Eşim bebeğimi alıp gitti

Evimizde kameramiz vardı hergun ben kamerayı takar eşimin bebeği görmesini isterdim. Biz evdeyken bizi izlemesi hoşuma giderdi. Bu denli bana kullanacagini dusunmemistim
Ayrıca babacığı izlesin minnoşluklarımızı diyip kamera takıp(!) sonra da çocuğu düşürüp seni döverim diye sinirleniyor musunuz? Bunu mu izletmek için kamerayı taktınız(!) oradan salak mı gözüküyoruz? He hakim bizden çok çok daha akıllıdır adamı gözünden anlar alacağın cezaya hazır olsan iyi olur.

Expertiz derken?
Bebeğinizden bahsettiğinizin farkında mısınız???

Adam sinsi sinsi planlar yapmış borcu üstünüze atmış. Mal kaçırmak için arabayı annesinin üstüne yapmış. Boşanma planlarını çok önceden yaptığı belli. Bu sizin anlattıklarınız. Hadi buna inandık ama siz de eşinizin size çektirdiği sıkıntılar nedeni ile öfkelendikçe bebekten çıkarmışsınız hırsınızı. 15 aylık bebeğe şaka ya da değil seni döverim denmez. Daha bebek ya sizin korkutmanızla uslu mu ılacak sanıyorsunuz. Siz ona bağırdıkça o daha çok ağlar. İdrak bile edemez yaptığı yaramazlıları o. Ayrıca kavgada dediğiniz laf affı olmayan bir laf. Eşim bana dese alır çocuğumu giderim.
Bir de olay tuhaf. Adamın elinde bir sürü delil var ve bu sizin de masum olmadığınızı düşündürtüyor. Bebek kimde iyi bakılacaksa onda kalır inşaallah

Kızım 2 yaşında, ben de yalnız bakıyorum ben de yorgunum uykusuzum hatta iş hayatı da var ama bir kez olsun şakayla seni döverim demedim çocuğa. Eşinizin durduk yere sırf inattan bu kadarını yaptığını düşünmüyorum.
Ayrıca bir tartışmadan 20 gün içerisinde boşanma aşamasına gelinmez, hele ki çocuk varsa. Bence oturup biraz kendinizi sorgulayın

Expertiz nasil tutuluyor, cocuk bu araba degil ki? Valla bilmiyorum ondan soruyorum

Ben demiyorum, demedim. Herkesi karistirmayin

Adamın ekmeğine yağ sürmüşsün.Bu adam bir şeyler planlıyordu bence.Bebeginize zarar verdiğinize inanmak istemiyorum ama adam resmen haklı çıkacak gibi

Konu bulanık net değil ve iki taraf da dinlenmeli denecek cinsten. Morluğun fotoğrafını bana gönderdi dediniz. Sadece o bölgenin fotoğrafını koyun buraya biz de görelim. Videoyu da görüntüsüz ses kaydı olarak ekleyin konunuza. Az çok anlarız ne niyetle söylediğinizi. Sakın çocuğu veya kendinizi ifşa edecek şekilde yapmayın lütfen.

Blöf yapmışsınız adam da görmüş. Alır gider bakamaz mecbur geri getirir diye düşünmüşsünüz ama geri getirmemiş. Belki de al çocuğu istemiyorum dediğinizi de kaydetti. Yazık değil mi oradan oraya savrulan, evinden odasından oyuncaklarından uzak bir bebek.

Daha evlenirken senetleri sizin adınıza yapan adama niye nasıl güvendiniz de çocuk yaptınız? Daha da önemlisi niye bu senet sepet işini kabul ettiniz? Bakın o kadar da muhteşem bir şey değilmiş değmezmiş bu kocaya. Olmasa da olurmuş. Ataerkil kafa ama senetler kadının adına yapılıyor o da ayrı bir tuhaflık. Bu adam çalışmıyor mu işe gitmiyor mu, nedir yani gizli istihbarat örgütleri mi saklıyor kendisini? Çocuğa bakmaya yardım edecek kaç tane kadın akrabası var? Her sabah birinin kapısında nöbet tutun elbet birinin evinden çıkacak. Annesi bakmaz dediğiniz için yazdım bunu ama bence çocuk babaannede. Yaşlı ve bakmaz demeyin bu durumda bakar. Çağırmıştır yanına aileden bir iki kadını.

İşyerinin orada bir taksinin içinde bekleyin çıkınca takip ettirin. Yok mu bir akrabanız size yardım edecek destek olacak. Ananız babanız kardeşiniz yok mu? Benim salon kadını modunda olan annem Kibariye'nin annesine dönüşür eşim bana zulüm yaparsa.

Babanın suçlanacak hiç bir şeyi yok farkında mısınız? Ne bir video kaydı ne çocuğa söylenmiş kötü söz. Siz mutlaka yapmışsınızdır bir şeyler diyemediğim gibi yapmamışsınızdır da diyemiyorum çünkü kocasına kızıp çocuğuna fenalıklar yapan anne haberleri hiç şaşırtıcı değil.
Her anne mutlaka bunları söylemiştir demeyin ben de söylemedim. Üstelik ilk çocuğuma kendim baktığım gibi o 2 yaşındayken doğan kardeşine de kendim baktım. 2 bebek paçavraya çevirdi beni ama tek söylediğim "ben kendi isteğimle yaptım bu çocukları ne olursa olsun ben anneleriyim" oldu.

Ben %100 ikna olmadım size kusura bakmayın. Burada bir üye vardı çocuğun omuzuna vurmayı şiddet saymıyordu. Yüzüne kafasına vurmuyormuş çünkü.

Böyle birşey mi varmış avukatıma hizlandiralim lütfen dedim ara karar kurulmasından haberim yoktu avukatimda yönlendirmedi

Avukatiniz barodan mi? Davaniz acilmadi mi? Cok kucuk bebeginiz, avukatinizin ilk is olarak bosanma davasi acip, ara kararla gecici velayetin size verilmesini talep etmesi gerekiyordu. Cok kalabalik bir adliye degilse 1 hafta icinde mahkeme gorulur, siz de avukat ve gerekirse polis esliginde gider bebeginizi alirsiniz cikan kararla. 20 gunde bu is cozulurdu, dogru adimlar atip avukatinizi dogru anladiginiza emin misiniz?

Ben bile benim terminatöre döverim seni diye bir cümle kurmadım 3,5 yılda. Öyle minnoş bir anne de değilim, yanlış anlaşılmasın. Gerektiğinde sert çıkıp bağırabilirim. Ama öyle bir şey demek aklıma bile gelmez, çünkü hayatımda yeri olmayan bir şey dayak.

Sizce kadının o videoda çocuğuna sarf ettiği cümle normal mi?

Tabii ki değil o tartışılmaz zaten, çocuğu istemediğini söylemesi de çirkin olmuş.

Kadın şiddet uygulamadığını söylüyor, ben buna inanarak yaptım yorumumu. Aşağılarda da yazdım, geçen gün oğlum kafasını çarptı, şişti. Ne yapacağımı bilemediğim için eşime fotoğraf atıp eve çağırdım. Mesela bunu “çocuğa bakamıyor” diye kullansa eşim muhtemelen “sorumsuz anne” olurum. O tarz bir durum olduğunu varsayarak yazdım, geri kalan hukuki konularda bilgim yok.

Konu sahibine polise gidin yazmayın boşuna.
Boşanma gerçekleşmemiş, geçici velayet verilmemiş , polis ne yapsın ?
Konu sahibi annesiyse adam da babası.

Bebek kaç aylık bilmiyorum ama emeklerken bile bir yere çarpmış olabilir , tenleri de hassas oluyor , morarmış olabilir .

Fakat hiç bir anne emen bebeğine seni döverim demez , şaka (!) yaptıysa bile en azından söylerken yüz ifadesinden belli olur ki korkulacak bir şey olmaz.

Başka ne var o videolarda da bu kadar korkuyorsunuz siz ?

İyi aferin tebrikler .. diyenlerde her gün demiyordur l yüz ifadesi bile ciddi olmuyor ki bebekken hmm döverim seni bak yaramaz diyip sonu yavrum benimm le biten ciddi olmayan bir diyalog ne biliyim herseye de muhalefet olmayin ya
Valla hic de herseye muhalefet olmam, ama hangimiz demiyoruz ki dedigii sey bana göre anormal, bacak kadar bebeye de himmm döverim seni demeyi de normallestirmezsin ya.Yavrum benimle bitiyosa cogzel bisey dedin. Bi de aferin falan yazmis , yok bacim sana aferin, aynen devam.

Bir kere bile vurmadım vurmam da ama buradaki bayanın ağızdan öylesine çıkan bir cümle olduğunu mağdur olduğunu düşündüm umarım bebek için iyi olur hersey

Anneden zorla koparsinlar tamam anneye hasret büyüsün bebek sırf bu cümleyi ağzına aldı diye .. eger ciddi niyet yoksa ortada boşu boşuna sırf dilinde yanlış kelimeler var diye yavru anneye ane yavruya hasret kalsin .. Ya küfreden anneler var inanın yavrularına neler derken duyduğum kanımın dondugu anneler .. çevremizde bu duyarın 10 da birini reelde göstersek dünya cennet olurdu ama herkes sadece klavye kahramanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…