- 15 Ekim 2013
- 1.293
- 2.500
- 333
- 35
- Konu Sahibi dalgalandirandeniz
-
Canım bir güzel boşanma davası ac. Annen baban yeniden imama nikahlı evlenmek istediği konusunda şahitlik yapsınlar. Davayı açtığında nafaka da işte. Madem vermiyorlar sen davayla al. Güçlü ol bu süreçte çocuğunla ilgilen. Zaten sana yaptıkları bir yana evladına yaptıklarıyla o adam hiç mutlu olamaz şu hayatta.Merhaba ben çok severek evlendim 8 yıllık evliyiz. Konuşamayan bazı davranış bozuklukları olan 7 yaşında oğlum var. Eşim ve ailesi çocuğumuz böyle diye istemiyor düzgün çocuk olsun diyorlar eşimle beni ayırmaya çalışıyorlar bir daha evlendirecegim oğlumu diyorlar beni de baştan istemediler.senden çocuk böyle oldu diyorlar benimle evliyken başka biriyle imam nikahı yapmak istiyorlar. Eşimde bunu istiyor. Eşimin aklıni çeliyorlar. Beni istememesini sağladılar çok üzülüyorum. Eşimin sevgisi saygısı bitti . Bir de başka biriyle evlenmek istediğini anne babama anlattı annemler üzgün. Çocuğumuzla ilgilenmiyor sevgi göstermiyor. Ben sadece alışverişi karşılarim diyor. Ne kocalık yapıyor ne babalık yapıyor.
Hergun üzülüp ağlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Çocuğumuz düzelecek eğitimler gerekiyor daha çok eğitim gerekiyor tedavi için para gerekiyor kayınpeder in durumu iyi yardımcı olmuyorlar. Hepsi başka türlü anlatacak çok sey var.i
Eşim başka kadın ve cocuklar istiyor .onlara verecek parayla oğlumuz iyi olur inanmıyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun
Aaa ayıpsın hemde nasil buluyorlar. Altına bir araba cebine 3 5 kuruş para bir de ev açıyorlar iste 2 oda 1 salon. Ahlaksızlığın adını da imam nikahı yapıyorlar iste. Bir de bunu yapanlar o adanı evdeki karısından kıskanmıyor disardaki kadınlardan kıskanıyorKim dini nikahla evlenip bide cocuk yapacak, nerden buluyolar resmi nikahsiz evlenecek birini bunlar? O kdar kolaymai!
Sen cocuga degil kendine üzülüyorsun önce bunu çözelim.Kalk ayağa sirkelen mahkemeye bu dediklerini kanitlayacak ne varsa topla git adliyeye o adama boşanma davasini aç.Nafaka iste ve cocuk için elinden ne gelirse almaya çalış.Annen baban varmış.Git orada kal valilige git hastanelere git bashekimlere yalvar özel eğitim veren yerlerin müdürlerine yalvar eğer düzelme şansı varsa çocukken olur bu bunu sagla.Burnunu çeke ağlamak ayy kocamın akli mi çekindi demek kolay.O adamda akıl mi varmış??Ona muhtaç yavrusu yerde onu kaldirsin sonra elini baska bir yere uzatsin.Diyeceksin ki oradan konuşması kolay demi?Evet kolay ikiz cocuklarim vardi istemeden hamile kalmışım.Esimle zaten sorunlarımız vardi.Adam hamile oldugumu duyunca annesiyle aa kurtaj yapalim dediler.Ben annem,babam yok diye sirf ikizlerim icin düzelir olur umuduyla kalan ben o laftan sonra aslana döndüm.Aldim kızlarımı çıktım o evden 28 saat yol gittim hamile halimle.Kardesime enisteme bana biraz destek olun dedim.Sagolsunlar sonuna kadar yanımda oldular.Kaymakamliga gittim valilige gittim psikologlara gittim toparladım.Dava açmış arkamdan ayy boşanmayalım diyen ben çekişmeli açmışsın gerek yok kuruşunu istemiom hemen anlaşmaliya dönecek hemen bitecek dedim.Adam dumur oldu evladıma el uzatmıştı cok sebep vardi ama evlâdımdan kim önemliydi?O yolu o geldi barışmaya bana dava açan beni istemeyen adamMerhaba ben çok severek evlendim 8 yıllık evliyiz. Konuşamayan bazı davranış bozuklukları olan 7 yaşında oğlum var. Eşim ve ailesi çocuğumuz böyle diye istemiyor düzgün çocuk olsun diyorlar eşimle beni ayırmaya çalışıyorlar bir daha evlendirecegim oğlumu diyorlar beni de baştan istemediler.senden çocuk böyle oldu diyorlar benimle evliyken başka biriyle imam nikahı yapmak istiyorlar. Eşimde bunu istiyor. Eşimin aklıni çeliyorlar. Beni istememesini sağladılar çok üzülüyorum. Eşimin sevgisi saygısı bitti . Bir de başka biriyle evlenmek istediğini anne babama anlattı annemler üzgün. Çocuğumuzla ilgilenmiyor sevgi göstermiyor. Ben sadece alışverişi karşılarim diyor. Ne kocalık yapıyor ne babalık yapıyor.
Hergun üzülüp ağlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Çocuğumuz düzelecek eğitimler gerekiyor daha çok eğitim gerekiyor tedavi için para gerekiyor kayınpeder in durumu iyi yardımcı olmuyorlar. Hepsi başka türlü anlatacak çok sey var.i
Eşim başka kadın ve cocuklar istiyor .onlara verecek parayla oğlumuz iyi olur inanmıyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?