- 27 Nisan 2012
- 15.830
- 19.099
- 498
- Konu Sahibi sonnefesimmelis
-
malesef canım elime para geçmiyor ve sağlık ocağına veya eczaneye bile gidemiyorm alma imkanım sıfır doktora bile gidemiorum kii
Yaşını bilmiyorum tam 18 yaşından küçüktü ama idrar kaçırıyor gece diye eşi ayrıldı ondan kızda beni zorla evlendirdiler zorla sahip oldu bana falan diye şikayet etti kocası 10 yıl kayınpederi ve babası 5 yıl aldı ama kız babası kayın pederi olaya girince davayı geri çekti ama kamu davasına döndü olay ve şuan içerde hepsi..
Ne gibi şartlarda kamu davasına döner bilmiyorum bilmediğimden sordum sonuçta tecavüzle sikayet ediliyor ülkemizin durumu belli kızın şikayeti geri aldırılıyor ve hiç bir şey olmamış gibi dava kapanıyor mu devlet üzerine gitmiyor mu bu olayın ?
malesef canım elime para geçmiyor ve sağlık ocağına veya eczaneye bile gidemiyorm alma imkanım sıfır doktora bile gidemiorum kii
Peki birşey daha sormak istiyorum eşim bana dışarı çıkma komşuya gitme face girme dedi eğer bunlardan birini yaparsan seni annenin
evine gönderirim dedi ya ben bu dediklerine katlanıyım mı yapıyım mı dünden berii dışarı çıkmadım facemı kapattım komşularıma gitmdim görüşmedim onun dediklerinini mi yapıyım
kadınlar eskisi gibi korumasız değil şimdi.
Peki birşey daha sormak istiyorum eşim bana dışarı çıkma komşuya gitme face girme dedi eğer bunlardan birini yaparsan seni annenin
evine gönderirim dedi ya ben bu dediklerine katlanıyım mı yapıyım mı dünden berii dışarı çıkmadım facemı kapattım komşularıma gitmdim görüşmedim onun dediklerinini mi yapıyım
işte gelişmekte olan ülkemizin hali!!
o sapık tecavüzcü internete girmene nasıl müsade ediyor hayret
183'ü ara.
Anladım peki konu sahibinin durumu yani kız zorla davasını çekmiş olabilir ülkemizde çok var böyle devletin müdahalesi yok mu bu duruma ? Şikayeti geri almışsa olmamıştır deyip kapatılıyor mu davalar ülkemizde ?
Bende buna şaşırıyorum işte şikayeti geri alınca her şey bitmiş.. En basitinden bu çocuk kızı kaçırmış kız kaçırmanın cezası zaten belli birde tecavüz var dava kamu davası tv lerde görüyoruz 18 yasından küçük kızla kaçmanın kızın kendi rızası olsada suç oldugunu biliyoruz okuyoruz hapis cezası var diye biliyorum anlayamadım bu davayı ben ondan soruyorum.
Uygulamaya çok fazla şahit olmadım açıkcası. Ama kanun şikayet şartı arıyorsa ve kişi de kendi rızam ile ilişkiye girdim diyorsa yetkililer ne yapabilir bilmiyorum açıkcası. Yanlış anlaşılmasın, bu hususların bir şekilde düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum ben de. Ama doğası gereği çözümü zor konular. Şikayetini geri alan kızı zorla muayene edemezler, başka türlü ifade vermeye zorlayamazlar. Gerçekten rızası ile ilişkiye girip girmediğini bilemezler.
Suç en çok anne babanın ne yazık ki... Kızlarının arkasında dursalardı şikayet geri alınmazdı.
Failin de yaşı küçük, o da apayrı bir konu...
Uygulamaya çok fazla şahit olmadım açıkcası. Ama kanun şikayet şartı arıyorsa ve kişi de kendi rızam ile ilişkiye girdim diyorsa yetkililer ne yapabilir bilmiyorum açıkcası. Yanlış anlaşılmasın, bu hususların bir şekilde düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum ben de. Ama doğası gereği çözümü zor konular. Şikayetini geri alan kızı zorla muayene edemezler, başka türlü ifade vermeye zorlayamazlar. Gerçekten rızası ile ilişkiye girip girmediğini bilemezler.
Suç en çok anne babanın ne yazık ki... Kızlarının arkasında dursalardı şikayet geri alınmazdı.
Failin de yaşı küçük, o da apayrı bir konu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?