Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Hala affedeyim mi diye soruyorsan affet canım affet, adam yarın baska kuma bulur nasılsa karım affediyor, cepte keklik der

Aynı fikirdeyim sizinle bu günün konusu aldatma
Günün degil son iki haftanin istikrarli konusu "aldatma"!
Birde ben konu sahibinin başlığına mest oldum eşim beni 1.5 yıl AYNI kadınla aldatmış...
yani aldatmis ama hayatina bir kisi girmis, on kadinla degil bir kadınla yatmis
Kisaca bir kadını metres tutmus, ikisini beraber idare etmis
Konu sahibi de ayrilirsam tum sorumluluk bende olacak diyor, sanki evli kalsa olmayacak
Medeni hali bosanmis olmasin, dul damgası yemeyeyim.diye aldatilmaya goz yummak istiyor!
Adam affedince "ay ne vefakar karim var" demeyecek, karim birini affettiyse bundan sonrakileri de affeder nasilsa der

Affet affet..affet ki 1,5-2 yıl daha başka bir kadınla aldatsın.Adam haremini kurmaya niyetlenmiş.. Bozma adamın hayallerini..

Yüzsüz adam ya..Böyle karaktersiz bir adamdan çocuklarımı bile uzak tutmaya çalışırdım.

Ayrıl demek çok kolay ama gerçekten ayrıl.. Sana artık ondan koca olmaz, olsa bile sen nasıl içine sindirirsin aldatılmayı..Yazık değil mi sana,yazık değil mi gururuna?..

Merhaba öncelikle Allah yardımcınız olsun cok zor bir durumdur eminim. Eger çocuğunuz icin evliliğinizi yürütmek. İstiyorsanız barışın ama derseniz ki artık güvenemem o zaman barısmayın derim. Benim fikrimi merak ediyorsanız güven olmadan evliliği yürütmek zordur diye düşünüyorum yarın bir gun çocuklarınızın da psikolojileri bozulur. İyi aksamlar

Affet ve kadına söyle size taşınsın.

Siz evlenirken birbirinize söz verdiniz, eşiniz de sözünü tutmamış. Öylese bedelini öder.
Eğer aldatma normal, affedilebilir birşey ise neden evlenirken birbirinize söz verme geregi hissediyorsunuz? Neden siz de aldatmadınız?

Çocukları düşünüyorum, egomu düşünüyorum diyorsunuz ya hani. Çocuklara ögreteceginiz en büyük deger "bir insanın onuruna nasıl sahip çıkacagı" olmalı. Dolayısıyla ayrılmadan saglam bir rol model olabileceginizi mi zannediyorsunuz?

Gururunuzu çiğneyerek kendisine saygı dumayan, deger vermeyen bir kadın olarak mı egonuzu, benliginizi korumuş olacaksınız?

Çok basit bir denklem, biri sizi mi aldattı? Boşanacaksınız.
Hangi nedenle aldattıgı, o kisinin nerede çalıştıgı, sadece cinsellik yasayıp yasamadıkları, 1 yıl ya da yalnızca 1 gece olup olmadıgı farketmez. O yüzden eşinizin yalanları ile ne ikna olun ne de buradaki kadınları ikna etmeye çalışın.

Sırf cinsellik icin aldattım dedigini duydugunuzda bile bir tiksinme belirmeliydi yüzünüzde.
şurada yazdıklarınıza gerçekten üzülüyorum.

Ayrıca rica ediyorum eşinizin şovuna kandıgınızı söylemeyin, sizi diger kadından üstün göstermesi ile kırılan gururunuz tamir olmaz. Bu, boşanarak olur.

Hele dul kalmayla ilgili yazdıklarınız... Bir komşunuz aldatıldıgı veya siddet gördügü için boşansa siz aldatanı degil boşananı mı kınayacaksınız yani?

Hem insanlar herhangi bi nedenle ayrılabilirler, kimse sonsuza dek anlaşmak zorunda değil.
Aldatılmasaydınız dahi 1,5yıl boyunca sizle ayrı yatması dahi boşanmanız için yeterli iken siz neler söylüyorsunuz... Lütfen kendinize değer verin.
Kendinizi düşünmüyorsanız cocuklarınızın saygı duyulacak bir anneyi hakketigini düşünerek karar verin.

Hersey senin kararin.önce sunu sor kendine affedip unutabilecekmisin? Bu konuyu asla bir daha acmaman ve unutman gerekir. En ufak bir hatasında bu olanlari hatırlayıp sıkıntı duyacak misin? Bu sorulara evet diyorsan devam etmek icin destek alman gerekir.

Size degil okudugunuz yazı için söylüyorum, bu kadar saçma bir iddia görmedim, lütfen siz de ciddiye almayın.

Zira yazdıgınız yazıyı tersten okuyacak olursak söyle bir anlam çıkıyor "ebeveynler çalışmayın, çocuklarınıza tüm gün kendiniz bakın ki ileride eşlerini aldatmasınlar"

Örnek istiyorsanız ebeveynleri çalıştıgı icin bakıcı ya da anneanne-babanne ile büyüyen birçok insan tanıyorum aldatanını görmedim. Aksine aldatılma ve şiddet konularında oldukça ilkeli bir tavırları var. Sevgilerinin azaldıgını hissettiklerinde ne kendilerine ne de karşılarında insana ihanet etmeden ilişkiyi bitirebilecek iradeye de sahipler.

Herhangi bir kıyaslamayı dogru bulmasam da aksine cocugunu birebir kendisi büyüttügü halde sırf "çalışmadıgı için" (bence bu da oldukça saçma bir yargı) kocasının baskısıyla eşine muhtaçmış gibi algılanan kadınlar var.
Bu abuk subuk düşünceyi kendisi de içselleştirmiş olan bazı kadınlar da çocuklarına eşe saygı duymanın ne demek oldugu anlatmada yetersiz kalıyorlar.
Sonucunda da kadına, eşe, anneye saygı duymayan çocuklar yetisiyor...

Gerçekten?? bence aynı şey ben esimin 2. Eşiyle sohbet edicem felen tüm gün aynı evin içinde gece onunla yatacak veya benimle ertesi gün onunla asla midem almaz daha kabasi başka birinin teninin tadına baktıktan sonra benim tenimde ne işi var!!

Son düzenleyen: Moderatör:

Hanımefendi siz ne yazdıgınız farkında mısınız?
Üzerine kuma gelen bir kadına soralım memnunmuymuş? Eşi bir gece 2. ile bir gece 3. ile beraber oldugunda mutlu mu oluyormuş?
Bir kadın kendi hayatı üzerinde söz hakkı elde edemiyorsa ve ayrılabilecek gücü olmadıgı icin böyle bir hayat yaşamaya zorlanıyor ise bu magduriyet degil de nedir?
Bunu yapan erkegin nesi onurlu olur?

Eğer onurlu olunuyorsa eşinize teklif edin bu durumu, ya kuma getirsin size ya da siz getirin 2. 3. adamı. Bakalım size onurlu diyecek mi kimse? Başkalarını geçtim kendiniz gerçekten kabul edebilecek misiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…