- Konu Sahibi pessimistic_02
-
kendimi saldım demişsin,salma canım,kendinde değişiklikler yap,saç rengini değiştir,kiloloarın varsa zyıfla hatta spora git,eşinin dikkatini çek yani...ama 9 ayda nie böle olmuşki
yok arkadaş ne kendine bak diyeceğim ne başka şey cidden kaçan kovalanıyor. ama yakaladığında adamı çok memnun et ki bi dahakine yine kovalasın.
demem o ki, benim de eski konularımda var ilgisizlik, cinsel sorunlar ama şimdi ben kaçıyorum o kovalıyor. valla baktım kendime makyaj da yaptım seksi de giyindim. yok kilom varmış, yok göğüsüm sarkmış, yok selülit. sonunda boşverdim, başladım film izlemeye, kitap okumaya. kötü davranmadım ama sırnaşmadım da.
şimdi yalvar yakar peşimdebenden güzeli yok elinin altında olmamak lazım.
mrb arkadaşlar daha öncede konu açmıştım,eşimle cinsel sorunlarımız var diye,şimdide eşimle vakit geçirememekten muzdaribim,yine arkadaşlarıyla dışarı çıktı ben yanlız kaldım daha 9 aylık evliyim haftanın 3 günü dışarda,ben sanki evde hizmetçiyim beni farketmiyo bile ,sevdiğini falan söylüyo ama uygulama yok,benimle vakit geçirmekten zevk almıyo zaten cinsel anlamdada pekistekli değil,napıcam bilmiyorum,evlenmeden önceki halinden eser yok,bıktım artık annemlerle konuşuyorum sabret diyorlar,sabır sabır daha ne kadar Çok seviyorum eşime düzelsin istiyorum,kendimi ev arkadaşı gibi hissediyorum,sizce geçici bir durum mu yoksa devam eder mi,lütfen görüşlerniz çok önemli benim için
bende dün akşam eşim uyuyorken biraz bilgisayarını karıştırdım
orda sexy resimlere baktığını gördüm
biraz gıcık oldum
o yüzden googledan sexy ve yakışıklı erkek resimleri buldum
bi kaç tanesini masa üstüne serpiştirdim, sanki yanlışlıkla orda unutulmuş gibi, bi kaç tanesini geri dönüşüm kutusuna attım
googledanda bol bol renkli gözlü erkekler, yakışıklı erkekler, iç çamaşırlı erkekler, nihat altınkaya resimleri diye arattım geçmişten görsün onları diye
gözü yakışıklı görsün
güzelin güzeli varsa yakışıklınında yakışıklısı vardır
bakalım bilgisayarını açıp gördüğünde nasıl tepki verecek merak ediyorum
kendilerini bi pok zannediyolar zaten
Ay çok güldümŞimdi kesin bunun dönüşü olacak yalnız demedi deme görmesi imkansız
kafama taktığım tek şey ne biliyomusun
annem bizle kalıyo ve oda bilgisayar kullanıyor ama kendi laptopu var, çok nadir eşimin bilgisayarını kullanır
umarım o resimlere annemin baktığını düşünmez
yada annem otursa o pc ye baksa eşimin baktığını sanacak dicek ki damat gay olmuş
Seninle konuşma yapıyormuş annen hakkında bak canım üzülme sakın sana bi şey söylcm diye
puhahahaahahaa
annem gündüz zaten evde tek, ya girerse o pc ye
biraz gıcık oldum
bi kaç tanesini masa üstüne serpiştirdim, sanki yanlışlıkla orda unutulmuş gibi, bi kaç tanesini geri dönüşüm kutusuna attım
googledanda bol bol renkli gözlü erkekler, yakışıklı erkekler, iç çamaşırlı erkekler, nihat altınkaya resimleri diye arattım geçmişten görsün onları diye
gözü yakışıklı görsün
mrb arkadaşlar daha öncede konu açmıştım,eşimle cinsel sorunlarımız var diye,şimdide eşimle vakit geçirememekten muzdaribim,yine arkadaşlarıyla dışarı çıktı ben yanlız kaldım daha 9 aylık evliyim haftanın 3 günü dışarda,ben sanki evde hizmetçiyim beni farketmiyo bile ,sevdiğini falan söylüyo ama uygulama yok,benimle vakit geçirmekten zevk almıyo zaten cinsel anlamdada pekistekli değil,napıcam bilmiyorum,evlenmeden önceki halinden eser yok,bıktım artık annemlerle konuşuyorum sabret diyorlar,sabır sabır daha ne kadar çok seviyorum eşime düzelsin istiyorum,kendimi ev arkadaşı gibi hissediyorum,sizce geçici bir durum mu yoksa devam eder mi,lütfen görüşlerniz çok önemli benim için
biraz gıcık oldum
gözü yakışıklı görsün
senin kahve yada resim falına bakayım istersen neler oluyormuş görelim...
Istanbul- 9 36 8
:43::43::43::43::43::43:
slm arkadaslar bende esımden yana sızlere sıkayette bulunayım bende daha dun aksam esımın azından bana kömüşşş gibi kadınsın
lafını duydua ama ben onun azından alısmıstım o laflara bıde kalkıp.kızıma kızım metreyı getır annenın ölçümünü alayım kesin
annenin ölçüleri 1.5 metredır her yerı dıye soyledı kızıma kızım bıle cok bozuldu babasının o lafına benım halımı dusunun artık
kendıde cok zayıf degıl dı aslında daha bır kac aya kadar bu sene ıs degısıklıgı nedennıyle baya bı zayıfladı ama bende sıgarayı
bıraktıgımdan berı 3 ayda tam 5.5 kılo aldım bıde esım bana oyle dedıkçe benımde ııce sinirli bişiler yemem gelıyor gıcık oluyorum bu
huyumaaa ben yaa allahım bu mubarek aylarda tek ıstedıgım benım oyle bır zayıflatkı artık ınsanlar bana acısın ya bıktım esımın
benı alaycı küçümseyıcı laflarındannnnn(((((((((( 43: Kod::43::43::43::43::43::43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?