Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Konu sahibinin ikinci mesajını okusanız sinirleriniz tavan yapar o zaman. Adamın yüzsüzlüğüne, konu sahibinin de salağa yatmasına akıl sır ermiyor

Konu sahibinin ikinci mesajını okusanız sinirleriniz tavan yapar o zaman. Adamın yüzsüzlüğüne, konu sahibinin de salağa yatmasına akıl sır ermiyor

okudum gerçekten hayretler içindeyim bahaneye bak kadının işi oymuş yok pavyonda çalışıyormuş eee ne diyelim eşini tebrik edip ödüllendirsin de bizde rahatlayalım...Zira konu sahibi salağa yatmakla kalmamış biraz sonraki evrede adam temize çekilip konu sahibi eşinden af dileyecek gibi görünüyor...Hemcinsime bak ya memurmuş bide kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kadın ben boşan boşan diye yazan biri değilim konulara genelde ama konu aldatma olunca durucan orda....

Senin suan cocuklarin icinlik bir durumun kalmamis canim kendi cocuklarina baba olamayan adamdan bahsediyoruz evine cocuklarina olan sevgisi ilgisi rizkini baska yerde tuketen adamdan daha umudun varmi?

Bekara bosamak kolay derler ama bi bekar degil bi anne baba evladı olarak diyorum annem yasasa bunu, ellerimle bosatirdim ikisini.babamin da her seyini alırdım bence siz avukattan once cocugunuz icin bi pedagoga gidin olan hep cocuga oluyor durumu en hafif sekilde atlatsın boylece.

Kanınıza dokunur hayatını yasar zorunuza gider size dul derler cocugunuz da ayrı anne-baba cocugu olur evet hepsi dogru ama eger su an kucukse ilerde o kdr agrına gider ki..
Bir kez yapılanin hep tekrarı olabilir siz bu duruma ya alısırsanız?
Kendi kul hakkınıza girmeyin.. kendinize siz deger vermezseniz kimse vermez. Siz sizi yok sayarsaniz bir daha bir daha ayni seylere maruz kalırsınız

ve inanın bi kere aldatılıp affedip mutlu olanı hic gormedim.hayatiniz hep diken ustu gider. Kadınz biz aklimizin bi kosesinde hep kalir bi gun gec gelse hep dusunursunuz. Kendinize yapmayın bunu..

Son düzenleme:
Konu sahibi sana hiç bişey diyemem senin hayatın senin kararın, hayatta en başıma gelmesini istemediğim şey aldatılmaktır. Bana en ufak yalan söyleyen birini asla affedemem. Eşimin bana söylemeyi unuttuğu bakın yalan söylemek değil unuttuğu en ufak bişeyi farkettiğimde içten içe deliriyorum, affetmem 2 saatimi alıyor ki gerçekten önemli olmayan çok basit bi konuda. 1.5 yıl boyunca başka bi kadının koynuna girmiş, kadının ne iş yaptığı hiç önemli değil. Velevki işi bu olsun. Olayda kadının bi önemi yok, eşinizin sizi kandırması var.Affettiniz diyelim. Adam bir daha yapmayacak mı? Ya da bi gün arkadaşlarıyla çıksa ya da gerçekten iş seyehatine gitse aklınızda biriyle birlikte fikri gelmeyecek mi? Bu yüzden sürekli onu sorguladığınız için yeter be yeter deyip çekip gitmeyecek mi? Ondan soğuyup uzak durduğun için sen de kadın olsaydın da ben dışarıya gitmeseydim demeyecek mi ? Çocuğun tüm bunlara şahit olup bu ortamda büyüdüğü için ilerde sizi suçlamayacak mı?

Kafanızda şöyle bir senaryo çizebiliyorsanız affedin: Affettiniz , evinizde çocuklarınızla mutlu mesut yemek yiyorsunuz. Eşiniz yanağınıza bir öpücük konduruyor "ah canım eline sağlık" diyor. Sizin yüzünüzde güller açıyor yemekten sonra çocuğunuzla dışarı çıkıyorsunuz, geziyorsunuz eğleniyorsunuz. sonra eve geliyorsunuz çocuklarınız uyuyor. Siz yatağa geçiyorsunuz. şahane bir gece geçirip sarılarak uyuyorsunuz.

Karar sizin ...

Memurmussunuz aslinda..gevinebilirsiniz yani..affedersen gerekcelerini affedemezsen gerekcelerini sirala ona gore davran.basima tam olarak gelmedigi icin atip kesmek istemiyorum..yani sonrasinda guvenilebilir mi devami gelmezmi...yada bidaha denersen ne kaybedersin zaten cozuklar olmus yuva kurulmus.en fazla tekrari olursa daha gec bosanmis olursun.yani kalbin ona inanabikcekse guvenebikceksen bosanmayi erteleyebilirsin bence tabi...yuva yikmak kolay deildir diye tahmin ettigim icin bide biz kadinkar yenilgiyi kabullenemeyip israrsa sahip olma duygusunu guttüğümüz icin karar veremiyorum.ben oyleyim en azindan

Affet tabi kocandir başka bir kadından çocuk yapsin görsün yatsin kalksın hatta aynı evde dursaniza yaaa 3 kişi geçinip gidersiniz oda yetmez 4 hanım hak ya alır bi yemekleri sen yaparsın supurgeyi ayse bulasigi fatma cocuguda pelinsu yaptimi oh mis gibi hayat

Birden fazla evlilik yapan erkekler bundan daha onurlu, lütfen ortada aldatılan kimse yok ve kimse mağdur edilmiyor. Asla kabul edeceğim bişey değil ama tam da sizin yorumunuzu okumadan önce aklımdan geçiyordu bu durumlara düşmektense 2. 3. eş olması çok daha kabul edilebilir geldi bana.

Yuva kolay kurulmuyorsa bu yuvayı aldatılmaya rağmen ayakta tutma görevi neden sadece kadınındır...Adam(gerçi bu olaydaki adam adamlıktan uzak olmasına rağmen zaruri kullandığım bir kelime)neden düşünmez o zor kurulan yuvayı ve artı çocukları...Konu sahibi unuturmu bilmem ama affedeceği kesin bide gidip eşinden özür dilemese bari

Ben cok kiskanc biriyim...kaybetmeyi yenilgiyi goze alamiyrm.sirf bu duygu yuzunden o anda bitiremeyim sonra kendim mi birakirdim...gercekten karar veremiyrm.kalbim aslaaaaaa affetmez buna yemin bile edebilirim.ama cocuklar icin formaliteden devam eder mi bi sure.ama etse bile kalbim affedemiycegi icin huzur kalmaz bir sure sonra kendiliginden yikilirdi heralde..rabbim hic birimize yasatmasin kızlar

Reactions: anu
Bakın bende biliyorum eşimin yalan söylediğini kıçini kurtarmaya çalıştığını çocuklar ev araba birikimı kaybetmemé adına ve ailesinin tepkisini almamak adına yalvardigini evet biliyorum
Şimdi burada büyük çoğunluk aşağılayıcı boyutlarda eleştirilerde bulunmuş aslında haklilarda bana da eşimin bu yaptiklarini öğrenmeden yarım saat önce biri gelip eşinin biriyle on dakikalık bi munasabetinden dahi bahsetmiş olsa boşan bi dk bile tutma evde ya da durma derdim ama bu eleştirileri yapanların gözden kaçırdığı birseyler var hepimiz bazı duyduklarımiz karsisinda ofkeleniyor üzülüyor geriliyoruz sonrasında asarimlar keserimler ya da kesinlikle ben olsam şunu yapmam ben bunu yapmam dediğimiz şeylerle karşı karşıya gelip neler neler yapıyoruz yani başımiza gelmeden karsi tarafi anlayamiyoruz değil mi ?
Bazilarinizda yorumlarında affetmissin zaten neden paylaşıp burada canımızı sıkıyorsun demiş öncelikle şunu belirteyim affetmeyi yanlış anlamissniz benim affetmekten kastım aferin hayatım çok iyi yapmışsın deyip sırtını sivazlayarak yatağa girmek değil yani boşanmalı miyim yoksa bosanmamalimiyim gibi bir soru ve bunu yaşamış aldatilmis yada bir yakının başına gelipte gozlemlemiş biri varmı varsa bosandi mi ne yaşadı bi süreçte sonrasında neler oldu ... gibi nedenlerle konuyu açtım tekrardan yorum yapacak olanlarà teskkur ediyorum

Ya tabiki oyle..namus seref erkek icnde kadin icinde ayni..aldatan serefsizdir...benim kalbimde onun kalbide butun kadinalrin kalbide affedemez ama...yasam sartlarini bilemedigim icin bir sure erteleyebilir mi cocuklari en az etkilenecekleri duruma getirip.sakince.daha gec bosanmis olur cok bisey kaybetmez.ama israrla soyluyorum kalp asla affetmez asla ..o an yasadiklarini bilmiyrm ergenlikte bile erkek arkadasini kiskandiginda aptalca benim olsun duygusu varya.evliyken de bu duyguya duser mi insan.veremem ellere gibi...hic bilemiyrm ama bundan sonra hzuur guven asla olamaz.orasi kesin

Bosan yada bosanma demeyecegim sana cunku senin hayat sartlarin duygu durumun piskolojin simdi nasil ve bosandiktan sonra nasil olacak bilmiyorum tek soyleyecegim her yaptigi pisligi gectim çocuklarinin uzerine yemin etmesi hemde yalan yere cok tehlikeli allahtan korkmayan bir adam.. allah esinizin pisliklerini çocuklarınızla sinamasin insallah.

Canim etrafimda altalin cok insan oldu bende saglikciyim.is hayatinda cok geldim.senin tepkin cok normal.cunku bunu yasayan herkeste ayni tepkiyi gordum ben.hic biri duyar duymaz mahkemeye kosamadi...hepetraftan bi teselli bi destek aradi.kararlarini desteklememizi bekledi...hic kolay olmuyor.asanlar kesenlerde hakli.aldatilma duygusu cok ofkelendiriyor bizi.ama etrafimdan gordugum icin diyorum sende o tepki verenlerde hakli.kendinde demissin bende oyle derdim diye..ama zamanla mantigin one gectiginde ofken kirginligin uzuntun gectiginde daha dogru kararlar verebilceksin...bidaha guvenin huzurun olamiycagi gercegini kabulleneceksin...ayrikyken bile ona kikirdemis...sirf mahalle baskisindan kicini kurtarmaya calisiyor.seni haketmiyor.kendine deger ver.en degerli sensin bu hayatta unutma.senu haketmeyenden kendini esirge...izin verme seni bu cikmaza sokmasina...sakinles zaten digru karari verceksij insallah.rabbim hayirlisi versin.bian once kalbini ferahlatsin insallah.bol bol dua et hayirli yoku bulabilmek icin.

affetmem ama boşanmayı ertelerim derseniz eşte bir süre sonra derki madem kaldıramıyorsun unutamayacaksın o zaman öğrendiğinde ayrılacaktın ...Boşanma ertelenince ne olacak hazmetmeniz için süremi vereceksiniz kendinize yada konu sahibi gibi işte zaten kadın o..... muş benim eşim onu sadece cinsellik için düşünmüş gibi güya geçerli sebepler mi arayacaksınız kendinize(bu arada sözüm size değil savunduğunuz teoriye cevap veriyorum) Yaaa şunu söyleyeyim benim eşim başka kadına hayatım dediyse o adam artık benim hayatım asla olamaz karşıdaki kadının kim olduğu hiç önemli değil önemli olan eşimin fikridir başka birine kaymış mı ben ona bakarım

Benimde olamaz.ben bosanmayi ertele derken cocuklari aileyi ortami hazirlamak icin.en az yara alark olsun diye.yoksa affet baris gul gibi gecin sonra bosanirsin demiyrm

Ve su konuda cok haklisin.erkekler diyor madem unutmiycaktin niye affettin.affettysen konusmiycaksin tarznda

Yok artık yeter yaaa noluyor bu erkeklere az önce bir aldatilma hikayesi daha okudum!
Konuyu okuyup ona göre yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…