Eşim bana vurdu

Boşanmak kafamda var ama beni rhaat bırakacak mı çok kindar biri. Pazarda pazarcoyls atışıyor bir ay onu konuşuyor. Taa lisede bir kız erkekliğini laf etmiş onu anlatıp durur on seneyi geçmiş. Çocuğa karşı doldurur ve başıma bela olursa ve mesleği gereği şiddet gösterdiğini söylersem işiyle sorun olabilir silahına el koyabilir ya da geri hizmete alabilirler

Evden mi ayrılıyorsun cilveleşiyor musun belli değil.

Çocuk ilk gün oldu. Eşim varikosel olduğunu söyledi çocuğum olmayabilir dedi ben onu öyle kabul ettim. O yüzden korunmadık gerekirse tedavi oluruz diyorduk

Alakası bile yok. Benim ne babam ne de eşim sinirlidir.
Genelleme yanlış.

Hayır ilgisi de saçma, elini yaktıysan yaktın korkma ben yanındayım nedir sanki şehir zombi salgınına uğramış. İkiniz de normal değilsiniz. Boşanmayın bence. Öpüşür barışırsınız.

Çocuk olunca daha beter olacak. Ev sürekli dağılacak, yemek yerken bebek bir vuracak kaşığa her yere saçılacak. Çekmeceleri açıp dökecek. Kalem bulup çizecek. Yemek yapmaya bulaşık yıkamaya vaktin olmayacak. O zaman da bebeğe mi vuracak, bebeğe mi bağıracak. Çok zor bir durum.

Okb olmasi durumu hafifletmez. Net tavır koyun hamile olmasaniz bile kabul edilemez olan bir durum. hamileyken su yasadiginiz yazik gunah. Kolay kolay affetmeyin o zaman sonu gelmez. Buraya yazilanlari kulakardi etmeyin.
Gülü bizim bu arkadaşta normal değil yani bütün kadınlar olrak bekliyorduk böyle bise adam buna hırssız bile dedi insan dayanamıyor ama bu arkadaşta beni çok kızdırıyor cidden çok saff yazik

Namaz kılıyor ama Allah korkusu yok, ne garip değil mi?
Allah korkusu olan hiçbir canlıya şiddet uygulamaz çünkü.
Barışacaksanız lütfen iki tatlı sözüne, özrüne kanmayın.
Çaba göstersin, kanıtlasın en azından birkaç ay öyle gider.
Sonsuza kadar değişmeyeceğinden emin olun.
Buradaki açılan konuları da dikkate alın. Psikolojik sorunum var diye aynı konuyu zibilyon kere açanlar var, hiçbiri tedaviye yanaşmadığı gibi karşısındakinin de onu o hasta haliyle kabul edip katlanması konusunda inatçı.
Allah yardımcınız olsun.

Alakası bile yok. Benim ne babam ne de eşim sinirlidir.
Genelleme yanlış.
Çok şanşlısınız.babaö da çok sinirliydi belki o yüzden normal geliyor. Babam da bir kere sabunluğu kırıdğım için yumruk atmıştı çocukken. Gözlerimden biraz rahatsızım o yüzden biraz normal insanlardan daha fazla sakarlıklarım oluyor. Evet mantıklı düşününce gözlerimin iyi görmüyor oluşu benim seçimim değil. Ve bunları hak etmiyorum ama gerçek hayatta küçük dezavantajlarını olduğunda seni geri çekiyorlar ve eziyorlar. Babası yüzüme yüzüme senin sol gözün görmüyormuş iyi niye söylemeidn diyor halbuki eşim biliyordu. Sanki kandırıp kendimi zorla yamamışım gibi. Bozuk bir malım sanki.

Çocuk doğacak zaten üç ay sonra burdan bakınca annemin evinde doğurucam gibi geliyor.

Canım benim kötülüğün için konuşmadım emin ol. Evet zor bir çocukluk geçirmiş olabilirsin ama bu sana ders olup, eşini daha sakin seçebilirdin. Orada hata yapmışsın. Benim babam sinirli değildi ama bende zor ve fazlasıyla kötü günlerim oldu. O yüzden eşimde aradığım ilk şey huzur ve sakinlikti. İnan bana sakin olması bana bile yaradı. Normal de çok kavgacı, hemen sinirlenen biriyken şimdi ona dokunca bile yumuşuyorum.

Eşiniz tam bir dengesiz.
Bu nedir yani,2 dakika iyi sonra kötü.
Birde dövüp dövüp hamile karısını,benim gibi seveni bulamazsın diyor şaka gibi.
Eşiniz tedavi olsun tabi kabul ederse aksi halde boşanın. Baska yolu yok.

Yazdıklarınız okuyanı delirtir, siz nasıl tahammül ediyorsunuz bu insan müsveddesine, Allah aşkına? O azarlıyor, vuruyor, siz ağlıyorsunuz... Hem de neden sebep; halı, temizlik, bilmem ne... Şiştim vallahi.

Evden ayrılıyorsunuz sanırım, bütün sayfaları okuyamadım. Lütfen dönmeyin geri. Bu adamla çocuk mu büyütülür? Size vuran çocuğuna da vurur, ona vurmasa çocuk annesinin gördüğü muameleye şahit ola ola büyüyecek. Sağlıklı bir çocuk büyüyebilir mi bu ortamda? İçim acıdı ya. Canınızın kıymeti olsun biraz.

Bir de seviyor filan diyorsunuz, bu adamın size yararından çok zararı var. Eee olmaz olsun o zaman öyle sevgi. Ne işe yarayacak böyle sevmesi?

Bütün erkekler böyle sanıyorum diyorsunuz bir de. Saçmalamayın lütfen, on küsur yıldır birlikteyim eşimle, daha bana sesini yükseltmişliği yok, ki bazen çok sabır taşıran bir insan olabilirim. Sizin adamın ayarları bozuk. Sağlam bir tedavi lazım ona ama ben böylelerinin kolay kolay düzeleceğine inanamıyorum da.

Ailem ilk zamanlar yaşadıklarımızı biliyor. Zaten boşanma aşamasında geri döndük. Herkes çok basit şeyler çözülmeyecek şeyler değil diyor. Halıya birşey dökülmesi tezgahta iki bulaşık kalması basit birşey ama eşim zor

Toplamissin esyalarini.Gidiyor musun annene napiyorsun ? Nasil izin verdi gitmene bu adam senin para falan da vermis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…