Eşim Beni EvE Hapsettiiiii

hayır hamile değilim çocuğumdaa yokk

lütfen korunmaya başla,o evden çıkana kadar gizli de olsa korunman lazım. bi hamile kalırsan çıkman çok zor olur o evden..doğum kontrol hapı kullan..gizli içi gerekirse..
yukarda sığınma evleri numaraları da vermişler..mutlaka görüş..

maleseff beniim şehrimde yokk kadın sığınmaa en yakın bölgeyi arasamda olur mu ki

hayır hamile değilim çocuğumdaa yokk

iyi o zaman sakın olmasın da.
belki bir gün bir çıkış yolu bulup kaçar kurtulursun o cehennemden, ama bir evladın olursa asla kolay olmaz öyle arkana bakmadan kaçıp gitmek.
anlıyor musun canım. şu anda yapabileceğin en ve tek mantıklı hareket bir evlada sahip olmamak bu hödükten.

tamam teşkür ederimm benim bu evden kurtulmam lazımm ama nasıl gitcem bilemiorumm evde tek başıma olsa çıkıp giderimm ama
değilim işteee

Çocuk 15 yaşından küçük müydü?

Benden bir buçuk yaş kucuksun
Kardeşimin yasindasin ve durumuna çok üzüldüm
Ailen ne derse desin bosan
Çünkü bu evlilik uzun surmez
Kendini yiprattirma herkez hata
Yapar.önemli olan telafi etmek Cnm ınan düzelmez hep kötüye gider kim ne dersedesin bosan
Belki bu kadar kolay değildir ama sen bir dene

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tamam teşkür ederimm benim bu evden kurtulmam lazımm ama nasıl gitcem bilemiorumm evde tek başıma olsa çıkıp giderimm ama
değilim işteee

önceden plan yap ,bi şekilde çıkarsın evden..rahatça nete giriyosun gördüğüm kadarıyla. yeni bir mail hesabı aç ,ordan mail at sığınma evine..ve internet geçmişini silmeyi de unutma sakın psikopat kocan okumasın bunları da...
sığınme evinden aldığın bilgiye göre mutlaka çıkarsın o evden merak etme..

eline para geçiyor mu bilmiyorum ama doğum kontrol hapı kullanabilirsin. adman bilgisi olmaz. ya da şu aylık ya da 3 aylık iğneler varmış, sağlık ocaklarında ücretsiz mi bilen arkadaşlar cevaplarsa iyi olur.

Çocuk 15 yaşından küçük müydü?

Yaşını bilmiyorum tam 18 yaşından küçüktü ama idrar kaçırıyor gece diye eşi ayrıldı ondan kızda beni zorla evlendirdiler zorla sahip oldu bana falan diye şikayet etti kocası 10 yıl kayınpederi ve babası 5 yıl aldı ama kız babası kayın pederi olaya girince davayı geri çekti ama kamu davasına döndü olay ve şuan içerde hepsi..

Ne gibi şartlarda kamu davasına döner bilmiyorum bilmediğimden sordum sonuçta tecavüzle sikayet ediliyor ülkemizin durumu belli kızın şikayeti geri aldırılıyor ve hiç bir şey olmamış gibi dava kapanıyor mu devlet üzerine gitmiyor mu bu olayın ?

Ne olursa olsun ilk önce aileler kendilerini yetiştirecek biinçlibirer birey olmayı öğrenecekler...
Bir anne nasıl evladına böyle acı söz söyleyebilir aklım mantığım almaz benim....

eline para geçiyor mu bilmiyorum ama doğum kontrol hapı kullanabilirsin. adman bilgisi olmaz. ya da şu aylık ya da 3 aylık iğneler varmış, sağlık ocaklarında ücretsiz mi bilen arkadaşlar cevaplarsa iyi olur.
hayır saglık ocaklarında ucretsız degıl 16 tl eczaneden alıp saglık ocagında yaptırıyorsun fakat ıgneyı tavsıye etmem yan etkılerı cok fazla... dogum kontrol hapı ucretsız ve ıgneye nazaran daha ii

Tek çıkış yolun ananın evinin yolu bence.
Ezdirme kendini o kim ki seni hapsediyor.

Kanunun ilgili maddesi şöyle:

Reşit olmayanla cinsel ilişki
MADDE 104. - (1) Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, onbeş yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikâyet üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Fail mağdurdan beş yaştan daha büyük ise, şikâyet koşulu aranmaksızın, cezası iki kat artırılır.

Tandığınızın durumunda koyuya boyanmış istisnalardan biri olabilir.

eline para geçiyor mu bilmiyorum ama doğum kontrol hapı kullanabilirsin. Adman bilgisi olmaz. Ya da şu aylık ya da 3 aylık iğneler varmış, sağlık ocaklarında ücretsiz mi bilen arkadaşlar cevaplarsa iyi olur.

malesef canım elime para geçmiyor ve sağlık ocağına veya eczaneye bile gidemiyorm alma imkanım sıfır doktora bile gidemiorum kii

Anladım peki konu sahibinin durumu yani kız zorla davasını çekmiş olabilir ülkemizde çok var böyle devletin müdahalesi yok mu bu duruma ? Şikayeti geri almışsa olmamıştır deyip kapatılıyor mu davalar ülkemizde ?

1 ay çıkıp ayrıldınız kaçırdı zorla sahip oldu ve evlendiniz tüm bunlar da ört bas edildi öyle mi. Bunu yaptığı için hiçbir şekilde ceza almadı yani. Aileniz sizin kaçırıldığınızın farkında değil miydi siz evde yokken aileniz mi zorla sahip olduğu için evlendirilmenize hükmetti. Siz hiç karşı çıkmadınız mı hemen size bunu yapan insanla evlenmeyi kabul mü ettiniz. Bu insan böyle iğrenç birşeyi yaptıktan sonra evlenince nasıl davranmasını bekliyordunuz ki direnmeniz gerekirdi gerekirse gidip kendiniz şikayet etmeliydiz daha 17 yaşında evlenmişsiniz yazık günah o kişi de çocuk dağ başı gibi kaçırıyor filan. Neyse ki internetiniz vatnış bu kadar kskanç birinin eve internet bağlatması da ay garip ya neyse ona girmicem. Ama ailem boşanmamı istemez diyorsunuz o zaman kadın sığınma evlerine başvuracaksınız. Ama asla evli kalmayacaksınız. Ben nedense bu konudan kaçarak evlendiğinizi ve ailenizin de sizinle bu yüzden görüşmediğini bu yüzden ailenize gidemediğini düşünüyorum yani. Yoksa bir aile buna nasıl göz yumar çocuğuna bunu yapan biriyle nasıl evlendirir. Aklım almıyor. Eşinizde bu mecburiyetinizi biliyor herşeyi yapıyor ileride de aldatır zaten. Yol yakınken çocuk yokken geri dön seni hiç sitemeyen ailenin evi oradan iyidir dediğim gibi hiç olmadı sığınma evleri var sığın ve işe gir çalış hayatını kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…