Eşim bebeğimi alıp gitti

Ya yanlıs anlamayın ama buraya her yolu denemenize ragmen çözüm bulamadıgınızı nefes alamadıgınızı söylüyosnz.. ben olsam esra erol müge anlı ya falan basvururdum şu nktada bu kdr caresizsem.. bu tarz kararlar ivedilikle cocuk yararı gözetilerek alınır diye biliyorum.. bseyleri eksik anlatıyo olabilir misiniz?
 
bende hemen hemen sen gibi dusundum morlugun yerine bakilirsa belki direk birsey anlasilmaz ama biseyler var gibi mesela videoda elle tutulur birsey var demekki yoksa nasil suc unsuru olarak gosterecegim der esi. demekki diyorum esi bebege siddet ettigini farketti hemen videoya aldi. konu sahibini direk suclayamam Allah bilir tabi ama konu sahibini nedense cok hakli bulamadim ama esinide hakli buluyorum demem. tek temennim kimse cocuguna kotu davranmasin yuregimiz aciyor
 
Konuda eksik noktalar olabilir ama şüphelerle bir anneyi böyle suçlamak da yersiz bence. Eğer adam haklıysa alır çocuğu öyle deliller varsa ama kadın sayfalarca kendini açıklamaya çalışmış ben üzüldüm. Ben dayağı da kesinlikle savunmuyorum , çocuğuma uygularsam Allah korusun kendime bile gelemem ama Türkiye'de 30 yaş üstü olup annesinden en azından bir tokat yemeyen insan sayısı epey azdır bence. Bazen bu siteyi okurken iskandinav ülkelerinde yaşadığımızı sanıyorum. Herkesi alıp babalarına verselerdi daha mı iyiydi? Bu sitenin de çoğu dayak yemiştir ama geneli annesinin çektiklerini , o dönemki şartları belki hafifletici sebep sayabilir. Ezilen birini görünce bu kadar üstten konuşmayın bence. Düşmez kalkmaz bir Allah. Neyse konu sahibi olayın peşinde koşturmaya devam edin , annesinden ayrılmasın daha emen çocuk. Belki kadın dernekleri falan danışmanlıkta size daha yardımcı olabilirler.
 
bugün mü yaptınız bunları
eğer şiddet uygulamadıysanız çocuğunuza iyi baktıysanız bu adamda nasıl bir vicdan var da süt bebesini ayırıyor annesinden
 
İnanın bebeğimin bacağında birşey yoktu yani düştü de morardı heralde öyle birşeyden haberim bile yoktu . Foto çekmiş atmış zaten yanımda değildi foto cektiginde
Belkide kendi yaptı eşiniz ne belli. Ortada büyük bir oyun var gibi duruyor. Planlı hareket etmiş, işin içinde para vs var.
 
Kusura bakmayin da hatalisiniz. Esim senden olan bebegi de istemiyorum dese yuzunu gostermem bi daha. Adama sinirinizi el kadar bebekten cikarmaniz cok yanlis. Ben bir anlik sinir lafina inanmiyorum. Hicbir ebeveyn cocuguna boyle bir laf soylememeli.
 
20 yasinda birinin yedigi tokatla , 15 aylik bir bebegin yedigi tokat esit mi sizce?
 
Ayrica bebek deyip gecmeyin. 15 aylik bebek seni istemiyorum sozunu gayet de anlar. Cocugu adama atmissiniz, istemiyorum demissiniz. Cocugun psikolojisini hic mi dusunmediniz? Yavrum istenmedigini dusunuyor. Sizin psikolojiniz umrumda degil. Cocugun psikolojisi aslolan. Cocugunu gercekten dusunen bir annenin bu lafi edebilecegini asla dusunmuyorum.
 
bu bir sürecin sonucu sanki arada eksik kısımlar var.

eğer bebeğe zarar verdiyseniz gerçekten: başta ban yiyecek olsam bile Allah belanızı versin inşallah diyeyim. ben olsam sittin sene o çocuğu size göstermezdim. eşiniz en iyisini yapmış.

eğer bu bir iftira ise: kimse o yaşta bir çocuğu anneden almaz. savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun.

ayrıca siz hala boşanma, vekalet vs diyorsunuz. Çocuk onu beklemez. adam alıp çıktı mı çocuğu, evet
siz de ardından polise gitmeliydiniz.
ortada açılmış dava yok ne nafakası ne vekaleti?
 
Son düzenleme:
Yazdığına göre günlerdir savcılık avukat polis karakol geziyor zaten. Boşanma olmadığı için bir şey yapılamıyormuş ve bu bana saçma geliyor. Günlerdir bir anneye çocuğunun gösterilmemesi nasıl yasal oluyor? Çocuğu alıp istediği zaman istediği kadar kaybolabiliyor mu bir ebeveyn? Tahminime göre uzaklaştırma kararı var gibi. Bir avukat gelse de aydınlatsa. Morluğun fotoğrafını ve düşme videosunu bizimle de paylaş yazdım, galiba koymadı buraya.

Ben olsam çocuğun babaannesinin evinin orada gece gündüz nöbet tutardım veya eşimi işyeri çıkışı takip eder- ettirirdim. Bence konu sahibi çocuğunun yerini biliyor ama yaklaştırılmıyor. Bir anne olarak üzüldüm ama konu hiç net değil. Kamerayı bile eşinin gizli yerleştirdiğini düşünüyorum. Şüphelenmiş ve kanıtlamak istemiş gibi.
 
Bebeğe seni döverim diyorsan alsın bence de zaten
 
Bebekte ciddi bir morluk yok bacağında düşmeden kaynaklanan bir morluk gibi görünüyor belki o gün düştü çocuk yanımda değildi 4 gün boyunca zaten kaçırmıştı. 2 gün yanıma geldi sonra darp raporu almaya gitmiş ben evde yokken
 
Sonuç ne oldu peki boşanma davası açıldı mı açıldıysa geçici velayet kararı çıktı mi
 
Diyorum ya nerden tutsak elimizde kalyrsnz burda anne linç sevmiyorum siz de kendinize iyi bakın ailenzden destek alın çocuk büyütmek kolay değil anlyrm . Umarım sonu iyi olur.
 
belki sen haklisin konu sahibi ama ins cocuk icin hayirlisi en iyisi neyse o olsun. Allah yardimcin olsun seninde
 
Abi anamdan babamdan dayak yememis olmak icin niye illa İskandinav oluyorum yaw fhhfhd cocugum da dayak yemedi. Niye siz bu sekil yasiyosunuz diye illa bize de dayatiyosunuz yok sen de yemisindir zumzugu diye jfhxhxh
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…