Eşim beni istemiyor

Sevmiyorum, soğudum demesi psikolojik şiddet olarak geçiyor. Umarım bu konuyu avukatınızla değerlendirirsiniz. Ya da bence de başka biri var ne yazık ki. O yüzden sevmiyorumlardan tutun sürekli delil toplayın derim ben. Evet gerçekten durumunuz çok zor ama yeni bi hayat her zaman mümkün. Lütfen değiştiremeyeceğiniz durumları düşünmek yerine yeni hayatınız için neler yapabilirsiniz bunları düşünün derim

Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm:KK43:
8 yılın sonunda birden bire mi bitmiş yani. Mutlaka bişeyler olmuştur,siz de hissetmişsinizdir.
Buarada ben de başka biri olduğunu düşünüyorum.

Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm:KK43:
Farzetki adam normale döndü, seni istediğini söyledi
Peki sen, bunca olanlardan sonra kabul edebilecek misin?

Sizi sevmediğini açıkca söyleyen birine ne yapabilirsiniz ki ?

Eşyalarını siyah bir poşete koyup kapının önüne koy öyle değil böyle sevilmez de boşa ondan bir cacık olmaz geçen her saniyene yazık ediyorsun. Tekrar seni gerçekten seven biri elbelt çıkar gerçi çıkmasada olur kendini sev kendine değer ver değer görmediğin birinden değer dilenme.

Erkekler kolay kolay düzenlerini bozmak istemezler. Büyük ihtimalle başkası var hayatında. ondan emin olduğunda siz boşanmak istemeseniz de o boşanır sizden.

Ben adama üzüldüm ya.. Aldatma konusunu es geçiyorum.
Ama düşünsenize birisini sevmiyorsunuz düzgünce ayrılmak istiyorsunuz bitirelim diyorsunuz ama karşı taraf sizden ayrılmıyor ve mecbursunuz hep onu görüyorsunuz ama kafanızda ve Gönlünüzde bitmiş ne kadar zor ne kadar kötü bir durum bir insan için sevmedigi biriyle aynı evde olmak.
Konu sahibi bu şekilde bağlayamazsınız bitmiş ilişkiler başlayabilir bitebilir çocuğunuzda yok salın adamı

Ben adama üzüldüm ya.. Aldatma konusunu es geçiyorum.
Ama düşünsenize birisini sevmiyorsunuz düzgünce ayrılmak istiyorsunuz bitirelim diyorsunuz ama karşı taraf sizden ayrılmıyor ve mecbursunuz hep onu görüyorsunuz ama kafanızda ve Gönlünüzde bitmiş ne kadar zor ne kadar kötü bir durum bir insan için sevmedigi biriyle aynı evde olmak.
Konu sahibi bu şekilde bağlayamazsınız bitmiş ilişkiler başlayabilir bitebilir çocuğunuzda yok salın adamı
Genelde kadınlarımız yaşıyo bu durumu. Tersi olunca şaşırıyoruz haliyle

aldatıyor ablacım ondan

Back
X