- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.412
- 238
İşte bazı durumlarda bu videolar kesin ve güçlü kanıt oluyor konu sahibi için değil genelleme yapıyorum
Konu sahibinin kocası eğer bir plan için yapmışsa tabiki büyük sinsilik
Benimki de 15 aylık ve yeni yürümeye basladiBenim oğlum 16 aylık, bugün giydirirken farkettim ayağı morarmış fındık kadar. Sürekli koşuyor, atlıyor, haliyle düşüyor çocuklarda olabilen şeyler aslında bunlar sizin çocuğunuz kaç aylık ya da yaşında?
ESki konularına baktım, eltin ve kaynananla konuştun mu bu konuyu?Benimki de 15 aylık ve yeni yürümeye basladi
Altını değiştirirken falan fark etmediniz mi ? Doktor raporu almış galiba ne yazıyor raporda ?İnanın bebeğimin bacağında birşey yoktu yani düştü de morardı heralde öyle birşeyden haberim bile yoktu . Foto çekmiş atmış zaten yanımda değildi foto cektiginde
Eşim telefonlara cevap vermiyor asla.
+++bana güvenilir gelmediniz açıkçası
umarım bebek için doğru olan neyse o olur.
Kızını seven insanın aklına gelmez “senden olan çocugu da istemiyorum” demek.Kızımı canımdan çok seviyorum asla kızıma birşey yapmadim
Benimki de 15 aylık ve yeni yürümeye basladi
Evimizde kameramiz vardı hergun ben kamerayı takar eşimin bebeği görmesini isterdim. Biz evdeyken bizi izlemesi hoşuma giderdi. Bu denli bana kullanacagini dusunmemistimŞuan zaten iyi değilsiniz.kusura bakmasaniz eşiniz sizi neden video çekmiş?kızınıza çok mu tepki veriyorsunuz?eşiniz sizi çekmiş olması düşündürücü.sürekli kızınıza bu tarz tepkiler sonucu bu videolar çekilmiş olabilirmi?öyle haberler izliyoruz ki herkese şüpheyle bakıyoruz.bizde çocuklarımıza arada tepkiler veririz. yaş önemli.emiyor diyorsunuz küçük daha,bağlanma yaşı anne sevgisine ihtiyaç duyduğu zamanlar.
Söylediğiniz kadar suçsuz ve masumsaniz dilerim en kısa sürede kızınıza kavuşursunuz
Maalesef yaşantınızda pürüzler varmış ama küçümsemişsiniz. Size borç takıp ödemeyen bir kocanız varmış dahada güvenilecek yanı yok zaten ben böyle bir adamı baba yapmazdım. Bu yüzden bebek adına üzülüyorum.Bu zamana kadar yaşantımızda en ufak kötü birşey yoktu. Akşama kadar bebeğiyle ilgilenen oynayan seven bir anneyim ara sıra gerginliklerim oldu.bebeğim hep mutlu ve pozitifti benim yanımda
Boşanmada çocuk kime verilir konusunda yaş oldukça önemli bir faktördür. 0-3 yaşında olan çocukların anne bakımına ihtiyacı vardır. Annenin konumunda çocuğu tehlikeye atacak ciddi bir sorun yoksa bu yaş aralığındaki çocukların velayeti anneye verilir.Benimki de 15 aylık ve yeni yürümeye basladi
Aynı fikirdeyim. Dilerim çocuk onu gerçekten incitmeyecek kişide kalır.bana güvenilir gelmediniz açıkçası
umarım bebek için doğru olan neyse o olur.
Çocuğunuz çok küçük,anneye her şekilde ihtiyacı var.avukat değilim ama boşanma olmasa dahi şuan polisin eşliğinde çocuğun size verilmesi gerekir.eşinizindeki videolarda şiddet görüntüleri olabilirmi?Evimizde kameramiz vardı hergun ben kamerayı takar eşimin bebeği görmesini isterdim. Biz evdeyken bizi izlemesi hoşuma giderdi. Bu denli bana kullanacagini dusunmemistim
Günlerdir yapmadigim şey kalmadı hergun biryere gidiyorum evladımı bulmak için gitmedigim yer kalmadı inşallah basinizia gelmez. Kimse birşey yapmıyor emin olunEvladını seven hangi anne bunu söyler ya?
Ne kadar sinirlenirse sinirlensin insan evladı için böyle bir şey söyleyebilir mi?
Allah aşkına anne olan arkadaşlar bana bi cevap verir misiniz? Normal mi şu söz?
Vala bana pek masum gelmedin konu sahibi.
Nasıl bir tesadüfler zinciriyse artık, hep adamın kullanacağı şeyler var elinde.
Ayriyeten evladımın nerede olduğunu bilmicem ve gelecem burada konu açacam öyle mi?
Yok yaaa bu konuda eksik ya da yanlış parçalar var
Herhangi bir şiddet yok ortada anlatmaya çalıştığım bu sabahtan beriÇocuğunuz çok küçük,anneye her şekilde ihtiyacı var.avukat değilim ama boşanma olmasa dahi şuan polisin eşliğinde çocuğun size verilmesi gerekir.eşinizindeki videolarda şiddet görüntüleri olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?