Neden ziyan olsun,konuya hakim değilsinizTabi tabi yap. Yangına bi bidon benzin de sen dök. Böyle böyle bacak kadar cocuklar ziyan oluyor.
Gayet hakimim.Neden ziyan olsun,konuya hakim değilsiniz
Bi önceki sayfadaki cevaplarıma filan Bakın bu konuya cevabım mevcut daha fazla yormayın.Gayet hakimim.
Cocuğu olduğunu bilerek evlendiniz ve bacak kadar cocukla kıyaslıyorsunuz kendini.
Kredi konusunda haklısınız, arkanızdan is cevriliyor ama sırf rekabet uğruna bir cocuk dünyaya getireceksiniz (ki eşiniz istemiyor) ve onu da kendinizle heder edeceksiniz.
Allah geminize rüzgar versinBi önceki sayfadaki cevaplarıma filan Bakın bu konuya cevabım mevcut daha fazla yormayın.
Peki hanımefendi herşeyim çocuğun olsun yemeyip yedireyim gitmeyip giydireyim çocuklu adamla evlendim diye bunları yapmakla yükümlüyEski konuza yorum yapmadım. Okuyup, iyice sizi anlayıp, ona göre yorum yapmak istedim. Evet eşler bazı konularda ortak karar almalı, ben de bunu böyle düşünüyorum. Ben evli değilim, çocuğum da yok; lakin çocuk anadan babadan da eşten de hatta kendinden önce gelir. Anne baba katmışsınız bir yoruma ona istinaden dedim. Siz ne kadar inkar etseniz de derdiniz onun oğlu, acayip derecede kıskanıyorsunuz. Fark etmezseniz de her şeyde dolaylı yoldan bu çocuğu sorumlu tutuyorsunuz. Bunu çözerseniz şayet sizin problemlerinizin çözüleceğini düşünüyorum.
peki hanımefendi yemeyip yedireyim giymeyip giydireyim bütün herşeyimi çocuğa bağışlayım ! Kıskanıyor yaftasından belki kurtulurum o zaman !!!! Inşallah başınıza gelmez bu işler.kıskanmıyorum ben sadece Hakkımı yedirmek istemiyorum.damdan düşeni damdan Düşen anlar ,doğru yaEski konuza yorum yapmadım. Okuyup, iyice sizi anlayıp, ona göre yorum yapmak istedim. Evet eşler bazı konularda ortak karar almalı, ben de bunu böyle düşünüyorum. Ben evli değilim, çocuğum da yok; lakin çocuk anadan babadan da eşten de hatta kendinden önce gelir. Anne baba katmışsınız bir yoruma ona istinaden dedim. Siz ne kadar inkar etseniz de derdiniz onun oğlu, acayip derecede kıskanıyorsunuz. Fark etmezseniz de her şeyde dolaylı yoldan bu çocuğu sorumlu tutuyorsunuz. Bunu çözerseniz şayet sizin problemlerinizin çözüleceğini düşünüyorum.
Yedirmek istemiyorsanız vermeyin kocanıza para bu kadar basit. Ben sizin bir çok yorumunuzu okudum, adamın tüm kötü hareketlerini çocuğa bağlıyorsunuz, bu normal değil. Sizin bu hareketiniz yüzünden bitecekse bitecek sizin evliliğiniz. Gün gelince bu lafımı hatırlarsınız.Peki hanımefendi herşeyim çocuğun olsun yemeyip yedireyim gitmeyip giydireyim çocuklu adamla evlendim diye bunları yapmakla yükümlüy
peki hanımefendi yemeyip yedireyim giymeyip giydireyim bütün herşeyimi çocuğa bağışlayım ! Kıskanıyor yaftasından belki kurtulurum o zaman !!!! Inşallah başınıza gelmez bu işler.kıskanmıyorum ben sadece Hakkımı yedirmek istemiyorum.damdan düşeni damdan Düşen anlar ,doğru ya
Sırf şu Yüzden şuraya konu açasım gelmiyor anlamak istemeyip vurmaya çslışıyor bazıları.Bir daha içinde çocuk konusu olayları yazmıcam.parsyı ne yaptığıyla ilgili şüphemi yazdım diye tamamen ihale çocuğa kaldı.Krndibe de yatırım yapsa sonuç yine ayni olurdu yine hoşlanmazdım işin özü paranın verildiği yer değil sadece benden habersiz verilmesi ihtimali.saygısızlık bu ,beni devre Dişi bırakmaktır.ki öyle yapmadığını söylüyor orası şüpheli.insanlar lap diye atlıyor konuya bilmeden kafa yormadanbence konu sahibine çok yüklenilmiş. konu sahibinin derdi çocuk değil, çocuk üzerinden haksızlık yaptığını düşündüğü kocası.
kimse çocuk önce gelmez demiyor, ama hem karısının parasını da kullanacak hem de çocuğa istediği kadar para yatıracak , o zaman konu sahibi de aynı miktar parayı canının istediği yere harcasın. kadın adalet duygusunu tatmin edemiyor.kovasını daha hassas davranması bunu göz önünde bulundurması hesaplarda şeffaf olması gerek.
bana adam bu dengeyi kuramayacak gibi geliyor.
Eski Eşiyle düğün öncesi telde konuşmuştuk.Çocuğa nafakayı az Ödemrk için kredi çekip kendini Borçlu gösterdiğini ve o parayı da başka bankaya yatırdığını söylemişti.eşim inkar etmemişti bankaya para yatırdığını.ben Oğluma birikim yapmaya çalıştım ne olmuş Demişti ordan geldi aklıma
Tabiki hayır ,anaç duygularla istiyorum çocuğu ay iyice abartıldı.Çocuğum olunca maddi Şeyler umrumda bile olmayacak ve herhangi bir Haksızlığa yoruyorum durumu olmicak çocuğumun babası vasfını kazanarak herşeyi hak edecek gözümde ve hazırda bi Abi'miz olacak.bebek giderleri benden
Bekar bayanın çocuklu adamla evliliğinin riskli olduğu gibi,çocuklu adamın da bekar bayanla evlenmesi riskli.Yanlış anlaşılmalara meydan vermemeye çalışmak adamın görevi.İçimi rahat tutmalı.Çocuk değil mesele,(çocuk yanımızda kalmıyor bu arada) kredi çekip arkadaşına da verdiğinden şüphelensem ayni tepkileri verirdim.şu Çocuk faktöründen uzaklaşsın herkes artıkYedirmek istemiyorsanız vermeyin kocanıza para bu kadar basit. Ben sizin bir çok yorumunuzu okudum, adamın tüm kötü hareketlerini çocuğa bağlıyorsunuz, bu normal değil. Sizin bu hareketiniz yüzünden bitecekse bitecek sizin evliliğiniz. Gün gelince bu lafımı hatırlarsınız.
Ya şu sitede keşke beni anladığını düşündüğüm kişilerden bir grup oluşturup Diğerlerini saf dışı bırakabilme şansım olsa keşke,laf sokma ve eğlenme yeri Yaptılar burayıYorum yapmak icin yorum yapmayın kadına ya bütün konularda kelimeleri cımbızla cekip kendinize eğlence çıkarıyor gibisiniz. Kadın benden habersiz kredi çekmiş diyor bebekle çocukla ne ilgisi var şimdi inat uğruna çocuk mu yapılırmış ya da dediğiniz gibi biri olsa bunu içinde tutar gelip burda konu mu acar olmayan cocugum da faydalansin esimin oglunu sevmiyorum cart curt diyr. sacmaladiniz.
Malesef öyle. Paylaştığım iki konuda da mahfettiler beni o yüzden artık bu kadar ağır konular acmama kararı aldım. Burada sadece derdimizi paylaşıyoruz sadece bi kac cümle okuyarak sen benim karakteri mi benim evimin içini benim cevre mi nasıl yorumlayabilirsin ki.Ya şu sitede keşke beni anladığını düşündüğüm kişilerden bir grup oluşturup Diğerlerini saf dışı bırakabilme şansım olsa keşke,laf sokma ve eğlenme yeri Yaptılar burayı
Yüzde 50 ye kanaat gelmeyeceğimi nereden biliyorsunuz,adil olan herseye varım.Adil olmayanlara Çığlık atarım bu mevzuda olduğu gibi.Eşitlik ve adalet benim sorunlarımın Çözümü burayı iyi anlayın ! Derdim Çocuk değil,para da değil.Derdim söz hakkimın elimden alınması ihtimali ! Burda malzemenin kim olduğu önemli değil ! Eşlerin birbirinden habersiz iş yapmasına karşıyım çünkü ben habersiz iş Yapmıyorum.Habersiz yaptığım tek şey paramı anneme yollamak .onu da neden Yaptım biliyor musunuz ? Bir keresinde üçümüz gezerken eşim oğluna ,bir yarışmaya başvuru yaptığını kazanması halinde ikisi için bir ev alacağını söyledi.peki ben nolcak dedim tutuldu ! İşte bu diyalogdan sonra güvenim sarsıldı ve beni Düşünen yokmuş burda demekki dedin ve bireysel davranmaya başladım,Çocuğum olursa paylaşırım her şeyimi yeter ki rabbin nasip etsin para kazanılır ama çocuk için kritik yaştayım.eşimi de seviyorum baba olarak Seçtim onu ama bu bana haksızlık etmesi Hakk'ını ona vermez.maddi planlarda kendisi onay bekleyip beni yok sayamaz Hakkı yok !!Elbette, kendi cocugunuzun olmasini istemeniz gayet normal. Onceki konunuzu da okudum, esiniz cocugu oldugu icin sizden cocuk sahibi olmaya gonulsuz gibime geldi. Bana kalirsa icten ice duurmun bu sekilde oldugunu siz de bildiginiz icin, bilincaltinizda adamin cocugunu, sizin cocuk sahibi olmaniza engel olan durum/kisi olarak mimlemissiniz. Bu yuzden cocuga cok para gitmesin, adam cocukla cok ilgilenmesin, bu cocuk kendi cocugumun maddi manevi rizkindan caliyor seklinde hissediyorsunuz ama yapmayin. O cocuk, adi ustunde cocuk. Babasinin gosterdigi ilgi size su anda batiyor olabilir ama bu cocugun ne bosanmayla ne sizin ne de sizin evlenmenizle bir ilgisi yok. O sadece baba ilgisi bekleyen bir cocuk. Sizin kendi cocugunuzun sahibi olamamanizdaki tek sorumlu adam, kendi zaten evlat sevgisini tattigi icin ne gerek var kafasinda gayet bencil, sizin anne olup olmamaniz pek umru degil gibime geldi.
Diyecegim o ki, cocuga dis bilemeyin bilincaltinizi durdurun. Cok gerekliyse bencil esinize dis bileyin. bana sorarsaniz, maddi manevi bunca yukumlulugu olan bir erkegin, maddi manevi ihtiyaclarina cevap veremeyecei cocuksuz, daha once evlenmemis bir kadinla evlenmesi zaten bencillik ve sacmalik. Yahi insan bir durur dusunur, benim ilgilenmem gereken bir cocugum zaten var, 2. aile benim neyime diye. Haydi evlendim, bu kadin da cocuk isteyecek bu evi de gecindirmem gerekiyor hangi zamanla hangi parayla der insan. Ben esinizi sorumsuz ve bencil buldum.
Gayet akli basinda, olgun bir insansiniz. Onceki konunuzda seviyorum o yuzden evlendim demissiniz. Sevmek cogu seyin aciklamasi bu durumda yoksa hic akil kari bir durumda degilsiniz. Maddi manevi zararda olan taraf sizsiniz cunku. Para derdinde degilim demissiniz, inaniyorum ama manevi olarak bu adam ilgisini hep 2ye bolmek zorunda, kadin da evrimsel olarak paylasmaya programli bir varlik degil zaten, ilgiyi paylasmak istememeniz cok normal. Yani kendi cocugunuz da olursa adamin ilgisi 2 ailesi arasinda bolunecek. Sizin cocugunuz hep %50 alacak. Adamin zamaninin %50si, adamin maddi olanaklarinin %50si....Bu durumda siz cocuga iyice dis bileyeceksiniz gibime geldi. Kendi cocugunuzun sahibi olmaniz bence evliliginizde cok daha buyuk problemelere yol acacak, siz bu 50-50 durumunu sindiremezsiniz ben olsam ben de sindiremezdim. Iyice dusunun derim. Etrafinizda bekar, cocuksuz aday varsa bosanmayi bile dusunun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?