Eşim benden habersiz evi satmak istiyor

Şerh koydurduğumdan eşimin haberi olmaz dimi kızlar. Ancak ev satışına gittiğinde haberi olur dimi.zaten haberi olsa bile güvenim kalmadı bu konuda derim. Gizli saklı benden habersiz iş yapıyorsun derim

Abisi ile kesinlikle konuşmayın. Bunun size zerre faydası olmayacağı gibi zararı olması da olası.

Sizden habersiz evi satmayı planlayan, sizinle 1 aydır konuşmayan adamın şerh koydurduğunuzdan haberi olsa ne olmasa ne? O size terbiyesizlik yaparken hiç oturup düşünüyor mu?

Son düzenleme:
bencede konusma abisiyle
bide ortak is konusu varmis ailecek seni alt etmeye çalisacaklar

benim kayin olsa sanane der cirlardi valla

Bende aynı şekilde düşünüyorum

Nasıl bir cüret.Bu tür bir hareket eşini yoksaymak demektir.Aynı yola baş koyuyorsan herşeyden haberin olacak helede böyle geleceğinizi etkileyen bir konuda kendi başına iş yapmaz.

Ben olsam beni hiçe sayıyorsun senin gözünde bir değerim yok mu diye kavga ederdim ve satmasına izin vermezdim.

Senden mal kaciriliyor malesef.Oturdugunuz ev de nikah oncesi alinmis ortak tapunuz varmış ama bilemiyorum yani is nereye varir.Diger evi de satip ailesiyle ortak bir arsa alacak muhtemelen.Lutfen uyanik olun ve yarin serh koydurun mutlaka.

Senden mal kaciriliyor malesef.Oturdugunuz ev de nikah oncesi alinmis ortak tapunuz varmış ama bilemiyorum yani is nereye varir.Diger evi de satip ailesiyle ortak bir arsa alacak muhtemelen.Lutfen uyanik olun ve yarin serh koydurun mutlaka.
Teşekkürler. Öyle yapıcam

Avukat arkadaşlar falan daha iyi bilirler ama belli bir miktarın üstündeki malı satamaz eşten izin olmadan sanki

biz de sattık eşim şehir dışındaydı herşeyi ben hallettim onun imzasına falan gerek olmadı, eşlerden biri tek başına halledebiliyor dikkat et derim.
Teşekkür ederim. Bugün halledicem inşallah. Hala hazmedemedim dediği sana niye sorayım ki lafını. Bu lafın üzerine eski halimize nasıl döneriz bilemiyorum

nikahtan önce ortak aldığınız eve şerh konulabilir mi tam bilmiyorum ama ola ki o evi de elden çıkarmaya çalışırsa paylı mülkiyet sebebiyle önalım hakı doğar size.
yani eşiniz malı kime satarsa satsın o kişiden mahkemeyle bedelini ödeyerek "öncelikli alma" durumunuz var.
siz bir araştırın nikah öncesi mala da serh koydurabiliyor musunuz,mümkünse ikisine de koydurun.

bir de soruldu mu bilmiyorum?
eşinizle bir probleminiz var mıydı boşanmayı düşündürecek kadar?
yani gizli gizli malları elden çıkarıp sattığına göre bu ihtimal ağır.
ama durduk yere de olmaz ki.
yakın zamanda büyük çaplı bir kavga mı yaşandı ya da en baştan beri mi sallantıdaydı evliliğiniz?

Esiniz niye bir aydir hayattan kusmus durumda bence cok seyi dusunuyor dert etmis kendine.icinden cikamadigi durumlar da var belli.aslinda karsi tarafta konussa acikca net herseyi sizde..konusmaniz sart ama guzelce kavga ederek olmaz.once konusmayi deneyin.

valla bu konuda pek sakin olacagımı sanmıyorum satılanın yerıne asla yenısı gelmıyor bu bır gercek....
ıstersenız once guzelce bır konusun, baktınız onayınız olmadan satmaya kalkıyor evlılık bırlıgı ıcerısınde alındıgından evın tapusuna serh koydurun boylelıkle evı satamaz..

Bisey sorcam bizim de yakin zamanda ev alma durumumuz var nasipse.evi alirkenmi aile konutu serhi konulmali yada aldiktan sonrami peki esim bunu istemezse ben kendim gidip alabilirmiyim tapu esimin adina bile olsa.

dilerim altindan daha beter seyler cikmaz. Sadece yatirimi soyle degil boyle yapalim meselesi degilmis gibi duruyor. Sanki bir yere borc falan yapmis gibi ama hepimiz gozumuzle gormeden konusuyoruz tabi

Evin satılık ilanını vermişmiki acaba yoksa hala sözümü ediliyor.Okadar mutlu bir çiftseniz birdenbire değişmesi normal değil.Belki ciddi bir sıkıntı vardır.Sizden habersiz ilanı verdiyse durum vahim yani.Sizin fikrinizi almadan ev satmak çok anormal.Ben olsam satışa koyulmadıysa eşimle yüz göz olmadan sulhla yaklaşırım.Sonuçta satilsa bile mahkeme açıp yarı fiyatını alabilirsiniz bildiğim kadarıyla.Tapuda adınız geçiyorsa zaten satamaz.

Sizden boşanmayı düşünüyor ve boşanma öncesinde elden çıkarmaya çalışıyor gibi geldi bana. Abisinin adına mı alacak acaba arsayı mal kaçırmak için? Çok ağır konuşmuş bu şekilde nasıl evlilik yürütülür bilemedim. Çok fevri de davranmamak lazım, siz şerh koydurunca noterde öğrenir sanırım satılamayacağını ve eve dönüşü pek iç açıcı olmaz. ondan sonrası boşanma davası olur. Hazırlıklı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…