Eşim beni hiç mi umursamıyor

Bakış var bakış var benim burda kastettiğim flört etmrk. Sizin ya dünyadan haberiniz yok yani karısınu aldatan erkekler genelde iş arkadaşı oluyor.
başka erkek ortamı olmadığı için olmasın o?

iş arkadaşı olmayan da kaynıyla, eniştesiyle, köylüsüyle aldatıyor
kimse akrabasına da gitmesin o zaman?

E buna herkes karşı zaten. Biz kıskanmıyoruz diye kocalarımızı peşkeş çekmiyoruz. Öyle bir yazıyorsun ki kadin erkek gece çalışanlar komple zan altında kalıyor. Ne kadar iğrenç bir düşünce.

Sen iste onlara özeniyorsun sen ya is yerlerinde böyle böyle olaya sahit oldum acaba Esime de kur yapan var midir demiyorsun sen esinin aklina karpuz kapugu düsürmeye calisiyorsun hey kiskan beni yoksa bak boynuz geliyor boynuz berbat bir düsünceniz var Kisinin fikri neyse zikri de o dur o kadar mi bos zamaniniz var be az calisin

Kocanız size ilgi göstermiyor, sizinle flört etmiyor mesele bu herhalde? Ortaokul döneminde (lise bile değil) bıraktığımız kıskandırma numaraları vs. tedavi gerektiren hareketlerinizin sebebi bu olabilir.

Yani bu kadar uç şeyler düşünene kadar bu kadar rahatsızsanız, eşinizin sizi sevmediğini düşünüyorsanız boşanın. Bu fikirleriniz size sıkıntılı şeyler yaptıracak gibi benden söylemesi.

Belki de eşimin beni görmezden geldiği için böyle oldum. Kızkardeşine daha korumacı davranıp bana bişey demediği için böyle oldum. Azıcık başka şeylerden kıskansa

Belki de eşimin beni görmezden geldiği için böyle oldum. Kızkardeşine daha korumacı davranıp bana bişey demediği için böyle oldum. Azıcık başka şeylerden kıskansa

yahu sen adamın karısısın ve senin bi kocan var senin sadık olduğunu görmüş hissetmiş
o bi genc kız, onun sorumluluğunda, ya bilmedik birine kapılırsa ? sonuçta , onun namasu su an.
sana güvenen adam neden triplere girsin.

Ne olsun istiyorsunuz tam olarak? Eşiniz erkek var çalışamazsın gidemezsin falan mı desin ya da gelip iş yerinde rezillik mi çıkartsın? Sizin şu yaşadığınız özgür hayatınızı yaşayabilmek için hem aile evinde, hem de evlendiği kişiyle yaşadığı evde ne mücadele veren kadınlar var. Eşiniz size güveniyor demek ki 10 erkekle bir arada olsanız ne değişecek. Hayatımda daha absürt bi beklenti duymadım. Sağlıklı düşünen bi kadın böyle bir kıskançlığı kendine hakaret olarak görür ciddi bi sorundur hatta. Bilemedim valla, umarım kocanız bi gün sizi kıskanır erkekle çalışma diye rezillik çıkarır eve falan kapatır ne diyeyim.

Öyle bir beklentik yok. Sadece biraz kıskansın istedim ne bileyim belki sık telefon eder belki başka bişey tabiki rezillik çıkarsın istemem bilemiyorum herkes böyle düşününce ben de kendimi sorguladım bi ama

Biraz daha devam edin sorgulamaya çünkü üzerine basa basa söylüyorum asla normal değilsiniz

Sasirmayacagim dedikçe şaşırıyorum. Bu gün de şaşırdım sayenizde. Kolaylıklar dilerim.

Ben anlamadım şimdi.. mesela gerçekten bir erkekle 12 saat çalışsanız sizin aklınızın kayma ihtimali mi var? Ya da adam kıskanıp sizi işten çıkarsın ve bu sayede evde oturun mu istiyorsunuz? Büyük konuşmak istemiyorum ama işime engel olacak bir kıskançlık olsa ben boşanırım. Siz medeni bi adamla evlisiniz diye ortalığı yıkmışsınız. Hırtın biriyle evlenseydiniz ya her şeye olay çıkarırdı siz de zevkten dört köşe olurdunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…