- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi pessimistic_02
-
yoo cinsellik var ama sanki mecburiyet,4 yıl flörtümüz oldu sanırım sıkıldı benden,
Umursama, gezmeye gidiyor diye üzüldügünü gösterme.
Kek yap o evde yokken.
O cikacagini söyledigi zaman sende "tamam, iyi bari bende keyif yaparim"de.
Hatta onu meraklandirmak icin "Tamam, benimde isim var zaten. Sen istedigin kadar takilabilirsin."de.
Masaya yaptigin keki koy, cay koy nebilyim onunda sevdigi seyleri koy ve TV karsisinda otur.
Yada ne biliyim DVD izle biseyler yap.
Ilk zamanlar kafasina dank etmeyebilir fakat sonradan düsünecektir senin neden onu merak etmedigini.
Disari ciktiginda onu sürekli arama, merak ettigini göstermemeye calis.
Zamanla seninle eve baglanacaktir. Sen suan sürekli onunla vakit gecirmek istedigin icin,
kendini bulunmaz hint kumasi moduna sokmus olabilir. Ise yarayacaktir.
Canım benim böyle bir durum yaşamana çok üzüldüm 9 ay bazılarına çok kısa bazılarına ise çok uzun gelir yaşanmışlıklara göre. aynı durumu benim arkadaşım yaşadı biz kadınlar için belki cinsellik daha geride ilk aklımıza gelen birşey değil ama maalesef erkekler için cinsellik ilk planda geliyor. arkadaşım doktora gitmişti eşiyle psikoloğa onun eşi bir erkeği eve duygusallık 1 kere bağlıyorsa cinsellik 1000 kere bağlıyor ben bunu eşimin yüzünden yaşayamıyorum demiş. yani onlar için maalesef diyorum yine çok önemli. hiç tasvip etmesek de.bir uzman yardımı almanız çok iyi olur evliliğiniz için daha yolun başındasınız daha da uzaklaşılmasın birbirinizden
haaayııır yapacağın şeyi söyleyeyim sana. kesinlikle eşine sırnaşma, yanaşma, yüz verme ama suratsız davran demiyorum. kendi kendine çok eğleniyormuşsun, birsürü şeyle ilgileniyormuşsun, hayatını yaşıyormuşsun gibi yap. bak nasıl peşinden koşacak o zaman. eşine de iyi davran ama o sana yanaştığında ya da konuştuğunda ya da biryerden geldiğinde falan çok az böyle sevinçli neşeli bir halde ilgi göster sonra sanki hep başka şeyler ilgini çekiyormuş gibi başka birşeye yönel. hımm bu arada süper giyin evin içinde. çok neşeli ol arkadaşlarınla gezmeye tozmaya çalış. o evdeyken bile biz arkadaşlarla şuraya gidicez de çık mesela. gelince de trip yaparsa sen gayet neşeli çok eğlendiğini falan söyle. bak o kendisi sana yanaşacak. çünkü gönül kaçanı kovalar.
bak bu arkadaşın bütün dediklerini uygula bence :)
dün akşam yine tartışık,bana cok üstüne gittiğimi böyle devam edemeyeceğini söyledi,ben böyle yaptığım için kendinin yetersiz hissettiğini söyledi
Burda sana bir tavsiye verilmis sende gezmeye git falan gibisinden. Bana okadar sacma geliyorki. Esin seni evde birakip geziyor diye rahatsiz oluyorsan, sirf onu eve baglamak icin kendin cikip gezemezsin.
Kendine yapilmasini istemedigin seyleri baskasina yapma. Bu cok yanlis. Yanlisa, yanlisla karsilik verilmez.
Umursama, ona onu okadar önemsedigini gösterme. Gezmeye gitme deme.
Bak yanlis yapiyorsun. Ona öyle dersen busefer kendini dahada önemseyecek.
Tmm sen git benimde zaten islerim vardi de. Yada ay bende keyif yaparim de.
Ama hicbir sekilde ben arkadaslarimla cikip gezicem diyerek evden cikip gitme.
1 - Dengesiz oldugunu düsünmesini saglarsin. Sen ona gezmenden rahatsiz oluyorum diyerek, kendin gezmeye gidersen ne istedigini bilmedigini düsünmesini saglarsin.
2 - Kendi yaptiginin aslinda yanlis oldugunu düsünmezki. Sende geziyorsun diye bu sefer oda gezecek ve bu sefer senin ona gezmeye gitme dediginde sende gidiyorsun ya? deme firsatini verirsin.
Ama sen ona evde kalarakta cok eglenebilecegini göstermelisin. Bunun icinde kendin evde dururken cok egleniyormus gibi yapmalisin.
Keyif diyoruz biz burda buna. Yani bizim ailede esimle benim aramda o kelime öyledir. Evde dururuz DVD izleriz ben sevdigi böreklerden, pastalardan yaparim
kahve, cay ikram ederim. Onunla eglendigimiz birseyler yapar ve yeriz. Keyif yapiyoruzdur ozaman. Sende öyle yap sevdigi seyleri hazirla.
O giderken masayi donat ve ona "Bende birazcik keyif yapicam hayatim, sen kafana göre takil." de & yakinlik göster. Kapiya kadar ugurla.
Bu sekilde davranirsan ilerki zamanlarda o gitmek istemeyecektir. Bana güvenebilirsin.
Bayanlar zekidir hicbirzaman o geziyor diye bende gezeyim diyerek bir hatanin icine düsme. Onun silahlari ile vurma onu. Sen kendi silahlarini yarat. Onun ilgisini cekmeye calis sadece.
Buda benim sana bir tavsiyem.
geçen bir arkadaşım aynen senin anlattığın olaylar sonucu boşandığını anlattı ALTINDA YATAN SEBEP NEYMİŞ SÖYLİYİMMİ BAŞKA BİR KADINA AŞIK OLMUŞ. sana asla eşinde öyledir demiyorum sadece anlattıklarını tıpkı o arkadaşımın ağzından çıkıyormuş gibi okuyor yüzündeki mutsuz ifadeyi görebiliyorum İNŞ HERŞEY YOLUNA GİRER en azından şugünler kısa bir tatile çıkmanızı öneririm belki heyecan katar
helal olsun sen bu işi çözmüşsün:)haaayııır yapacağın şeyi söyleyeyim sana. kesinlikle eşine sırnaşma, yanaşma, yüz verme ama suratsız davran demiyorum. kendi kendine çok eğleniyormuşsun, birsürü şeyle ilgileniyormuşsun, hayatını yaşıyormuşsun gibi yap. bak nasıl peşinden koşacak o zaman. eşine de iyi davran ama o sana yanaştığında ya da konuştuğunda ya da biryerden geldiğinde falan çok az böyle sevinçli neşeli bir halde ilgi göster sonra sanki hep başka şeyler ilgini çekiyormuş gibi başka birşeye yönel. hımm bu arada süper giyin evin içinde. çok neşeli ol arkadaşlarınla gezmeye tozmaya çalış. o evdeyken bile biz arkadaşlarla şuraya gidicez de çık mesela. gelince de trip yaparsa sen gayet neşeli çok eğlendiğini falan söyle. bak o kendisi sana yanaşacak. çünkü gönül kaçanı kovalar.
helal olsun sen bu işi çözmüşsün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?