- 30 Aralık 2009
- 23.936
- 96.506
- 1.123
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Giderken belirtmis ama " bir süre " diye.Toplamissin esyalarini.Gidiyor musun annene napiyorsun ? Nasil izin verdi gitmene bu adam senin para falan da vermis.
Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk
Çok şanşlısınız.babaö da çok sinirliydi belki o yüzden normal geliyor. Babam da bir kere sabunluğu kırıdğım için yumruk atmıştı çocukken. Gözlerimden biraz rahatsızım o yüzden biraz normal insanlardan daha fazla sakarlıklarım oluyor. Evet mantıklı düşününce gözlerimin iyi görmüyor oluşu benim seçimim değil. Ve bunları hak etmiyorum ama gerçek hayatta küçük dezavantajlarını olduğunda seni geri çekiyorlar ve eziyorlar. Babası yüzüme yüzüme senin sol gözün görmüyormuş iyi niye söylemeidn diyor halbuki eşim biliyordu. Sanki kandırıp kendimi zorla yamamışım gibi. Bozuk bir malım sanki.
Oyle miymis cok saf demekki adi da mutemadiyenuzgun bastan kabullenmis sanki her seyi..Gülü bizim bu arkadaşta normal değil yani bütün kadınlar olrak bekliyorduk böyle bise adam buna hırssız bile dedi insan dayanamıyor ama bu arkadaşta beni çok kızdırıyor cidden çok saff yazik
Giderken belirtmis ama " bir süre " diye.
Yani adama sihirli değnek değecek onu bekliyor.
Çok şanslısınız eşinizin kıymetini bilin. Allah mutluluğunuzu daim etsin. İlk zamanlar benim de hatalarım oldu. Ev işlerini yapmadım. İnat ettim bağırdığı için ama artık yapıyorum. Tamam çok hamarat değilim çok titiz de değilim. Ama araştırıyorum hep ya bana mutfak tezgahı dağınık bu ev çöp ev zaten diye bağırısğı günün gecesi masaların altına kadar girip supürdüm. İrmik tatlısı yaptım. Ve kendime kabak yemeği yaptım gece ikide uyudum. Daha napıyım. Neymiş basit şeyler istiyormuş snadviç kahvaltı yermiş beni düşünüyormuş. Ben anlamıyormuşum. Zaten çorba ve patlıcan köfte birköa yemek dışında yemek yemiyor. Lanrıyaırk yaptım olmadı gerçekten kötü oldu. O gün bana verdiği harçlığı verdim ona kendisine dürüm söyledi. Yedi ben istemiyorum dedim ama bir kere bile gel tadına bak bari hamilesin demedi. Hatta parayı verirken benim 100 tlem vardı sadece adamın bızuğu yok sen de var mı bozuğu yokmuş diye çağırdım. O sırada Turkcell'in yarışması oluyor ona girmiş soruları bilince para kazanıyosun ben onu çağırınca süresi geçmiş basamamış bağırdı. Hiçbir şeyi beceremiyorsun tek başına diye.Yazdıklarınız okuyanı delirtir, siz nasıl tahammül ediyorsunuz bu insan müsveddesine, Allah aşkına? O azarlıyor, vuruyor, siz ağlıyorsunuz... Hem de neden sebep; halı, temizlik, bilmem ne... Şiştim vallahi.
Evden ayrılıyorsunuz sanırım, bütün sayfaları okuyamadım. Lütfen dönmeyin geri. Bu adamla çocuk mu büyütülür? Size vuran çocuğuna da vurur, ona vurmasa çocuk annesinin gördüğü muameleye şahit ola ola büyüyecek. Sağlıklı bir çocuk büyüyebilir mi bu ortamda? İçim acıdı ya. Canınızın kıymeti olsun biraz.
Bir de seviyor filan diyorsunuz, bu adamın size yararından çok zararı var. Eee olmaz olsun o zaman öyle sevgi. Ne işe yarayacak böyle sevmesi?
Bütün erkekler böyle sanıyorum diyorsunuz bir de. Saçmalamayın lütfen, on küsur yıldır birlikteyim eşimle, daha bana sesini yükseltmişliği yok, ki bazen çok sabır taşıran bir insan olabilirim. Sizin adamın ayarları bozuk. Sağlam bir tedavi lazım ona ama ben böylelerinin kolay kolay düzeleceğine inanamıyorum da.
Valla hamilesiniz uzulmenizi istemem o yüzden dikkat edeceğim lsflarima.Ama çok üzüldüm yüzünü aç diyo bide hsysiyetsiz .Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Konuya tepkiler gelince muhtemelen böyle dedi diye düşünüyorum.Dur bakalim yarim saattir topladim esyalari diyor.3 kurusun hesabini yapan adam da gayet normal hesabina para yatiricam falan diyor.Inanmiyorum gidecegine cok net.Annem uzakta demisti sanki oyle hatirliyorum bir de.
Üç saatte otobüsle karnımı doyurup çıkıyor um bavulumu topladımDur bakalim yarim saattir topladim esyalari diyor.3 kurusun hesabini yapan adam da gayet normal hesabina para yatiricam falan diyor.Inanmiyorum gidecegine cok net.Annem uzakta demisti sanki oyle hatirliyorum bir de.
Benim babam da sinirliydi. Bağırır çağırır beş dj sonra unuturdu. Ablamın eşi o da sinirlidir ama anlama karşı değil çocuklara karşı teyzemin eşi o da huysuz geçimsiz ve eleştirmeyi seven biri. Bütün erkekler böyle gibi geliyor. Sizin evliliğiniz farklı mı? Bunu nasıl başarıyorsunuz? Ben evlenmeden önce çok ölçüp tarttım namaz kılan biriydi bıraktı. Yolda yaşlılara yardım eder yer verir torbalarını taşır nişanlı yken sesini bile yükseltmiş değildi.
Tokatın raporunu alamam ki iz flaan çıkmadı sadece tetanoz aşısı olan yer biraz şişmiş gibiValla hamilesiniz uzulmenizi istemem o yüzden dikkat edeceğim lsflarima.Ama çok üzüldüm yüzünü aç diyo bide hsysiyetsiz .
Benim eşimde aşırı titiz bende o öyle diye mi nedir inadına yapar gibi ya bişey dokerdim ya düşürüp kirardim.O da söylenirdi hep sadece bana değil iş yerinde de öyleymiş yani genel olarak titiz ama bu yüzden bana vurmaya kalksa ağzına tukururum.o sandalyeyi bu tarafına sokarım .
Ama hamilesiniz ,içinde bulunduğunuz durumu bilemem o yüzden ayrıl ,ayrılma vs diyemem ama bu durumdan birilerini haberdar edin .Kendinize dikkat edin ,ve en ufak bir şiddete gidin hastaneye darp raporu alın korkmayın o zaman atağını denk almak zorunda kalır müsvedde
Ben orda benim eşim muhteşem diyebir sey yazmadım:)
Neyse
Uzun uzun anlatip sizi muhteşem eşinizden etmek istemem.
Senin de oğlun psikopatmış sen niye söylemedin deseydin keşke.Çok şanşlısınız.babaö da çok sinirliydi belki o yüzden normal geliyor. Babam da bir kere sabunluğu kırıdğım için yumruk atmıştı çocukken. Gözlerimden biraz rahatsızım o yüzden biraz normal insanlardan daha fazla sakarlıklarım oluyor. Evet mantıklı düşününce gözlerimin iyi görmüyor oluşu benim seçimim değil. Ve bunları hak etmiyorum ama gerçek hayatta küçük dezavantajlarını olduğunda seni geri çekiyorlar ve eziyorlar. Babası yüzüme yüzüme senin sol gözün görmüyormuş iyi niye söylemeidn diyor halbuki eşim biliyordu. Sanki kandırıp kendimi zorla yamamışım gibi. Bozuk bir malım sanki.
Dün ondan isteyecektim çamaşırları topla kolumu kaldıramıyorum diye. Bağırınca istemedim. Zaten git çamaşırları topla dedi gittim topladım. Desem ki kolum ağrıyı yap sen ne biçim kadınsın ev işini de ben mi yapıcam dicek.canım benım ababmda bana küçükken şiddet uygulamışlığı vardır dediğin gibi sinirli sonra pişman olur.. ama ben ömür baya babmın aksi erkek istedim onun gibilerden nefret ettim.. eşim çok sakindir şükür şidette görmedim hiç.. şiddet normal kabul edilebilir birşey değildir.. bak bende şuan hamileyım çamasır suyu sıkıyorum lavoba sılcem esım zararlı ben yapayım der,makıneye kendı tutuyo nolur nolmaz diye... insanın içinde merhamet olcak.. namaz kılmış olabilir zamanında hic onemı yok ınsanda Allah korkusu olucak...
Pardon iyi babaydi değil mi ?Ben orda benim eşim muhteşem diyebir sey yazmadım
Annesi de titiz. O yüzden normal sanıyorlar. Her dk toplu olacak. Ya yatak odasında pufun üstünde her gün giydiğim pantolonum duruyor. O niye orda duruuyo çocuğa bunu mu öğretecwksin sen ne biçim çocuk yetiştirceksin diyor. O çocuğu öyle kabul etmezmiş.Senin de oğlun psikopatmış sen niye söylemedin deseydin keşke.
Canım benim öyle bir adamla nasıl yaşayacaksın tezgahın üstünde tabak da olur bardak da. Orası mobilya mağazası değil ki. Yaşıyorsunuz orada. Her saniye ortalığı toplayamazsin. Ayrıca şunu da soyleyim o adamın yüzünden çocuğun da çok kötü etkilenecek. Benim bir arkadaşımın babası böyle takintiliydii ve arkadaşım da hiç normal değildi.
Dün ondan isteyecektim çamaşırları topla kolumu kaldıramıyorum diye. Bağırınca istemedim. Zaten git çamaşırları topla dedi gittim topladım. Desem ki kolum ağrıyı yap sen ne biçim kadınsın ev işini de ben mi yapıcam dicek.
Eskiden okb iken ki bence hala öyle. Eve misafir gelince bir yere oturunca sildiriyomuş anneisine. Sinirlenince terasa çıkıp bağırıp kendini yumrukluyomuş şu anki halini çok normal sanıyor o yüzden ailesi de benim pasaklı ve beceriksiz olduğumu düşünüyorSenin de oğlun psikopatmış sen niye söylemedin deseydin keşke.
Canım benim öyle bir adamla nasıl yaşayacaksın tezgahın üstünde tabak da olur bardak da. Orası mobilya mağazası değil ki. Yaşıyorsunuz orada. Her saniye ortalığı toplayamazsin. Ayrıca şunu da soyleyim o adamın yüzünden çocuğun da çok kötü etkilenecek. Benim bir arkadaşımın babası böyle takintiliydii ve arkadaşım da hiç normal değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?