Bosanmak gibi bir secenek yok derken ? İşe onu sikayet etmekle baslayabilirsiniz aklinizi penir ekmekle mi yediniz ?Selamun Aleykum. 8 yillik evliyim. 2cocuk var. Esim beni bir hafta once dovdu. Basima basima yumruk atdi. Iteledi vurdu, bagirdi. Cocugun cisini tokmedim deye. Cisine havlu dusdu, onun ustunde. Yurt disinda yasiyoruz. Cocugum okula gidecek. Bosanmak kimi bir seceneyim yok.
Esim hic benimle konusmuyor, beni yok sayiyor. Cok agrima gidiyor. Cocuklar olmasaydi giderdim. Amma boyle gidecek yerim yok.
Derdimi anlatacak hic kimsem yok. Her gun agliyorum. Onunla nasil bas edecem bilmiyorum. Konussammi? Neden benimle konusmuyor soruyummu?
Ay kusura bakma yazdığın herşeyi dönüp gene sormusumRusyada yasiyoruz. Iran da dogdum
Bosansam da baba evine gitmem. Orda bana yer yok. Kendime bir care bulmaliyimAzerilerin aile yapilari boyle. Bosanip giden kadini aileleri genellikle kabul etmez. Dovse de aldatsa da kadin cekmek zorundadir. Kiz cocugu evlendiginde artik el gibi olur, aileye geri donemez maalesef.
Tahmin etmiştim. Rusyada ne yapabilirsiniz bir fikrim yok. Allah yardımcınız olsunBosansam da baba evine gitmem. Orda bana yer yok. Kendime bir care bulmaliyim
İsleyecen başka çaresi yok.Bosansam da baba evine gitmem. Orda bana yer yok. Kendime bir care bulmaliyim
Biraz saygili olun.Bosanmak gibi bir secenek yok derken ? İşe onu sikayet etmekle baslayabilirsiniz aklinizi penir ekmekle mi yediniz ?
Siddet görüp halen o insan musveddesi ile nasil konusurum derdindesiniz ! Biraz daha siddet görün madem bu az gelmiş çünkü
Allah hic bir kadini caresiz burakmasin. Bu ana kadar hep sevildiyimi dusundum. Cunki oyle hiss etdirdi. Bir gun nasil bosana bilirim deye dusuneceyim aklima bile gelmezdiTahmin etmiştim. Rusyada ne yapabilirsiniz bir fikrim yok. Allah yardımcınız olsun
Saygısız hiçbir söz yazili değil orda.Biraz saygili olun.
Hayir. Cokuklarla yatiyorumSineye çekip evliliğe devam ederseniz yine şiddet göreceksiniz. Bu senaryo şimdiye kadar hiç değişmedi.
Şimdi siz bu adamla aynı yatakta yatıyor musunuz?
Arkadaşlar böyle yazmayın artık. Bu şekilde kadına destek olamayız.Yediğin dayağın acısı çabuk geçmiş anlaşılan dertlenmeye başlamışsıngit özür de dile böyle küs neden kalasın ki.
İşin garibi İran'da da yaşadım. Herkes bizim gibi, bizim dogrularimizla yetiştirilmiyor. İran Azerbaycan dan da beter. Arkadaş Bağdat caddesinde doğup büyümemiş maalesef. Erkeğin lafinin, hatta şiddetinin üstüne kadının ağzını acamadigi yerler buralar. Olayları kendi şartları içinde değerlendirmek gerek.Saygısız hiçbir söz yazili değil orda.
Siz burda saygi beklemek yerine kocanızdan göremediginiz saygiyi sorgulayın.
Dayak yemek siddet gormek normal degil siz normal görüp halen kocanizla nasil konusacagim derdindesiniz. Kime ne anlatıyorsam amaaann
Siddet az olmus demissiniz. Evet, ona bunun hesabini sormaq, bir sonuca varmaq istiyorum. Alay etmek yerine, yanlis dusunuyorsun, ondan sana aile olmaz falan da yaza bilirdinizSaygısız hiçbir söz yazili değil orda.
Siz burda saygi beklemek yerine kocanızdan göremediginiz saygiyi sorgulayın.
Dayak yemek siddet gormek normal degil siz normal görüp halen kocanizla nasil konusacagim derdindesiniz. Kime ne anlatıyorsam amaaann
Esin de İranlı mi?Siddet az olmus demissiniz. Evet, ona bunun hesabini sormaq, bir sonuca varmaq istiyorum. Alay etmek yerine, yanlis dusunuyorsun, ondan sana aile olmaz falan da yaza bilirdiniz
EvetEsin de İranlı mi?
Sakın İran a dönme. Çocuklar büyür büyümez çalış lütfen. Adami sinirlendirecek şeyler yapma o zamana kadar. Rusya da kendine yeni bir hayat kurarsın. Orda karışamaz sana.
Yazmama gerek yok gayet tabi kendinizde dusunebiliyorsunuz görüldüğü üzere.Siddet az olmus demissiniz. Evet, ona bunun hesabini sormaq, bir sonuca varmaq istiyorum. Alay etmek yerine, yanlis dusunuyorsun, ondan sana aile olmaz falan da yaza bilirdiniz
Bı de Rus vatandaşlığı almaya çalış alabilirsen.
Arkadaşlar böyle yazmayın artık. Bu şekilde kadına destek olamayız.
Onun eşinden ne farkımız kalıyor? Sonra insanlar üyelik iptal ettirip iyice siniyor.
Oysaki iyi dinleyip Cesaret vermeliyiz. Belli ki o kıvılcımı bekliyor.
Sakın İran a dönme. Çocuklar büyür büyümez çalış lütfen. Adami sinirlendirecek şeyler yapma o zamana kadar. Rusya da kendine yeni bir hayat kurarsın. Orda karışamaz sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?