- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
- Konu Sahibi benmesela01
-
Aranızda anlaşıp paylaşacaksınız hangi eşya kimin olacak diye. Anlaşamazsanız hepsi satılacak parasını paylaşacaksınız. Ama bunlar boşanmanın sonucunda olur şimdi eğil. Kaynanan bu işte hiç bir ortak olmadığına göre, o evde şu an sen oturuyor olduğun ve henüz boşanmadığına göre git evine otur. Boşanma dilekçesiyle birlikte de hakime başvur benim gidecek yerim yok de. Eşyalarınla dur. Ya da ev eşyaları için tedbir de koyulabiliyordur belki boşanana kadar hepsinin sende durmasına karar verebilir hakim. Bunları mutlaka bir avukatla konuş.
Tabi ki girmiyor. O başka bir durumdur dediğiniz gibi. Ya da evlenmeden önce ortak ikisinin üstüne almışlardır.Avukattan mı duydunuz şimdi tekrar baktım internette evlenmeden önce alınan mallar ortaklığa girmiyor diye acaba bekarken alınan ev satılıp sonra ev mi alındı evlendikten sonra.
Avukattan mı duydunuz şimdi tekrar baktım internette evlenmeden önce alınan mallar ortaklığa girmiyor diye acaba bekarken alınan ev satılıp sonra ev mi alındı evlendikten sonra.
onun iznine gerek olmadan değil mi ?
hayır canım evlenmeden öncede alınsa evlendıkten sonra boşanma olursa eşte ondan hak alabılıyor ,
hayır canım evlenmeden öncede alınsa evlendıkten sonra boşanma olursa eşte ondan hak alabılıyor ,
Çok saçma değil mi
Benim evlenmeden önce alıp borcunu bitirdiğim 10 tane evim olsa , evlenip boşanırken 5 ini eşime mi vercem?
Öyle birşey yok zaten.Evlilik sonrası sözleşme yoksa şayet alınan herşey ortaktır ki:) Evlilik sözleşmesi ne için var o Zaman degil miÇok saçma değil mi
Benim evlenmeden önce alıp borcunu bitirdiğim 10 tane evim olsa , evlenip boşanırken 5 ini eşime mi vercem?
aynen canım hak düşüryor muş
çatır çatır satarsın hemen al arabayı bir galeriye götür bırak bir halt yiyeyemezonun izni vs. olmadan arabayı satabilir miyim ?zira düşünüyorum
esyanı ne münasebet alamazsın bal gibide alırsın bu kadar korkma polisle girer alırsın icabında hiççççç korkmakesinlikle ben esyalarımı alayım ister satsın ister annesini oturtsun. ama nasıl alabilirim annesi varsa zorluk cıkartırsa polisle mi gitmeliyim esyalarımı almak için
çatır çatır satarsın hemen al arabayı bir galeriye götür bırak bir halt yiyeyemez
esyanı ne münasebet alamazsın bal gibide alırsın bu kadar korkma polisle girer alırsın icabında hiççççç korkma
O araba size getirilmezse suç duyurusunda bulunun. Suç işliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?