Eşim beni istemiyor

sedayla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
7
-14
1
Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm

Seni istemeyeni sen hiç isteme, özsaygını yitirme, cocuk da yapma, adam boşanmak istiyor hazır ol.taktik maktikle yanında tutsan ne olur tutmasan ne olur.

Bazı ilişkiler bitmeye mahkumdur.hayatında da biri var ya da düşündüğü baksana fotoları da kaldırmış.

Evet zor mu zor ama ne yapalım sensizliği kabul eden bir kalpte mutlu olamazsın.

Önündeki maçlara bakacaksın, hazır cocuk da yok bu sana Allah’ın bir lütfu.boşansan da bekar gibi olacaksın seni gerçekten isteyen birinden cocuğun olacak ilerde inşallah.

Aranizda bu sogukluga sebep olacak bir kavga tartisma vs yasanmadiysa, baska bir kadin var bence

Boşanma davası açın. Aynı gün eşyalarıyla birlikte kapının önüne koyun. Hayatında başka biri var muhtemelen çünkü.

Başkası var o yüzden bu haller. Sizi istemeyeni sizde istemeyin.

BDV tecrübelerime dayanarak söylüyorum başka biri var. Siz ne yaparsanız yapın ayrılacak sizden. Yalvarmanız sadece ayrılma sürenizi uzatır

evlilik için 2 kişinin boşanmak için tek kişinin kararı yeterlidir. sizin probleminizin çözümü yok maalesef. eşiniz sevmiyorsa kalbine zorla sevgi ekemezsiniz.zor ama vazgeçmek zorundasınız. başkasına aşık olmuş olabilir. boşanırken haklarınızı alın mutlaka

Çabalamışsınız yeterince. Şimdi ters yapın, ayrılalım deyin ve ciddi olun. Adım atın hatta, "Ben avukat bakıyorum kendime, sen de bak da anlaşmalı bitirelim o zaman madem soğudun" deyin. Şaşırıp bozulmuyorsa, biraz daha düşünelim vs. demiyorsa hâlâ geçmiş olsun

Son düzenleme:
Hayatında başka biri var
Ne çocuk ne burası size çare olmaz
Sizi istemeyenin peşinden koşacak kadar aciz ve gurursuz değilsinizdir herhalde

Muhtemelen çocuk olmuyor diye böyle yapıyor, siz de bunu görüp ısrar inat çocuk yapma peşine düşüyorsunuz. Aferin devam edin böyle, elinizde çocukla bırakacak en sonunda sizi zaten. Çocuk erkeği eve bağlamak için en kötü yöntem, bunu bi anlayın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…