eşim beni beğenmiyor

şimdi önce birkaç sorum olacak sakıncası yoksa;

1- aranızda eğitim ve genel kültür farkı çok mu? eğitim durumlarınız ne?
2- ikinizin de yaşları kaç? yaş farkı yoksa bile
görmüş geçirmişlik farkı çok mu?
3- ortak zevkleriniz çok mu az? spor, müzik, film, yemekler, belgesel, dışarı çıkmak, vs.
4- espri anlayışınız farklı mı? yani sana çok komik gelen şeylere o gülmez ya da onun güldüğü şeyler sana saçma mı gelir?
5- insanlara , siyasete, doğaya, ilişkilere kısacası hayata bakışınız çok mu farklı böyle şeyleri konuşabiliyor musuz?
6- cinsel problemler senin bu aşırı ilgi gösterme onun sıkılma durumlarından sonra mı başladı,
yoksa cinsel problemler başladıktan sonra mı durum bu hale geldi?
7- ben kaçırdım eşinin ve senin mesleğiniz ne? sen çalışıyor musun?

bu sorulara cevabın olumsuz bile olsa senin ilişkinize bakışını da değiştirecektir.
bu konuda ne yapabilirim? diye düşün. ama eşini önce bir eski ilgili haline getirelim,
bunlar sonra bu noktaya ikide bir gelmemek için düzeltmen gereken sorunlar canım..

aslında problemin çözümü çok basit.. ama o kadar bunaltmışsın ki kendini bunu göremiyorsun.

ÇÖZÜM: her zaman bir şeyle meşgul olmak, neşeli olmak, keyifli olmak,
ama kesinlikle onu düşünmeden yapmak..ona kesinlikle ilgi göstermemek aramamak,
sormamak, sadece o aradığı ya da soru sorduğu zaman neşeli fakat onunla ilgilenmeden cevap vermek..

tabi her zaman bakımlı olmak, ama evdeyken çaktırmadan doğalmış gibi seksi bakımlı
, dışarıda bariz bakımlı :)
(evdeyken onun için yaptığını anlamasın, seninki ilgiden kaçan cinsten çünkü)

ÖRNEK; sen evde yanlızsın. eve geldi sen o sırada film izliyor ya da kitap okuyorsun.. neşeli güleryüzle kapıyı aç ve
gülerek "hoşgeldin aşkım" deyip hemen filmine koş..ve pür dikkat izle.
eğer laf atarsa yine neşeli bi şekilde "ay dur aşkım en heyecanlı yeri" de ve uzaktan bi öpücük yap. tamam bitti :)
bi daha dönüp bakma.. tatlı tatlı filmini izle.

nasılsın, günün nasıl geçti, nerdeydin vs. bunların hiçbiri yok.. hepsi yasak kelimeler.
kesinlikle onu merak etmiyorsun unutma bunu..
sabretmek zorundasın düzelene kadar.

filmin bitince kitabını oku, arkadaşını ara tel. de konuş, internette takıl,
resim yap, dergi gazete oku, artık zevklerin neyse..sonra da yat uyu..

bunları yaparken ara sıra sana laf atarsa hep aynı taktik..
güleryüzle, neşeyle cvp ver sadece.. hep bi meşguliyet halinde ol..

ona ayıracak vaktin yokmuş, ama bunu çok istiyormuşsun gibi..
yanına çağırırsa "ay keyfim çok yerinde şimdi sonra gelsem aşkım?" de gülerek..
sakın tongaya düşüp gitme yanına..

kolundan sürüklese bile 2 cilve yap kıkırda geri dön işinin başına..
asla surat asma, kapris yapma ama ilgilenme de..
onunla ilgilenmediğini, aynı zamanda kapris de yapmadığını,
gayet de keyfinin yerinde olduğunu anlasın hep..
zaten bir süre sonra onun halini gördükçe gerçekten çok keyifleneceksin

ama uzun bir süre sabretmen lazım unutma bunu.

bu izlemen gereken davranış biçimiydi.. şimdi hayatında ne yapman gerekiyor ona gelelim.
yoksa sadece yukarıdaki taktiği uygulayarak onu çok kısa süreli zamanlarda elde edersin..
ondan ayrı KENDİNE AİT BİR YAŞAMIN OLMAZSA her seferinde başa dönersin canım.

senin durumun anladığım kadarıyla hayatının tamamen boş olmasından kaynaklı..
yapman gereken şeyleri sırasıyla yazıyorum :

1- hemen gidip bir spor salonuna ya da plates vs. kursuna yazılıyorsun..
sen çalışmıyorsan bile her akşam dışarı eğlenmeye çıkan bir erkek bunu rahatça ödeyebilir.
ve bu kurs mümkünse hergün gidilenlerden olsun.. en az haftada 4 gününü bu işe ayır..

2-ikinci bir etkinlik seç.. tiyatro kursu, resim kursu, dans kursu, türk sanat müziği korosu, ing. kursu vs.
kendi zevkine, ilgine göre birini seç. mutlaka spor salonu haricinde haftanın 1 ya da 2 günü bu kurslardan birine git.
belediye ya da halk eğitime ait olanlar ücretsiz ya da inanılmaz ucuz oluyor. çok rahat gidebilirsin.

3-üçüncü ve son bir etkinlik seç..buna da 2-3 haftada bir falan katıl..
doğa yürüyüşü grupları oluyor mesela. internetten bulabilirsin.
günü birlik ya da kalmalı sen seçiyorsun. her hafta sonu bir yere yürüyüşe gidiyorlar,
inanılmaz güzel oluyor..yeniden doğmuş gibi olursun..

ortaklaşa otobüs tutulup yol parası ödeniyor sadece. herkes kendi yiyeceğini yanında götürüyor.
masrafı da yok bu işin yani :)

bu kurslarla ve aktivitelerle bir yandan zayıflayacak, bir yandan çevre edinecek, hem bilgin, görgün artacak,
kendini geliştireceksin, bir yandan da stres atacaksın. hem de onsuz bir hayatın olacak (1 taşla kaç kuş)

şimdi bunlar gelişim aktivitelerindi.. bak bunları mutlaka yap..
çalışıyorsan bile yapabilirsin. çalışıyorsan akşamları spora gidersin,
hafta sonları hobi/gelişim kursuna, 2-3 haftada bir de pazar doğa yürüyüşlerine..

bak gör nasıl kuduruyor birkaç ay sonra, ama sen çok meşgulsun şimdi de napıcaz?tühh :44:
napalım artık o düşünsün seni nasıl tekrar elde edeceğini
:44:
o uğraştıkça hep yukarıda anlattığım örnekteki gibi davranacaksın.

zaten bir süre sonra hele ki bu kurslardan, aktivitelerden, edindiğin çevreden sonra,
doğallıyla böyle davranacaksın zaten

ona bir daha asla eskisi gibi davranma, tartışma, kavga etme, soru sorma
ve hemen bu etkinliklere katıl..bugün internetten araştır bulunduğun şehirde..
p.tesi de git kaydını yaptır.. sakın erteleme sakın

daha çok şey var ama çook uzun oldu canım. soruların olursa yine cevap veririz..
sakın sıkma kendini sıktıkça daha zor duruma düşersin..

kadının fendi her zaman erkeği yener bunu unutma.
:103:
yeter ki sevginiz tam olsun..

brav.o arkadaşım. bence gerçekten bu yaz.dıklarınız sabırla uygulanırsa sonuca gidilir gibi geldi bana konu sahibinin allah yardım.c.ısı olsun nşallah yapabilir gayret edin başarın derim. ben

canım ikimizde aynı yaştayız,ikimizde çalışıyoruz,ikimizde üniversite mezunuyuz,ben hemşireyim eşim özel bir şirkette çalışıyor bazen o kadar çok eğleniriz ki beraber,bazende hiç umursamaz,espri anlayışımız aynı,hiç bir istediğimi geri çevirmez,ailem il dışıda istediğim zaman götürür,ne istersem alır,ailesiyle aramda problem yok,aynı filmleri severiz,ayn şeylerden hoşlanırız,cinsel problemlede o isteksiz davrandığı için bende böle oldu,üstüne gitmeye başladım yoksa üstüne hiç gitmezdim,başlarda bir kaç problemi oldu cinsellikle ilgili ama gecti,performans anksiyetesi diye düşündüm ama gecti suan bir sağlık problemi yok,sadece çok istekli deil, sanki ben biz evliğizde yaşamamız gerekiyor gibi davranıyor,tatktiklerinize kesinlikle uyucam,allah razı olsun hepinizden

Herkeze senin gibi bir tane arkadaş gerek Maşşallah.

kesinlikle keşke annem biraz bu işlerden anlasaydı..tatlım aynı sıkıntıları ilk evlendiğimde ben de yaşadım çaresi tam da yukarıda yazanlar.bir kere seksüel aktiviteyi haftada iki kereden fazla bekleme.bakımlı ol ve sürekli cilveli cilveli kaç.kaçan kovalanır.onun kulu kölesi gibi davranma ilgin olsa bile uzak dur ama surat etme yatakta sırtını dön yat.mesela üzerine seksi bir şeyler giy ondan öce yat o gelsin görsün seni 1,2 en sonunda sana sırnaşacak yolu yok sabırlı ol..yukarıda akıl veren arkadaş süper yazmış eline sağlık ...bu arad yemeklere fındık ceviz falan karıştırmayı da unutma cidden çok işe yarıyor:)

bende aynı durumdayım malesef 5 aylık ewliyim daha akşam işten gelio yemek yiyip dışarı çıkıo hafta sonları kahvaltıdan snra çıkıo akşam yemege gelmio bi tek gece yatarken görüyorum yüzünü ondada hemen uyuyo. bide sabah işe gnderirken grüyorum yüzünü kaçarak evlendim bide ben bazen kızıyo ayrılmak istiyorum dio ben cewap wermiorum ertesi gn sakin kafayla konusuyoruz ayrılalım diorum hayır dio .adı mutsuzlık başka bişi deil.o dışarda arkadaşlerıyla gezsn biz ewde gelsinde azcık zaman geçirelim die bekleyelim..

Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah

Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah

amin inş bide kayın wlidemle aynı ewde yaşıoruz şimdilik her kawgada kayn walideme anlatıo kayın validemde hep oğlunun tarafında gezer o erkek sen dizini kırıp ewde oturcan dio kayınvalidemle aramıda bozuo eşim sanki biz çocukmusuz gibi kendimiz çözemicez sanki sorunlarımızı zor ya evlililk zor derlerdi de inanmazdm

cnm ya ben senin yazdıklarını harfi harfine uyguladım..eşim ilk senelerde çok ilgiliydi son 2 yıldır bu ilgi yarıyarıya azalmıştı,bende hiiç üstüne düşmeden ayneennn senin taktikleri uygulamıştım
ama benim eşim bunları ilgisizlik diye nitelendirdi,ben ona ilgisiz davranıyormuşum
zatende aldattı beni boşanıyoruz açıklamasındada ben ona ilgi göstermemişim başkaları çok ilgi göstermiş,sevmiş
yani her erkeğe tutmuyor bu taktikler,ters tepebiliyor

brav.o arkadaşım. bence gerçekten bu yaz.dıklarınız sabırla uygulanırsa sonuca gidilir gibi geldi bana konu sahibinin allah yardım.c.ısı olsun nşallah yapabilir gayret edin başarın derim. ben

gerçekten de en az 5-6 arkadaşıma uygulandı ve hepsi de başarılı sonuç verdi..
tabiki konu sahibi arkadaşımla birebir örtüşen aynı durumda olan çiftler için geçerli bunlar..

tabi şu fark var; o arkadaşlarımı birebir tanıyordum ve o süreçte hep yanlarında oldum..
şimdi böyle yazarak ben ve sorunu olan kişi kendimizi ne kadar doğru ifade edebildik orasını bilemem canım..:44:

canım o zaman o sorunlarla ilgili hiçbir probleminiz yok.. ohh rahatladım.
o halde sen şu durumu sabredip düzeltirsen ve sonrasında da tekrar aynı hatalara bu ilişkiyi sokmazsan
oooookkk mutlu bir evlilik sizi bekler inşallah.. yeterki seviginizden, saygınızdan bir şey kaybetmeyin..

en önemli noktayı tekrar edicem; ona ilgisiz davranırken sakın surat asma, kapris yapma.. cıvıl cıvıl ol, temiz bakımlı ve şirin ol her zaman..

sana ilgi gösterip soru sorduğunda tatlı tatlı konuş canım.. ilgisizliği somurtkanlık kaprise çevirme sakın
baktın mı kurslara bugün? hemen işe koyul canım. haberlerini bekliyoruz bak

Herkeze senin gibi bir tane arkadaş gerek Maşşallah.

sağol canım. zaten sorun yaşayan arkadaşlarım hemen beni arar, gelir anlatırlar sağolsunlar..
hemen acil durum planı yaparız kızlarla

canım çocukluğumdan beri etrafımda o kadar çok bu tür sorun yaşayan kızla, kadınlarla karşılaştım ki

bunlar hep hayatının merkezine tek birşey koymaktan kaynaklanıyor..
bu kiminde eş olur,kiminde iş , kiminde çocuk , kiminde güzellik sevdası, kiminde para olur..
bu her konuda geçerli yani sadece evlilikte değil..

kızlar hayatımıza ne kadar çok şey koyarsak mutlu olmak
için, o kadar dertler azalır mutluluğumuz çoğalır..

canım evliliğinin bitmesine çok üzüldüm.. herşeyde bir hayır vardır..
umarım senin çabalarına layık, çok daha iyileriyle mutlu olursun

yazdıklam için de şunu söyleyebilirim;
ben bu tavsiyelerimi konu sahibi arkadaşın anlattıklarından yola çıkarak verdim..
ve arkadaşımız daha önce yazdıklarında çok önemli bazı ip uçları vermişti..

1- başka birinin olmadığına, aldatmadığına eminim..
2- beni çok sevdiğine eminim..

bu ikisine emin olduktan sonra diğer söyledikleri neler?
kendimi çok saldım, hayatımda sadece o var, onu bunlattığımı söylüyor, git sen de gez diyor, daha bunun gibi yüzlerce şey

psikoloğa bile gitmişler adam "hayatında sadece ben varım, kendi hayatı yok" demiş açık açık..

yani fazla da tespit yapmaya gerek yok.. kendisi ve eşi açık açık söylüyor durumu..
yani bu çiftin çözümü kesinlikle bu canım
yeterki doğru uygulansın ve çok önemli olan ayrıntılar atlanmasın..
"şeytan ayrıntıda gizlidir" derler bence "iyilikler de ayrıntıda gizlidir"

sizin durumunuza gelince..geçmiş geçmişte kalmıştır asla yaranı deşmek istemem..
ayrıca elbetteki bu kadar bilgi ile fazla birşey de söyleyemem ama 2 ihtimal var gibi geldi bana:

ihtimal 1- eşinizin karakteri ve sıkıntısı buradaki eşle aynı olsa bile ;
sizi zaten o 2 yılın sonunda (ilgisi yarı yarıya azaldı dediğiniz zamanlarda) aldatmasa bile gözü dışarı kaymış olabilir..

sonrasında da sen ilgisiz davranınca (ki bunun uygulanış şekli çok önemli canım)
"bak bana bu kadınlar(dışarıdakiler) nasıl da ilgi gösteriyor, ama eşim yüzüme bile bakmıyor" demiştir.

ihtimal 2- sizin eşinizin o 2 yılın sonunda sizden uzaklaşma nedenleri farklıydı.. yani buradaki örnekteki eş gibi senin ilginden bunalmamıştı..
belki de tam tersi senden aşırı ilgi sevgi bekleyen, şen şakrak, eğlenceli her daim ilgili bir eş arzuluyordu..

konu sahibinin eşi açık açık "istemiyorum ilgi, senin de kendine ait benim dışımda bir hayatın olsun" diyor
:26:

belki sana kendimden örnek versem daha iyi anlatabilirim;
biz mesela eşimle siyam ikizi gibi gezeriz.. neredeyse 24 saat birlikteyiz. (son 1-2 aydır hariç iş sebebiyle)
bazen ben tuvalete girince bile kapıdan muhabbete devam ederiz sohbet bölünmesin diye

hiç de "ay dur eşimden ayrı aktivitelerim olsun, onsuz geçireceğim eğlencelerim olsun diye aklımın ucundan geçmez canım..
:44:
çok nadir tabiki öyle zamanlarımız olur, özel durumlarda ya da evde yanlız kalmak istediğimiz zamanlarda..

yani demek istediğim bu tavsiyeler ilişkiye göre, karaktere göre, yaş, sosyal yaşam, iş vs. yani herşeye göre değişir..

ille başarılı olacak diye bir iddiam da yok asla.. nacizane tavsiye sadece..
ki zaten buradaki çoğu arkadaş benim söylediklerimin aynısını yazmışlar konu sahibine..
baktım ki konu sahini de hala "ne yapabilirim?" diyor,
ben de daha ayrıntılı anlatmaya çalıştım diğer arkadaşlarımın tavsiyelerini..

inşallah allah karşınıza ömür boyu çoookkkk mutlu olacağınız,
değerinizi bilen ve hiç böyle şeyler yapmaya gerek kalmayacak birini çıkarsın canım

teşekkür ederim canımss

dün gece şu erkek resimlerini bilgisayarın sağına soluna yerleştirdimle başlayan,
ve "ya eşim görüp annem yaptı zannederse? ya da annem görüp damat gay olmuş. derse?"
diye biten 2-3 mesajını okurken, yüksek sesli öyle bir kahkaha atmışım ki kendimi tutamayıp,
eşim uyandı.. hatta bence alt ve üst kattakiler de uyanmıştır

sonra da krize girdim yarım saat falan güldüm sinirlerim bozuldu..
ay durum gözümde canladı ya onların yaşayacakları o şokkk..
kafalarından geçenler

Carrie allah da seni güldürsün

Merhaba seni en iyi ben anlayabilirim.Bende de aynı sıkıntılar var ama nedenlerimiz farklı dışarının etkisiyle benzer şeyler ve çok üzücü...(konu acmıştım bn de eşimi kaybediyorum bir e hangi derdimden baslayayım die)

keşke asıl nedeni tam olarak bilsek,yada neden böle olduğunu anlasak ,ama arkadaşların tavsiyelerine uyucam,inşallah işe yarar,sende denemeye çalış canım

ben izin vermezdim fazla yakşlaşmasına yoksa o istiyordu

bak acık acık konus ozaman. eskıden bıle boyleydın de sımdı karınım ama sen bekledıgım kadar yaklasmıyorsun dıye anlat. kavga etme dırdır yapma ama bır arkadas gıbı anlat sıkıntılarını. ıcıne atınca gercekten hasta oluyor ınsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…