Eşim beni istemiyor

Ben adama üzüldüm ya.. Aldatma konusunu es geçiyorum.
Ama düşünsenize birisini sevmiyorsunuz düzgünce ayrılmak istiyorsunuz bitirelim diyorsunuz ama karşı taraf sizden ayrılmıyor ve mecbursunuz hep onu görüyorsunuz ama kafanızda ve Gönlünüzde bitmiş ne kadar zor ne kadar kötü bir durum bir insan için sevmedigi biriyle aynı evde olmak.
Konu sahibi bu şekilde bağlayamazsınız bitmiş ilişkiler başlayabilir bitebilir çocuğunuzda yok salın adamı
neyine üzüldün ki ?
Ya başkasını buldu da yol yapıyorsa ?

Bir erkek durduk yere 8 yıllık evliliğini bitirmeyi düşünüyorsa net başka bir kadın vardır. Yapmayın bunu kendinize, gurursuz davranmayın. Adam siz kırk taklada atsanız boşanacak belli ki. En kötü çekişmeli boşanma davası açar.
Şuan en yapmanız gereken şey kendinizi ve haklarınızı düşünmeniz. Kanıtlayaniliyorsanız aldatıldığınızı kanıtlayin. En azından tazminat alırsınız.

Ama düşünsenize birisini sevmiyorsunuz düzgünce ayrılmak istiyorsunuz bitirelim diyorsunuz ama karşı taraf sizden ayrılmıyor ve mecbursunuz hep onu görüyorsunuz ama kafanızda ve Gönlünüzde bitmiş ne kadar zor ne kadar kötü bir durum bir insan için sevmedigi biriyle aynı evde olmak.
Konu sahibi bu şekilde bağlayamazsınız bitmiş ilişkiler başlayabilir bitebilir çocuğunuzda yok salın adamı

Bu hikâyede en acınmayacak kişiye acıdınız. Erkekler daha güzelini, daha gencini buluncaya kadar eldeki kadın nasıl olursa olsun seviyorlar.
Muhtemelen konu sahibinin kocasının hayatında başka biri var. Adamın hayatındaki kadın bugün onu bırakırsa adam hemen konu sahibini sevmeye başlar. Çünkü bir çok erkeğin sevgisi böyle ne yazikki.

neyine üzüldün ki ?
Ya başkasını buldu da yol yapıyorsa ?
Kız ne biliyoruz öyle olduğunu 😅 ortada aldatma olayı olsa ayrı yorum yapardım
Öyle ya da böyle istemiyorum bitirelim diyen biri var ben biraz bu konularda rahat tarafım. Birini sevmediğim istemediğimde beni bırakmıyorsa korkutucu geliyor ya 🤣 ne bileyim.

Bu hikâyede en acınmayacak kişiye acıdınız. Erkekler daha güzelini, daha gencini buluncaya kadar eldeki kadın nasıl olursa olsun seviyorlar.
Muhtemelen konu sahibinin kocasının hayatında başka biri var. Adamın hayatındaki kadın bugün onu bırakırsa adam hemen konu sahibini sevmeye başlar. Çünkü bir çok erkeğin sevgisi böyle ne yazikki.
Ya o üzülme olayı mecaz anlamda. İstemiyorum sevmiyorum bitirelim ayrılalım diyen biriyle devam etmek korkutucu geliyor.
Yani ayrılmak istiyor? Ötesi var mı?
İnsanlar bitirmekte özgür olmalı başıma gelse korkarım beni bırakmadığı için

Hassas kalpliler için bu dünya bi cehennem 🙁ben de sizin için üzüldüm 🤦🏼‍♀️
Ama siz o kadar da üzülmeyin. Çünkü çok büyük ihtimalle yeni birini çoktan bulmuştur. Karısını aldatan birine üzülmüyoruz diye biliyorum!

Hassas kalpliler için bu dünya bi cehennem 🙁ben de sizin için üzüldüm 🤦🏼‍♀️
Ama siz o kadar da üzülmeyin. Çünkü çok büyük ihtimalle yeni birini çoktan bulmuştur. Karısını aldatan birine üzülmüyoruz diye biliyorum!
Herkes aynı düşünmek aynı pencereden bakmak zorunda değil ki..
İstemiyorum sevmiyorum diyen birinin yanında zorla kalmak bence korkutucu bir durum.
Biri var ya da yok ortaya çıkmamış kanıtlanmamış kesinliği yok varsayım üzerine kesin biri vardır asla bırakmayayım yakasına yapışayım mı demeliyiz sırf ayrılmak istediği için?

Ben de malesef başka biri var diye düşündüm. Ama yoksa bile adam ayrılmak istiyor yapacak bir şey yok. Evet ayrılmak istemeyen taraf için zor Bi durum yılların anıların sevgin sıkıştırıyor Bi taraftan ama zorla olmaz evlilik iki kişilik sonuçta. Sen ayrılığı kabullen eğer Bi buhranla Bi kafa karışıklığı ile uzaklaştıysa ayrılığı göze alamaz, iş ciddiye binince geri vites yapar. Ama başkasını bulduysa ya da netse eninde sonunda gidecek ki gitsin zaten.

Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm:KK43:
Bu huy değil ki adam sizi istemiyor..
Hayatında başka biri olabilir.
Çünkü böyle aniden olması çok manidar.
Yapacağınız şey yalvarmamak.
Seni seviyorum ayrılmayalım beni bırakma gibi şeylere hiç girmemek.
Sessiz kalıp olacakları bekleyin, konuşmayın, muhattap olmayın.
İstediğin zaman davanı aç imzalarım evrakları deyin kendi haklarınızı da alın.
Yapacağınız başka hiçbir şey yok.
Aldatılıyorsanız da umarım bunu öğrenirsiniz.

Adam bu lafın üzerine tüp bebek merkezine gelir mi?
Niye gelmesin ki, sanki o mu bakacak çocuğa? Erkekler bu konuda sonunu pek düşünmüyor, nafaka alamıyorum diye yakınan kadınlardan çok nafaka madaf*ka diye ağlayan erkekler var, çünkü düşünmüyorlar. 😂

Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm:KK43:
Çok şanslısınız ki sizden bir anda soguyabilecek potansiyelde bir adamdan çocuğunuz olmamış. Siz mi sevgi dileneceksiniz ondan. Tek başınasiniz her türlü idare edersiniz.

Sebep olarak ne diyor peki? Eğer soğudum eskisi gibi hissetmiyorumdan başka bişey demiyorsa başka bi kadın olabilir malesef. Ama yıllara yayılmış bişeyler varsa, sık sık kavga , cinsel hayatın durağanlaşması, baba olamadığı için depresif ve üzgün hissetmesi, ne bileyim bu tarz şeyler iletişim ve terapiyle hallolur umarım

Hayatında biri var bence yada soğumuş 2 ihtimal de de ayrılman lazım hayata birkere geliyorsun.

Bakara suresi evliligin düzelmesi için okunur.Bol bol dua edin ve alın eşinizi karşınıza konuşun.Olmadi hadi gezelim yürüyelim beraber film izleyelim deyin.

İstenmediğiniz yerde durmayın bu geçecek bir şey değil zaten belli ki hayatında biri var olmasa bile başka bir hayat istiyor artık. Gururlu olup onu hayatınızdan siz çıkarın yoksa daha çok üzülürsünüz. Adamı eve bağlamak için de çocuk yapmaya çalışmayın. Erkek milletinde çocuğum var boşanamam diye bir ayar yok. O bizim kadınlarımıza özgü bir şey 😄

Ya o üzülme olayı mecaz anlamda. İstemiyorum sevmiyorum bitirelim ayrılalım diyen biriyle devam etmek korkutucu geliyor.
Yani ayrılmak istiyor? Ötesi var mı?
İnsanlar bitirmekte özgür olmalı başıma gelse korkarım beni bırakmadığı için
Kadinlar bunun milyon kat korkuncunu yaşıyor.

Istemiyorum bitirelim diyen kadin ölümle tehdit ediliyor, sokakta dövülüyor, öldürülüyor.

Bu konuda kadinlar özgür ve korkusuz olabildikleri zaman erkeklerle empati yapabiliriz.

Back
X