Esim beni dovdu

Bosanmak gibi bir secenek yok derken ? İşe onu sikayet etmekle baslayabilirsiniz aklinizi penir ekmekle mi yediniz ?
Siddet görüp halen o insan musveddesi ile nasil konusurum derdindesiniz ! Biraz daha siddet görün madem bu az gelmiş çünkü

Azerilerin aile yapilari boyle. Bosanip giden kadini aileleri genellikle kabul etmez. Dovse de aldatsa da kadin cekmek zorundadir. Kiz cocugu evlendiginde artik el gibi olur, aileye geri donemez maalesef.
Bosansam da baba evine gitmem. Orda bana yer yok. Kendime bir care bulmaliyim

Olduğunuz ülke de şiddet gören kadınlar için bir yardım seçeneği varsa onu araştırın. Olduğunuz ülkenin dilini öğrenip çalışın. Biraz para biriktirin belki bir kocaya veya sizi kabul etmeyecek bir aileye mahkum kalmazsınız

Biraz saygili olun.
Saygısız hiçbir söz yazili değil orda.
Siz burda saygi beklemek yerine kocanızdan göremediginiz saygiyi sorgulayın.
Dayak yemek siddet gormek normal degil siz normal görüp halen kocanizla nasil konusacagim derdindesiniz. Kime ne anlatıyorsam amaaann

Yediğin dayağın acısı çabuk geçmiş anlaşılan dertlenmeye başlamışsın git özür de dile böyle küs neden kalasın ki.
Arkadaşlar böyle yazmayın artık. Bu şekilde kadına destek olamayız.

Onun eşinden ne farkımız kalıyor? Sonra insanlar üyelik iptal ettirip iyice siniyor.

Oysaki iyi dinleyip Cesaret vermeliyiz. Belli ki o kıvılcımı bekliyor.

İşin garibi İran'da da yaşadım. Herkes bizim gibi, bizim dogrularimizla yetiştirilmiyor. İran Azerbaycan dan da beter. Arkadaş Bağdat caddesinde doğup büyümemiş maalesef. Erkeğin lafinin, hatta şiddetinin üstüne kadının ağzını acamadigi yerler buralar. Olayları kendi şartları içinde değerlendirmek gerek.

Siddet az olmus demissiniz. Evet, ona bunun hesabini sormaq, bir sonuca varmaq istiyorum. Alay etmek yerine, yanlis dusunuyorsun, ondan sana aile olmaz falan da yaza bilirdiniz

Siddet az olmus demissiniz. Evet, ona bunun hesabini sormaq, bir sonuca varmaq istiyorum. Alay etmek yerine, yanlis dusunuyorsun, ondan sana aile olmaz falan da yaza bilirdiniz
Yazmama gerek yok gayet tabi kendinizde dusunebiliyorsunuz görüldüğü üzere.
Birde alay etmedim bir daha okursanız anlarsınız herneyse uzatmayacağım.
Umarim cesaretinizi toplar doğru olani yaparsınız ne diyeyim.

Aile yapinizi az cok tahmin edebiliyorum. İş, sosyal destek vb olanaklari arastirin. Sizin kulturunuz icin hemen bosanin, calisin, hayatinizi kurun diyemiyorum maalesef. Planli bir sekilde hareket edin lütfen. Sizi pasifize eden toplumdan kendinizi cikartin artik iranda degilsiniz. Kadinlar istedikleri herseyi yapabilecek güçteler. Esinize guzellikle yaklasip calismak istediğinizi, bunaldiginizi ifade edin. once guzel bir is bulun para biriktirin, gerisi kendiliğinden gelir

Sakın İran a dönme. Çocuklar büyür büyümez çalış lütfen. Adami sinirlendirecek şeyler yapma o zamana kadar. Rusya da kendine yeni bir hayat kurarsın. Orda karışamaz sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…