- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.534
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanmaz, tüp bebek tedavisi olur onun yerine.Ek olarak hemen belli etmeden kanıt toplayın. Cep telefonu, dedektif gibi( var mı bizde bilmiyorum). Kanitlayip, bosanin.
Yok adam gidiyor. O bosanmasa diğer kadın bastırıyordur şimdi boşan diye. En azından parasını alsın.Boşanmaz, tüp bebek tedavisi olur onun yerine.
8 yılın sonunda birden bire mi bitmiş yani. Mutlaka bişeyler olmuştur,siz de hissetmişsinizdir.Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm![]()
Farzetki adam normale döndü, seni istediğini söylediKizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm![]()
Çocuk yaparsa gitmeyeceğini düşünüyor bence.Yok adam gidiyor. O bosanmasa diğer kadın bastırıyordur şimdi boşan diye. En azından parasını alsın.
Sizi sevmediğini açıkca söyleyen birine ne yapabilirsiniz ki ?Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm![]()
Sen bana ilişme, tatava yapma, otur köşende. Ben bir etrafı kolaçan edim, sonra gelirim belki diyor.bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor
Genelde kadınlarımız yaşıyo bu durumu. Tersi olunca şaşırıyoruz haliyleBen adama üzüldüm ya.. Aldatma konusunu es geçiyorum.
Ama düşünsenize birisini sevmiyorsunuz düzgünce ayrılmak istiyorsunuz bitirelim diyorsunuz ama karşı taraf sizden ayrılmıyor ve mecbursunuz hep onu görüyorsunuz ama kafanızda ve Gönlünüzde bitmiş ne kadar zor ne kadar kötü bir durum bir insan için sevmedigi biriyle aynı evde olmak.
Konu sahibi bu şekilde bağlayamazsınız bitmiş ilişkiler başlayabilir bitebilir çocuğunuzda yok salın adamı
aldatıyor ablacım ondanKizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm![]()