- 19 Ekim 2022
- 170
- 114
- 33
- 43
- Konu Sahibi yagmurunelleri22
-
Derde bak diycektim ki, yaptığı iyiliği de s*çıp batıran bi kocayla karşı karşıyayız sanırım.Eşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
Tek sorun bu mu başka şeyler de var mı? Fena yemek yapmıyorum dediğinize göre aslında biliyorsunuz yapmayı, onu yaptığı yemeklerle sizinkiler arasında fark var mı? Genel davranışları nasıl, sizi manipüle etmeye çalışıyor olabilir miEşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
Eşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
Onun eli daha lezzetli.ama ben de yapmak istiyorum aradaTek sorun bu mu başka şeyler de var mı? Fena yemek yapmıyorum dediğinize göre aslında biliyorsunuz yapmayı, onu yaptığı yemeklerle sizinkiler arasında fark var mı? Genel davranışları nasıl, sizi manipüle etmeye çalışıyor olabilir mi
Diğer konuya çocuğun kitapları oyuncakları falan da yazmışsın, hep mi böyleydi yoksa yeni mi başladı. Hiç sağlıklı görünmüyor genel durumOnun eli daha lezzetli.ama ben de yapmak istiyorum arada
İki konuyu birleştirse miydim acaba. Ya hep böyle, evi boş ve sade tutmak istiyor.Diğer konuya çocuğun kitapları oyuncakları falan da yazmışsın, hep mi böyleydi yoksa yeni mi başladı. Hiç sağlıklı görünmüyor genel durum
Ay inşallah öyledirBelki yemek yapmayı seviyordur ve erkekligine yediremediği için size m.k atiyordurdarısı başıma hiç sevmiyorum yemek yapmayı
Ay yok hepsi evlendiAbinin erkek kardesi varsa ben bekarim
Benim annemde atamama hastalığı var, tavukların altından çıkan köpük tabakları bile yıkayıp saklar, dolaplarda halâ bekarlığından kalma (1970ler) giysiler durur attıramayız. Böyle bir evde yaşamış olan insan olabildiği kadar az eşya görmek istiyor. Eşinizin bu konuda ciddi bir sorunu var. Ben de evden fazlalık çıkarınca iyi hissediyorum kendimi. Sağlıklı bir durum değil. Eşinizin rahatsızlığı ilerliyor olmalı, abartmış çünküİki konuyu birleştirse miydim acaba. Ya hep böyle, evi boş ve sade tutmak istiyor.
O konudan geldim bence eşiniz takintili herşeyi kendi yapmak istiyor begenmiyor ben boyle anladim bir sureden sonra bende olsam rahatsiz olurdum açikcasi haklisiniz kendisi ne diyor bu konuda itiraziniza?İki konuyu birleştirse miydim acaba. Ya hep böyle, evi boş ve sade tutmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?