Eşim beni istemiyor ne yapmam gerekiyor

6 aylık minicik bebeği kimse babasina vermez korkmayin. O bebegin anneye ihtiyacı var. Annenizin yanina gidemezmisiniz? Tamam çalışıyormuş ama en azından bebek büyüyene kadar orada kalırsiniz aile nihayetinde sokaga atacak halleri yok ya. Cocuk biraz buyuyunce krese verir çalışmaya başlarsınız

Konu sahibi kimsenin sevgisi 1 yılda bitmez. Acaba bu davar önceden de kötü mü davranıyordu size ?

Evlenmeden önce çevremde srun yaşayan evli kadınlara boşan hemen diyrdum ama gerçekten öyle basit hemen olmuyrmuş dediğiniz gibi ama ben çabalıyrum boşanacağım beni sevmeyen benden nefret eden biriyle olmaktansa zr bir hayat yaşarım en azından kızımın psikljisi düzgün olur.

Evet artık bende bunu yapmayı düşünüyrum. Teşekkür ederim.

Bebeği zaten istemiyormuş niye bebeği almakla tehdit ediyor. Sizi istemeyen de kendisi. Siz boşanmak isteseniz o çocukla tehdit etse anlarım da bir gariplik var sizin durumunuzda

Bebeği zaten istemiyormuş niye bebeği almakla tehdit ediyor. Sizi istemeyen de kendisi. Siz boşanmak isteseniz o çocukla tehdit etse anlarım da bir gariplik var sizin durumunuzda
Hayır bana git diyr ama bşanma davası açarsan bebeği alırım diyr. Çünkü biliyr dava açarsam bebeği haftada 2 gün görür. Dğmadan önce istememiş kızımı ama şimdi çk seviyrmuş.

Hayır bana git diyr ama bşanma davası açarsan bebeği alırım diyr. Çünkü biliyr dava açarsam bebeği haftada 2 gün görür. Dğmadan önce istememiş kızımı ama şimdi çk seviyrmuş.
Siz gideceksiniz aynı evde yaşamayacaksınız ama boşanmayacaksınız, neden? Evlilik kağıt üstünde devam etsin ama boşanmayalım niye ister ki bir erkek? Evlilikteki haklarını, mal varlığını falan kaybetmemek için uzun sürmüş evliliklerde oluyor ama sizin durumunuzda anlayamadım

Eşinizin temiz bir sopaya ihtiyacı var bence. Sevmiyorduysa, ne demeye evlenmiş.İstemeden çocuk sahibi olmuşsa, şimdi ne diye çocuğu almakla tehdit ediyor. Asıl karın ağrısının sebebi ne bu adamın. Evliliğin sorumluluğu ağır gelmiş olabilir. Ama, sizin ne diye günahınıza giriyor.Utanmadan evden kovuyor birde. Vallahi çoğu sopalık bu adamların.

Bekara boşamak kolaydır sana şunu yap bunu yapmalısın diyemem ama eşinin sakin olduğu zaman normal karşılıklı konuşun kavga etmeden

Benim size sarılasım geldi. Bence siz başarabilirsiniz baksanıza çevrenizde varmis kısa sürede is bulacağınıza eminim. Eşiniz çok adi biri gerçekten bir insan nasıl böyle merhametsiz olur anlamak zor bence kafa yormaya da değmez. Babanız en azindan sizin caninizdan. Şiddet yoksa babanıza gidin zaten dışarıda olacaksınız çalışınca çok görmezsiniz babanızı da.
Lütfen eşinize kulak vermeyin hiçbir şey yapamaz. Ne çocuğu veriri mahkeme ona ne de nafakadan kaçabilir. Nafaka ve kendi maaşınızla gül gibi gecinirsiniz.
2.evliliğinde mutlu olan çok insan da var. Siz de mutluluğu hak ediyorsunuz sonuna kadar sahip çıkın mutluluğunuza..bir düşündüm bir tarafta ömrünüz bitmiş bu adamın yaninda sizi, oteki tarafta kendi ayakları üzerinde durmuş çocuğunu güzelce büyütüp özgüveni yerine gelmiş sizi. Bilemedim siz hangisini yaşamak istersiniz?

Eşiniz sizi istemiyorsakula kulluk yapma .Allah kullarını bu kadar çok severken kımsenın sıze ezıyet etlesıne ızın vermeyın.2. Si ise çocugunuzu sızden alamaz nereye alıyormuş.Çok bekler.

Teyzem 2 çocuk annesi eşi onu sevmiyor diye eşini bırakıp çocukların 2sinide alıp şehir değiştirdi. Şimdi bi otelde aşçı olarak çalışıyor kirada oturuyor, ama mutluyum diyor huzurum var diyor. Hak etmiycek adama hizmet etmiyorum diyor. Adam zaten çocukları istemiyor muş şimdi 2 çocuk okutuyor ev kirası ödüyor, çalışıyor.. Demek istediğim sevmiyor diye katlanmak çok zor.

Eşiniz sizi istemiyorsakula kulluk yapma .Allah kullarını bu kadar çok severken kımsenın sıze ezıyet etlesıne ızın vermeyın.2. Si ise çocugunuzu sızden alamaz nereye alıyormuş.Çok bekler.
Haklısınız ama insan korkuyor

Hemen boşanma sabret cocuk kreşe başlayınca is bul sonra bosan bence

Anladığım kadarıyla eşinizin maddi durumu iyi. Anlaşmalı boşanma teklif edin. Olmuyorsa siz dava açın. Sadece dava süresince ailenizin yanında kalın, yada mor çatıya sığının. Sizden bebeği hiçbir koşulda alamaz. Bir kere o tehdidin altı boş.Bebek için nafaka almak zorundasınız ayrıca kendiniz çalışmadığınız için nafaka almak zorundasınız. O olmuyor bu olmuyor demekle olmaz. Bir yerden adım atmak durumundasınız. Bebek büyüse de aynısı olacak bişey değişmeyecek. Sonuçta hemen işe başlayıp, ev tutamazsınız o zamanda. O yüzden iyi düşünün, sizi istemeyen birine tahammül etmek zorunda değilsiniz. Eşinizin yaptıkları kişiliğinize çok zarar verir zaman geçtikçe.

Teyzenizi tebrik ediyorum cesaret edip şehir değiştirmiş. Umarım bende onun gibi ayaklarım üzerinde durup kızımı okutup mutlu olabilirim.

Çok haklısınız bir yerden başlamam gerekiyor. Psikolojimi bozmaya başladı bu davranışları artık evliliğe inancım kalmadı. Bana olan saygısını tamamen yitirdi. Kişiliğime zarar veriyor farkındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…