Eşim bana vurdu

Kızım bu adam manyak. Arkana bakmadan kaç. Psikopata bağlamış resmen. Senin bütün konularını biliyorum. Ben sizin sonunuzu görmüyorum malesef.

Ayrıca sizi şunu söyleyeyim. İnsan insandır. Hatalı, bozuk bir malım ne demek. Gözünüz kör de olabilirdi, sakatta olabilirdiniz. İnsan sevdikten sonra kalp gözüyle sever. Sakar da olabilirsiniz, beceriksiz, iyi yemek yapamıyor da ama inanın bunların hiç biri sizin gururunuzu kırmaya sebep olmamalı. Ne kadınlar var yapabildiği halde, süsünden ödün vermeyip yapmayan. Ben iyi yemek yapabildiğim halde, eşim bazen şöyle yapsaydın sanki daha iyi olurdu der. Bende yemeği işten gelince sen yap bende hazırdan yesem çok daha mutlu olurum derim. Oda sonra eline sağlık aşkım der.

Gülü bizim bu arkadaşta normal değil yani bütün kadınlar olrak bekliyorduk böyle bise adam buna hırssız bile dedi insan dayanamıyor ama bu arkadaşta beni çok kızdırıyor cidden çok saff yazik
Oyle miymis cok saf demekki adi da mutemadiyenuzgun bastan kabullenmis sanki her seyi..

Giderken belirtmis ama " bir süre " diye.
Yani adama sihirli değnek değecek onu bekliyor.

Dur bakalim yarim saattir topladim esyalari diyor.3 kurusun hesabini yapan adam da gayet normal hesabina para yatiricam falan diyor.Inanmiyorum gidecegine cok net.Annem uzakta demisti sanki oyle hatirliyorum bir de.

Çok şanslısınız eşinizin kıymetini bilin. Allah mutluluğunuzu daim etsin. İlk zamanlar benim de hatalarım oldu. Ev işlerini yapmadım. İnat ettim bağırdığı için ama artık yapıyorum. Tamam çok hamarat değilim çok titiz de değilim. Ama araştırıyorum hep ya bana mutfak tezgahı dağınık bu ev çöp ev zaten diye bağırısğı günün gecesi masaların altına kadar girip supürdüm. İrmik tatlısı yaptım. Ve kendime kabak yemeği yaptım gece ikide uyudum. Daha napıyım. Neymiş basit şeyler istiyormuş snadviç kahvaltı yermiş beni düşünüyormuş. Ben anlamıyormuşum. Zaten çorba ve patlıcan köfte birköa yemek dışında yemek yemiyor. Lanrıyaırk yaptım olmadı gerçekten kötü oldu. O gün bana verdiği harçlığı verdim ona kendisine dürüm söyledi. Yedi ben istemiyorum dedim ama bir kere bile gel tadına bak bari hamilesin demedi. Hatta parayı verirken benim 100 tlem vardı sadece adamın bızuğu yok sen de var mı bozuğu yokmuş diye çağırdım. O sırada Turkcell'in yarışması oluyor ona girmiş soruları bilince para kazanıyosun ben onu çağırınca süresi geçmiş basamamış bağırdı. Hiçbir şeyi beceremiyorsun tek başına diye.

Valla hamilesiniz uzulmenizi istemem o yüzden dikkat edeceğim lsflarima.Ama çok üzüldüm yüzünü aç diyo bide hsysiyetsiz .
Benim eşimde aşırı titiz bende o öyle diye mi nedir inadına yapar gibi ya bişey dokerdim ya düşürüp kirardim.O da söylenirdi hep sadece bana değil iş yerinde de öyleymiş yani genel olarak titiz ama bu yüzden bana vurmaya kalksa ağzına tukururum.o sandalyeyi bu tarafına sokarım .

Ama hamilesiniz ,içinde bulunduğunuz durumu bilemem o yüzden ayrıl ,ayrılma vs diyemem ama bu durumdan birilerini haberdar edin .Kendinize dikkat edin ,ve en ufak bir şiddete gidin hastaneye darp raporu alın korkmayın o zaman atağını denk almak zorunda kalır müsvedde

Dur bakalim yarim saattir topladim esyalari diyor.3 kurusun hesabini yapan adam da gayet normal hesabina para yatiricam falan diyor.Inanmiyorum gidecegine cok net.Annem uzakta demisti sanki oyle hatirliyorum bir de.
Konuya tepkiler gelince muhtemelen böyle dedi diye düşünüyorum.
Açıkçası gideceği felan yok.

canım benım ababmda bana küçükken şiddet uygulamışlığı vardır dediğin gibi sinirli sonra pişman olur.. ama ben ömür baya babmın aksi erkek istedim onun gibilerden nefret ettim.. eşim çok sakindir şükür şidette görmedim hiç.. şiddet normal kabul edilebilir birşey değildir.. bak bende şuan hamileyım çamasır suyu sıkıyorum lavoba sılcem esım zararlı ben yapayım der,makıneye kendı tutuyo nolur nolmaz diye... insanın içinde merhamet olcak.. namaz kılmış olabilir zamanında hic onemı yok ınsanda Allah korkusu olucak...

Tokatın raporunu alamam ki iz flaan çıkmadı sadece tetanoz aşısı olan yer biraz şişmiş gibi

Senin de oğlun psikopatmış sen niye söylemedin deseydin keşke.
Canım benim öyle bir adamla nasıl yaşayacaksın tezgahın üstünde tabak da olur bardak da. Orası mobilya mağazası değil ki. Yaşıyorsunuz orada. Her saniye ortalığı toplayamazsin. Ayrıca şunu da soyleyim o adamın yüzünden çocuğun da çok kötü etkilenecek. Benim bir arkadaşımın babası böyle takintiliydii ve arkadaşım da hiç normal değildi.

Dün ondan isteyecektim çamaşırları topla kolumu kaldıramıyorum diye. Bağırınca istemedim. Zaten git çamaşırları topla dedi gittim topladım. Desem ki kolum ağrıyı yap sen ne biçim kadınsın ev işini de ben mi yapıcam dicek.

Bir davaro klasiği daha. Çekilecek dert değil üstelik gebesiniz. Ben gebe olsaydım ben icimde insan büyüyotuyorum diye zehir ederdim hayatı. Kolay mı ya senin içinde bir insan var

Annesi de titiz. O yüzden normal sanıyorlar. Her dk toplu olacak. Ya yatak odasında pufun üstünde her gün giydiğim pantolonum duruyor. O niye orda duruuyo çocuğa bunu mu öğretecwksin sen ne biçim çocuk yetiştirceksin diyor. O çocuğu öyle kabul etmezmiş.

senin demene gerek yok ki senin durumunu bilip sana yapmadın diye bağırması bile kabul edilebilir değil.. kadın eş ev temizliği için alınmazki.. eğitim düzeyi çok düşük bir insna sanırım.kaç yıllık evlisiniz? ben hiç düzelir birşey göremiyorum.

Eskiden okb iken ki bence hala öyle. Eve misafir gelince bir yere oturunca sildiriyomuş anneisine. Sinirlenince terasa çıkıp bağırıp kendini yumrukluyomuş şu anki halini çok normal sanıyor o yüzden ailesi de benim pasaklı ve beceriksiz olduğumu düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…