Esim beni darp etti

Bosanayimmi son bir sans vereyimmi ?

• Bosan

OY: 395 98,8%
  • Son sansi ver...

OY: 5 1,3%

• Ankete Katılan
    400

Niye bu kadar kıskandın canısı?

bu durumdaki bir kadının gösteriş peşinde koşacağına mı inanıyorsunuz?
daha büyük sorunların içinde buna takılmak düpedüz kıskançlık

Yani gösteriş yapmak için mi yazmış sizce ?
ha birde daha onceki sayfalarda asil konusuyla ilgilide bir yorumum zaten mevcut bem buraya direk parasindan bahsederek yorum yazmadim yani siz bir sey hosunuza gitmeyince bunu hic soz konusu etmiyorsunuz sanirim

Inanki bende boyle dusunuyorum ve biraz daha cesarete ihtiyacim.var. okadar ezildimki kendime olan ozguvrnimde bitti. Bi anlik cesaretle acyim davayi ve devam etmek istiyorum. Her kafadan bir ses vikiyor cunku.
Kafanın karşılık olması çok normal.alışkanlıklar var ortada ve iki çocuk. ama bu adam ilk esinden de şiddet yüzünden boşanmış akıllanmamis yani bu tekrar yapacağı anlamına geliyor. yani ben öyle hissettim.
Mantığınla değil sadece duygularınla karar ver.kalbin kırık affetmek o kadar kolaymi?

bu durumdaki bir kadının gösteriş peşinde koşacağına mı inanıyorsunuz?
daha büyük sorunların içinde buna takılmak düpedüz kıskançlık
Hic tanımadığım bir insanı kıskanacak kadar ruh hastası değilim çok şükür.

Lutfen ozur diliyorum gosteris icin yazmadim sadece samimi ve en acik dille yazmak istedim. Duzelttimde uzatmanizi istemiyorum. Buraya bukadar takilcaginiz o an aklima gelmedi . Destek istedigim icin konu actim sadece .
Özür dilemenizi gerektirecek bir durum yok, lütfen kendiniz ve evlatlarınız için sağlıklı bir karar verin..

Lutfen ozur diliyorum gosteris icin yazmadim sadece samimi ve en acik dille yazmak istedim. Duzelttimde uzatmanizi istemiyorum. Buraya bukadar takilcaginiz o an aklima gelmedi . Destek istedigim icin konu actim sadece .
siz kusura bakmayin istediginizi yazabilirsiniz tabiki bu sizin dogal hakkiniz bizimki sadece bir fikirdi ama konu baskalasti

Seni tanımıyorum ama lütfen bir daha o adama donme, cok şanslısın ki ailen sonuna kadar ardında. Bunu kendine de çocukların ve ailene de yapma.

Sakınnn dönme...Ben kaçmadım ama eski eşimin ailesi dayakla çok haşır neşir olmuş hatta normal gören yapıdaydı..ilk eşine de şiddet uyguladığını şans eseri öğrendim. Yurtdışında okumuş işinde çok başarılı dışarıdan bakıldığında hükümet gibi güçlü müthiş efendi görünümlü adam ilk sıkıştığında dayağa baş vurdu.
Ya hiç farketmez...
Yine yapacak yine yapacak yine yapacak! Böyle görmüş çünkü..Acizzz çünkü...

Affedemem zaten donsemde bana hic bisey yapmasada artik bu xamana kadar yaptiklari bosanmam icin yeterli sebebler. Unutamam artik o eve donersem yasadigim olaylardan huzursuzlktan baska hic birsey hissetmiceme eminim ama bana oyle bir yukleniliyorki o cocuklarin vebalini nasil aliyorsun yapmayacagim diyorum asla diye ...

Konuda niye ilkokul seviyesi bir muhabbet dönmüş ki ben anlamadım?
200.000 bin lirası mı varmış konu sahibinin ne olmuş? Varsa kaç kız napacaksın adamı. Adam kolumu parçaladı diyorsun deli misin sen, ya bidaha kolunu değil kafanı parçalarsa, ya çocuklarına zarar verirse? Çok dayaktan sağlıklı düşünemiyorsun bence.

Özür dilenecek birşey yok hanımefendi ben fikrimi yazdım sizde bana acıklama yapdınız ben tam sizin derdinize odaklanacaktım konuyu başka yere çektiler siz kusura bakmayın suan konunun sizinle bir alakası yok , bu sartlardan şiddetten sonra dönmeyin ailenizin maddiyattan cok manevi desteği var diye düşünüyorum. Maddiyatı siz kendinizde halledebilirsiniz. Sakın geri dönmeyin aynı film iki kere izlenmez

Sakin onun söylediklerini dikkate alma.suçlu ya zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışıyor. o çocuklarin vebali senin değil onun üstünde olacak. hiçbir kadın huzurlu yuvasını yılmaz bile isteye..şiddet gördün yıllarca. .haddini bilsin sana bu lafları etmesin.hiç konuşma yada..bırak avukatın halletsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…