- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Boşanmak kafamda var ama beni rhaat bırakacak mı çok kindar biri. Pazarda pazarcoyls atışıyor bir ay onu konuşuyor. Taa lisede bir kız erkekliğini laf etmiş onu anlatıp durur on seneyi geçmiş. Çocuğa karşı doldurur ve başıma bela olursa ve mesleği gereği şiddet gösterdiğini söylersem işiyle sorun olabilir silahına el koyabilir ya da geri hizmete alabilirlerİyi yapıyorsunuz. Bakın önceki yorumumda pdr mezunu olmayın falan dedim ama gerçekten pdr mezunuysanız, kpss olmadan da çalışabilirsiniz, alanınız geniş iş imkanınız var, eğer bebek toparlanana kadar anneniz size bakabilecekse gidin yanına, bebek biraz büyüdüğünde çalışırsınız ilerde evladınızla kendi düzeninizi de kurarsınız.Eşinizin gerçekten sağlıklı düşünceleri yok, bebeğinizi ve kendinizi o adama heba etmeyin.
Evden mi ayrılıyorsun cilveleşiyor musun belli değil.Evet farkındayım. Ama çok oisleşecek biliyorum
Şimdi eşyalarımı topluyorum. Uzun bir süre gelmeyeceğim dedim. Ailene söyleme dedi. Önce izin vermedi gitmeme sonra para verdi kalanını da yatırırım sonra hesabına ihtiyacın olunca dedi. O terapiye gidilcek tedavi olacaksın falan dedim evde bir psikopatlar yaşıyor um diyorum gülmeye çalışıyor sarılıyor bilmem ne
Çocuk ilk gün oldu. Eşim varikosel olduğunu söyledi çocuğum olmayabilir dedi ben onu öyle kabul ettim. O yüzden korunmadık gerekirse tedavi oluruz diyordukOkurken sinir krizi geçirdim
Allah ım çocuk olunca iyice delirir bu adam
Bebek eşyaları bezler çamaşırlar oyuncaklar
Yani klasik yazacam çocuk niye yaptınız az çok huyunu öğrenmşsinizdir adam bildiğin deli bu düzelmez huyu böyle çocuk için bekleseydiniz
Benim babam da sinirliydi. Bağırır çağırır beş dj sonra unuturdu. Ablamın eşi o da sinirlidir ama anlama karşı değil çocuklara karşı teyzemin eşi o da huysuz geçimsiz ve eleştirmeyi seven biri. Bütün erkekler böyle gibi geliyor. Sizin evliliğiniz farklı mı? Bunu nasıl başarıyorsunuz? Ben evlenmeden önce çok ölçüp tarttım namaz kılan biriydi bıraktı. Yolda yaşlılara yardım eder yer verir torbalarını taşır nişanlı yken sesini bile yükseltmiş değildi.
Kimseyle cilveleştiğim yok. Sus valla s... Seni dedi. Ortamın yumuşaması için kendi çapında uğraşıyor. Çok beklersin bundan sonra istediğinle istediğini yap sevgi aşk mı kaldı seni kıskanayaım dedimEvden mi ayrılıyorsun cilveleşiyor musun belli değil.
Hayır ilgisi de saçma, elini yaktıysan yaktın korkma ben yanındayım nedir sanki şehir zombi salgınına uğramış. İkiniz de normal değilsiniz. Boşanmayın bence. Öpüşür barışırsınız.İyi olduğu zaman çok iyi. Sevmiyor desem yaptığı bunca sey de var. Gece beni düşünüyor yalnız kaldığım için kapıyı kapat kitle on kere söyler. İşte erken uyu der uykunu al hamileyim diye. Bir kere ocakta elimi yakmıştım geldi hemen sarıldı korkma ben yanındayım dedi öptü elleirimi buz koydu hemen. Hiç sevmiyor olsa bunları yapmaz ve sevmese ilişki de yaşamaz şu ana kadar sevgilisi olmamış ve ilk elini tuttuğu kız benim ama bilmiyorum neden böyle yaptığını yemek konusunda çok seçici tamam kabul ediyorum bası yemeklerim güzel olmuyor ama gayet güzel olanlara bile laf ediyor bazen. Çok ayrıntıcı yemek programındaki eleştirileeden daha fazla eleştiri alıyorum evde yok sıvı yağla tarhana mı olurmuş yok ben düdüklü tencere olmadan yapılan mercimek çorbası görmedim yok bamyanın kafasını güzel kesmemişsin
Gülü bizim bu arkadaşta normal değil yani bütün kadınlar olrak bekliyorduk böyle bise adam buna hırssız bile dedi insan dayanamıyor ama bu arkadaşta beni çok kızdırıyor cidden çok saff yazikOkb olmasi durumu hafifletmez. Net tavır koyun hamile olmasaniz bile kabul edilemez olan bir durum. hamileyken su yasadiginiz yazik gunah. Kolay kolay affetmeyin o zaman sonu gelmez. Buraya yazilanlari kulakardi etmeyin.
Namaz kılıyor ama Allah korkusu yok, ne garip değil mi?Benim babam da sinirliydi. Bağırır çağırır beş dj sonra unuturdu. Ablamın eşi o da sinirlidir ama anlama karşı değil çocuklara karşı teyzemin eşi o da huysuz geçimsiz ve eleştirmeyi seven biri. Bütün erkekler böyle gibi geliyor. Sizin evliliğiniz farklı mı? Bunu nasıl başarıyorsunuz? Ben evlenmeden önce çok ölçüp tarttım namaz kılan biriydi bıraktı. Yolda yaşlılara yardım eder yer verir torbalarını taşır nişanlı yken sesini bile yükseltmiş değildi.
Çok şanşlısınız.babaö da çok sinirliydi belki o yüzden normal geliyor. Babam da bir kere sabunluğu kırıdğım için yumruk atmıştı çocukken. Gözlerimden biraz rahatsızım o yüzden biraz normal insanlardan daha fazla sakarlıklarım oluyor. Evet mantıklı düşününce gözlerimin iyi görmüyor oluşu benim seçimim değil. Ve bunları hak etmiyorum ama gerçek hayatta küçük dezavantajlarını olduğunda seni geri çekiyorlar ve eziyorlar. Babası yüzüme yüzüme senin sol gözün görmüyormuş iyi niye söylemeidn diyor halbuki eşim biliyordu. Sanki kandırıp kendimi zorla yamamışım gibi. Bozuk bir malım sanki.Alakası bile yok. Benim ne babam ne de eşim sinirlidir.
Genelleme yanlış.
Hayır ilgisi de saçma, elini yaktıysan yaktın korkma ben yanındayım nedir sanki şehir zombi salgınına uğramış. İkiniz de normal değilsiniz. Boşanmayın bence. Öpüşür barışırsınız.
Çocuk doğacak zaten üç ay sonra burdan bakınca annemin evinde doğurucam gibi geliyor.Namaz kılıyor ama Allah korkusu yok, ne garip değil mi?
Allah korkusu olan hiçbir canlıya şiddet uygulamaz çünkü.
Barışacaksanız lütfen iki tatlı sözüne, özrüne kanmayın.
Çaba göstersin, kanıtlasın en azından birkaç ay öyle gider.
Sonsuza kadar değişmeyeceğinden emin olun.
Buradaki açılan konuları da dikkate alın. Psikolojik sorunum var diye aynı konuyu zibilyon kere açanlar var, hiçbiri tedaviye yanaşmadığı gibi karşısındakinin de onu o hasta haliyle kabul edip katlanması konusunda inatçı.
Allah yardımcınız olsun.
Aynı şekilde ben de kahkaha attım :)Yani bu ortam da olmaz ama kahkaha attım yorumunuza
Çok şanşlısınız.babaö da çok sinirliydi belki o yüzden normal geliyor. Babam da bir kere sabunluğu kırıdğım için yumruk atmıştı çocukken. Gözlerimden biraz rahatsızım o yüzden biraz normal insanlardan daha fazla sakarlıklarım oluyor. Evet mantıklı düşününce gözlerimin iyi görmüyor oluşu benim seçimim değil. Ve bunları hak etmiyorum ama gerçek hayatta küçük dezavantajlarını olduğunda seni geri çekiyorlar ve eziyorlar. Babası yüzüme yüzüme senin sol gözün görmüyormuş iyi niye söylemeidn diyor halbuki eşim biliyordu. Sanki kandırıp kendimi zorla yamamışım gibi. Bozuk bir malım sanki.
Ailem ilk zamanlar yaşadıklarımızı biliyor. Zaten boşanma aşamasında geri döndük. Herkes çok basit şeyler çözülmeyecek şeyler değil diyor. Halıya birşey dökülmesi tezgahta iki bulaşık kalması basit birşey ama eşim zorEe seninkide sanki onlardan farklı mı? Oda ayrı manyak. Güzelim senin annen baban nerde? Neden ailene durumu anlatmıyorsun...herkesin evliliğinde çeşit çeşit sıkıntılar oluyor ama burada yazdıkların cidden normal şeyler değil. Kendi canına acımıyorsun anladım ama doğmamış bebeğine neden bunları yaşatıyorsun? Senin tüm sıkıntını daha doğmadan yaşıyor masumum. Acilen aileni haberdar et seni bir süre alıp götürsünler, eşinede ciddi ayar gerekli. Ailesini geri istiyorsa gitsin tedavisini olsun...ama senin bunları yapmaya gönlün yok anladığım kadarı ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?