Yahu borçsuz aldıysa normal değil mi altınların gitmesi.1 sene sonra araba aldı yine.ev konusunda ortaya bir şey koymaması param yok demesi beni geriyor.peşinati ben niye ödüyorum ki. O ödesin ben yine gerisine ortağım.ama yok
Ben bankada olduğuna inanıyorum ama bana göstermiyor o ayrı.biraz daha sabredicem.ev konusunda ısrarcıyım almazsa yolları ayırıcam
Evet işte beklediğim Cevap. kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Boşanacak ya da boşanacağimi bildiği için böyle yapıyor bencedeAdam boşanacak kafaya koymuş. Parayı ortak mala harcamak istemiyor ve sizi de asla eş hayat arkadaşı olarak görmüyor.
Bu hikaye de eksikler var sanki 7 yıldır nasıl biriydi bir anda mı mal oldu? Valla kafam durdu.
En baştan sinyalleri vermiş aslında, keşke hiç güvenip vermeseydiniz.
ev işini erteleyin 6 ay.maaşınızı da vermeyin.sadece erzak falan alın eve bir de çocuğa harcayın.bakalım ne yapacak o zaman?kavga etmeden ambargolar koyun.kavga da sizi haksız çıkarır çünkü.aynı onun gibi maaşım yetmiyor bitti gene bu ay diyin.herşeyin de fiyatından şikayetlenin param bitti diyip durun.o da aynını yapmıyor mu?
Eşim 15 yıldır kamuda.ben de 4 yıldır. Doğal olarak diyorum ki sen benden daha birikimlisin ve üstüne altınlarımı aldın.evin peşinatini ben mi ödemeliyimBirikmiş paranız var mı ? Aylık maaşlarınız, kiranız ne kadar ? Faturalarızın bu ayki toplamı , benzin ve mutfak masrafları kabataslak ne kadar ?
Adam kesin benden para saklıyor demek yerine, önce 4 işlem hesap yapmanızı öneririm.
ev hariç tüm yazdıklarına katılıyorum.anne babanın üstüne ev almak bence olmaz.o da eşten mal kaçırmaya girer doğru değil.bu şekilde anında o evlilik biter.ayrıca başka kardeşleri varsa onlarda alınan evde hak sahibi oluyor.daha da karışır işler.konu sahibi maaşından gereken kadarını eve katkı verecek çoğunu da biriktirecek tek yolu bu şu an.eş peşinatı ortak verelim derse o zaman ev alsın demezse bıraksın oturmaya devam etsin kiradaEğer birikiminiz varsa yani peşinat ödeyin kendi maasinizla ev alabileceksiniz anneniz,babanızın üzerine ev alın.
Maaş günü geldiğinde param yok bitti diyin.
Hiç harcama yapmayın ki nasıl oluyormuş anlasın.
Bende yıllarca elimde ne varsa verdim son 1.5 senedir hergun param yok diyorum.
Evime,kendime,çocuğuma alışveriş yapıyorum,birikim yapiyorum.
Bu adam ya kumar oynadi,ya bitcoin aldı,ailesine verdi yada ayrılırsak falan diye saklıyor parayı.
Deveye diken yaranir demişler öyle düşünün.
Siz kendiniz sıkılacaginiza o sıkılsın,evin tüm sorumluluğunu alsın.
sonraki yorumumda zaten peşinatı ortak verin dedim.eve de katkı yapmalı elbette ama maaşın yarısını vermemeli en az bu durumda.adam net olursa şeffaf olursa konu sahibi de olsunH Heytttt be adamın gelir düzeyi nedir bilinmeden verilen bu tavsiye çok acımasız olmuş.
Ev kirası , faturalar , araba giderleri tek maaşla karşılanamayabilir.
Konusunda paranın,malın çoğunu eşi kaciriyor diye düşünüyorum.ev hariç tüm yazdıklarına katılıyorum.anne babanın üstüne ev almak bence olmaz.o da eşten mal kaçırmaya girer doğru değil.bu şekilde anında o evlilik biter.ayrıca başka kardeşleri varsa onlarda alınan evde hak sahibi oluyor.daha da karışır işler.konu sahibi maaşından gereken kadarını eve katkı verecek çoğunu da biriktirecek tek yolu bu şu an.eş peşinatı ortak verelim derse o zaman ev alsın demezse bıraksın oturmaya devam etsin kirada
sonraki yorumumda zaten peşinatı ortak verin dedim.eve de katkı yapmalı elbette ama maaşın yarısını vermemeli en az bu durumda.adam net olursa şeffaf olursa konu sahibi de olsun
Konusunda paranın,malın çoğunu eşi kaciriyor diye düşünüyorum.
Evet aileden birisi de olsa başkasının üzerine mal almak riskli ama paranın bir şekilde bağlanması lazım ki hem birikim olsun hem adam da ettiğini biçsin artık.
Bence adamın tümüyle şeffaf olması lazım.ortaya para konulsun ki pesinat, ödeme planı hepsi belli olsun ama bu adam bunu yapmaz.
onu bilemem.ama ben evlilikte yarı yarıya masrafları bölüşmeyi değil yüzde 60 erkek yüzde 40 kadın katkıda bulunmalı diye düşünenlerdenim.sonuçta çocuk bakımı ev düzeni çoğunlukla kadınların sorumluluğunda.kadının birikimi de extrem durumlar dışında hep evladına kalıyor.2 tarafinda maaşları ve ev kirası , araba giderleri , fatura giderleri bilinmeden adam için mal kaçırıyor denilemez.
Düğünde takılan altınları,evin giderlerinin yarısından arta kalan parayı,araba satıp tekrar aldığında edilen kâr,zararı tamamen açıklamadan,saklamaya devam ederek de masum olduğunu söylenemez.2 tarafinda maaşları ve ev kirası , araba giderleri , fatura giderleri bilinmeden adam için mal kaçırıyor denilemez.
Adam düğün için arabasını satmak zorunda kalmış. Konu sahibi neyin, nereye harcandığını 3 aşağı 5 yukarı biliyor olmalı.
7 yıl içinde ne kadar gelir giderleri var , görmüş olmalı.
Eşim şeffaf olup her şeyi söyleseydi daha doğru olurdu ben katkıda bulunmayacağım demiyorum ki sadece doğru ol ne var ne yok ortaya koy ben de ona göre hareket edeyim diyorum ama yok2 tarafinda maaşları ve ev kirası , araba giderleri , fatura giderleri bilinmeden adam için mal kaçırıyor denilemez.
Banka hesabında para yoksa bu paralar neredeDüğünde takılan altınları,evin giderlerinin yarısından arta kalan parayı,araba satıp tekrar aldığında edilen kâr,zararı tamamen açıklamadan,saklamaya devam ederek de masum olduğunu söylenemez.
Şuandan itibaren konu sahibi ne yaparsa yapsın bu adam asla şeffaf olmayacak.
Boşanma davası açılsa bile banka da kendi hesabında bir kuruş olmadığı için komik bir nafakayla boşanacak.
Üzerine mal mülk de çıkmaz arabadan başka yani konu sahibinin 7 yılı çöp.
Düğünde takılan altınları,evin giderlerinin yarısından arta kalan parayı,araba satıp tekrar aldığında edilen kâr,zararı tamamen açıklamadan,saklamaya devam ederek de masum olduğunu söylenemez.
Şuandan itibaren konu sahibi ne yaparsa yapsın bu adam asla şeffaf olmayacak.
Boşanma davası açılsa bile banka da kendi hesabında bir kuruş olmadığı için komik bir nafakayla boşanacak.
Üzerine mal mülk de çıkmaz arabadan başka yani konu sahibinin 7 yılı çöp.
Ben banka hesabında parası olduğunu düşünmüyorum.Banka hesabında para yoksa bu paralar nerede
Banka hesabında para yoksa bu paralar nerede
Eşim şeffaf olup her şeyi söyleseydi daha doğru olurdu ben katkıda bulunmayacağım demiyorum ki sadece doğru ol ne var ne yok ortaya koy ben de ona göre hareket edeyim diyorum ama yok
bu ne biçim evlilik. ya da bu evlilik miBanka hesaplarını göstermeden sana ev konusunda yardımcı olmayacağım dedim yine de göstermedi
onu bilemem.ama ben evlilikte yarı yarıya masrafları bölüşmeyi değil yüzde 60 erkek yüzde 40 kadın katkıda bulunmalı diye düşünenlerdenim.sonuçta çocuk bakımı ev düzeni çoğunlukla kadınların sorumluluğunda.kadının birikimi de extrem durumlar dışında hep evladına kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?