Eşim benden habersiz kredi çekti !

Ya asıl o konuşma yüzünden zaten çocuk için değil de başkası için mi diye aklınıza soru gelmeli; ama aklınız her şey için o çocuğu suçlamaya yönelmiş durumda ve bu mantıksız olan durumu tak diye kabullenmişsiniz. Çocuğunun geleceği için birikim yapmayı düşünen baba, rahat yaşasın diye fazla fazla bile verir, nafaka kaçırmaz, belli ki çocukla ilgili bir durum değil adamın kredi çekmesi.

İnşallah sizin umduğunuz gibi olur fakat şahsi düşüncem bu adamın sizle evliliği tamamen kendi menfaatleri üzerine kurulu. Bunu anlamak için 2 yıla gerek yok, pek çok belirti bunu gösteriyor. Umarım yanılırım. Sizi pek önemsiyormuş seviyormuş gibi durmuyor. Yaşadıklarınıza seven insan gözüyle değil dışardan bir gözle bakın biraz. Belki sizde görebilirsiniz bu evlilikteki tutarsızlığı.
Ayrıca haddime olmayarak 37 değil 40-45 olayım bu adamdan çocuk yapmam yerinizde olsam.

Evet bu konuda çok Haklısınız.Güvenmiyo tavrı sergilemem hiç iyi olmuyor güveniyorum sinyali verirsem o da güven verici davranır.bi insana neyi yakıştırırsan onu yapar bence.O kadar yorum okudum da bu kadar Yapıcı yoruma ilk kez denk geliyorum tşk ler

Konu sahibesinin uzulmesini istemem ama adam sefasini suruyor gibi geldi bana da. Adam bu evlilige hic caba koymuyor cunku. Umarim yanilan taraf bizizdir.

Malesef evin içine girince görüyorsun bazı şeyleri ve hemen yakıp yıkamıyorsun Büz bi yıl boyunca ayrı şehirlerde uxaktsn uzağa görüştük öyle evlendik

Valla ana babada olsa kardeste arkadasta olsa çocukta olsa, esinin bilgisi dışında kimseye para ve-re-mez, bu kadar basit.
Çunku Evlilik aynı hayatı paylaşmaktır,güvendir,sadakattir...Tutturmuslar en önemli çocuk diye,o zaman evlenmeyeymis kendini oğluna adayip çalışıp çalışıp para göndereymiş oğluna hayatı boyunca...Elbette çocuk önemli,kadında gelecekteki çocuğunu ,çocuklarını düşünüyor işte.
Kadin bas bas bağırıyor "güven vermeli herşeyi paylasmali" diye hala bla bla bla...Ne çok seviyoruz yaftalamayi.

Rica ederim
Ama gerçekten öyle hani bazı erkekler kadınlardan çok şüphelenir Lee aldatıyor mu öyle mi böyle mı hayatını zindana çevirirler eee bu adam zaten bende şüphelenip hayatını zindana çeviriyor madem bende yaparım der olacaksa öylede olsun bir farki olmayacak der

Sizin ki de o hesap ama çocuk konusunda çok takılmıştır onu anlamadım sonuçta birikim dahi yapılsa bu sizin bilginiz dahilinde olmalı artık birinci evlilik bitti ikinci bir evlilik var ve onun sorumlulukları var ve farkettiğinde kadariyla da baya destek olmuşsunuz birikim yapmak istese dahi size bunu söylemeli ki artık bir nebze de olsa o sizin çocuğunuz hani bir yorum da yazmışsın ya ben eşim ve cocuk yerine kabullenmeye çalışın o zamana hayatınız daha güzel geçecektir eminim ki.
Geçen bir haber çıktı 3 yaşında ki kızın gözleri mosmor ve bir aylık bebeği olan bir üvey anne yapmıştı bizim çocuğumuz yok eşim de bende ağlama noktasına geldik yazıktır. Çocuk zaten anne babasının ayrılmasına üzgün ee bir de babasının yanında başka bir kadın var eminim ki kıskanıyor uzuluyordur ona annesi kdr olmasa da anlayışlı olun bazı hareketlerine mesela hayatınızda mutluluk laf dilerim :)

Kartımda gözü olsaydı ve alsaydı ben de çocuk düşünmezdin ayrılırdım ondan en azından bunu yaşamıyorum.yslnızlık ds çok zor tekrar Göze alamıyorum bir kız çocuğu görünce çok üzülüyorum benim niye bundan yok diye.Bir Çocuğum olsun inanin vıcık vıcık olmasak da olur eşimle.Yek istediğim çocuğuma baba olsun

Konu sahibesinin uzulmesini istemem ama adam sefasini suruyor gibi geldi bana da. Adam bu evlilige hic caba koymuyor cunku. Umarim yanilan taraf bizizdir.

Bende üzülmesini istemem inşallah yanılırız. Benim gördüğüm konu sahibi hem evi geçindiriyor hem geçmiş borçları ödüyor, hem çocuğunun pek çok şeyinw katlanıyor vb. Adam bu evliliği niye yaptı acaba? Ben bunu merak ediyorum. Ve bunu önceki konularda da hissetmiştim. Bu kadar fedakarlık...ve karşılığında doğum günü bile hatırlamayan bir eş, devamlı kavga gürültülü bir evlilik.
Konu sahibinin 6 aylık bir evlilikte bu kadar güvenin oluşması bilmiyorum ben güvenmem şahsen. Adam görmüş geçirmiş bu işleri tecrübesiz değil. Hareketleri ve evliliği hesap üzerine kurulu ben böyle düşünüyorum.

Malesef evin içine girince görüyorsun bazı şeyleri ve hemen yakıp yıkamıyorsun Büz bi yıl boyunca ayrı şehirlerde uxaktsn uzağa görüştük öyle evlendik
Bence kendini iyi hissetmeni sağlayacak şeyleri yap. Ne kadar az sömürüldüğünü düşünürsen o kadar kafan rahat olur. Yatırım yapma mesela. Yani yap ama eşin yapmadığını düşünsün. Bankada paran olmasın, kendi adına bir şey alma. Güvendiğin aileden biri adına gönder eline geçen parayı. Konu açılır eşin soracak olursa uydur bir gider. Annemin ihtiyacı vardı v.s gibi. Ne zaman 2 senelik süre biter ondan sonra bakarsın maddi duruma. Bu esnada da çocuk yapacaksan yap, güvenmiyorum diye geri adım atma. Çok fazla çocuk istediğini biliyorum önceki konularından. Burada düzelmesi gereken eşin. Baktın düzelmiyor, adamın tek derdi paran boşanırsın.

Tşk ler size de..bakın ben öğretmenim ve üvey anne vakalarına birebir Şahit oldum kaç kere.Çocuğun boynu izlerle dolu anne sığınma evinde çocuğun parmağı Kapıya sıkıştı bi ben vardım yanında hastanede.anneler bana anlatırlar çocuklarını etkileyen bazı ailevi sorunları..Çocukları işim Gereği çok iyi tanırım ve anlarım o Yüzden burda bana sanki çocuğu yok etmek istiyormuşçasına düşündüğümü ve hissettiğimi ima etmelerine çok üzülüyorum kendi derdimi unuttum eşimle kapattık burda dert sahibi oldum valla

Ben seni çok iyi anlıyorum belli bir yaşa gelmişsin tabii ki mutlu olmak anne olmak istiyorsun en doğal hakkın. Lakin eşin çok güven verici durmuyor. Sen yokken eşim ne yapıyordu mesela? Evin geçimi borçlar senin katkın olmadan önce nasıl yürüyordu? Sen sanki eşinin hayatına kurtarıcı olmuşsun çünkü.

Yok yek derdi param ds değil aslında bunu son zamanlarda daha iyi anladım önceki konularındaki fikirlerim biraz Değişti.Krediyi yakalayınca hayal kırıklığı oldu ama onu da dğn konuştuk mahcup hissettim kendimi ona karşı dün

Ben yokken ek iş yapıyordu geceleri mekanlarda kasiyerlik ya da lokantada garsonluk yapiyormuş bdn istemedim evlenince bırak ben sana o parayı veririm dedim öyle anlaştık.Dünkü konuşmamızda bu konu geldi ben sana ı zaman da demiştim diyo sen istemiyorsun dşye ek iş yapmayıp yardımını kabul ediyorum vermeyebilirsin de ama ben ek işe başlamak zorunda olurum bunu bil dedi

Canim seni yemişler.
Eger maddi durumun el veriyorsa acil yap çocuğunu. Gerekirse bosanirsin.

Benim nişanlimin kizi var, sen yine iyisin... ben nikah bile yapmıyorum. Ne alaka benim kazancım kizina gitsin? Hele mirasim? Ne alaka?
Bunun kiskanclikla alakasi yok... resmen haksızlık. Nişanlım her ay 1400 tl nafaka ödüyor. Yetmeli. Yetmiyorsa Anasi benim yaptığım gibi çalışsın.

Birikimimizi yapin ve yaşınız gecmeden doğurun bebeğinizi. Pahhh sanki oğlu gelip elinizi öpecek siz fedekarlik yapdiniz diye

Eşimin borcunu ödemiyorum yok ben teklif etmiştim kabul etmemişti ilerde Lafı olur neme laxım gibisinden tazı gelmemişti.Doğruya doğru.evet nedense bu ara sık tartışıyoruz ama tartışmalara artık fırsat vermicem ve hata yapmıcam bakalım ne olCsk

Unutmadan...
Eski karisi nafaka yükseltme davasi açmadan önce düşünsün... bu Adam gırtlağa kadar borc icinde... ciğerini satacak değil yani... nerden bulup verecekmiş 3 kat fazlasını?

Sizi düşünen yok konu sahibi... ya yapin çocuğu yada boşanın. Ömrünüz nafaka ve borç ödemekle gececek yoksa

İnşallah yoluna koyarsınız.

Canım yaşamayanlar hiç anlamıyorlar değil mi ? Sanki Kıymet bilecek aferin diyecekler ilerde Allah korusun eli kolu boş ayrılsak onlar yese içse bizden gidenleri ne koyar ama..denizde batacak oluyorum çocuğa sesleniyorum çocuk gülerek uzaktan seyrediyor fayda mi gelecek sanki.Ben doğurmadım anası olsa öyle uzaktan bakar Güler mi.fedakarlık etmek şçin bişeylerden güç almak laxım.Babası yapsın etsin ,mebla büyükse bana da haber versin, benden bişey istemesinler.bi arkadasım bu arada evli çocuklu biriyle evlendi kendisi 42 Yaşında ilki düşük oldu artık olmuyor bebeği ve evlatlık için başvurmuş.Bi evin bir kıxı anne bab mali ona kalacak ayriyetten evi var Arabası var.sırf kendinin de varisi olsun herşey baba oğula kalmasın diye evlatlık istedi

Kadınla geçen yıl telde konuşmuştuk telimi istemişti uzun mesele.Ayrıydık o Sırada eşimle ,boşanmayı düşünüyordum düğün iptal olmuştu ve kadın bana Demişti kü tedbir nafakası isteyin bdn istemediğime pişmanım sonradan aklıma geldi dedi.doymıyor kadın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…