- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Ayrıca babacığı izlesin minnoşluklarımızı diyip kamera takıp(!) sonra da çocuğu düşürüp seni döverim diye sinirleniyor musunuz? Bunu mu izletmek için kamerayı taktınız(!) oradan salak mı gözüküyoruz? He hakim bizden çok çok daha akıllıdır adamı gözünden anlar alacağın cezaya hazır olsan iyi olur.Evimizde kameramiz vardı hergun ben kamerayı takar eşimin bebeği görmesini isterdim. Biz evdeyken bizi izlemesi hoşuma giderdi. Bu denli bana kullanacagini dusunmemistim
Expertiz derken?Yaptığının iftira olduğunu savcılığa bildirdim. Darbin bana ait olmadığını bacağında düştüğü için morluk olabileceğini isterse expertiz tutsun. İftira hakkında suç duyurusunda bulundum. Ama bebeğime ulasamiyorum bir iki kere gösterdi bebeğim beni unutmus gibi
Hepimiz yalandan döverim seni bak diyoruz
Expertiz nasil tutuluyor, cocuk bu araba degil ki? Valla bilmiyorum ondan soruyorumYaptığının iftira olduğunu savcılığa bildirdim. Darbin bana ait olmadığını bacağında düştüğü için morluk olabileceğini isterse expertiz tutsun. İftira hakkında suç duyurusunda bulundum. Ama bebeğime ulasamiyorum bir iki kere gösterdi bebeğim beni unutmus gibi
Ben demiyorum, demedim. Herkesi karistirmayinHepimiz yalandan döverim seni bak diyoruz ama asla dovmuyoruz korkunç bir plan elinizi çabuk tutun avukat bulun iyi bi tane anneden bebeği hiçbir kuvvet ayıramaz gerçekten şiddet uyguladığınız ben düşünmüyorum kötü yolda olmadığı sürece ve şiddet uygulamıyorsa Allah o şeytanlara fırsat vermesin bebeğinizden ayrılmasıniz umarim
Adamın ekmeğine yağ sürmüşsün.Bu adam bir şeyler planlıyordu bence.Bebeginize zarar verdiğinize inanmak istemiyorum ama adam resmen haklı çıkacak gibiEşimle bir tartışma yaşadık evlenirken benim üzerime alınan senetler ve halen ödemediği borclar vardı. Evlenirken taksitle ödeyeceğini söyledi. Ancak ödemeye yanaşmadı. Ailesinden gelen miras ve arabasini yukselterek 600 bin TL'lik aracı annesi üzerine yapmasi ile kavga ettik. Esim bireysel hareket etmeye başlayinca bende çalışmak istediğimi üzerime olan borçları ödemek istedgimi söyledim.
Bunun üzerine iş görüşmesine gittim eşim bebeğin yanındaydı.
Geldiğimde bebek yanında tartışmamak adına al bebegi dedim o sırada istenmeyen seyler çıktı ağzımdan senin olan bebeği de istemiyorim gibi
Bunun üzerine eşim bebeği alıp gitti.
Birde darp raporu almış.
Kızımın bacağında morluk varmış ben yapmadım kesinlikle
Bunu bana karşı kullanıyor bebeğimi elimden almak istiyor.
Ben eşimle olan evde yaşıyorum hala.
Nafaka ve bebek nafakası talep etmek adına.
İş bulup başka biryere yerlessem bebeğimi almak adına daha iyi mi olur?
Nasil belli olsun ki sahit vs yoksaDarp raporunda bebeğin kim tarafından darp edildiği belli olmuyor mu ?
Böyle birşey mi varmış avukatıma hizlandiralim lütfen dedim ara karar kurulmasından haberim yoktu avukatimda yönlendirmedi
İyi aferin tebrikler .. diyenlerde her gün demiyordur l yüz ifadesi bile ciddi olmuyor ki bebekken hmm döverim seni bak yaramaz diyip sonu yavrum benimm le biten ciddi olmayan bir diyalog ne biliyim herseye de muhalefet olmayin yaBen demiyorum, demedim. Herkesi karistirmayin
Ben bile benim terminatöre döverim seni diye bir cümle kurmadım 3,5 yılda. Öyle minnoş bir anne de değilim, yanlış anlaşılmasın. Gerektiğinde sert çıkıp bağırabilirim. Ama öyle bir şey demek aklıma bile gelmez, çünkü hayatımda yeri olmayan bir şey dayak.Hepimiz yalandan döverim seni bak diyoruz ama asla dovmuyoruz korkunç bir plan elinizi çabuk tutun avukat bulun iyi bi tane anneden bebeği hiçbir kuvvet ayıramaz gerçekten şiddet uyguladığınız ben düşünmüyorum kötü yolda olmadığı sürece ve şiddet uygulamıyorsa Allah o şeytanlara fırsat vermesin bebeğinizden ayrılmasıniz umarim
Sizce kadının o videoda çocuğuna sarf ettiği cümle normal mi?
Valla hic de herseye muhalefet olmam, ama hangimiz demiyoruz ki dedigii sey bana göre anormal, bacak kadar bebeye de himmm döverim seni demeyi de normallestirmezsin ya.Yavrum benimle bitiyosa cogzel bisey dedin. Bi de aferin falan yazmis , yok bacim sana aferin, aynen devam.İyi aferin tebrikler .. diyenlerde her gün demiyordur l yüz ifadesi bile ciddi olmuyor ki bebekken hmm döverim seni bak yaramaz diyip sonu yavrum benimm le biten ciddi olmayan bir diyalog ne biliyim herseye de muhalefet olmayin ya
Bir kere bile vurmadım vurmam da ama buradaki bayanın ağızdan öylesine çıkan bir cümle olduğunu mağdur olduğunu düşündüm umarım bebek için iyi olur herseyBen bile benim terminatöre döverim seni diye bir cümle kurmadım 3,5 yılda. Öyle minnoş bir anne de değilim, yanlış anlaşılmasın. Gerektiğinde sert çıkıp bağırabilirim. Ama öyle bir şey demek aklıma bile gelmez, çünkü hayatımda yeri olmayan bir şey dayak.
Anneden zorla koparsinlar tamam anneye hasret büyüsün bebek sırf bu cümleyi ağzına aldı diye .. eger ciddi niyet yoksa ortada boşu boşuna sırf dilinde yanlış kelimeler var diye yavru anneye ane yavruya hasret kalsin .. Ya küfreden anneler var inanın yavrularına neler derken duyduğum kanımın dondugu anneler .. çevremizde bu duyarın 10 da birini reelde göstersek dünya cennet olurdu ama herkes sadece klavye kahramanı..Valla hic de herseye muhalefet olmam, ama hangimiz demiyoruz ki dedigii sey bana göre anormal, bacak kadar bebeye de himmm döverim seni demeyi de normallestirmezsin ya.Yavrum benimle bitiyosa cogzel bisey dedin. Bi de aferin falan yazmis , yok bacim sana aferin, aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?