Bence erkeklere bu rahatlığı veren bu bakış açısı. Siz ne yaparsanız yapın sokakta bahsettiğiniz o taş hatunlar her zaman olacak. Siz yarın 50 yaşına geldiğinizde de olacak. O zaman ne yapacaksınız? Erkek işte farklıdır yapar eder diye düşünerek toplum olarak kadın üstünde bu kadar baskı kuruluyor. Ondan sonra gelsin lohusa depresyonu. Bir yandan bebek doğur büyüt bir yandan aman koca dışarı gitmesin diye kendini parala. Sizin düşünceniz saygı duyuyorum ama bence erkeklere bu genişliği vermemek gerekiyor. Çünkü verilirse sonu gelmiyor.Disari da minicik sortlarla uzun fonlu saclarla buram buram mis parfum kokan kirmizi dudakli incecik belli tas hatunlari unutuyorsun sanirim tatlim.
biz kadiniz esimizi diger erkekleri cok bakimli gorsekte kiyas etmeyiz ama onlar farkli bi mahlukat iste
Kızlar moralim çok bozuk her şey doğum sonrası oldu eşim eskisi kadar istemiyor beni önceden her şey çok farklıydı makyaj gece kıyafet i boş adam robot sanki
Bence erkeklere bu rahatlığı veren bu bakış açısı. Siz ne yaparsanız yapın sokakta bahsettiğiniz o taş hatunlar her zaman olacak. Siz yarın 50 yaşına geldiğinizde de olacak. O zaman ne yapacaksınız? Erkek işte farklıdır yapar eder diye düşünerek toplum olarak kadın üstünde bu kadar baskı kuruluyor. Ondan sonra gelsin lohusa depresyonu. Bir yandan bebek doğur büyüt bir yandan aman koca dışarı gitmesin diye kendini parala. Sizin düşünceniz saygı duyuyorum ama bence erkeklere bu genişliği vermemek gerekiyor. Çünkü verilirse sonu gelmiyor.
Maalesef 7.8 ayı da buldu çok konuştuk ama değişen bisey yokBen esimi bi ramazan orali olmadi diye bosanmayi artik dusunmeliyim diye dusunuyordum 3 ay mı???
Sasmamak lazım bı arada 20 gunde mazeretsız olarak hıc birlikte olmamıslara sok oluyordum gun gelecek 3 ayıda 1 yılı da bulacak demekkiii
Canım benim hiç üzülme aklına başka şeyler gelmesin. Bu bir dönem uzun yada kısa geçecektir. Bende aynını yaşadım ve inanır mısın? Saçma sapan fal falan baktırmaya başlamıştım. Her şeyden şüphe ediyordum. Başkasına mı ilgi.duyuyor diye beni beğenmiyor mu? Falan ama gerçekten ilgilenme ve üstüne düşme normal devam et sanki böyle bi sorun yokmuş gibi ben böyle yaptım. Sonra bi baktım ki herşey düzelmiş. Artık ben kaçar olmuşum. Üzerine gitme salla gitsin az gamsız ol şansın çok olur. :)Kızlar moralim çok bozuk her şey doğum sonrası oldu eşim eskisi kadar istemiyor beni önceden her şey çok farklıydı makyaj gece kıyafet i boş adam robot sanki
Bence erkeklere bu rahatlığı veren bu bakış açısı. Siz ne yaparsanız yapın sokakta bahsettiğiniz o taş hatunlar her zaman olacak. Siz yarın 50 yaşına geldiğinizde de olacak. O zaman ne yapacaksınız? Erkek işte farklıdır yapar eder diye düşünerek toplum olarak kadın üstünde bu kadar baskı kuruluyor. Ondan sonra gelsin lohusa depresyonu. Bir yandan bebek doğur büyüt bir yandan aman koca dışarı gitmesin diye kendini parala. Sizin düşünceniz saygı duyuyorum ama bence erkeklere bu genişliği vermemek gerekiyor. Çünkü verilirse sonu gelmiyor.
Benim bahsettigim sey ,sokakta oyle tip kadinlar arasindan geldikten sonra kapiyi acan hatunun gidiktan koldan kilo akan kiyafetler kusmuk lekeleri ve memeden tasan sut lekeleri ile bezenmis ve terle yikanmis bir hatun olmasi.
Dikkatinizi cekerim konu esim beni arzulamiyor adi altinda acilmis ben de birinin yorumuna istinaden adamin miss kokulari ceke ceke eve gelipte kapiyi acan hatunun bu sekil olmasi adamin istahini kapar anlaminda dedim.
Siz bunu dusunce tarzi olarak algiliyorsunuz.Kim ne demis ben kime ne yorum yapmisim bir butun olarak okuyup farkli bakis acilariyla degerlendirin lutfen.
7,8 ayi mi buldu bayagi 7 ayi 8 ayi oyle mi??Yazim yanlisi mi acaba diye soruyorum cidden.Maalesef 7.8 ayı da buldu çok konuştuk ama değişen bisey yok
Sadece kıyaslaması mi peki? Anlamadım.
Kıyaslanacak o kadar çok şey var ki. Donanımlı bir erkeğin sadece kırmızı ruja, ince bele tav olacağını sanmıyorum. Bel demişken kilo çok önemli ama yine erkekler için demiyorum bunu. Doğum yapmış kadınlar hem estetik hem sağlık açısından sut olayi biter bitmez kilo vermeli.
Fönünü kimse arzulamıyor zaten.. Adamda sorun yoksa elbet yapacak bişeyler napsın.. Bide onu dinlemek lazım :))Yani simdi sen bu savi yazmissin. Ben de tam o bahsettigin kendini salmis kadin olarak hala arzulaniyorum. Bence nimeti kendinden bilme. Konusahibinin kocasi sorunlu olan. Yoksa arzulayacak olan inan fonsuz gezsen de arzuluyor
Tatil gibi valla :)) kahve molası var öğlen yemeği var kafa dinliyorsunhaahahaaben de başlıcam 20 gün sonra üzülüyodum iyi oluyo diyosun yani :))
21 yaşındayım canımm sanırım evlenir evlenmez hamile kaldığım için sanırım ama ben istemedim eşi! İstedi çok bebek4. Ayında bitti bebek doğduktan 6 ay sonra istedi işte bende çok üzülüyorum ama yapacak bisey yok sanırım çok konuştuk ama bi düzelme yok7,8 ayi mi buldu bayagi 7 ayi 8 ayi oyle mi??Yazim yanlisi mi acaba diye soruyorum cidden.
Tipki benim durumum gibi mi basladi?Yani once 15 sonra 20 sonra 1 ay felan?
yasiniz kac acaba?
Hahahah koptum burda bende istemiyom ayyyy nefes aldirmiyooooKeşke benimki de arzulamasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?