eşim beni beğenmiyor

bence de kendine bakmalısın önce. sen kendine değer verki oda senin değerli olduğuna inansın.
yaz geldi artık mini mini şortlar giyin, askılılar giyin, göğüs kısımları açık olanlardan.. yani mini mini dar olanlardan seni güzel gösteren renklerden olanlardan al ve giyin. ama hergün giyin ihmal etme. böyle rahat rahat otur dağıl filan yani kendini toplama.. gözü muhakkak sana kayacaktır.bir gün ilgilenmez, iki gün ilgilenmez bak üçüncü gün nasıl geliyor ardından. eğer kocanın etrafında olmasını istiyorsan azmi elinden bırakmıcaksın. sakin, keyifli görünüp bakımlı olacaksın...
kendi kendine planlar yap, kimse yoksa git tek başına gez.. senin sana ait onun olmadığı bir dünyan olduğunu görsün ve o dünyaya dahil olmak için çabalasın... ben bunun faydalı olacağı düşüncesindeyim. sakın salma kendini, zayıf görünme.. kilo aldıysan bunuda bu süre zarfında vermeye çalış. azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz unutma..
inş en kısa sürede senden olumlu şeyler duyarız.

sevgiler.

Umursama, gezmeye gidiyor diye üzüldügünü gösterme.
Kek yap o evde yokken.
O cikacagini söyledigi zaman sende "tamam, iyi bari bende keyif yaparim"de.
Hatta onu meraklandirmak icin "Tamam, benimde isim var zaten. Sen istedigin kadar takilabilirsin."de.
Masaya yaptigin keki koy, cay koy nebilyim onunda sevdigi seyleri koy ve TV karsisinda otur.
Yada ne biliyim DVD izle biseyler yap.
Ilk zamanlar kafasina dank etmeyebilir fakat sonradan düsünecektir senin neden onu merak etmedigini.
Disari ciktiginda onu sürekli arama, merak ettigini göstermemeye calis.
Zamanla seninle eve baglanacaktir. Sen suan sürekli onunla vakit gecirmek istedigin icin,
kendini bulunmaz hint kumasi moduna sokmus olabilir. Ise yarayacaktir.

Arkadasa katılıyorum, bir yararı olabilir..

Canım benim böyle bir durum yaşamana çok üzüldüm 9 ay bazılarına çok kısa bazılarına ise çok uzun gelir yaşanmışlıklara göre. aynı durumu benim arkadaşım yaşadı biz kadınlar için belki cinsellik daha geride ilk aklımıza gelen birşey değil ama maalesef erkekler için cinsellik ilk planda geliyor. arkadaşım doktora gitmişti eşiyle psikoloğa onun eşi bir erkeği eve duygusallık 1 kere bağlıyorsa cinsellik 1000 kere bağlıyor ben bunu eşimin yüzünden yaşayamıyorum demiş. yani onlar için maalesef diyorum yine çok önemli. hiç tasvip etmesek de.bir uzman yardımı almanız çok iyi olur evliliğiniz için daha yolun başındasınız daha da uzaklaşılmasın birbirinizden

sirf dis görnüsüme ithafen esimin beni begenmesi bana baglanmasi ( her ne demekse artik ) benim esef verici bir durum olsa gerek. zaman hizla geciyor kirisacagim memelerim sarkacak simdi adam beni begensin diye doktor doktor gezecek miyim ?

malum erkek taifesine talep cok adam cirkinde olsa göbegi de olsa 20 lik kizlarla cikma sansi yüksek , simdi bu rakabet ortami sortla dudak boyasi ile asilir mi acaba ?

evlnirken dikkat edilmesi gerekn husus ortak paydalarin olmasi , iki kelamin bükebilme kapasitesi olmasi, bence erkek cirkin bakimsiz kadindan degil sohbeti olmayan , bi fikri zikri olmayna kadindan sikilir. cinsellikte bi yere kadar , cinsellik de bakimdan öte adamin talep ve arzularina hitap etmeyede bakar.

bazen erkekler eslerine kutsal anlamlar ithaf ediyor ve istedikleri deneyimleri baska kadinlarla yasamaya bakiyorlar.

bence flört nisanlilik süreci iyi degerlendirilmeli, iyi tanimali birbirini, her anlamda illa askim cicim böcügüm anlaminda degil tabi

nasıl yani eşi yaşayamıyormuş

bak bu arkadaşın bütün dediklerini uygula bence :)

dün akşam yine tartışık,bana cok üstüne gittiğimi böyle devam edemeyeceğini söyledi,ben böyle yaptığım için kendinin yetersiz hissettiğini söyledi

Buradaki arkadaşlarımın çoğu,umursamamanızı,merak etmiyormuş gibi davranmanızı söylemişlerdi ve bende onlara katılıyorum.Ama siz birde bu konu yüzünden tartışıyorsunuz.Böyle devam edersen hiç evde durmaz eşiniz.
Birbirinizin mutluluk limanları olmalısınız,tartışmalara son vermeniz gerekiyor.

Son düzenleme:
Burda sana bir tavsiye verilmis sende gezmeye git falan gibisinden. Bana okadar sacma geliyorki. Esin seni evde birakip geziyor diye rahatsiz oluyorsan, sirf onu eve baglamak icin kendin cikip gezemezsin.
Kendine yapilmasini istemedigin seyleri baskasina yapma. Bu cok yanlis. Yanlisa, yanlisla karsilik verilmez.

Umursama, ona onu okadar önemsedigini gösterme. Gezmeye gitme deme.
Bak yanlis yapiyorsun. Ona öyle dersen busefer kendini dahada önemseyecek.
Tmm sen git benimde zaten islerim vardi de. Yada ay bende keyif yaparim de.

Ama hicbir sekilde ben arkadaslarimla cikip gezicem diyerek evden cikip gitme.
1 - Dengesiz oldugunu düsünmesini saglarsin. Sen ona gezmenden rahatsiz oluyorum diyerek, kendin gezmeye gidersen ne istedigini bilmedigini düsünmesini saglarsin.
2 - Kendi yaptiginin aslinda yanlis oldugunu düsünmezki. Sende geziyorsun diye bu sefer oda gezecek ve bu sefer senin ona gezmeye gitme dediginde sende gidiyorsun ya? deme firsatini verirsin.

Ama sen ona evde kalarakta cok eglenebilecegini göstermelisin. Bunun icinde kendin evde dururken cok egleniyormus gibi yapmalisin.
Keyif diyoruz biz burda buna. Yani bizim ailede esimle benim aramda o kelime öyledir. Evde dururuz DVD izleriz ben sevdigi böreklerden, pastalardan yaparim
kahve, cay ikram ederim. Onunla eglendigimiz birseyler yapar ve yeriz. Keyif yapiyoruzdur ozaman. Sende öyle yap sevdigi seyleri hazirla.
O giderken masayi donat ve ona "Bende birazcik keyif yapicam hayatim, sen kafana göre takil." de & yakinlik göster. Kapiya kadar ugurla.
Bu sekilde davranirsan ilerki zamanlarda o gitmek istemeyecektir. Bana güvenebilirsin.

Bayanlar zekidir hicbirzaman o geziyor diye bende gezeyim diyerek bir hatanin icine düsme. Onun silahlari ile vurma onu. Sen kendi silahlarini yarat. Onun ilgisini cekmeye calis sadece.
Buda benim sana bir tavsiyem.

geçen bir arkadaşım aynen senin anlattığın olaylar sonucu boşandığını anlattı ALTINDA YATAN SEBEP NEYMİŞ SÖYLİYİMMİ BAŞKA BİR KADINA AŞIK OLMUŞ. sana asla eşinde öyledir demiyorum sadece anlattıklarını tıpkı o arkadaşımın ağzından çıkıyormuş gibi okuyor yüzündeki mutsuz ifadeyi görebiliyorum İNŞ HERŞEY YOLUNA GİRER en azından şugünler kısa bir tatile çıkmanızı öneririm belki heyecan katar

öyle olsa biraz sezerdim diye düşünüyorum,yada direk söylerdi,söylememesi için neden yok çoluk çocuk yok,telefonu sürekli elimde herşeyini bilirim,bilmiyorum eğer ustaca yapıyosa da bişey diyemem Allah karşıma çıkarsın isterim

erkeklerden nefret ediyorum bekarım ben şunlrı duyup okuyunca aman kalsın bekrlık sultanlık...

Bence sen şunu yap o ne diyor sana onu de o ne şeklde davranıor sende öyle yap çivi çiviyi söker....

helal olsun sen bu işi çözmüşsün:)

Forumda eşlerinden yakınan o kadar çok kişi var ki ve çoğuda evliliği 1 yılı aşmamış olanlar...Ben 3 buçuk ay sonra evlenicem o yüzden hep çevremede de yeni evlenenleri sorgularım çoğununda cevabı aynı evlilikte ilk 1 yıl çok önemli. Malum kişiler 10 senede çıksa evlenmeden biribirini tanıyamazlar ve özelliklede erkekler evlenmeye hazır hissetseler de evlenince iş değişir...Özgürlük gitti paniğine kapılır.Belkide bunun tek sebebide bayanlardır bilemiyeceğim onu evli arkadaşlarım daha iyi yorumlar...Nebileyim sanırım eşe sorumlulukları hissettirmeli ama nefes alması içinde izin vermeliyiz, tabi benim için şu anda konuşmak kolay uygulamaya gelince naparım bilmem ancak herkezle hem fikir olduğum cevap cinsellik olacak. Yeni kıyafetler yeni görünüm azda olsa katkısı olur. Dediğim gibi 1 yıldan sonra evliliğiniz oturacaktır tabi birbirinizi çok yıpratmadığınız sürece...

kendimi saldım demişsin,salma canım,kendinde değişiklikler yap,saç rengini değiştir,kiloloarın varsa zyıfla hatta spora git,eşinin dikkatini çek yani...ama 9 ayda nie böle olmuşki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…