- 19 Ekim 2022
- 170
- 114
- 33
- 44
- Konu Sahibi yagmurunelleri22
-
Ay inşallah öyledir
Ay yok hepsi evlendi
Olabilir kendisi gençken belki dagınıktır evBenim annemde atamama hastalığı var, tavukların altından çıkan köpük tabakları bile yıkayıp saklar, dolaplarda halâ bekarlığından kalma (1970ler) giysiler durur attıramayız. Böyle bir evde yaşamış olan insan olabildiği kadar az eşya görmek istiyor. Eşinizin bu konuda ciddi bir sorunu var. Ben de evden fazlalık çıkarınca iyi hissediyorum kendimi. Sağlıklı bir durum değil. Eşinizin rahatsızlığı ilerliyor olmalı, abartmış çünkü
Sohbet ederken ince ince sorsanıza bu konuda ip ucu bulmak kolay. Belki konuştukça kendi de ferahlar, en azından destek almaya ikna olabilir. İş çocuğun oyuncaklarına geldiyse durum vahim çünkü
Olabilir kendisi gençken belki dagınıktır ev
Aşırı sinirleniyor beni evde istemiyor musun diyor beni cezalandırıyor bundan sonra hiçbir şeye yardım etmycem klask kocalardan olucam diyorO konudan geldim bence eşiniz takintili herşeyi kendi yapmak istiyor begenmiyor ben boyle anladim bir sureden sonra bende olsam rahatsiz olurdum açikcasi haklisiniz kendisi ne diyor bu konuda itiraziniza?
Eşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
Arada yap sen de,elinden mi alacak.Onun eli daha lezzetli.ama ben de yapmak istiyorum arada
Ben de öyle diyorum ama garibime gidiyorArada yap sen de,elinden mi alacak.
Bir çeşidi de sen yaparsın.
Boşver, büyük kolaylik. Ben olsam ilismezdim canım aşkım, mis gibi elinin lezzeti falan gazlardim
Ya annem babama yemek yapardı babam en sevdiğim yemek diye eve koşa koşa gelirdi ben de öyle olmak istiyorum yaptıgım bir şeyi severek yesin istiyorumBen de öyle diyorum ama garibime gidiyor
O zaman kendini geliştir sen deYa annem babama yemek yapardı babam en sevdiğim yemek diye eve koşa koşa gelirdi ben de öyle olmak istiyorum yaptıgım bir şeyi severek yesin istiyorum
Yani tamam da adam sevmiyorsa sevmiyordur. O nereli sen nerelisin? Mesela hataylilar guneydogulular çok güzel yemek yaparlar ama yağlı ,salçalı ,etli olur yemekleri. Yeşillik ağırlıklı beslenen biri çok sevmez mesela.Ya annem babama yemek yapardı babam en sevdiğim yemek diye eve koşa koşa gelirdi ben de öyle olmak istiyorum yaptıgım bir şeyi severek yesin istiyorum
Nesi var fasulye turşusu kavurmasının niye beğenmiyorsun? Ya da karalahana çorbasının?Yani tamam da adam sevmiyorsa sevmiyordur. O nereli sen nerelisin? Mesela hataylilar guneydogulular çok güzel yemek yaparlar ama yağlı ,salçalı ,etli olur yemekleri. Yeşillik ağırlıklı beslenen biri çok sevmez mesela.
Ya da ben Karadenizliyim, gerçekten hiç sevmiyorum bizim oraların yemeğini, yiyen yiyor ama ayıp olmasın diye yemem yani sevmediğim yemegi
Karalahana çorbasına okeyim ama saçma sapan otları mısır ununa batırıp hamsi tavasinda kızartıp duruyorlar. Ben gelecegim diye sırgan otu kavurmuştu biriNesi var fasulye turşusu kavurmasının niye beğenmiyorsun? Ya da karalahana çorbasının?
Güzel karşılamak istemiş işte.Karalahana çorbasına okeyim ama saçma sapan otları mısır ununa batırıp hamsi tavasinda kızartıp duruyorlar. Ben gelecegim diye sırgan otu kavurmuştu biriinsan misafir gelecek ısırgan otu kavurur mu ya?
eşim değil de sevgilim varYa annem babama yemek yapardı babam en sevdiğim yemek diye eve koşa koşa gelirdi ben de öyle olmak istiyorum yaptıgım bir şeyi severek yesin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?