Eşim bebeğimi alıp gitti

İşte bazı durumlarda bu videolar kesin ve güçlü kanıt oluyor konu sahibi için değil genelleme yapıyorum

Konu sahibinin kocası eğer bir plan için yapmışsa tabiki büyük sinsilik

Plan yaptığını düşünerek yazmıştım çünkü konu sahibi şiddet uygulamadığını söylüyor, “anonim zaten neden yalan söylesin ki burada” diye düşünüyorum ona göre yorum yaptım.

Müge anlı’da bazen çıkıyor, beş bin yıl önceki videoyu yayınlıyorlar şiddet diye, o videodan sonra aksiyon almamış evli kalmış ters düşünce hemen delil. Çok şeytani düşünceler bunlar

Benimki de 15 aylık ve yeni yürümeye basladi

Şuan zaten iyi değilsiniz.kusura bakmasaniz eşiniz sizi neden video çekmiş?kızınıza çok mu tepki veriyorsunuz?eşiniz sizi çekmiş olması düşündürücü.sürekli kızınıza bu tarz tepkiler sonucu bu videolar çekilmiş olabilirmi?öyle haberler izliyoruz ki herkese şüpheyle bakıyoruz.bizde çocuklarımıza arada tepkiler veririz. yaş önemli.emiyor diyorsunuz küçük daha,bağlanma yaşı anne sevgisine ihtiyaç duyduğu zamanlar.
Söylediğiniz kadar suçsuz ve masumsaniz dilerim en kısa sürede kızınıza kavuşursunuz

İnanın bebeğimin bacağında birşey yoktu yani düştü de morardı heralde öyle birşeyden haberim bile yoktu . Foto çekmiş atmış zaten yanımda değildi foto cektiginde
Altını değiştirirken falan fark etmediniz mi ? Doktor raporu almış galiba ne yazıyor raporda ?

Keşke olmasa ama oluyor yani böyle durumlar morarıyor, düşüyor, kızarıyor durdukları yerde durmuyorlar ki.
Geçen gün kızıma yemek yedirirken oğlum sehpaya kafasını çarptı, hemen şişti. Eşime fotoğrafını attım, yarın bir gün bunu “şiddet gösteriyor, bakamıyor” diyip delil olarak kullansa çıldırırım herhalde.

Allah sabır versin valla çok b.ktan bir durum

Evimizde kameramiz vardı hergun ben kamerayı takar eşimin bebeği görmesini isterdim. Biz evdeyken bizi izlemesi hoşuma giderdi. Bu denli bana kullanacagini dusunmemistim

Bu zamana kadar yaşantımızda en ufak kötü birşey yoktu. Akşama kadar bebeğiyle ilgilenen oynayan seven bir anneyim ara sıra gerginliklerim oldu.bebeğim hep mutlu ve pozitifti benim yanımda
Maalesef yaşantınızda pürüzler varmış ama küçümsemişsiniz. Size borç takıp ödemeyen bir kocanız varmış dahada güvenilecek yanı yok zaten ben böyle bir adamı baba yapmazdım. Bu yüzden bebek adına üzülüyorum.

Boşanmada çocuk kime verilir konusunda yaş oldukça önemli bir faktördür. 0-3 yaşında olan çocukların anne bakımına ihtiyacı vardır. Annenin konumunda çocuğu tehlikeye atacak ciddi bir sorun yoksa bu yaş aralığındaki çocukların velayeti anneye verilir.

Hukuk sayfasından Alıntı

Evimizde kameramiz vardı hergun ben kamerayı takar eşimin bebeği görmesini isterdim. Biz evdeyken bizi izlemesi hoşuma giderdi. Bu denli bana kullanacagini dusunmemistim
Çocuğunuz çok küçük,anneye her şekilde ihtiyacı var.avukat değilim ama boşanma olmasa dahi şuan polisin eşliğinde çocuğun size verilmesi gerekir.eşinizindeki videolarda şiddet görüntüleri olabilirmi?

Günlerdir yapmadigim şey kalmadı hergun biryere gidiyorum evladımı bulmak için gitmedigim yer kalmadı inşallah basinizia gelmez. Kimse birşey yapmıyor emin olun

Herhangi bir şiddet yok ortada anlatmaya çalıştığım bu sabahtan beri

Kaynanan ya da eltinle görüştün mü?

Kocan çalışmıyor mu ? İşe gitmek zorunda? Gerekirse işine git konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…