- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Şerh koydurduğumdan eşimin haberi olmaz dimi kızlar. Ancak ev satışına gittiğinde haberi olur dimi.zaten haberi olsa bile güvenim kalmadı bu konuda derim. Gizli saklı benden habersiz iş yapıyorsun derim
Bende aynı şekilde düşünüyorumSizden saklaması kötü olmuş belki bildiği iyi bişey vardır sizi kizacak diye soylememis olabilir ama bu saygısızlık böyle bencil erkeklere çok kızıyorum tepkinizi gösterin derim illa çocuk olunca yatırım olmazki ne zararı olacak dursun satmasin
Slm arkadaşlar. Canım biraz sıkkın ve sizlerden fikir istiyorum. Şuanda oturmakta olduğumuz kendimize ait bir evimiz var( çok şükür) . Düğünde takılan takılar ve kredi çekerek yatırım amaçlı bir ev daha aldık. Henüz kredisi bitmedi. Fakat eşim yaklaşık 1 Aydır içine kapandı, benimle konuşmuyor, ilgilenmiyor, sanki bir başkası geldi yerine. Sıkıntın var söyle diyorum ama hiç konuşmuyor. Ev'in içinde iki yabancı gibi olduk. WhatsApp yazışmasından evi satacağını anladım. Abisiyle gizli gizli konuşuyor falan. Bu şekilde anladım. Ama eşim Benimle hiç konuşmadı bu konuyu. Şimdi ben ne yapıcam? Tahminlerime göre arsa almayı düşünüyormuş. Bana söylemeden böyle bir işe kalkışması beni çok üzdü. Resmen hayal kırıklığına uğradım. Asla böyle bişey beklemediğim kocamın bu şekilde davranması güvenimi sarstı. Şuan oturduğumuz ev ikimizin üzerine fakat yarın öbür gün onu da bu şekilde satmak isterim diye çok korkuyorum. Bu durumu bana anlatmadığı gibi benimle konuşulmaz oldu sanki bir tartışma geçmiş aramızda gibi. Ama hiç bişey olmadı ikimizin arasında. Yarın öbür gün çocuğumuz olur diye yatırım amaçlı aldık evi. Benden dolayı çocuğumuz olmuyor. Şimdi fiyorki herhalde çocuk olduğu da yok o yüzden mi satmak istiyor acaba? Ben istemiyorum ama. Arsa işi hiç bilmediğim bir iş. İyi mi olur yoksa ev mi daha iyi. Bu Arada evin içinde kiracı var. Bir fikir verin arkadaşlar. Siz olsanız napardınız
Teşekkürler. Öyle yapıcamSenden mal kaciriliyor malesef.Oturdugunuz ev de nikah oncesi alinmis ortak tapunuz varmış ama bilemiyorum yani is nereye varir.Diger evi de satip ailesiyle ortak bir arsa alacak muhtemelen.Lutfen uyanik olun ve yarin serh koydurun mutlaka.
biz de sattık eşim şehir dışındaydı herşeyi ben hallettim onun imzasına falan gerek olmadı, eşlerden biri tek başına halledebiliyor dikkat et derim.Öylemi. Neye göre belirleniyor acaba. Bir kişi daha sorulmadı eşe yazmıştı
Teşekkür ederim. Bugün halledicem inşallah. Hala hazmedemedim dediği sana niye sorayım ki lafını. Bu lafın üzerine eski halimize nasıl döneriz bilemiyorumbiz de sattık eşim şehir dışındaydı herşeyi ben hallettim onun imzasına falan gerek olmadı, eşlerden biri tek başına halledebiliyor dikkat et derim.
valla bu konuda pek sakin olacagımı sanmıyorum satılanın yerıne asla yenısı gelmıyor bu bır gercek....Slm arkadaşlar. Canım biraz sıkkın ve sizlerden fikir istiyorum. Şuanda oturmakta olduğumuz kendimize ait bir evimiz var( çok şükür) . Düğünde takılan takılar ve kredi çekerek yatırım amaçlı bir ev daha aldık. Henüz kredisi bitmedi. Fakat eşim yaklaşık 1 Aydır içine kapandı, benimle konuşmuyor, ilgilenmiyor, sanki bir başkası geldi yerine. Sıkıntın var söyle diyorum ama hiç konuşmuyor. Ev'in içinde iki yabancı gibi olduk. WhatsApp yazışmasından evi satacağını anladım. Abisiyle gizli gizli konuşuyor falan. Bu şekilde anladım. Ama eşim Benimle hiç konuşmadı bu konuyu. Şimdi ben ne yapıcam? Tahminlerime göre arsa almayı düşünüyormuş. Bana söylemeden böyle bir işe kalkışması beni çok üzdü. Resmen hayal kırıklığına uğradım. Asla böyle bişey beklemediğim kocamın bu şekilde davranması güvenimi sarstı. Şuan oturduğumuz ev ikimizin üzerine fakat yarın öbür gün onu da bu şekilde satmak isterim diye çok korkuyorum. Bu durumu bana anlatmadığı gibi benimle konuşulmaz oldu sanki bir tartışma geçmiş aramızda gibi. Ama hiç bişey olmadı ikimizin arasında. Yarın öbür gün çocuğumuz olur diye yatırım amaçlı aldık evi. Benden dolayı çocuğumuz olmuyor. Şimdi fiyorki herhalde çocuk olduğu da yok o yüzden mi satmak istiyor acaba? Ben istemiyorum ama. Arsa işi hiç bilmediğim bir iş. İyi mi olur yoksa ev mi daha iyi. Bu Arada evin içinde kiracı var. Bir fikir verin arkadaşlar. Siz olsanız napardınız
Esin çocuk olmuyor diye seni bosuyacaksa yazıklar olsun.Acaba çocuk olmuyor diye bu da bahanesi mi olsun istiyor. Aklıma bu geliyor
dilerim altindan daha beter seyler cikmaz. Sadece yatirimi soyle degil boyle yapalim meselesi degilmis gibi duruyor. Sanki bir yere borc falan yapmis gibi ama hepimiz gozumuzle gormeden konusuyoruz tabiSorduğumda senin haberin vardı sesi. Ta aylar öncesi böyle bişeyi söyledi. Ben olumlu bakmadım. Dedim ki o zaman öylesine konuştuk, durum ciddiye bindiyse karşına alıp anlatman lazım değilmiydi dedim. Bana diyoki 1 aydır anlamadıysan senin sorunun. Bende dedikmiş konuşmazsan nasıl anlayabilirim. 1 aydır hiç konuşmuyorsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?