Eşim beni arzulamıyor

Vhalla bizde soguyan bendim...aboww hele ilk aylarda...
delimiydim neydim niye bunla evlendim ben diye cok dusundum
son bi kac aydir daha iyi...sagolsun irzima geciyordu da cinselligi oyle hatirladim ya ben bide yuruyen libidoydum ...ne hale geldim :))

Emin ol kocan öyle biriyse , sen sürekli bakımlı olsan da o yine arar. Eğer olay sadece guzellikle bitseydi dünyanın en güzel kadınları aldatılmazdi. Duruş çok önemli ama tek başına bir şey ifade etmez. Aile bütünlüğüne önem veren erkekle evlenmek önemli. Yoksa her gün bakimli da olsak 40 yaşına geldiğimizde 20 yaşındaki kızlara bakar, bu işin sonu gelmez. Haklar alınmaz, verilir. Yanlış duruşumuzla onları bu hale getiren bizleriz.

Bir yerde süt kokusu falan yazıyordu. Yani anne olan kadın normale göre daha farklı gözüküyor erkeklerin gözüne.. Bununla alakalı mıdır bilemiyorum..

Yani simdi sen bu savi yazmissin. Ben de tam o bahsettigin kendini salmis kadin olarak hala arzulaniyorum. Bence nimeti kendinden bilme. Konusahibinin kocasi sorunlu olan. Yoksa arzulayacak olan inan fonsuz gezsen de arzuluyor

Kızlar moralim çok bozuk her şey doğum sonrası oldu eşim eskisi kadar istemiyor beni önceden her şey çok farklıydı makyaj gece kıyafet i boş adam robot sanki
canım kilo aldın mı? ben kızım doğduktan sonra 15 kilo almıştım sonra hemen verdim tabi ama kilo çok önemli . eşim zaten beni dört gözle bekliyordu

Pardon siz olayı aldatma aldatılmama durumuna baglamıssınız benım bahsettiğim durum erkegın aranması veya aldatması vs değil.

arzu olduktan sonra ne bakima ne kila tuye bakiyo erkekha suslenirsin baska bi hava yaratirsin o ayri.ama erkegin icinden gelmiyorsa ne yaparsan yap zaten etkilenmez:)

Yorumları okudum sormak istedim,şu kadar zamandır olmuyo ya da haftada şu kadar diye skala tutan kadınlar acaba kendi libidoları yüzünden mi istekli görünüyor yoksa belli bi süre yapmazsak başkalarıyla yapar telaşı mı bu, özetle dibine kadar zevk alıp cinselliğin eksikliğini hissediyorsanız amenna ama gün sayıp ahanda şimdi gözü dışarı kayacak telaşı varsa of ki ne of

Pardon siz olayı aldatma aldatılmama durumuna baglamıssınız benım bahsettiğim durum erkegın aranması veya aldatması vs değil.
Sadece kıyaslaması mi peki? Anlamadım.
Kıyaslanacak o kadar çok şey var ki. Donanımlı bir erkeğin sadece kırmızı ruja, ince bele tav olacağını sanmıyorum. Bel demişken kilo çok önemli ama yine erkekler için demiyorum bunu. Doğum yapmış kadınlar hem estetik hem sağlık açısından sut olayi biter bitmez kilo vermeli.

Bence olayin baska boyutu arzulanma istegi. Zaten adamlar mevta olmus gozu kayacak diye korkmuyorlardir.
Libido icin olmasa da kadin begenilmek arzulanmak ister.

Sonuç olarak ben hiçbir zaman kadını "erkeğini elinde tutması gereken kisi" olarak görmüyorum. Bizler evlenerek hayatlarımızı birleştiriyoruz evlenerek. Ayrıca yineliyorum: donanımlı bir erkek sadece dış görünüşe tav olmaz. Benden soğuduysa bu sadece benim sorunum değildir. Erkekleri bu kadar yüceltmeyin, kendinizi bu kadar düşürmeyin.

Alla alla cok sasrdm esinin seni aldatma gbi bir drumu yok dglmi yada oyle bisi sezinledgn?

Adamın cinsel sorunları var bariz...cogu erkek boyle...cinsel sorun onlar icin gurur meselesi oldugundan ben sorunluyum diyemeyeceklerine gore karsı tarafa atarlar hep suçu...kadinlar da garibim senelerce dusunurler ne eksigim var diye...oylecene yillar gecer...ozguven de gider...konu sahibi eger ikna edebiliyosan esini doktora gotur...(gerci edebilecegini sanmiyorum ama neyse)

Aslan kaplan koca soğumasın diye yapmıyoruz bunları. Kendimiz için yapıyoruz yada yapıyorum. Kendimi iyi hissediyorum bakımsızsam günüm kötü geçiyor.. İçimden gelmiyorsa kılımı kopırdatmam.. Soğuyan soğusun arkadaş derim..

Bakim dışındakiler sadece koca için yapılıyor. Ben genel olarak kocası için bakım yapanları kastederek konuştum. Yoksa ben de kendim için yapıyorum, elbette bakimli olmak istiyorsak olacağız, salmak istiyorsak salacağız ( doğum süresi için söylüyorum, normal hayatında salmış bir erkeği de ben istemem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…