Eşim beni arzulamıyor

Bence erkeklere bu rahatlığı veren bu bakış açısı. Siz ne yaparsanız yapın sokakta bahsettiğiniz o taş hatunlar her zaman olacak. Siz yarın 50 yaşına geldiğinizde de olacak. O zaman ne yapacaksınız? Erkek işte farklıdır yapar eder diye düşünerek toplum olarak kadın üstünde bu kadar baskı kuruluyor. Ondan sonra gelsin lohusa depresyonu. Bir yandan bebek doğur büyüt bir yandan aman koca dışarı gitmesin diye kendini parala. Sizin düşünceniz saygı duyuyorum ama bence erkeklere bu genişliği vermemek gerekiyor. Çünkü verilirse sonu gelmiyor.

Kızlar moralim çok bozuk her şey doğum sonrası oldu eşim eskisi kadar istemiyor beni önceden her şey çok farklıydı makyaj gece kıyafet i boş adam robot sanki

Bazen erkekler bebek sonrasi eslerini emzirirken gorunce veya dogumunu gorunce falan psikolojik etkileniyorlamis. Sayet bebek olduktan sonra kocanizi tamamen unutup aylarca sadece bebekle ilgilenip adami unutmadiysaniz adamin baska bahaneside yoksa oturun konusun psikolojik olabilir.

+1

Baska konuya da yazdim buraya da yaziyorum. Erkekler asla , karimi kaparlar yakisikli olayim fitnessa gideyim kendimi salmayayim vs demiyorlar. Erkeklerde kaybetme korkusu yokken, kadinlarda bu kadar olmasi hem ezikce hem zavalica.

Maalesef 7.8 ayı da buldu çok konuştuk ama değişen bisey yok

Eşimde yakında böyle bir konu açacak sanırım?Ben çok yorgunum,belki o da yorgundur,beynen yani!

Ben anlamıyorum ya, tüm zorluğunu kadın çekiyor, hem ruhen hem bedenen.
Hamilelikti, kilosuydu, uykusuzluğuydu.
Doğumuydu, dikişiydi, emzirmesiydi vs.
Kaprisini erkek yapıyor ,çoğunun tek yaptığı da bebeği iki pışpışlamak.
Bu ne şımarılıktır bilen söylesin.

bir kere ben de eşime kadınsal şeylerden bahsetmeye kalkmıştım.. eşim romantizmim ölücek gibi bir şey dedi bende dedim senin donlarını ben yıkıyorum benimki ölmüyor seninde ölmez.. Ama ben de çok konuşma taraftarı değilim.. benim eşimi seviş nedenimle onun beni seviş nedeni farklı olabilir.. bu yüzden her şeyi bilmelerine ve görmelerine gerçekten gerek yok..

Kızlar moralim çok bozuk her şey doğum sonrası oldu eşim eskisi kadar istemiyor beni önceden her şey çok farklıydı makyaj gece kıyafet i boş adam robot sanki
Canım benim hiç üzülme aklına başka şeyler gelmesin. Bu bir dönem uzun yada kısa geçecektir. Bende aynını yaşadım ve inanır mısın? Saçma sapan fal falan baktırmaya başlamıştım. Her şeyden şüphe ediyordum. Başkasına mı ilgi.duyuyor diye beni beğenmiyor mu? Falan ama gerçekten ilgilenme ve üstüne düşme normal devam et sanki böyle bi sorun yokmuş gibi ben böyle yaptım. Sonra bi baktım ki herşey düzelmiş. Artık ben kaçar olmuşum. Üzerine gitme salla gitsin az gamsız ol şansın çok olur. :)

Bence üstüne gitme bebeğini bırakacak biri varsa 1-2 günlük küçük kaçamak ayarla ben doğumdan sonra öyle yaptım ,masajlı otel paketlerinden alıp evimize yakın düzgün yerlerde kaldık gecelik öyle düzeldi, erkeklerde olabiliyor bende hep öncesinde bunları söylemiştim, kutsal anne olarak görüyorlar öyle olmaz inş diye :)) evlenmeden önce bir sürü Bebek isteyen eşim şimdi hamile Kalıcam diye ödü kopuyor :)

Benim bahsettigim sey ,sokakta oyle tip kadinlar arasindan geldikten sonra kapiyi acan hatunun gidiktan koldan kilo akan kiyafetler kusmuk lekeleri ve memeden tasan sut lekeleri ile bezenmis ve terle yikanmis bir hatun olmasi.

Dikkatinizi cekerim konu esim beni arzulamiyor adi altinda acilmis ben de birinin yorumuna istinaden adamin miss kokulari ceke ceke eve gelipte kapiyi acan hatunun bu sekil olmasi adamin istahini kapar anlaminda dedim.

Siz bunu dusunce tarzi olarak algiliyorsunuz.Kim ne demis ben kime ne yorum yapmisim bir butun olarak okuyup farkli bakis acilariyla degerlendirin lutfen.

Belki de haklisiniz benim bakis acimi degistirmem lazim ben gozleri fildir fildir bi kocaya sahip oldugum icin bana bunu empoze etmis olabilir.

Yazdigimi bir butun olarak okuyun lutfen baska anlamlar yuklemissiniz.Ilginize tesk.benim vurguladigim baska durum.Gorsellige ve kadina asik bi kocam oldugu icin ben kendi bakis acimdan konusuyorum size de saygi duyuyorum ancak siZ cumleleri farkli anlatimlara yorumladiniz yine de tesk.

Yani simdi sen bu savi yazmissin. Ben de tam o bahsettigin kendini salmis kadin olarak hala arzulaniyorum. Bence nimeti kendinden bilme. Konusahibinin kocasi sorunlu olan. Yoksa arzulayacak olan inan fonsuz gezsen de arzuluyor
Fönünü kimse arzulamıyor zaten.. Adamda sorun yoksa elbet yapacak bişeyler napsın.. Bide onu dinlemek lazım :))

Konu sahibi Bu senin elinde bence biraz daha dikkat et onu kendine çekmeye çalış geçer bunlar merak etme bazen de öyle bi oluyor ki hergün desen Hayır demez hale geliyor o yüzden sende biraz kendine çek o istemiyorsa istet yapacak başka bişey yok

7,8 ayi mi buldu bayagi 7 ayi 8 ayi oyle mi??Yazim yanlisi mi acaba diye soruyorum cidden.
Tipki benim durumum gibi mi basladi?Yani once 15 sonra 20 sonra 1 ay felan?
yasiniz kac acaba?
21 yaşındayım canımm sanırım evlenir evlenmez hamile kaldığım için sanırım ama ben istemedim eşi! İstedi çok bebek4. Ayında bitti bebek doğduktan 6 ay sonra istedi işte bende çok üzülüyorum ama yapacak bisey yok sanırım çok konuştuk ama bi düzelme yok

Keşke her şey bi kırmızı gecelikle çözülse ama nerde

Bana bi tüyolar lazım nasıl seksi olurum çekici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…