Eşim beni ciddiye almıyor

Gidiyorum ben babamın evine dediğim oldu da bugün ciddiydim ben ama inanmadı galiba. :/
Belki de bu yüzden gitmeyeceğinize emin. Bunu koz olarak tekrarlı kullanmak beklediğiniz korkuyu yaratmaz.
Şöyle örnekleyeyim; kendimi bildim bileli annem kızdığı zaman babamı boşanmakla tehdit eder. Çocukken " Acaba? " diyordum. Şimdi söylediği an oturup gülüyoruz. :)

Ayy ayoll çok hoşuma gitti bu benim 'kendimi önce kumpir yerken sonra da evde buldum' Güldüm walla .....
birşey yapacaksanız tavrınizı sürdürün. Ne demek öyle '
tamam hadi metroya kadar götür bari' . Gidecek olan kim olsa bu konuşmayla ciddiye alinmaz

Ama durdurmuyor ki arabayı aldı çocuğu mecbur bindim :)

İlerde benim oğlan da babasıyla biRlikte güler artık. :)

Sinir bozucu. Evet yapıcı gibi duruyo ama o kadar basit değil, ben normalde çok kinciyim, adama küsemiyorum bile, çünkü ciddiye almıyor.
Bir kavga anında evden git diyor ben hazirlaniyirm çocukları hazırlıyorum tam gidicem gelip kapıyı tutuyor gidemezsn diye dedm git diyorsun napmaya calisiyirsn diyor ki ben sana odadan git dedm
Sen sinir oldukça karşında kahkalarla gülen ve umursamayan biri gerçekten sinir bouzucu konuşarak değil hareketleryle belli ediyorlar istersen al karşına sabaha kadar konuş ki konuştum da en fazla bir gün etki yapıyor

Aynı benim sevgilim. Kaç kez darlandım bu ilişki bitsin diyorum hemen ikna ediyor. Bende vazgeçtim ya artık şapşal bir tatlı geliyor bana :)

Bu sefer noluyor, yaptıklarının üstü örtülüyor.
Mesala bağırdı mı, git mi dedi vs. Normalde küsersin, küsünce biraz burnu sürtünür, hatasını anlar, ama karşımda öyle değişik bi adam var ki küsemiyorum, saman alevi gibi konu bi anda kapanıyor, yeterince tepkimi koyamadığım için aynı hatayı tekrarlaması kolay oluyor. O ben öyle demek istemedim benimkinin de milli lafı. Niyeyse hep biz yanlış anlıyoruz.

Aynı benim sevgilim. Kaç kez darlandım bu ilişki bitsin diyorum hemen ikna ediyor. Bende vazgeçtim ya artık şapşal bir tatlı geliyor bana :)
Benimki ikna etmiyor ki o olay yokmuş gibi davranıyor, yoksa nereye gidiyon gidemezsin vs dese öpüp başıma koyarım.:)

Bizimki de öyle ha bi de ne alakasi var birleşmiş sözcükler bankası bizim evde

Ciddiye almamasi iyi olmus sizin acinizdan cunku olayi sevimli hale getiren esinizin tavirlari. Eşim gitmeye kalksa ben ciddiye alirdim.
Kafasina gore evden basip gidip baska yerde kaliyorsa daha da gelmesin boşarim cunku. Aglayarak, saga sola gidip ev terk ederek burun surtmeye calisan biriyle
ben ugrasmam.

Ev terk etme esinizin kirmizi cizgisi olsaydi eger, pesinizden kosup "gitme gitmee" demesini beklerken elinizde bosanma dilekcesini gorebilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…