- 17 Ağustos 2023
- 8.489
- 29.567
- 478
- Konu Sahibi yagmurunelleri22
-
Tavri hoş diyil sana karşi yapsin filanda seninkinede guzel yapsaydin yerdim filan kirici konuşuyor bu tavrini duzeltse aslinda yapsin yemegi ama eşyalari filan atmasi sorun çelişkili bir konuAşırı sinirleniyor beni evde istemiyor musun diyor beni cezalandırıyor bundan sonra hiçbir şeye yardım etmycem klask kocalardan olucam diyor
Keşke benimki de hiç yaptırmasa .en sevdiğim yemek kendi yapmadigim yemektir çünkü :))Eşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
Suan benim esimde yemekleri kendi yapıyor ama hamile oldugum icinEşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
sen de onunkileri begenme ne bicim olmus deEşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
Elinizi geliştirin.Sizde internetten annenizden ve kv bizden yemek yapmayı öğrenin.Eşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
çok güzel bi dert güleyimde başıma gelsinEşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
Keşke benimki böyle yapsa hiç üzülmemEşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
evde kendin yemek yapımı deneyebilirsin.Eşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
kendine dert arıyon galiba..Eşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?