Eşim beni aldatıyor...

Bence tam tersi. Eşi doğru yolda.

Ama size göre sizin doğrularınizdan başkasına yaşama hakki yok sanırım.

burda derdini paylaşanlara genellikle anlamadan etmeden sizin evliliğiniz artık iflah olmaz gibi yorumlar kolayca ve sık sık yapılır. bunlara kulak asmayıp durumu kendi akıl vicdan süzgecinden geçirerek adımlarını atmalısın.
eşinle ikinizde sakin müsait olduğunuzda karşılıklı sorunlarınızı üzüntülerinizi beklentilerinizi birbirinizle paylaşarak yaralarınızı onarabilirsiniz. bir şeyi yıkmak çok kolaydır ama sizin durumunuz karşılıklı konuşarak üstesinden gelinebilecek bir durum. insanlar ne kadar kötü durumlar yaşıyorlar neler atlatabiliyorlar. eminim siz de zamanla eşinizle bu durumu aşarsınız. çünkü anlatımınızdan eşinizin sizin kararlarınıza saygılı olduğu hem size ayrıca değer verdiği satır aralarında gizli. bunu farketmemek mümkün değil..

hemcinslerim sizler de lütfen yapıcı olun yıkıcı değil... yuvalar kolay kurulmuyor.. ağızda sakız çiğner gibi boşan gitsin gibi lafları insanlara hunharca söyleyip insanların hayatını zedelemeyin.. yaptığınız ettiğiniz söylediğiniz her şey gün gelir sahibini bulur bunu da unutmayın!...

daha sonraki mesajlarımda da kendimi ifade etmiştim sözlerinize anlam veremedim şu an :)) eşi alkolü meyhane va ortamlar dışında alırsa konu sahibi de ona katılır böylece beraber olmuş olurlar demiştim. Özgürlükçü düşündüğümü fln yazmıştm aynen arap kafası :)

Bacılarım, kapanma kararım bir anlıktı evet. Hiç pişman değilim. İyi ki kapanmışım kapalıyım.
Benim belirtmek istediğim nokta şu: Eşim bana olumsuz bir tepki göstermedi. Niye kapandın ben sana kapanma dedim demedi. Eşim saygısını asla kaybetmedi- ki yukarıda İzmirden galeyana getirmeye çalışan şahıs olarak iftiraya uğramama rağmen eşimin ve ailesinin saygısını üstüne basa basa belirttim. Benim derdim, eşimin bana saygı duyuyorum diyip yakınlığını günden güne kesmesi. Tamam saygı duyuyor ama ilgisi yok. Facebook olayı da işe iyice mum dikti işte sonuç buraya geldi. Ben eşimi kaybetmek istemiyorum o yüzden sizden akıl almak için bayanların bulunduğu bu ortama yazma gereği duydum ne yapabilirim diye sordum. Maalesef yakınlarımla çokça paylaşamadığım bu şeyleri, internet ortamında tarafsız akıl alırım maksadıyla buraya yazdım. Akıl veren arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Ben kendim icin konusayim burda yapilan yorumlar genelde hep dogru cikiyor...

2 gun once bunu yasayarak ögrendim.

Kaldi ki burda kimse kimseyi tanimiyor herkes objektif cevaplar veriyor.

bakın siz de eşinize uyum sağlamalısınz böylece o da size daha kolay uyum sağlar. Onun alkolüne karışmamalısınız bi kere. Daha önce de yazmıştm denize havuza giderken de onu yalnız bırakmayın. Böylece karşılıklı saygıyı yakalarsınız. Direk birbirinizi iptal etmeyin yani

Bakın adam kapalı kadınları beğenmiyor belli ki. Sizi evlendiğinde beğeniyormuş, artık beğenmiyorsa adama da suç bulamazsınız.

Evdeki giyim kuşamınız değişmedi sonuçta di mi? İşveniz cilveniz ya da eşinizle olan ikili ilişkinizde sizin kapanmanızdan doğan herhangi bir değişiklik yok. Bunlara rağmen eşinizin ilgisi azaldıysa artık bu biraz da onun kafasında bitiyor. Efendi terbiyeli bir adama benziyor. Eğer ki size fiziksel ilgisi azaldıysa yapacak bir şey yok. En fazla aile terapistine gidip bunu tarafsız birinin yanında irdeleme durumunuz olabilir.
Eşinizle hiç konuştunuz mu? İletişiminiz nasıl?

Canım iyi niyetin ve kararlılığından dolayı gercekten sana Bravo..
Sen tamamen Allah rızası için kapandığın içinkesinlikle Rabbimin yardımı sana ulaşacaktır. Eşin için çok dua et inşallah hidayeti bulur..
Eşinle sen artık farklı görüşlere sahipsiniz.. Eşinin eski şeyleri özlemesingayet doğal...
Empati kurarak onu daha iyi anlarsın...
Eşin seni sevip özlediği için birine senden bahsediyor..hemde kendini çok açık ifade ederek...
Senin böyle bi duımda eşini karşına alıp onunla açık açık konuşman gerek... Artık ortak eğlence ortamlarıii bulun...
Gercekten anlattıgına göre çok büyük bi adım olmus..hemde cevrende böyle kimselerin olmamasına ragmen senin Allah rızası için böyle karar vermiş olmanında Allah katında çok büyük mükafatı olır ve asla yarı yolda kalmazsın Allahın izniyle...

Eşim kesinlikle sorun olduğunu kabul etmiyor. Eşime olan ilgim dört duvar arasında azalmadı, hatta elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım sayılır. Ama kendisi bir sorun olduğunu görmediği için ortaya çözüm atabilecek bir durum olmuyor. Bu yüzden iletişimimiz tıkanıyor ben üzerine gidersem sanki herşey benden kaynaklanmış gibi geleceğinden ben de adımakıllı karşıma alıp konuşamıyorum. İçim içimi yiyor ama off.

Evet saygi duyuyor ve gunden gune uzaklasiyor. Bu cok medenice.

Cunku saygi duymasi kabul ettigi ya da hosuna gittigi anlamina gelmiyor.

Ama üzgünüm de her şey sizden kaynaklı. Suçlu demiyorum bakın kaynağı sizsiniz. Sizdeki değişim. Bu değişimin evliliğiniz üzerindeki etkisi, eşinizin bu değişimle ilgili olan sorunları. O yüzden böyle bir karar alınca karşılaşabileceğiniz durumları da göğüslemek durumundasınız.
Eşinize göre neden sorun olmasın. bence eşinize göre de sorun var ama o bunları dile getirip sizin kararınıza saygı göstermiyormuş gibi görünmek istemiyor. Bir yandan saygı gösteriyor ama bir yandan eski halinizi özlüyor.

Ben kendim icin konusayim burda yapilan yorumlar genelde hep dogru cikiyor...

2 gun once bunu yasayarak ögrendim.

Kaldi ki burda kimse kimseyi tanimiyor herkes objektif cevaplar veriyor.

burda yazılanlar her ağızdan çıkanın doğru olduğunu nasıl düşünebiliyorsunuz anlamıyorum.. sizin durumunuzu bilemiyorum belki sizin ilişkiniz için yapılan yorumların ayrıl vs yapılması sizin için hayırlı olmuş olabilir. ya da x y z vs kişilere de yapılan olumsuz yorumlar da zamanında hayırlı olmuştur. benim demek istediğim ailevi sorunlarda insanların sürekli aynı fabrikadan çıkmış gibi boşanın ayrılın vs demesi bana göre çok acımasızca.. burda derdini paylaşan insanların iç dünyasını gerçekten neler yaşadığını bilemeyiz. kaldı ki çok önemsiz sorunlara bile sizin birlikteliğiniz bitmiş yok efendim siz boşuna çırpınıyorsunuz vs önyargılı ithamlar rahatlıkla yapılabiliyor.. çok yazıkk.

Allah razı olsun.

eşiniz zaten size saygılı seviyor da ama böyle bir eş istemiyor
o da şok olmuş
sizi bu yoldan çevirmek gibi bir hakkı kendinde görmüyor ki bence hakkı yok bu sizin karariniz ama onun da istedigi bu değil
adam da ne yapacağını bilmiyor
bence bu daha sakin Günleriniz
ilerleyen zamanda daha da şikayetçi olacaktır
ikiniz de haklısınız kendince
bence açıkça konuşun
burada anlattığınız gibi

Acaba eşiniz aldaniyor olmasın

Aldatilan en fazla ağlar hayata küser bir süre acı çeker kimselere güvenmez ama sonunda geçer
Ya Aldatan ona ne olur ?
Belki bu dünyada hiçbirşey olmaz hatta erkekse elinin kiri yahu derler poh pohlar
Ama hak vuku olunca yani ölünce hesap defteri açılır ve Allah c.c demez ki sen erkeksin geç şu tarafa
Yani aldatan cehennem kazanlarında yanmaya mahkumdur
Ya aldatılan. gün gelir o da ölür ve
Allah a der ki
Rabbim ben evimde ve ocagimda oturdum ben aldananlardan olmadim
Ve Allah u teala bu kulunu zina dan ötürü sorguya çekmez
Ve aldatan kişi
Zina
Kul hakki
Ve evin rızkını haram yolda harcamaktan sorguya çekilir ve cezalandırılır

Sen kendi kendine deki kardeşim ben aldanan lardan olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…