- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Emin ol kocan öyle biriyse , sen sürekli bakımlı olsan da o yine arar. Eğer olay sadece guzellikle bitseydi dünyanın en güzel kadınları aldatılmazdi. Duruş çok önemli ama tek başına bir şey ifade etmez. Aile bütünlüğüne önem veren erkekle evlenmek önemli. Yoksa her gün bakimli da olsak 40 yaşına geldiğimizde 20 yaşındaki kızlara bakar, bu işin sonu gelmez. Haklar alınmaz, verilir. Yanlış duruşumuzla onları bu hale getiren bizleriz.Disari da minicik sortlarla uzun fonlu saclarla buram buram mis parfum kokan kirmizi dudakli incecik belli tas hatunlari unutuyorsun sanirim tatlim.
biz kadiniz esimizi diger erkekleri cok bakimli gorsekte kiyas etmeyiz ama onlar farkli bi mahlukat iste
Yani simdi sen bu savi yazmissin. Ben de tam o bahsettigin kendini salmis kadin olarak hala arzulaniyorum. Bence nimeti kendinden bilme. Konusahibinin kocasi sorunlu olan. Yoksa arzulayacak olan inan fonsuz gezsen de arzuluyorDoğumada girdi eşim,emzirirkende yanımdaydı. Onun çocuğunu doğurdum.. Hiçte soğumadı.. Cinsel hayatımızda gayet normal önceden olduğu gibi..
Ama.. Ne hamilelikte ne doğumdan sonra hiç salmadım kendimi. Hiçbizaman hasta gibi gezmedim ortada. Gayet normalmiş gibi atlattık süreçleri. Her zaman bakımlıydım,doğumdan sonrada.. Uyandığında duşunu almadan fönsüz gezmeyenlerdenim. Yeri geldi eşim dedi boşver bugun yapma diye.. Ama bu benimle alakalı ben kendimi iyi hissetmiyorum bakımsıx olduğumda. Dolayısıyla ilişkimiz zedelenmedi.
Doğumdan sonra salarsan,tüylü kıllı saç baş dağınık süt kokulu elbiseyle yanaşırsan olmaz tabi. Sonrada kocam arzulamıyor deniyor.. Ben olsam beni arzularmıyım diye düşünsünler cevabı evetse kocayı doktora götürsünler :)
Fazlası da iyi degil canımCnm sen niye istemiyorsun ki esin seni isterken...bizim durum esimden kaynaklaniyo...o cinsellik olmadan da yasayabilen bi tip olunca ben de ona benzedim artik...keske oyle olmasaydi ...sen de mi onun gibisin yoksa...
Katılıyorum:)))Yani simdi sen bu savi yazmissin. Ben de tam o bahsettigin kendini salmis kadin olarak hala arzulaniyorum. Bence nimeti kendinden bilme. Konusahibinin kocasi sorunlu olan. Yoksa arzulayacak olan inan fonsuz gezsen de arzuluyor
canım kilo aldın mı? ben kızım doğduktan sonra 15 kilo almıştım sonra hemen verdim tabi ama kilo çok önemli . eşim zaten beni dört gözle bekliyorduKızlar moralim çok bozuk her şey doğum sonrası oldu eşim eskisi kadar istemiyor beni önceden her şey çok farklıydı makyaj gece kıyafet i boş adam robot sanki
Pardon siz olayı aldatma aldatılmama durumuna baglamıssınız benım bahsettiğim durum erkegın aranması veya aldatması vs değil.Emin ol kocan öyle biriyse , sen sürekli bakımlı olsan da o yine arar. Eğer olay sadece guzellikle bitseydi dünyanın en güzel kadınları aldatılmazdi. Duruş çok önemli ama tek başına bir şey ifade etmez. Aile bütünlüğüne önem veren erkekle evlenmek önemli. Yoksa her gün bakimli da olsak 40 yaşına geldiğimizde 20 yaşındaki kızlara bakar, bu işin sonu gelmez. Haklar alınmaz, verilir. Yanlış duruşumuzla onları bu hale getiren bizleriz.
İnşallah yapmaz canım.bence en önemli şey sevgi.eğer seviyosa her halin güzel gelir.ve neticede onun çocuğunu doğuruyoruz.bu bile yeter bence
Sadece kıyaslaması mi peki? Anlamadım.Pardon siz olayı aldatma aldatılmama durumuna baglamıssınız benım bahsettiğim durum erkegın aranması veya aldatması vs değil.
Bence olayin baska boyutu arzulanma istegi. Zaten adamlar mevta olmus gozu kayacak diye korkmuyorlardir.Yorumları okudum sormak istedim,şu kadar zamandır olmuyo ya da haftada şu kadar diye skala tutan kadınlar acaba kendi libidoları yüzünden mi istekli görünüyor yoksa belli bi süre yapmazsak başkalarıyla yapar telaşı mı bu, özetle dibine kadar zevk alıp cinselliğin eksikliğini hissediyorsanız amenna ama gün sayıp ahanda şimdi gözü dışarı kayacak telaşı varsa of ki ne of
Sağlıklı olsunlarda napalım artık :) çalışıyorum rahatladım :))) evdekilerin allah yardımcısı olsun :)benmiki de öyle son günlerde kucakta gezidrmekten kol kası yapcam ben deAllah yardımcın olsun gerçekten mutluluğunuz daim olsun
Aslan kaplan koca soğumasın diye yapmıyoruz bunları. Kendimiz için yapıyoruz yada yapıyorum. Kendimi iyi hissediyorum bakımsızsam günüm kötü geçiyor.. İçimden gelmiyorsa kılımı kopırdatmam.. Soğuyan soğusun arkadaş derim..Paşa kocalar soğumasın diye doğuma girmeyecek,
Aslan kocalar soğumasın diye yanında emzirilmeyecek,
Kaplan kocalar soğumasın diye pijamayla gezilmeyecek, evde bebek olsa da makyaj ve seksi kıyafetle dolaşılacak,
Beyzade kocalar soğumasın diye senin canın istemiyorsa bile yok denmeyecek, aman ha boş bırakılmayacak,
Hanzade kocalar igrenmesin diye bebek boklu kalsa da alt degistirememesi (!) hoş karşılanacak....
Kadınların soğumaya hakkı yok mu?
Soğursa kendi bilir.
Neden kendinizi bir adım geride görüyorsunuz?
Kaybedecek olan tek siz misiniz?
Aile bütünlüğünü düşünme görevi sadece kadına mi ait?
Hayat müşterek değil mi?
haahahaaSağlıklı olsunlarda napalım artık :) çalışıyorum rahatladım :))) evdekilerin allah yardımcısı olsun :)
Bakim dışındakiler sadece koca için yapılıyor. Ben genel olarak kocası için bakım yapanları kastederek konuştum. Yoksa ben de kendim için yapıyorum, elbette bakimli olmak istiyorsak olacağız, salmak istiyorsak salacağız ( doğum süresi için söylüyorum, normal hayatında salmış bir erkeği de ben istemem)Aslan kaplan koca soğumasın diye yapmıyoruz bunları. Kendimiz için yapıyoruz yada yapıyorum. Kendimi iyi hissediyorum bakımsızsam günüm kötü geçiyor.. İçimden gelmiyorsa kılımı kopırdatmam.. Soğuyan soğusun arkadaş derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?