eşim benden habersiz arabayı satabilir mi ?

çok teşekkür ederim. su an baska bir ilde çalışıyorum ne yazıkki.

Avukattan mı duydunuz şimdi tekrar baktım internette evlenmeden önce alınan mallar ortaklığa girmiyor diye acaba bekarken alınan ev satılıp sonra ev mi alındı evlendikten sonra.
Tabi ki girmiyor. O başka bir durumdur dediğiniz gibi. Ya da evlenmeden önce ortak ikisinin üstüne almışlardır.

Avukattan mı duydunuz şimdi tekrar baktım internette evlenmeden önce alınan mallar ortaklığa girmiyor diye acaba bekarken alınan ev satılıp sonra ev mi alındı evlendikten sonra.

hayır canım evlenmeden öncede alınsa evlendıkten sonra boşanma olursa eşte ondan hak alabılıyor ,

hayır canım evlenmeden öncede alınsa evlendıkten sonra boşanma olursa eşte ondan hak alabılıyor ,

Çok saçma değil mi

Benim evlenmeden önce alıp borcunu bitirdiğim 10 tane evim olsa , evlenip boşanırken 5 ini eşime mi vercem?

Çok saçma değil mi

Benim evlenmeden önce alıp borcunu bitirdiğim 10 tane evim olsa , evlenip boşanırken 5 ini eşime mi vercem?
Öyle birşey yok zaten.Evlilik sonrası sözleşme yoksa şayet alınan herşey ortaktır ki:) Evlilik sözleşmesi ne için var o Zaman degil mi

hayır alamıyor yanlış biliyorsunuz şöyleki taraflardan biri bekarken kredi ile ev aldı atıyorum 2 yıl ödedi ama daha kredinin bitmesine 3 yıl var ve kredi bitmeden evlendi işte o durumda boşanma gerçekleşirse evlilikten sonra ödenen kısmı kadarına ortak sayılıyor

benim bildiğim alınan malda mülkte esler isbat ederseki hepsi sizden cıkmıs mümkün degil
bir kurus alamaz.satamaz ve araç sizin asla bişey yapamaz emin olun

kesinlikle ben esyalarımı alayım ister satsın ister annesini oturtsun. ama nasıl alabilirim annesi varsa zorluk cıkartırsa polisle mi gitmeliyim esyalarımı almak için
esyanı ne münasebet alamazsın bal gibide alırsın bu kadar korkma polisle girer alırsın icabında hiççççç korkma

birde sunu diyeyeim hiç bir erkek bu kadar aşagılık olamaz sanırım esyanın hepsi benim diyip üstüne yatacak kadar basit olmaz.eger böyle bır durum varsa o kişiden hersey bekler.atik ol akıllı ol hemen herseyi hal et
arabayı aldıgınla galeriye götür nereye verdiğini sakın söyleme icabında arabayı babanların oraya götür yada onun bilmediği bir arkadasının evinin önüne park et araba senin üzerine hiç bir hak idaa edip alamaz bulamasın arabaya zarar verip degerini düşürmesin temiz kalsın araca bosanma işleminden sonra sakin kafyla satarsın

Acele etmeseniz..sorunlardan hiç bahsetmediniz, hiç düzelme şansı yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…