Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Ya yemi bilerek yiyor bu da.Kendince kadına kaptırmak istemiyor hayatta boşanmaz bu kadın o adamdan

Valla ne ev hanımları var anında boşanan. Bu üyemiz ya cesaretsiz ya da kocasını çok sevip "o...puya" kocasını kaptırmak istemiyor.Kocasının da aklı o "o...puda"ya neyse.

Kocasını çok seviyor bence ... Kaybetmek istemiyor ama böyle de daha kotu bir ya

aldatan adam bi daha uslanmaz koy kapının önüne sakın o gününü gün edicek ben dul kalcam diye düşünme ne var dul kalıcaksan öyle bi şerefsizle yaşayacağıma kendi ayaklarımın üstünde aslanlar gibi yaşarım.. çocuklar içinde çok daha iyi olur mutsuz bi ailede yaşamaktansa..

Ben sizin neden konu açtığınızı anlamadım .
Siz eşinizi affetmişsiniz ,eşinizin çocuk kandırır gibi söylediği yalanlara inanmışsınız .
Neden sizi okuyan onlarca kadının sinirini bozuyorsunuz ?
İnsan ister istemez etkileniyor burada okuduklarından .

Memurum diyorsun 1 buçuk sene ya insan 1 günlük ilk kaçamağı içine sindiremezken unutamazsin dokundukca aklina gelir kabullenemezsin allah yardım etsin anlaşılan çok sevmissin herşey zor geliyor sana ama unutuluyor kimler kimleri unutmuyoki bu günlerde geçer çok mutlu olursun insallah

Okurken sonunda boşanma süreci ile ilgili akıl isteyecrginizi sandım.

Hazmederim dersen affet.

Ama çocukların yıllar sonra bunu ogrense eminim neden bosanmadin anne derlerdi neyse belki de yeni vakalar olur bu konu güncelliğini o güne kadar kaybeder. .

Şu yazdığınız ikinci mesajı okuyunca resmen kan beynime sıçradı. Kadının mesleği diye bir saçmalık tutturmuşsunuz gidiyorsunuz. Emin olun durumun kadının mesleğiyle uzaktan yakından alakası yok. Size başta üzülmüştüm ama eşinizi neredeyse pür-i pak hale getirdiğiniz mesajınızdan sonra "kendi düşen ağlamaz" diyorum. Yine de Allah yardımcınız olsun.

size müstehak başka diyecek bişey yok o kadına orospı diyosunıuzda eşiniz ne pürü pak etmişsiniz adamı bi orospuua kaptırmamak için bi orospuyşa birlikte olmayı göze alıyorsunuz yani

Gerçekten ağır konuşmamak için zor tutuyorum kendimi.

Siz bu şeref yoksunu adamı affedeceksiniz, belli. Niye insanların sinirlerini bozuyorsunuz?

Adam 1.5 yıldır kadınla beraber. Sırf cinsellik için öyle mi? Çocuklar bile inanmaz bu masala. Adam kadından çocuk istiyor be. Bal gibi aşık o kadına.

Ama sizden boşanmıyor, niye? Sevdiğinden mi? Hayır. Adam iki çocuğuna bedava bakıcıyı nerede bulacak? Şerefsizin teki sizin kocanız.

Ayrıca kadının pavyonda falan çalıştığına inanmıyorum. Muhtemelen gece işletilen mekanlardan birinde şarkı falan söylüyordur. Yani fahişelik yaptığını sanmıyorum. Velev ki öyle, genelev kadınlarına bile aşık adamlar var.

Kafanızı kuma gömüp durmayın, bu alçak ve iğrenç herifi boşamazsanız hayatınız zehir olacak haberiniz olsun. Hoş boşamayacağınız belli, ne diyelim yeni kumanız hayırlı olsun.

Yemin ediyorum sinirlerim bozuldu bu konu yüzünden, yazdıklarınız normal bir insana kafa sıyırtır.

Başka başka kadınlarla olsa o daha iyiydi. Aynı Kadın olması daha korkunç ona ask sevgi beslenir bile olabilir. Tabiki aldatma aldatmadir aynı yada farklı kadın bosardim ben

"Affedeceğim aslında da kendime yol yapıyorum" desenize açık açık. Bu kadar insanın da vaktini çalıyorsunuz.

Siz kocanızı evden kovduğunuzda üç gün sevgilisine yazması normal yani?
"Cinsellik için kullandığı, sevmediği" kadından çocuk istemesi normal yani?

Kocanızın sevgilisi, kocanız kendisini aradığında "yanında biri var değil mi" diyerek kocanızı iyi tanıdığını göstermiş zaten. "İkimiz de neyin ne olduğunu biliyoruz, şovunu başka yerde yap" diyerek de gayet güzel durmuş.

Vallahi sinirim bozuldu ya.

Boşanmayın, o kadın da ayrılmasın. Gerek yok kadının ilişkisini bozmasına çünkü.

"O kadın" demiyorum bakın, sevgilisi diyorum. Çünkü kadın, kocanızın sevgilisi.

Kaybetmek istemiyorsunuz ama kaybetmişsiniz zaten. Çocuklarınızın olması sizin bahaneniz. İçinizde hala aklamaya çalışıyorsunuz. Pskilojik bir yardımla bu durumu atlatın olayın sıcağıyla boşandınız boşandınız yoksa cesaret edemezsiniz şunu söyleyebilirim adla affedip hazmedemezsiniz. 1.5 yıl yahu
Evlerden uzak olsun böyle adamlar.
Sizin boşanmaya niyetiniz yok, kimse size evet evliliğine devam et bırakma kocanı başkalarına diye öğüt vermeyecek bu konuda destek arıyorsanız yer burası değil.
Burda mantık var ve herkes asıl olması gerekeni söyleyecek sizin istediklerinizi değil.

tabi tabi affedin sebebinizde şu olur eminim başlıkta üstüne basa basa yazdığınız gibi 1.5 yıl boyunca AYNI kadınla aldatmış olmsı olur zannımca....nede olsa başka başka kadınlarla değil istikrarlıymış eşiniz...Kötü olanda o zaten başka başka kadınlar değil tek kadın yani cinsellik değil bildiğin sevmiş eşiniz...Her ne olursa olsun cinsellik, sevmiş olması, tek gecelik uzun süreli hiç farketmez aldatmanın benim lügatımda ne açıklaması vardır ne de affı...Eşime hep diyorum hayatta asla affetmeyeceğim şey aldatılmak olur kendimce affetmek için bi kılıf bulmam öğrendiğim an BİTER netttttt...

Hem benim eşim başka kadına hayatım kadınım herşeyim diyecek tatillere götürecek çocuk isteyecek ıyyyyy o adamın tek kelime açıklama yapmasına bile müsaade etmem tiksinirim ben o adamdan ....ayyyyy çok sinrlendimmmm sizin sakin sakin anlatıp sonunda affedeyimmi demenize de ayrı sinirlendimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…