Eşim Beni EvE Hapsettiiiii

o zaman 2 yıldan beri korunmasız ilişkiye mi giriyorsun
canım dikkat et heran olabilir gebelik
bu zamana kadar olmadıysa Allah biliyor da vermiyor diyeceğim

malesef canım elime para geçmiyor ve sağlık ocağına veya eczaneye bile gidemiyorm alma imkanım sıfır doktora bile gidemiorum kii

Bence yaşınız hala çok küçük. O yüzden en iyisi kendi ayaklarınız üzerinde durana kadar ailenizin evinde kalmanız. Surat da assalar, tedirgin de olsalar neler yaşadığınızı anlatın ve boşanarak yanlarında kalmak istediğinizi anne babanıza söyleyin. Sizi kapı önüne koymazlar diye umuyorum.

kadınlar eskisi gibi korumasız değil şimdi.

malesef canım elime para geçmiyor ve sağlık ocağına veya eczaneye bile gidemiyorm alma imkanım sıfır doktora bile gidemiorum kii

kıyamam ya sana...
senin hiç bi kabahatin yok. hatta o adamdan bile daha çok kabahatli olan kendi öz anne baban...
bak arkadaşlar demiş kadın sığınma evleri diye, tek çıkış yolu o görünüyor...
çocuğun olursa isteye isteye bile katlanabilirsin bu işkencelere.
insanlar evlatları için hayatlarını yok sayıoyr biliyorsun, ömrünü heba etmeden kaç kurtul.
bir daha mı dünyaya geleceksin. anneni babanı da düşünme bırak ne kadar çevreye karşı mahcup olacaklarsa olsunlar...

Peki birşey daha sormak istiyorum eşim bana dışarı çıkma komşuya gitme face girme dedi eğer bunlardan birini yaparsan seni annenin
evine gönderirim dedi ya ben bu dediklerine katlanıyım mı yapıyım mı dünden berii dışarı çıkmadım facemı kapattım komşularıma gitmdim görüşmedim onun dediklerinini mi yapıyım

onun dediklerine karşı çıkarsan seni döver mi?
bide annenin evi oradan daha mı kötü?
bir iki surat asarlar sonra düzelirler diye düşünüyorum.
bir de işe girersin yeni bir hayat kurarsın kardeşim ya

Son düzenleme:
kadınlar eskisi gibi korumasız değil şimdi.

Bende buna şaşırıyorum işte şikayeti geri alınca her şey bitmiş.. En basitinden bu çocuk kızı kaçırmış kız kaçırmanın cezası zaten belli birde tecavüz var dava kamu davası tv lerde görüyoruz 18 yasından küçük kızla kaçmanın kızın kendi rızası olsada suç oldugunu biliyoruz okuyoruz hapis cezası var diye biliyorum anlayamadım bu davayı ben ondan soruyorum.

dediklerini yapma bakalım yollasın seni annein evine bı daha donme

ailenin evine gönderse ne olacak, ailen sahip çıkmıyor ki niye geldin git diyecekler. Dediklerini yapmasan seni dövecek ailene de kızınız söz dinlemiyor diyecek.

En güzel çözüm kadın sığınma evleri gibi görünüyo. Evden çıkıp oraya başvuramazsan bile mail at evden çıkamadığını söyle onlar polis yollar seni aldırır ordan

dediklerini yapma bakalım yollasın seni annein evine bı daha donme

Uygulamaya çok fazla şahit olmadım açıkcası. Ama kanun şikayet şartı arıyorsa ve kişi de kendi rızam ile ilişkiye girdim diyorsa yetkililer ne yapabilir bilmiyorum açıkcası. Yanlış anlaşılmasın, bu hususların bir şekilde düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum ben de. Ama doğası gereği çözümü zor konular. Şikayetini geri alan kızı zorla muayene edemezler, başka türlü ifade vermeye zorlayamazlar. Gerçekten rızası ile ilişkiye girip girmediğini bilemezler.

Suç en çok anne babanın ne yazık ki... Kızlarının arkasında dursalardı şikayet geri alınmazdı.

Failin de yaşı küçük, o da apayrı bir konu...

cok erken evlenmissiniz ve ayrıca ikinizde cocuksunuz ..
kıskanclık güvensizliktir bence .. sonunuzu göremiyorum..

kamu davası açılmamışmı.. onların o şeyi yaptığı kesinleşirse kurtuluşları yok...

Ben bizzat şahit olduğum için soruyorum hatta konu sahibini komşumuz sandım her yorumunu okudum tek farkı komşumuzun kızı rızasıyla kaçmış rızasıyla yapmış ve hamile kalmıştı kız çocuğun evindeyken çocuk hapisteydi. Ben bu kadar basit oldugunu düşünmüyorum 18 yasından kucuk kızlar kendi rızasıyla kaçtığında bile suç değil mi cinsellikte var ortada..

tecavüze değilde ozman yaşı küçük diye cinsel istismara girer...

Canım sen insansın insan , kapatma dedikleri şeye dönmüş ya resmen adam işini görsün türlü türlü işkence etsn bi de üstüne tehdt , yaşına veriyorum ama mücadele et hayatla bu gibi insanlarla tuttuğunu kopar , anne evine dönmek kötü bişey değil ki hiç olmazsa annenin evinde sultan olursun ailen senin yaralarını sarar ama ailende pek müdahale edemiyor sen ikilemde kaldığın için , yap hep dayakçı kocayla ol yada tamaman ailene dön bu karar senin , kararı çok keskin var ki ailende o aileye karşı seni savunsun , işe girersin ayaklarının üstünde durursun tertemiz bir hayatın olur yaşın çok genç tanışırsın tabiri caizse bi çöpsüz üzüm ile yuvarlanıp gidersin ama seçimlerine dikkat et öyle sağlam adım at ki keşke deme , hata yaptıysanda kabul et hatanı ve 2.hataya asla düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…