- 15 Şubat 2015
- 13.408
- 47.382
- 798
- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
Hwr ywrde olacak diye bir şey yok. Ama ben o kadsr çok gördüm ki. 50 yaşınd adam 25 yaşındakinr kur yapıyor.
başka erkek ortamı olmadığı için olmasın o?Bakış var bakış var benim burda kastettiğim flört etmrk. Sizin ya dünyadan haberiniz yok yani karısınu aldatan erkekler genelde iş arkadaşı oluyor.
E buna herkes karşı zaten. Biz kıskanmıyoruz diye kocalarımızı peşkeş çekmiyoruz. Öyle bir yazıyorsun ki kadin erkek gece çalışanlar komple zan altında kalıyor. Ne kadar iğrenç bir düşünce.Ben çaşıştığım ywrlerde daha kısa zaman önce boşanan bir kadın burdaki başka bir erkeğe kur yapıyordu. O da karım kimmiş felan diye saydırıyordu. Dahası karısını işyerindeki kadınla aldstan çok adam var . Bazı erkekler aldatmasa bile flört edrr aöa kadının haberi yok. Ben buna karşıyım.
Sen de geliştir ni ayrı yazılmaz
Sen iste onlara özeniyorsun sen ya is yerlerinde böyle böyle olaya sahit oldum acaba Esime de kur yapan var midir demiyorsun sen esinin aklina karpuz kapugu düsürmeye calisiyorsun hey kiskan beni yoksa bak boynuz geliyor boynuz berbat bir düsünceniz var Kisinin fikri neyse zikri de o dur o kadar mi bos zamaniniz var be az calisinBen çaşıştığım ywrlerde daha kısa zaman önce boşanan bir kadın burdaki başka bir erkeğe kur yapıyordu. O da karım kimmiş felan diye saydırıyordu. Dahası karısını işyerindeki kadınla aldstan çok adam var . Bazı erkekler aldatmasa bile flört edrr aöa kadının haberi yok. Ben buna karşıyım.
Vay vay vay Demet ablam hosgeldinHwr ywrde olacak diye bir şey yok. Ama ben o kadsr çok gördüm ki. 50 yaşınd adam 25 yaşındakinr kur yapıyor.
Böyle gidersr düşünüyorum zatenYani bu kadar uç şeyler düşünene kadar bu kadar rahatsızsanız, eşinizin sizi sevmediğini düşünüyorsanız boşanın. Bu fikirleriniz size sıkıntılı şeyler yaptıracak gibi benden söylemesi.
Belki de eşimin beni görmezden geldiği için böyle oldum. Kızkardeşine daha korumacı davranıp bana bişey demediği için böyle oldum. Azıcık başka şeylerden kıskansa
Ne olsun istiyorsunuz tam olarak? Eşiniz erkek var çalışamazsın gidemezsin falan mı desin ya da gelip iş yerinde rezillik mi çıkartsın? Sizin şu yaşadığınız özgür hayatınızı yaşayabilmek için hem aile evinde, hem de evlendiği kişiyle yaşadığı evde ne mücadele veren kadınlar var. Eşiniz size güveniyor demek ki 10 erkekle bir arada olsanız ne değişecek. Hayatımda daha absürt bi beklenti duymadım. Sağlıklı düşünen bi kadın böyle bir kıskançlığı kendine hakaret olarak görür ciddi bi sorundur hatta. Bilemedim valla, umarım kocanız bi gün sizi kıskanır erkekle çalışma diye rezillik çıkarır eve falan kapatır ne diyeyim.Daha önce eşimin beni kıskanmadığı ile ilgili konular açmıştım. Ben de bir kaç kez bunu eşime sordum eşim de kıskanılacak bişey yapmıyorsun ki dedi. Gerçekten de öyle çalıştığım yer de hep bayan. Gece nöbet tutuyorum. Eşime bu nöbetimde bir erkek de gelecek müdür öyle istemiş diye arkadaşım yslandan mesaj attı. Eşim bu ne saçmalıl desi ben de yarın neymiş öğtenirim normalde bir kaç ssst duruluyor ama yarın arkadaştan öğrenirim sabaha kadsr mı duracak diye dedim. Hatta arkadaşım aynı odads sabaha kadar olur mu felaj yazdı. Eşim olmazsa yarın rapor alırız gitmezsin felan dedi. Ertesi gün eşim ne aradı ne sordu. Nornalden 1 saay erken geldi eve neyse hiç sormadı ben de bişey demeidm. Sonra gece mesaj attı şuan çok sinirliyim frlan filan ben surat yaptım o yüzden attı belki de gerçekten umursayan insan aynı yerde kalmayayım diye biraz umursardı. Neyse o zaman 1 ay gelecek aynı gün demiştim.ben de dedim ki sen beni gerçekten kıskansaydın dedim sabahtan bir sorqrdın gece 12 demi aklına geldi dedim. Neyse ben yine küstüm trip attım. Haftaya o gün gitöeyeceksin rapor alırsın dwdi ben de inads gideceğim dedim. O gün geldi çattı eşimle de aramız limoniydi. Yine hiç sormadı akşam geldi yine beni götürmek için. Kendimi tutsmayıp ağladım sen beni hiç umursamıyorsun kıskanmıyorsun dedim. Senin derdin ne dedim. Benim derdşn yok senin var dedi ben de evet var dedim.ağladım ve çıktım işe geldim. Normalde kendi bırskıyordu. Lütfen kıskanmasın nr olacak demeyin. Az bişey bile olsa bu durumds herkes kıskanır sabaha kadar aynı odads bir erkekle kalmak. Kalablık bşr yer değil 2 kişi dsha var onlar odssınds olacak.
Biraz daha devam edin sorgulamaya çünkü üzerine basa basa söylüyorum asla normal değilsinizÖyle bir beklentik yok. Sadece biraz kıskansın istedim ne bileyim belki sık telefon eder belki başka bişey tabiki rezillik çıkarsın istemem bilemiyorum herkes böyle düşününce ben de kendimi sorguladım bi ama
Daha önce eşimin beni kıskanmadığı ile ilgili konular açmıştım. Ben de bir kaç kez bunu eşime sordum eşim de kıskanılacak bişey yapmıyorsun ki dedi. Gerçekten de öyle çalıştığım yer de hep bayan. Gece nöbet tutuyorum. Eşime bu nöbetimde bir erkek de gelecek müdür öyle istemiş diye arkadaşım yslandan mesaj attı. Eşim bu ne saçmalıl desi ben de yarın neymiş öğtenirim normalde bir kaç ssst duruluyor ama yarın arkadaştan öğrenirim sabaha kadsr mı duracak diye dedim. Hatta arkadaşım aynı odads sabaha kadar olur mu felaj yazdı. Eşim olmazsa yarın rapor alırız gitmezsin felan dedi. Ertesi gün eşim ne aradı ne sordu. Nornalden 1 saay erken geldi eve neyse hiç sormadı ben de bişey demeidm. Sonra gece mesaj attı şuan çok sinirliyim frlan filan ben surat yaptım o yüzden attı belki de gerçekten umursayan insan aynı yerde kalmayayım diye biraz umursardı. Neyse o zaman 1 ay gelecek aynı gün demiştim.ben de dedim ki sen beni gerçekten kıskansaydın dedim sabahtan bir sorqrdın gece 12 demi aklına geldi dedim. Neyse ben yine küstüm trip attım. Haftaya o gün gitöeyeceksin rapor alırsın dwdi ben de inads gideceğim dedim. O gün geldi çattı eşimle de aramız limoniydi. Yine hiç sormadı akşam geldi yine beni götürmek için. Kendimi tutsmayıp ağladım sen beni hiç umursamıyorsun kıskanmıyorsun dedim. Senin derdin ne dedim. Benim derdşn yok senin var dedi ben de evet var dedim.ağladım ve çıktım işe geldim. Normalde kendi bırskıyordu. Lütfen kıskanmasın nr olacak demeyin. Az bişey bile olsa bu durumds herkes kıskanır sabaha kadar aynı odads bir erkekle kalmak. Kalablık bşr yer değil 2 kişi dsha var onlar odssınds olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?