındansa bunun doğru bir sevgi-sevme biçimi olduğundan bahsedebiliriz. Sana çok basit bir örnek vereceğim; pedofililer. Pedofili biri, çocukları çok sever. Ama "Yanlış ve iğrenç" bir şekilde sever. Anlıyor musun? Onlara şekerler alır, eğlendirir parka götürür, saçlarını okşar, iltifatlar eder, gezdirir yedirir içirir, sohbet eder, neşelendirir. Bunlara bakınca bir pedofilinin çocuğu sevdiğini söyleyebilirsin. Ama aynı zamanda bir pedofili, çocuğa hiçbir şekilde yapılmaması gereken şeyleri de yapar, onu yaralar, ruhuna ve bedenine zarar verir. Şimdi sen bu tabloda dönüp de sadece çocuğa şeker alıp eğlendirmesine bakarak, çocuğu doğru sevdiğini söyleyebilir misin bir pedofilinin?

Kocanın sevgisi de böyle hastalıklı, bencil ve zararlı.
Bunu anladığında bulanmış aklın biraz daha yerine gelecek. Anlamadığın sürece de kendi kendini bir bu beyin yıkama seansından diğerine sokup duracaksın ve ömrün eziyetle bitecek, kadın-erkek ilişkisinde sağlıklı, şefkatli, aşk dolu ve kıymetle sevilmenin ne demek olduğunu bir kere bile tadamadan geberip gideceksin. Ondan sayfalarca sana yazıp duruyor buradaki kadınlar, aç gözünü, kendini kandırmayı kes diye.

Boşanıcam ama boşanma sonrası beni korkutuyor
Biliyormusun boşansan bundan kötü olmazsin annenin yanina gitsen , cocuk toparlaninca 6 aylik olunca ya da 1 yaşında devletr atanamazsaniz. Kreşlerde çalışabilirsiniz yani bu kadar eziyet cekmezseniz. Bu çocuk doğunca öyle yatmayacak adam çocuğun aglamasina, uymamasına herseye takacak uine problem çıkaracak.

Haftalık konu gelmiştir bu hafta küsüp annene gittin haftaya opup barıştınız eve döndün eeee sonraki hafta Sonunu görebiliyor musun ya o adamla evli çocuklu bir ezik ya da boşanmış çocuklu bi anne seç beğen al

Bir kadın evi düzenli tutup da çocuk bakamıyorsa ben ona kadın demem diyor. Eltime de çok şey söyleniyordu ben de kadını tembel falan sanıyordum belli ki o da yapıyor ama beğenen yok

Ya neden kadına böyle diyor sunuz yaşamadan bilemezsiniz bazi şeyleri lütfen biraz daha anlayışlı olun
ay valla içimi şişirdiniz. Tamam anladık sizin imkanınız yokmuş siz boşanmamışsınız. Ama konu sahibi diyor ki boşanmayı düşünüyorum, annemin evine dönsem daha kolay atanırım. Sadece korkuyorum bana musallat olur diye. Bu şekilde diyen birine neden boşanma diyelim? Kaldı ki eşin tedavi olsun sonrasına bakarsın diyor çoğu üye. Düzelirse ne ala, çocuklarını sağlıkla mutlulukla büyütürler ama düzelmezse o masum yavrucak öyle bir yuvada büyümemiş olur.

Yani o an gülmesi ne kadar hasta olduğunun belirtisidir zaten benim esimde böyle ondan biliyorum.yalniz ailenize söylemeyin ortalık karışmasin doğum arefesi,hem.tedavi olursa geçer inşallah.aileler araya girince herşey daha farklı oluyor da. Rabbim gücünü arttırsin

Ses kaydım var. Ses kaydında sesim o kadar iğrenç ki bebek gibi ağlıyorum dinlemeye tahammülüm yok. Ağlamam da onu çok sinir ediyor. Ama bwnw yaptıkları karşısında gülemem ki

gülüm bu adam hasta tabi gülmemelisin ayrıca okb hastaları 1 2 ilaçla geçmez ve yaptıklarını geçtiğini göstermiyor
sana bildiğin psikolojik baskı ve şiddet uygulamış anlattıkların zaten okb olduğunu; en uç noktada yaşarlar ya çok kötü ya çok iyi olurlar (sana whatsapp tan msj atar mı hakaret tarzında bunlarda delildir) boşanmak istemiyorsan iyi bir dr bulup tedavi olmalısını istemelisin

Önemli olan eşya değil istersen hiç birşey götürme ama kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün hamilelikte bile bunları yaşıyorsan doğum lohusalık hiiiç kolay değil psikolojik destek olmadan nasıl yapacaksın dayak yiyerek ağlayarak mi gecireceksin o günlerini

Bavulumla gidiyorum
İyi yapıyorsunuz. Bakın önceki yorumumda pdr mezunu olmayın falan dedim ama gerçekten pdr mezunuysanız, kpss olmadan da çalışabilirsiniz, alanınız geniş iş imkanınız var, eğer bebek toparlanana kadar anneniz size bakabilecekse gidin yanına, bebek biraz büyüdüğünde çalışırsınız ilerde evladınızla kendi düzeninizi de kurarsınız.Eşinizin gerçekten sağlıklı düşünceleri yok, bebeğinizi ve kendinizi o adama heba etmeyin.

Benim babam da sinirliydi. Bağırır çağırır beş dj sonra unuturdu. Ablamın eşi o da sinirlidir ama anlama karşı değil çocuklara karşı teyzemin eşi o da huysuz geçimsiz ve eleştirmeyi seven biri. Bütün erkekler böyle gibi geliyor. Sizin evliliğiniz farklı mı? Bunu nasıl başarıyorsunuz? Ben evlenmeden önce çok ölçüp tarttım namaz kılan biriydi bıraktı. Yolda yaşlılara yardım eder yer verir torbalarını taşır nişanlı yken sesini bile yükseltmiş değildi.

:)
Neyse
Uzun uzun anlatip sizi muhteşem eşinizden etmek istemem.

Okurken sinir krizi geçirdim
Allah ım çocuk olunca iyice delirir bu adam
Bebek eşyaları bezler çamaşırlar oyuncaklar
Yani klasik yazacam çocuk niye yaptınız az çok huyunu öğrenmşsinizdir adam bildiğin deli bu düzelmez huyu böyle çocuk için bekleseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…