Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Sadece cinsellik olması affedilir bi durum mu? Hadi sizin için öyle olsun.
Adamdaki değişimi, kendine bakmasını, tatile götürmesini neyle açıklıyorsunuz. Buarda sizi ve çocuklarını tatile götürdümü?

Bence bosanmaktan baska care yok .surekli aldatilmaya katlanabileceksen affetme ihtimalini dusunebilirsin ama bu adamla devam etmek zor.cocuklarin da varmis cok uzuldum

Konu sahibi iyi misiniz nır
Bence daha fazla ayrıntı vermeyin. Siz anlattıkça kararsız kalmanıza daha çok şaşırıyorum. Buradaki diğer üyeler de muhtemelen öyle hissedecek, gelen yorumlar da sizi üzecek.
Aynen neler yazmak istiyorum yazamıyorum bu kadar da olamaz diyorum konu sahibinin her mesajıyla şaşkınlığım katlanarak artıyor

Öncelikle allah yardımcın olsun. Sert yorum yapan veya dalga vari konuşan arkadaşlara bu lafım lütfen biraz daha kibar olun kadın sizden eleştirmenizi değil fikir vermenizi istiyor !

Yorumsuz.
Konu sahıbı affetmekten yana gıbı çok klişe bı cumle olcak ama bı kere yapan devamlı yapcaktır demeden gecemıcem.
Bi an erkeklerın hepsını bi çukurda toplayıp yakmak geldi içimden.
Yapıyo bide kendını haklı çıkarmak için sadece cinsellik diyo.
Pardon da acaba ne zaman kadınları sex objesi olarak görmekten vazgececekler acaba

Ya cidden saf mısınız? Anlattığınız telefon konuşması bile gayet net bir şekilde kocanızın yalanını, ikiyüzlülüğünü ele veriyor, sizin kafanız bu konuşmanın üstüne iyice netleşecekken nasıl karışıyor anlam veremiyorum. Adamın şov yaptığını, yalan söylediğini 1,5 yıllık kadın anlamış, bunca yıllık eşi anlamamış pes. Sizce adam o kadına önceden telefonda söylediği gibi seninle olmam hataydı, seni sevmediğimi biliyordun diye konuşmuş olsa kadın saniyesinde anlar mıydı yanında birilerinin olduğunu? Git şovunu başka yerde yap der miydi? Demek ki bu tarzda değil, canımlı cicimli, aşkımlı, balımlı konuşuluyor ki kadın seni sevmediğimi biliyordun deyince inanmıyor, hemen yanında başka biri mi var diyor. Bal gibi keklemeye çalışıyor kocanız sizi üç kuruşluk aklıyla. Gerçi üç kuruşluk diyorum da siz yemişsiniz görünüşe göre bu yemi, ilginç cidden. Sizden ayrıldıktan sonra da tekrar aramıştır kocanız kesin, bolca gülmüşlerdir kendilerini zeka küpü zannederek.

Ayrıca kadının mesleği ilişki yaşamalarına engel mi? 1,5 yıldır gül gibi geçinip gitmişler işte. Bundan sonra da sürdürürler nolacak ki? Eğer "pavyon kadını"yla evlenemez diye bir düşünceniz varsa ilişki yaşamaları için evlenmeleri şart değil gördüğünüz üzere

Valla bide ev hanımı olsan neler yapacaktı kim bilir allah sabır versin arada çocuklarda var ya ... Canım işin çok zor bu zamanda sana destek olacak arkanda duracak olan yalnızca ailen .. affedersen çocuklar için affadeceksin belki ama nereye kadar sürecek bu durum allah yardimcin olsun ...

Affetmiş bile.
Hatta neredeyse adamı sütten çıkmış ak kaşık ilan edecek.

Ne de olsa sadece cinsellik için aldatmış duygusu yokmuş.

Büyük konusmak da istemıyorum ama ne yazıkki tekrar aldatılacak ve malesef ki HAK ETMİŞ...erkekler boyle safları bulursa 4 kere 5 kere 10 kere aldatır.ne de olsa cınsellık

Mesele sadece cinsellik için olsa başka başka kadınlar olurdu.
Tek kadınla o kadar süre beraber olmazdı.
Ki ailesinin yanında dahi ona mesajlar atıyormuş.
Resmen etkilenmiş, çok hoşlanmış belli ki. Bağımlı gibi olmuş ki tatile de götürmüş.
Yalanlarına inanmayın.
Aranıza koskocaman bir başka ilişki sokmuş.
İğrenç tek kelime ile.
Ama siz affetmek için kendinizi kandırma yoluna gidersiniz bence.
Türk kadını boşanmaya pek meyilli olmuyor sürekli aldatılsa da.

Ovv sizde aldatma işi yalama yapmış gazino falan affedersin affedersin boşuna kasma

Sen zaten bastan affetmissin bu soruyu sorarak ... hayatta basarilar dilerim

Bu mesele sadece cinsellik olayını aşmış.
Sadece cinsellik olan bir şey bu kadar büyümez.
Neler neler yapmış adam.
Kandırmasın kimse kendini.
Aldatılan kadınlar ve evliler, bunu yutmayın lütfen ya.
Başka kadın için kendine bakıyor, zaman ayırıyor, tatile çıkarıyor.
Daha ne olsun.

Valla ne ev hanımları var anında boşanan. Bu üyemiz ya cesaretsiz ya da kocasını çok sevip "o...puya" kocasını kaptırmak istemiyor.Kocasının da aklı o "o...puda"ya neyse.

Yani eşinizi 1.5 yıl boyunca düzenli olarak geneleve gitse bu kabul edilebilir mi?

Hahahahhahahahahaha vallaha cok guldum billaha cok guldum.hay allahimmm yahu hakaret etnek istemiyorum siize zaten vuran vurmus bi de ben vurmayim da adam kadini ariyor hakaret ediyor o da gulerek Yaninda birileri bar degil mi diyor.kocan da evet olacaklar tabi diyor.hay allahim yaa hakikaten cok komiksiniz valla.siz affedin saf saf evde bekleyin kocisinizi.mutlu bayramlar sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…