Aranizda bu sogukluga sebep olacak bir kavga tartisma vs yasanmadiysa, baska bir kadin var benceKizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm
Boşanma davası açın. Aynı gün eşyalarıyla birlikte kapının önüne koyun. Hayatında başka biri var muhtemelen çünkü.Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm
Başkası var o yüzden bu haller. Sizi istemeyeni sizde istemeyin.Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm
Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm
Hayatında başka biri varKizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm
Muhtemelen çocuk olmuyor diye böyle yapıyor, siz de bunu görüp ısrar inat çocuk yapma peşine düşüyorsunuz. Aferin devam edin böyle, elinizde çocukla bırakacak en sonunda sizi zaten. Çocuk erkeği eve bağlamak için en kötü yöntem, bunu bi anlayın artık.Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm
Ek olarak hemen belli etmeden kanıt toplayın. Cep telefonu, dedektif gibi( var mı bizde bilmiyorum). Kanitlayip, bosanin.Başka kadın var. Yol yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?