- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Boşanacağımı söylemedim aslında. Bi kaç gün gidiyorum dedim. Akşamki tartışmada ben haklıydım. Bi özür veya yanlış anladın öyle demek istemedim deseydi konu bu noktaya gelmezdi. Onun yerine beni ciddiye almadı işte. Tabi sizin muhtemel vereceğiniz tepkiden iyidir yine de buna da şükür. :)Ciddiye almamasi iyi olmus sizin acinizdan cunku olayi sevimli hale getiren esinizin tavirlari. Eşim gitmeye kalksa ben ciddiye alirdim.
Kafasina gore evden basip gidip baska yerde kaliyorsa daha da gelmesin boşarim cunku. Aglayarak, saga sola gidip ev terk ederek burun surtmeye calisan biriyle
ben ugrasmam.
Ev terk etme esinizin kirmizi cizgisi olsaydi eger, pesinizden kosup "gitme gitmee" demesini beklerken elinizde bosanma dilekcesini gorebilirdiniz.
Evet en iyisi bundan sonra sinirlenince söylememek. Gerçi şu saatten sonra işe yarar mı bilmem ama :)Ama söyler söyler de yapmazsanız kim inanır ki
Ya aalında öyle bi izlenim verdim ama öyle her tartışmada giderim falan demiyorum tabiki. :) yine de söylememeliyim hele gitmeyeceksem gitmeye değer bir şey yoksa. Ki bi çocuğum var öyle saçma sapan sebepten ayrılacak da değilim, seviyorum da tabiki, ama beni ciddiye almayınca sinirleniyorum işte, o an niyet tehdit de değil, onu söyleyince rahatlıyorum, kendi kendime söyleyince de rahatlıyorum. En iyisi kendi kendime söyleyeyim bundan sonra. ayrılmak değildi bugün sadece bi kaç gün uzaklaşmak, niyetim öyleydi ama kendimi evde buldum. :)Çok fazla gidiyorum giderim gibi cümleler kurmuş ama hiç gitmemişsiniz anladıgım kadarıyla..eşinizde bu duruma alışmış..ve inanmadıgı içinde rahat davranıyor.önemli bir konu degilmiş zaten..ama gün gelir önemli bir konu olursa aranızda bu defa hiç söylemeden direk gidin..ama umarım böyle bir durum yasamazsınız..
:)))) iyi yapmışsın tabiki evine dönmekle..mutlulugun daim olsun..ama bir daha en ufak kavgada gideriö deme sakın:))))Ya aalında öyle bi izlenim verdim ama öyle her tartışmada giderim falan demiyorum tabiki. :) yine de söylememeliyim hele gitmeyeceksem gitmeye değer bir şey yoksa. Ki bi çocuğum var öyle saçma sapan sebepten ayrılacak da değilim, seviyorum da tabiki, ama beni ciddiye almayınca sinirleniyorum işte, o an niyet tehdit de değil, onu söyleyince rahatlıyorum, kendi kendime söyleyince de rahatlıyorum. En iyisi kendi kendime söyleyeyim bundan sonra. ayrılmak değildi bugün sadece bi kaç gün uzaklaşmak, niyetim öyleydi ama kendimi evde buldum. :)
Amin inşallah. Evet bundan sonra dikkat edicem. :):)))) iyi yapmışsın tabiki evine dönmekle..mutlulugun daim olsun..ama bir daha en ufak kavgada gideriö deme sakın:))))
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki , karşıda bir sessiz direniş var ve ne yapsak aşilmiyor. Sizi onemsememek değil bu karakter böyle bence bı modelide bende var. Ölüyorum desen yorum yapmaz. Tek taraflı konuş dur bir tek problem konuşarak çözülmezmi. Aslaaa . Sadece cirkeflesirsem çözülür adam m..nyak seviyor demek ki diyorum bazen.Amin cümlemizinkini. :)
İşte bunun da kötü bi tarafı var konuşup halledemiyorsunuz. Tek taraflı anlatıyorum işte duvara konuşur gibi. :)
İşte yorumlarda belirttiğim gibi konuşmaya fırsat vermediği için o fevriliğe geldim. Konuşsam dinlemiyor, dinlese anlamıyor, zeytinyağı gibi, onun yerine ya hayatım öyle demek istemedim dese konu kapanacaktı. Kendimi ifade edemeyince sinirle söyleyiverdimişte.Ben, bu anamın evine gidiyorum triplerini hiç anlamıyorum. evli olduğunu idrak edememiş bir insan olarak görüyorum bunu yapanları. aranızda sorun varsa oturup konuşup çözersiniz. konuşarak çözülemeyecek kadar büyük bir şeyse, aynı evde kalamayacaksanız da boşanırsınız. sonra zaten dönersiniz annenizin evine.
eşin mantıklı olanı yapmış, sevimlilikle olayı büyümeden bitirmiş.
fevri davranmazsanız, çocukça hareketler sergilemezseniz eşinizde tepkilerinizi ciddiye alır belki diye düşünüyorum.
olsun en azından bir daha sinirlensen de söylemezsin artık. :)İşte yorumlarda belirttiğim gibi konuşmaya fırsat vermediği için o fevriliğe geldim. Konuşsam dinlemiyor, dinlese anlamıyor, zeytinyağı gibi, onun yerine ya hayatım öyle demek istemedim dese konu kapanacaktı. Kendimi ifade edemeyince sinirle söyleyiverdimişte.
Son cümleyle ruh halimi daha iyi anlatamazdınız. :) mesala bugün dönüşte arabada artık bari çözelim diye kozgınlıklarımı anlatıyorum, öylece dinliyor, yorum yok, arada sıkıştırınca kısa ve politik cevaplar, mesala konuşma sırasında telefonu çalıyor, kapatınca ya bu kız bir şey mi diyordu, hiçççç, işine geliyor tabi konunun kapanması, bu sefer yine ben devam ediyorum tek taraflı kavgama. Hatta bazen beni dinlemediğinden falan şüpheleniyorum, beyninde bi off düğmesi var, ben konuşurken kapatıyor sanırım.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki , karşıda bir sessiz direniş var ve ne yapsak aşilmiyor. Sizi onemsememek değil bu karakter böyle bence bı modelide bende var. Ölüyorum desen yorum yapmaz. Tek taraflı konuş dur bir tek problem konuşarak çözülmezmi. Aslaaa . Sadece cirkeflesirsem çözülür adam m..nyak seviyor demek ki diyorum bazen.
"İki şey hayatı karartırmis bir konuşmak gerektiğinde susmak diğeri susmak gerektiğinde konuşmak"
Adam öyle bir susuyorki cinnetmi gecirsem, intihar mı etsem , caymi demlesem diyorsun
Onu da denedim, laf olsun diye diler özür sorun değil ki onun için, ama hatasını anlıyor mu aslaaaa. Mesala 5 sene önce sen haklısın özür dilerim dediği konuyu bugün aç, öylesine özür dilediği hak falan vermediği gayet anlaşılır. O yüzden benden özür dileme diyorum, yada ne için diliyon Allah aşkına bisöylesene diyorum, cevap veremiyor, çünkü naptığını bile bilmiyor. :)))) sinirden gülüyorum şuanda, ümitsiz vaka olduk.olsun en azından bir daha sinirlensen de söylemezsin artık. :)
bu arada konuşmaktan anlamayan insanlar yok mu var, istediğiniz özürse şunu yaptığın için senden özür bekliyorum o zamana kadar da aramız limoni olacak diye söyleyip gidin. çocuk eğitir gibi bir nevi
Bizdeki slogan cümle "Ne Allaka Yaa "Son cümleyle ruh halimi daha iyi anlatamazdınız. :) mesala bugün dönüşte arabada artık bari çözelim diye kozgınlıklarımı anlatıyorum, öylece dinliyor, yorum yok, arada sıkıştırınca kısa ve politik cevaplar, mesala konuşma sırasında telefonu çalıyor, kapatınca ya bu kız bir şey mi diyordu, hiçççç, işine geliyor tabi konunun kapanması, bu sefer yine ben devam ediyorum tek taraflı kavgama. Hatta bazen beni dinlemediğinden falan şüpheleniyorum, beyninde bi off düğmesi var, ben konuşurken kapatıyor sanırım.
Evet açıkladım ben bi kaç gün gidicem dedim ama o da ciddiye alınmadı. Yani niyetim terk etmek olmadığı için evimi temizleyip duşumu da aldım.İyi de siz evi terk eder gibi durmamışsınız ki. Evi terk etmek ciddi bir tepki davranışı neticede. İnsan ya öfkeyle kalkar gider ya da sessizce kimseye duyurmadan... Siz sabahı beklemişsiniz, duşa girmişsiniz, yani gündelik olağan hayatı devam ettirmişsiniz. Eee zaten boşanmaya gerek olan bir olay da değil. Eşiniz sizi doğru analiz etmiş sadece. Ayrıca böyle meseleler için ne evi terk edin, ne de edeceğim diye tehdit edin bence. Çocukça bunlar. Evi geri dönüşü olmayan bir yola girecekseniz terk edin. Biraz uzak kalmanın size iyi geleceğini düşünüyorsanız, bunu açıklayıp gidin gideceğiniz yere. Onun dışında siz bir ailesiniz ve her meseleyi evinizin içinde, birlikte çözebilirsiniz. Çözülemeyen durumlar için uzmanlar var. Böylesi daha sağlıklı olur. Diğer türlü sizin durumunuzda olduğu gibi işler oyun oynuyormuş ciddiyetine düşüyor.
Siz beni çok iyi anladınız. Evet en azından defol git demedi buna da şükür. Ama şuan beni hiç anladı mı, o kadar konuştum bir işe yaradı mı hayır. Sözde alttan alan taraf oldu, ama sor akşamı yine kendi haklıdır, ben kırıldığımla kaldım. Eşimin genel huyu böyle. He he cidir. Tartışmaz, benim hatamı da tartışmaz. Mesala evin genel bi düzeniyle ilgili bir ricada bulunayım, tamam der, ama 5 sene oldu evleneli hala yapmaz, 4 yaşındaki oğlum öğrendi yapar o hala aynı, çünkü duvara konuşuyorum. :)))Bizdeki slogan cümle "Ne Allaka Yaa "
Ayy yazarken bile ürperiyorum. tdk ya gidip şu cümleyi sildiricem diyorum.
Problemleri yok sayarak çözüme ulaşmak istemeleri insanda psikoloji birakmiyor.
İnsan kolay kolay evden gidicem demez , hadi sirinlik yapmış buda bı tepki e kırıldığınız konu noldu , içinizde kaldı ve hala yiyor sizi. Problem yığınla çoğalıyor.
Burda arkadaşlar uzmana gidin diyor haklılar katılıyorum ama bu tür erkekler uzmanlarida çileden çıkarıyor inanın. Bı çok cozum olayını kullanmış bulunuyorum. Yok karakter değişmiyor. Eminim sessizlikle sinir ederek de hırs almaları var bunların. Bı ağzını aç afedersin de bı öyle mi yapsak böylemi yapsak de yoook . Kavga ozlermi insan . Anlatınca abartiyorum sanıyolar misfair gelenler bile bazen çileden çıkıyo. Aşilmiyor arkadaşım o değişmedi ama ben değiştim mesela tost makinasını bahçeye atmıştım:)) ama azda olsa ise yaradi:)) en azından damarima basamiyor :))
Evet dışarıda bir ortamda da sakin durup ideal koca rolleri beni deli eder .Siz beni çok iyi anladınız. Evet en azından defol git demedi buna da şükür. Ama şuan beni hiç anladı mı, o kadar konuştum bir işe yaradı mı hayır. Sözde alttan alan taraf oldu, ama sor akşamı yine kendi haklıdır, ben kırıldığımla kaldım. Eşimin genel huyu böyle. He he cidir. Tartışmaz, benim hatamı da tartışmaz. Mesala evin genel bi düzeniyle ilgili bir ricada bulunayım, tamam der, ama 5 sene oldu evleneli hala yapmaz, 4 yaşındaki oğlum öğrendi yapar o hala aynı, çünkü duvara konuşuyorum. :)))
Ya biz aynı şeyi yaşıyoruz. Demek ki bu modellerin ortak özellikleri aynı. Herkes çok sever kendisini, annem bile x gibi kocan var bi de ağlıyosun der. Halbuki içi beni yakar. :)) mesala halledilecek mesele tamirci örneği gibi her gün tekrarlıyorum, şu noldu şu noldu. Eğer ben söylemezsem unutulur gider. Yoruyor beni.Evet dışarıda bir ortamda da sakin durup ideal koca rolleri beni deli eder .
Önceki evimizde 4 yıl wc lambası yanmadi , sorun varmış tmm der elektrikçi getirmez. Tamir deyince nerdeyse bagirmamdan karakolluk olucaz. Çünkü başka türlü yapmaz. Ben haddimi astimmi deki bana sesini yükseltme , deki bana sen akşam hataliydin .oda yok. Çocuklarımın yorumu " babaaa sana diyoruuuz hadiii "
la havle... Yorgun düştüm resmen. Ha evine bakmak sorumluluk tmm ama duyarsızlık insanı yiyor hep, tüketici hareketler bunlar. Annem babam demezmi bide adamdan ne istiyorsun !!!
Eve bakmak bence anlaşmak ve huzur için yeterli değil. Bana makinayı fırlattırmicak size gidiyorum dedirtmicek yani sinirden son çizgiyi aşıyor insan ve saygı kalmıyor. Dik dur ben seni kirmaktan korkayim sende beni diyorum ama kime diyorum.
Suna sonuna kadar katılıyorum
"Çiftler konuşabildigi kadar evlidir"
Aslında ben baya gergindim rahat olan eşimdi. :)Ben eşinizin yöntemini çok sevdim. Gerginlik yaratmadan sevimlilikle halletmiş daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?