Ya yemi bilerek yiyor bu da.Kendince kadına kaptırmak istemiyor hayatta boşanmaz bu kadın o adamdanYa cidden saf mısınız? Anlattığınız telefon konuşması bile gayet net bir şekilde kocanızın yalanını, ikiyüzlülüğünü ele veriyor, sizin kafanız bu konuşmanın üstüne iyice netleşecekken nasıl karışıyor anlam veremiyorum. Adamın şov yaptığını, yalan söylediğini 1,5 yıllık kadın anlamış, bunca yıllık eşi anlamamış pes. Sizce adam o kadına önceden telefonda söylediği gibi seninle olmam hataydı, seni sevmediğimi biliyordun diye konuşmuş olsa kadın saniyesinde anlar mıydı yanında birilerinin olduğunu? Git şovunu başka yerde yap der miydi? Demek ki bu tarzda değil, canımlı cicimli, aşkımlı, balımlı konuşuluyor ki kadın seni sevmediğimi biliyordun deyince inanmıyor, hemen yanında başka biri mi var diyor. Bal gibi keklemeye çalışıyor kocanız sizi üç kuruşluk aklıyla. Gerçi üç kuruşluk diyorum da siz yemişsiniz görünüşe göre bu yemi, ilginç cidden. Sizden ayrıldıktan sonra da tekrar aramıştır kocanız kesin, bolca gülmüşlerdir kendilerini zeka küpü zannederek.
Ayrıca kadının mesleği ilişki yaşamalarına engel mi? 1,5 yıldır gül gibi geçinip gitmişler işte. Bundan sonra da sürdürürler nolacak ki? Eğer "pavyon kadını"yla evlenemez diye bir düşünceniz varsa ilişki yaşamaları için evlenmeleri şart değil gördüğünüz üzere
Valla ne ev hanımları var anında boşanan. Bu üyemiz ya cesaretsiz ya da kocasını çok sevip "o...puya" kocasını kaptırmak istemiyor.Kocasının da aklı o "o...puda"ya neyse.
Doğru, boşanmaz. Kabak gibi ortada olan şeyi görmemek için gözünü kapatmak gerek, konu sahibi de onu yapıyorYa yemi bilerek yiyor bu da.Kendince kadına kaptırmak istemiyor hayatta boşanmaz bu kadın o adamdan
Gerçekten ağır konuşmamak için zor tutuyorum kendimi.benim eşim gazinoda tanıştığı bi kadinla aldatti beni kız daha genç 20li yaşlarının başlarında yüz yüzede geldim konuştum eşime inanmak istediğim kısım şu kadının yaptigı is tanışma şartları belli bu olay yaklaşık 1 aydır ortaya çıkmış durumda .
kadın başka yerlerden hala yazdığını da söylüyor ona bekle beni falan Die ama onun msjlarini atmadı emin degilim ben ilk ogrendigim donmdeki o 3 gün içindeki mesjlarini gordum başta ılımlı olsamda kadina karşı sonra bende üzerine yürüdüm belki çekindiği için atmadı sonraki msjlari yada kocamin söylediği gibi yalan söylüyor bilmiyorum eşim geçen gün benm ve ailesinin yanında ( bizim israrimizla ) aradı kadını ve hakaret etti senin gibi kadınla nasıl oldum bilmiyorum sevmedigimi biliyosun söylediğimde inanmiyordun zaten falan hoporlor açıktı ve kadın sadece şunlari söyledi yanında biri var değil mi dedi eşim de evt olacaklar tabi falan kadın güldü sadece ki bence zorlama bi gülücük ve ikimizde biliyoruz neyin ne olduğunu şovunu başka yerde yap deyip kapattı . Eşimde dönüp bizé onun gibi bi o...puyla olamam zaten yaptığı iş belli sadece cinselliktı deyip duruyor kafamı da işte işin bu kısmı karıştırıyor aslında inanmak istediğim için karışıyor belki de bilmiyorum ama bi de şu var kadınlada konuştuğumuzda yüzyüze bana eşimin kendisini sevip sevmediğini ne düşündüğünü sordugumda açık bi şekilde bilmiyorum sevip sevemdigini kimsenin içini bilemem 1.5 yıl ilişki yaşadım sence hiç mi bi his yoktu dedi yani haklida illaki bişi hissediyordu bilmiyorum kadının yaptığı işten dolayı kafam karışıyor bana şunu diyenler de oldu kadın genelevde değil işi onla bunla yatmakta değil sadece gazino sevmiş demekki (kadında inkar etmedi zaten sevdiğini söyledi )oradaki kadınların sadece yakınlık gördüğü adamla olacağını sevgi gösterisi yapanla olacağını kocamn sevdiğini onu da söylüyorlar ama ben o ortamı anlamam tabi kocamn dediği pavyon kadını senle bir olurmu sadece cinselliktı falan filan neye inanicagimi bilmiyorum suan çok öfkeli kırginim yanlış karar vermek istemiyorum ailelerimizde afft diyo baskı var üstümde
"Affedeceğim aslında da kendime yol yapıyorum" desenize açık açık. Bu kadar insanın da vaktini çalıyorsunuz.benim eşim gazinoda tanıştığı bi kadinla aldatti beni kız daha genç 20li yaşlarının başlarında yüz yüzede geldim konuştum eşime inanmak istediğim kısım şu kadının yaptigı is tanışma şartları belli bu olay yaklaşık 1 aydır ortaya çıkmış durumda .
kadın başka yerlerden hala yazdığını da söylüyor ona bekle beni falan Die ama onun msjlarini atmadı emin degilim ben ilk ogrendigim donmdeki o 3 gün içindeki mesjlarini gordum başta ılımlı olsamda kadina karşı sonra bende üzerine yürüdüm belki çekindiği için atmadı sonraki msjlari yada kocamin söylediği gibi yalan söylüyor bilmiyorum eşim geçen gün benm ve ailesinin yanında ( bizim israrimizla ) aradı kadını ve hakaret etti senin gibi kadınla nasıl oldum bilmiyorum sevmedigimi biliyosun söylediğimde inanmiyordun zaten falan hoporlor açıktı ve kadın sadece şunlari söyledi yanında biri var değil mi dedi eşim de evt olacaklar tabi falan kadın güldü sadece ki bence zorlama bi gülücük ve ikimizde biliyoruz neyin ne olduğunu şovunu başka yerde yap deyip kapattı . Eşimde dönüp bizé onun gibi bi o...puyla olamam zaten yaptığı iş belli sadece cinselliktı deyip duruyor kafamı da işte işin bu kısmı karıştırıyor aslında inanmak istediğim için karışıyor belki de bilmiyorum ama bi de şu var kadınlada konuştuğumuzda yüzyüze bana eşimin kendisini sevip sevmediğini ne düşündüğünü sordugumda açık bi şekilde bilmiyorum sevip sevemdigini kimsenin içini bilemem 1.5 yıl ilişki yaşadım sence hiç mi bi his yoktu dedi yani haklida illaki bişi hissediyordu bilmiyorum kadının yaptığı işten dolayı kafam karışıyor bana şunu diyenler de oldu kadın genelevde değil işi onla bunla yatmakta değil sadece gazino sevmiş demekki (kadında inkar etmedi zaten sevdiğini söyledi )oradaki kadınların sadece yakınlık gördüğü adamla olacağını sevgi gösterisi yapanla olacağını kocamn sevdiğini onu da söylüyorlar ama ben o ortamı anlamam tabi kocamn dediği pavyon kadını senle bir olurmu sadece cinselliktı falan filan neye inanicagimi bilmiyorum suan çok öfkeli kırginim yanlış karar vermek istemiyorum ailelerimizde afft diyo baskı var üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?