Esim beni darp etti

Bosanayimmi son bir sans vereyimmi ?

• Bosan

OY: 395 98,8%
  • Son sansi ver...

OY: 5 1,3%

• Ankete Katılan
    400
kendin yazmışsın kaç defa özür diledi tekrar yaptı diye

alışmış kudurmuşdan beterdir

adam ilk eşe de uygulamış şiddet sana da ufak bir konuda uyguluyorken, düşünmen hata

ayrıca ailen arkanda

geçmişde ki sana yaptıklarını çektirdiklerini düşün ve düzelmeyeceğini anla

ayrıca durumu iyi dediğin adam nasıl hiçbir yere götürmez benim 20 yıllık evli akrabalarımın 4. çocuk oldu hep gezerlerdi yine geziyorlar
arkadaşlarım var çocukları 40 ını çıkarmadan gezmeye başladılar ( eşleri evde sıkılırsınız diye kendileri teklif ediyormuş ) adam da aile olma girişimi yok

evde işleri görülsün kadınlık ihtiyacı görülsün modunda

uzak durun

Siddet icinde buyuyen adam sana siddet gösteriyor. Seninde oglun var ve siddet icinde büyüyor eger geri donersem ileride babasina karsi dindiremedigi bir ofkeye, dolayisiyla siddete basvuracak. Kizin icin hayat daha zor, babasindan korkup pasiflesmis bir karakter olarak hayatina devam edecek. Zaten her isini kendin görüyormuşsun, adamin hayri yok zarari var sakin geri donme

senin ailenin yakınında oturmanız şartıyla bi şans daha ver son bi şans ama babanın rızasını mutlaka al ne güzel ki sana desteklermiş

senin ailenin yakınında oturmanız şartıyla bi şans daha ver son bi şans ama babanın rızasını mutlaka al ne güzel ki sana desteklermiş

Ne gerek var aksiyon yaşamaya kadının kolunu parcalamis şiddet hat safada nasıl hala şans ver diyebiliyorsunuz bi kere vuran adam elini çekemez ve hep vurur lütfen destek verip bu vebale ortak olmayın o adam için ķılını kipirdatmaya değmez

Bu tip adamların canı kıymetli olur, korkma kendine birsey yapmaz. sen en doğru kararı vermişsin sakın geri dönme. ne güzel ailen de arkanda. çocuklarını sağlık ve mutlulukla büyütürsün inşallah.

Dağ gibi ailen arkanda bunca yıl çekmişsin o iki sabiye yazık dönme boşa gitsin gereğini fazlasıyla yapmışsın çaba gostermissin kıymet değer bilemeyen utansın yok öldürürüm felan diyosa boşuna korkma afedersin ama havlayan it ısırmaz yapacak olan sana onları yaparken içi acıyıp nasip yaptım diye kendini heder ederdi . Aile en büyük nimet DÖNME boşa gitsin

Son bir şans ver demissiniz ama ailenin yakınında oturmak şartını da eklemissiniz. Siz bile bu öneriyi verirken konu sahibinin esinin aynı şeyleri tekrar etmeyeceginden emin olamiyorsunuz.

Yapma güzel kardeşim. Bak ne güzel ailende arkanda, onları ikinci kez yüzüstü bırakırsan baban bir daha kapısını acmaz. Hepten caresiz kalırsın.

Cocukları bahane etmesin hic, istediği zaman gelir görür.

çok şükür ki ailen kabul etmiş çocuklarının başında dik bir şekilde durabileceğin bi iş kurabileceksin. eski eşini dövmüş o evlilik bitmiş akıllanmış olsaydı sana şiddet uygulamazdı. sen şimdi dönsen 1 ay 2 ay rahat durur sonra yine devam eder o adam huylu huyundan vazgeçmez. hem dönersen ailen sana demkki canın dayak istiyor demez mi?

Işin içinde şiddet var hazır ailende kabul etmisken geri dönme.şiddete meyilli adam herşeyi yapar

şu yazıyı dikkate al arkadaş

yanlış anlaşılmasın dayağı desteklemiyorum tabiki kendisi bile emin deil boşanayım mı diye soruyor bende yapacağı bi yanlışa karşı ailesinin yakınında otursun yanlış yaparsa darp haline aile destek olur diye dedim yoksa vuran bi daha vurur bu kesin de belki istisna olur bu umarım

Sakin donme hazir ailen destek oluyor. Adim atmissin

Psikolojik sorunlarim var ondan yaptim demis eee 2 gunde duzeldi mi?

Cocuklarin seni oyle eziyetlevgorerek buyumesin.

ben asla son şansı ver diyemem bu durumda..
benim annemde babamda boşandı..
annem bizim için katlandı, babam bizim için katlandı.
ama biz hep huzursuzduk..
gerçeği söylemek isterim
annemle babam boşandı ve biz daha huzurluyuz çünkü kavga kıyamet yok, hakaret yok üzülen anne yok sinirlenen baba yok
hakkınızda hayırlısı olsun.

özellikle çocukların için dönme.. böyle bir yuvada yaşamayı haketmiyorlar..

Anneni babanı zaten üzmüşsün kaçarak. Çok büyük bi yanlış yapmışsın. Çocuklarına da yazık günah. Neresinden dönersen kardır dicem çocuklara üzüldüm. Boşanmamayı korktuğun için mi düşündün? Öyleyse önce Allah a güven sonra devlete sonra ana babana kendine. Kendi önlemini al güvenliğini bi şekilde sağla. Ortalık psikopat koca dolu. Allah korusun. Ne gerekiyorsa yap ve ondan ailesinden uzak dur .

Allah yardimciniz olsun kadini boyle acizlestiren ezen allahtan gelen gucu korumak yerine horlamak icin kullanan tum erkekler perisan olsun. Lütfen azicik akilli olun aileniz arkanizda madem ne yapacaksiniz sizi horlayan bi pisligi? bir tokat bile atsa boşanin derim ki kolunu parcalamak ne demek. yapacaktır çooook pişman olsa da yine yapacaktır pismanlik duygusunu 2 gun sonra unutacak bu kez oranizi buranizi kiracaktir. cok yakinen biliyorum bu durumları. cocuklariniza biraz aciyorsaniz ayrılın huzurla büyüsünler babasiz buyumekten bin kat iyidir. yasamayan malesef ki anlayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…